O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Naše dětičky

DUDLÍKOVÝ PROBLÉM PDF Tisk E-mail
Neděle, 09 leden 2011

Nemáte radu pro válku mezi miminem a maminkou? Dovolte, abych vám obě strany představila: maminka, která je jediným a výhradním zdrojem obživy dotyčné protistrany a která by se už, po téměř třech měsících, potřebovala vyspat…

 
 
CO S DĚTMI - ANEB NÁVOD NA ZIMNÍ VEČER - I. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 leden 2011

Našla jsem jednu velmi roztomilou blbůstku, která by dovedla určitě na delší chvíli zaměstnat jen trošku šikovnější děti, rozhodně pak jejich maminku :- ))).  Potřebujete jen pár zbytků látek, jehlu, nit a „něco" na vycpávání... Co říkáte, zkusíte to? Je to jednoduché, co vy na to? Mám podobných drobností víc!

 
BATOLE KYBERNETICKÉHO VĚKU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 prosinec 2010

Batole mi přenastavilo budík, takže na mě začal mluvit čínsky. Předpokládám, že mi sice jen každou půl hodinu oznamoval čas, přesto mě obtěžovalo sdílet tiché odpoledne s čínským hlasem. Budík jsem schovala, jelikož s mým nelogicky fungujícím mozkem mě nenapadlo vyndat baterie.

 
KDYŽ TO BYLO MALÉ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 listopad 2010

O víkendu jsem se pustila do úklidu šuplíků a zčista jasna mi přišel do ruky malý bloček, do kterého jsem si kdysi dávno zapisovala pokroky svých malých chlapečků. Je tam zdokumentováno, kdy se jim vyklubal první zub (shodou okolností oběma prvního ledna), kdy a jaké první slovo vypustili z papulky, jakou první větu jsem si vyslechla, kdy lezli, seděli, stáli, ušli první krok...

 
SVETR PRO MOU ŠESTNÁCTKU PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 říjen 2010

Když jsem ráno při ranním buzení své dcery zjistil, že je třeba otřepat z peřiny malou závěj, napadlo mně, že je nejvyšší čas začít shánět zimní výbavu. Však taky, jakmile moje malá, stosedmdesáticentrimetrová Myška přišla k vědomí, rovnou mi navrhla, že našla nedaleko peeeeeeerfektní sekáč, a že je načase, abychom ho navštívili. Tedy .. ne že bychom na tom byli tak zle.... 

 
ČÍŇANI DĚTI NEŽEROU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 30 září 2010

Jedna facebooková přítelkyně mi napsala: "Nesnáším Číňany, nikdy bych v tý zemi nechtěla žít... a už vůbec ne dávat svoje děti do jejich školy!" Mně sice, jako správné "mixle v pixle" (chápej "multi-kulti") vyznavačce, Číňani vůbec nevadí, i když jsem si to, pravda, představovala taky trochu jinak. Ale co už nadělám. Můj syn zkrátka chodí do třídy chua-chua.

 
POHODA S DĚTMI I BEZ NICH :-))) PDF Tisk E-mail
Středa, 29 září 2010

Tak si v těchto deštivých dnech moje starší děti užívaly s tatínkem posledního mořského tepla. Celý týden si užívaly na Istrii: slunily se, koupaly, potápěly, jedly hodně zmrzliny a vůbec jim asi bylo moc fajn.  My s Kryštofem si tady zatím užívali spolu. Spali jsme spolu v posteli.

 
PORAĎTE - JAK NA KRYŠTOFA? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 září 2010

Náš malý chlápek, blondýn (nevím po kom), je neuvěřitelně bystré (jak jinak) a šikovné dítě. Ostatně - to už jsem vám tady naznačila několikrát. Tentokrát napíšu něco o tom, v čem (mírně řečeno) pokulháváme. Jako třetí dítě má Kryštof cestičku prošlapanou. Co prošlapanou, pěkně doválcovanou, zapravenou a opravdu hladkou.

 
NA VANDRU S KRYŠTOFEM PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 září 2010

Tak a babí léto je tady... Můj velmi oblíbený čas v roce, i když v tomhle směru to mám velmi jednoduché. Mám totiž ráda všechna roční období a jen ztuha bych hledala nějaké oblíbenější, než ty ostatní.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 40 - 52 z 165
[CNW:Counter]