O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Naše dětičky

NAŠE SLUNÍČKA - XIV. PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 září 2017
Je mezi námi jedna fajn holka JIŘINA, a ta má holčičku… Uběhlo pár let – a ta pěkná první „holka“ je najednou babičkou a její holčička maminkou. Obě jsou milé a hodné, mladé a krásné. Teď navíc i nesmírně šťastné a spokojené. Když jsem se Jiřiny zeptala na Simonku, tedy novopečenou maminku, tak napsala: "Ohromně dospěla, je z ní prima mamka a bezva kámoška pro mě; je to balzám na duši. Máme se báječně!"
 
VÁNOČKA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 březen 2016
Když jsem někde na netu nedávno (sledujete moji sklerózu?) viděla tenhle obrázek, vzpomněla jsem si na boje s mou prvorozenou. Tu uspat, znamenalo "umlátit" ji v kočáře. Pěkně přes ty nejhorší rigoly, větve, atd. Doma jsem to nakonec vyřešila tak, že jsem pod koberec dala knížky a drncala kočárem přes ně... Až mi jedna známá mojí maminky poradila, abych to malé řvoucí tornádo pořádně zavinula...
 
PRVNÍ TŘÍDA KAŠIČKA - BRNKAČKA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 říjen 2015
Naší Natálce jsme od září 2014 začali říkat "malá Klausová". Nemá to s politikou nic společného, jde o tu známou a veskrze vydařenou scénku Kaisera a Lábuse... snad ji všichni znáte. Přišla první školní týden domů ze školy, byl čtvrtek, a přednesla rodičům stížnost, že všichni pořád jen chodí s učitelkou po škole aby trefili, učí se zamykat a odmykat skřínku, zařazovat se v jídelně do fronty…. Ten její tón a dikce - přesně klausovsky. „To už umím, to je zbytečný, proč tam chodím...“
 
TĚŠENÍ TROCHU JINAK PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 červenec 2014

Je to tři roky, kdy jsem se v tuto roční dobu „těšila". Coby zkušená matka jsem tak akorát s mírným přestihem prala, žehlila, čančala a kochala se. Prostě chystala jsem výbavičku pro naši poslední princezničku... Po třech letech po naší Gabčulce jsem si vše zopakovala. Umyla a vyprala jsem kočárek, nažehlila nebesa a peřinky do postýlky, načančala košík na miminko, každou chvilku jsem se probírala maličkými oblečky a vzdychala jsem nad tou nádherou.

 

 
ŠESTILETÝ CHLÁPEK PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 květen 2014
No totok, uteklo to. Je mi šest a půjdu do školy. Mám sice na aktovku ještě malá záda, ale to se poddá. Prý. Říká ta ženská, co s ní bydlím. Já teda bydlím se dvěma. Jedna je velká, má trochu velký zadek, a když ji na to upozorním, tak mě opravuje, že tohle se ženským neříká.
 
SLEČÍNKA A DVA CHLÁPCI PDF Tisk E-mail
Neděle, 11 srpen 2013

Slečínka je ve skutečnosti dvanáctiletá holka, ještě ani ryba ani rak, i když se začíná pomalu vybarvovat. Je to s ní docela fajn. Je rozumná, poslušná, dobře se učí a dá se s ní i domluvit, pokud tedy ovšem není ve společnosti oněch dvou chlápků, což jsou ve skutečnosti její mladší bratři.

 
TI CHLAPI JE NEUHLÍDAJÍ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 červen 2013

Nedávno si jedna moje známá stěžovala na toho svého: „Ti chlapi jsou fakt úplně na ho*no, dyk von toho malýho ani na chvíli není schopnej uhlídat. Šel s ním jenom na procházku, a co myslíš, za hodinu byli zpátky, že se mu kluk vymáchal v potoce. A v těch novejch  botách!"

 
MARTÍNKOVY NAROZENINY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 květen 2013

Život jde dál a má pokračování ... Milé kudlanky a kudlánci, chtěla bych se s vámi podělit o krásný zážitek. O první narozeniny mého vnoučka. Abych to přiblížila, jeho táta, můj syn, na začátku loňského roku náhle zemřel. Právě čekali s přítelkyní miminko. Nebudu popisovat  všechny ty těžkosti, než nakonec u soudu určili, že můj syn je jeho otec.

 
JSEM TĚŽKEJ FRAJER PDF Tisk E-mail
Úterý, 16 duben 2013

Tak už je mi pět. Říkám to všude a všem, abychom měli jasno, že už nejsem žádné pískle, ale pořádný chlap. Chodím do školky. Měl jsem už vši i neštovice a jsem zvědav, co mě čeká dále. Umím jezdit na kole, lyžovat a rád si při tom zpívám.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 165
[CNW:Counter]