O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Naše dětičky

PÍCHNI HO, ŘÍZNI HO, AŤ MU TEČE KREV! PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 květen 2011

"Seš mrtvej!" Nejsem!" "Prásk! Tak teď už si!" Fascinují mě klučičí hry. Ať se snažíte, jak snažíte vychovat z nich pacifisty, stejně po sobě budou střílet. Podle mě to mají v genech. Jako osvícení rodiče jim totiž pečlivě vybíráme hračky a kulturní program v podstatě již od kolébky.

 
PROČ NEJDE DÍTĚ REKLAMOVAT? - III. PDF Tisk E-mail
Středa, 11 květen 2011

Naše milé databázistky si vzpomenou přesně, ti „dobří", budou vědět, že to tu asi bylo, a pro ty, co jsou jako já (tedy můžou číst jednu knížku stokrát a stokrát pro ně bude nová), připomínám, oč před dvěma léty, kdy sem Hanka psala, šlo (klikněte si). Nyní znovu napsala, aby se podělila se svými pokračujícími  trampotami:

 
JAK ŠÍMA KE KOHOUTŮM PŘIŠEL PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 duben 2011

Jednoho pracovního dne brzo po ránu mi zvoní mobil. Volá mi náš pan truhlář Buňka. Říkám si - co asi potřebuje? No a on začal tak opatrně, že jsem taková kreativní a že snad jedině já bych mu mohla pomoci. On je starej škudla a tak si tak si v duchu říkám, že jsem fakt zvědavá, o co jde a co mě to bude stát.

 
SKUHRÁNKY PDF Tisk E-mail
Středa, 30 březen 2011

Dneska byl den blbec. Původně jsem měla v plánu sem hodit dlouhý článek o tom, jak je všechno hrozné, jak jsem zabila den cestou do Vinohradské nemocnice, jak na stanici Želivského nemají ani jeden výlez z metra směrem k FNKV s eskalátorem ( o výtahu nemluvě) což musí všechny ty babičky, dědečky, lidi po úrazu, o berlích, na vozíčku a matky s kočárky, což jsou pravděpodobně ti cestující, kteří nejčastěji vylézají tímto směrem, blažit.

 
CO S DĚTMI - ANEB NÁVOD NA JARNÍ VEČER - V. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 březen 2011

Jedna zajímavá drobnost, co se dá dělat s dětmi od malých po ty větší - respektive nejlepší je, když máte doma obě "potřebné kategorie" - tedy ty menší i ty větší. Protože pak může dojít ke správné spolupráci. Jedni malují a vystřihují, druzí mohou hotové ptáčky vybarvit - a konečně společně je sestaví... Jak vidíte na dalším  snímku, není to zas až tak těžké....

 
Z MIMINA JE KLUK PDF Tisk E-mail
Středa, 09 březen 2011

Jojo, Kryštof se nám vybarvil... Prská, když po něm něco chci - prskne mým směrem a uteče. Když zkouším podobné postupy, jako na ty starší, míjí se to účinkem. Tak třeba začnu s počítáním a řeknu výhružně: jedna...  a on už si to do tří sám a kliďánko dopočítá.

 
CO S DĚTMI - ANEB NÁVOD NA ZIMNÍ VEČER - IV. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 03 březen 2011

Jaro snad brzo zaklepe na dveře. Ta zima nás už moc netěší, co? Tak si ji můžeme zkusit zahnat rozkvetlou jarní větvičkou. Přináším vám dnes návod na velmi hezkou něžnou výzdobu, kterou zvládnou i velmi malé děti.  Od těch větších to bude hezčí, od těch menších roztomilejší. Větší to zvládnou celé samy, malým pomůžete s vystřihováním.  A nyní návod:

 
JARO, ŽE BYS SE UŽ BLÍŽILO? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 únor 2011

Minulý týden jsme měli jeden den 21°C, druhý den pak až 24°C. Byla to nádhera, děti zaplnily prolézačky a skluzavky do posledního místa. Moje holčičky, zvláště pak ta starší, byly taky hrozně natěšené, všichni jsme ochutnali jaro a moc nám šmakovalo. Před domem pod ozdobným javorem nám nedávno vykvetly sněženky.

 
HAJÍ.... HAJÍÍÍÍÍÍ..... PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 únor 2011

Následující klip se vám určitě bude líbit. O čem je? O tatínkovi a miminkovi... Uspávání bejbátek je totiž zkouškou, kterou musí projít všichni rodiče. Každý večer tak svádí se svým potomkem stejnou bitvu o to, kdo vydrží s déle s nervy... Rady? "Pokud dítě pláče, vydržte tři minuty, nicméně nezvedejte je z postýlky. Pokud dítě stále nespí, vezměte jej do náručí a uklidněte je. Vy sami zůstaňte klidní a nespěchejte, dítě z vás nesmí cítit nervozitu, ale bezpečí..." Jo, to se to radí...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 27 - 39 z 165
[CNW:Counter]