O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Naše dětičky

POHÁDKA PRO SOFII PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 září 2009

Naše malá Sofie miluje pohádky před spaním. Máme několik knížek, takže když čtu já, různě to střídám, aby se pohádky moc neopakovaly. Dnes se jí ale do postele moc nechtělo, tak jsem ji vzal na klín a povídám "Chceš pohádku?" Odpověděla "jó". "Tak pojď do postýlky a já ti budu nějakou vyprávět." Pohádky totiž buď čtu a nebo vyprávím. A když vyprávím, většinou pracuje pouze moje fantazie.

 
VZPOMÍNKY NA TÁBOR PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 září 2009

Léto skončilo a vypadá to, že se vším všudy. Na jednu stranu mi to není líto ani trochu. Škola a zejména jistý řád má něco do sebe. Pravidelné vstávání,  vyučování, obědy ve školní jídelně, družina, odpolední kroužky - to vše mě zbavuje nutnosti bavit své děti. Zbývá nám na sebe vlastně tak málo času, že mám pocit, že se to všechno kolem řítí tempem přímo děsivým.

 
BREAK DANCE, ZAČÁTKY A ELITA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 září 2009

Dostala jsem od Sandry půvabné video, koukala, žasla - a pak jsem vyhledala ještě jedno. Dalo by se říct, že to má jistou návaznost, jako že "takhle to začíná, takhle pak pokračuje". Bohužel, zase musím se smutkem konstatovat, že takhle řádit se většinou odhodlají jedině ti naši samozvaní páni tvorstva. Osobně neznám žádnou bandu děvčat, která by se bavila podobným způsobem. Ale co - zase je asi málo mládenců, chodících na břišní tance ....

 
KRYŠTOFŮV PRACOVNÍ DEN PDF Tisk E-mail
Úterý, 01 září 2009

Kryštofovi nedávno udeřil rok a půl. Má pořád štěněcí pohled, ale již mírně protřelý. Pořád víc a víc toho ví, zkusil, poznal, viděl, osahal a zapsal si do svého klučičího mozečku. Má rád svůj řád a rituály a rád a umanutě se jich dožaduje. Například ráno, jakmile se mu rozlepí první víko a vyhrabe se prdelkou navrch ze svého pelíšku. Vyskočí a bosýma nožičkama upaluje do kuchyně, kde si stoupne k ledničce a hlasitě ještě s dudlem v puse vykřikuje míko, míko.

 
BABIČKA KONEČNĚ BABIČKOU? PDF Tisk E-mail
Úterý, 18 srpen 2009

Tak se nám po nějaké době zase ozvala babička a toužila velice po babičkování. To nás lehce překvapilo, protože při narození našeho syna se od tohoto zasloužilého stavu velmi rázně distancovala.

 
NECHCI PÍCHAT! NECHCI PÍCHAT! PDF Tisk E-mail
Středa, 12 srpen 2009

Byl jsem nedávno na odběru krve. Přede mnou byli čtyři muži, ale šlo to jak po drátkách, takže jsme všichni potichu čekali, až na nás přijde řada. Ticho však ustalo s příchodem asi osmiletého chlapečka a jeho maminky, kteří přišli pár minut po mně. Chlapeček asi tušil, co ho čeká, a tak velmi naříkal a brečel, až se zajíkal.

 
AUTOBUSÁŘ, SAMURAJ A TANEČNICE PDF Tisk E-mail
Středa, 05 srpen 2009

Proč my dospělí tak rádi zapomínáme na to, jaké to bylo, když jsme ještě dospělí nebyli. Jo, jednou za čas tak nenápadně vklouznout do té klučičí nebo holčičí hlavičky a pokochat se jejich velkým malým světem, hned by nám s nimi a hlavně jim s námi, bylo lépe. Zapomínám, přiznávám a docela často. Zapomínám na to, jaké to bylo, když jsem byla malá holka a rodiče se se mnou právě dvakrát nemazlili. Zapomínám. jaké to je zažít dospělácké hádky,  nedodržené sliby, nevšímavost, nepozornost a občas slyšet typicky dospěláckou větu: „neotravuj, nemám čas".

 
NAŠE SLUNÍČKA - X. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 červenec 2009

Ahoj Kudlanko, včera jsem navečer otevřela Kudlanku a viděla Tvoje psaní o všem tom smutku... jé, a já se mám tak dobře. Tak jsem Ti to chtěla povědět, potěšit dušičku, protože je to tak trochu i Tvoje zásluha. Kdybych byla tenkrát dávno nenašla odvahu i díky Kudlance skoncovat s tím prapodivným vztahem nevztahem, nepotkalo by mě tolik báječných  věcí.

 
CHLAPEČEK A HOLČIČKA PDF Tisk E-mail
Středa, 22 červenec 2009

Co jsem komu udělala, říkám si pokaždé, když se moje dvě děti, ve věku sedm a osm, pustí bez skrupulí do sebe. Dneska jsme si udělali výlet na kolech do nedaleké vesničky, kde se dá příjemně vykoupat, posedět u limonády, trošku si poležet na dece. Prostě si dáchnout, když už je to léto a prázdniny. Měla jsem to nejlepší předsevzetí se nenechat vytočit. Svatosvatě jsem si slíbila, že budu hodná, vstřícná, přátelská maminka a nebudu ječet.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 79 - 91 z 165
[CNW:Counter]