O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Naše dětičky

I MAMINCE TO NĚKDY UJEDE... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 duben 2009

Ano, přiznávám, občas mi ujede ruka. Například dnes navečer. Starší děti se zabývaly svými běžnými povinnostmi a do toho se jim motal ten nejmladší. Něco zajímavého ukradl, třeba krabičku od svačiny a utekl. Jedno z dětí ho pokaždé čaplo a ukradnutou věc vrátilo na místo. Celkem jim tahle, hlavně pro malého chlapečka náramně zajímavá hra, vydržela dlouho; ale to by ho nesmělo zaujmout na zemi volně pohozené pouzdro...

 
Z HOLČIČEK DIVOKÉ KOČKY :-)) PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 duben 2009

Milá Danielo, Tak si představ, že se z mých dvou princezniček stala polodivoká, skoro neochočitelná zvěř. Lépe se nepřibližovat - hrozí poranění jejich ostrými tesáky. Nebezpečné jsou hlavně samy pro sebe. Té starší je osm a té mladší o dva méně. Takové sladké holčičky to byly... Teď se mi zdá, že proběhla nějaká utajená výměna.

 
MAMÍÍÍÍ, KUP MI ZVÍŘÁTKO... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 duben 2009

"Mamííí, kup mi nějaký zvířátko!"  Která máma tuto větu nikdy neslyšela, ať se okamžitě přihlásí! Nikdo? No to je překvapení…  Ač mám zvířátka ráda, tak nejsme nijak zvířátková rodina. Ale – syn je jedináček, tak jsem si řekla, že podlehnu. I studovala jsem na internetu vše dostupné a volba nakonec padla na potkana.

 
MALÝ MUŽ V ŘÍŠI DIVŮ PDF Tisk E-mail
Neděle, 12 duben 2009

Nastalo jaro, i k nám na Valachy se prodralo slunko. I když jsem tomu už místy nevěřila. Sníh se rozpustil rychlostí téměř závratnou a stejně tak i teče do potoků i řek z těch nejnepřístupnějších míst horských kotárů. Jak říká jeden můj kamarád: „Zimní deprese se proměnila v jarní únavu".  Něco na tom je. Pověstný jarní úklid jsem prozatím pověsila na hřebík, stáhla žaluzie a čekám, až se mi třeba bude chtít.

 
NAŠE SLUNÍČKA - IX. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 duben 2009

Ahoj kudlanky a kudlánci, jsem tady mezi váma poprvé, tak ke mně buďte shovívaví. Jmenuju se Samuel (což prý znamená král) a taky jsem beran - tedy zatím spíš jen beránek... To jen abyste věděli, že budu mít nejspíš pěkně tvrdou hlavu. Ostatně dokázal jsem to tím, že mě absolutně nezajímal názor doktorů, kteří podle všeho usoudili, že maminka má ještě týden volno.

 
ROSTOU, ŽENSKÝ, ROSTOU DO KRÁSY... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 březen 2009

Tak po delší době podávám hlášení o novém pokolení kudlančím. Roste, roste, nezatížena předsudky, starostmi, nejsa vykolejena nutnostmi rozhodování, ale vytížena pouze radostmi, jídlem, plyšáky a objevováním světa v chůzi. Pláče jen když jí lezou zuby nebo nedosáhne na lustr, aby jej ožužlala a rozebrala. 

 
NAŠE SLUNÍČKA - VIII. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 05 březen 2009

Být těhotná v dnešní době, znamená stát se tak trochu laboratorním zvířátkem. Různá serie vyšetření, na která navazují další vyšetření - já měla ještě docela štěstí, protože mi u obou těhotenství vyšly všechny testy dobře (také jsme v tomto směru ideální ploditelé - mladí a zdraví, genetickými chorobami nezatížení), takže se mi to zredukovalo na minimum.

 
NAŠE SLUNÍČKA - VII. PDF Tisk E-mail
Středa, 11 únor 2009

Nemůžu to vydržet, musím vám všem sdělit krásnou novinku: máme zas o jednu pidikudlanku navíc! Ale - abych to trošku rozvedla: Jak víte, poslední soutěž o knížky byla o „Manuál pro začínající maminky". Jistě si vzpomínáte na opravdu hezký příběh, který napsala Sandra. (zde). Bohužel, dnes neuvidíte žádné miminko, ani "puntíkatou básničku" - na to si musíme ještě počkat. Ale:

 
NA VINĚ JE INTERNET PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 únor 2009

Samozřejmě! Jak jinak!  Internet může za všechno. Tedy za všechno ne, například ne za naše dítko, to zase ne, za to si můžeme sami a rádi, ale za všechno ostatní. Tedy, například za to, že jsme si udělaly sraz. Tak jako se sráží spolužáci z jedné třídy po pěti, deseti a více letech, tak se srážíme my, maminky a budoucí maminky, co jsme se sešly na jednom takovém webu.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 92 - 104 z 165
[CNW:Counter]