O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Naše dětičky

NAŠE SLUNÍČKA - I. PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 srpen 2008

 Moc ráda dostávám fotky - ráda si totiž živě představuju toho, s kým si píšu, případně s kým mluvím. Mám jich už tímpádem požehnaně... V poslední době jsem dostala pár fotek opravdu pro potěšení. A protože bych si ten hezký pocit nechtěla nechat pro sebe, rozhodla jsem se tu některé z nich ukázat všem. No - uznejte: není to nádhera? 

 
ACH TO NAŠE ZLOBIDLO... PDF Tisk E-mail
Sobota, 09 srpen 2008

Dobrý den, přátelé, potřebuju poradit s následujícím problémem: máme čtyři děti a jedno z nich má určenou LMD v kombinaci hypeaktivitou, takže v podstatě klasika. Je to osmileté děvče, které začíná být pro mě i zbytek naší rodiny vážně nezvladatelné. Starší dcera si pořád stěžuje, že jí pořád ubližuje, ve škole na ni slyším stále stejné věci:

 
MALÝ CHLAP PDF Tisk E-mail
Pátek, 01 srpen 2008

Uteklo hodně vody od té doby, co jsem napsala naposledy o našem miminkovi Kryštůfkovi. Chlapečkovi bude za pár dní pět měsíců, pořád je to stejně plešatý ušoplesk, ale ta dvojitá brada mu krapátko zmohutněla. S úsměvy přestal šetřit a kření se rád a neustále.  

 
NĚKDO NA TO MÁ - NĚKDO NE PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 červenec 2008

Vychovávat malé dítě je velmi závažné a nelehké životní rozhodnutí. Někdo na to nemá ještě, někdo už a jiný nikdy, což jsem si uvědomila, když jsem nedávno jednoho takového malého človíčka hlídala. Přislíbila jsem totiž své kamarádce Lindě, že jí pohlídám dvouletého synka, aby si mohla zajít k lékaři a nemusela ho tahat s sebou. Měly jsme čas na kávu.

 
SYNDROM PRÁZDNÝCH HOUPAČEK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 červenec 2008

Naše dcera začala v září chodit do první třídy a když pominu všechny povinnosti s tím spojené - nejen její, ale i naše - nastalo nám i období taxikaření. To je interní termín naší rodiny pro rozvážení dětí kamkoliv za jakýmkoliv účelem (do nejrůznějších zájmových kroužků a za účelem společenského styku našich dětí), plus následné čekání, popř. odjíždění na nákup a poté jejich vyzvedávání.

 
PŘE O DÍTĚ - JAK DLOUHO U KOHO? PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 červen 2008

 Můj manžel má z prvního manželství osmiletého syna, který žije s matkou. Podle rozsudku ho máme každý lichý týden od 17.00 v pátek do 13.00 v neděli. O prázdninách ho má mít jeden  týden v červenci a jeden týden v srpnu. Syn by ale chtěl být u nás dýl a častěji, proto se chci zeptat, co můžeme dělat?  

 
TAKOVÁ MALÁ INVENTURA PDF Tisk E-mail
Středa, 04 červen 2008

Ahoj kudlanky a kudlánci, tak se musím pochlubit, že se naše rodinka  najednou rozrostla o dva človíčky - Matyáška  (16. 4.) a Anduličku (14. 5.). Dnes se u nás všichni sešli, aby mimásky představili prababičce a - jak syn podotkl - taky psovi a kocourům, kteří jsou přeci důležitou součástí naší rodiny a budou se prý aktivně podílet na výchově... Tongue out

 
ŽIVOT S MEDVĚDEM - VII. PDF Tisk E-mail
Úterý, 06 květen 2008

Včera jsme šli s Medvědem a Medvídětem z cukrárny a vzali jsme to oklikou, podél vody, aby nám vytrávilo. Vyprávěla jsem drahému, že moje máma nabídla mé kámošce místo u nich ve fimě, za 115 Kč na hodinu. "Trochu jí to závidim. Kdybych byla v Praze, mohla jsem to dělat já,"  říkám...  

 
KONEČNĚ JE TO ZA NÁMI PDF Tisk E-mail
Pátek, 02 květen 2008
Jak se blížil konec toho nechvalně proslulého šestinedělí, tak jsme se s Kryštofem už docela všichni seznámili a dokonce jsme konečně rozkódovali, na koho se naše miminko podobá. V určité poloze vypadá přesně jako jeho starší bratr. No, přesně - určité drobné odlišnosti jsou patrné. Např. má jednu bradu navíc a odstává mu jen jedno ucho...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 118 - 130 z 165
[CNW:Counter]