O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NAŠE SLUNÍČKA - X. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 červenec 2009

Ahoj Kudlanko, včera jsem navečer otevřela Kudlanku a viděla Tvoje psaní o všem tom smutku... jé, a já se mám tak dobře. Tak jsem Ti to chtěla povědět, potěšit dušičku, protože je to tak trochu i Tvoje zásluha. Kdybych byla tenkrát dávno nenašla odvahu i díky Kudlance skoncovat s tím prapodivným vztahem nevztahem, nepotkalo by mě tolik báječných  věcí.

 

     Tak Ti posílám pro potěšení fotku našeho raubíře. Je to úžasně pohodové miminko, každou chvíli se řehní a všichni jsme z něj na větvi. Doufám, že jsem Ti alespoň malinko zvedla náladu. Neboj, není to všechno marný. Držím Ti palce, jsi ÚŽASNÁ.

 

 Perda + Vojta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oči máš modrý jako nebe,

a já mám v srdci jenom tebe.

 

 

Jen ty jsi pro mne ten hoch pravý -

veselá mysl prý půl je zdraví.

 

 

Jsi náš rozchechtaný smíšek,

náš malý skřítek - Vojtíšek.

 

 

 

Alena Puntík

 

 

 

 

 

Komentáře (9)add feed
... : mia
kluk jak brousek. Dala bych k němu titulek: "Víte mě globální oteplování, finanční krize a prasečí chřipka vůbec nic nezajímají. Svět je přece tak krásnej! Mám skvělou, spokojenou maminku, užívám si sluníčka a skvělých hraček.A teď už vypněte ten foťák, lechtá mi něco na zádech a potřebuji se poškrábat. smilies/grin.gif
červenec 28, 2009 08:59
mio ahoj : Iris
omlouvám se za soukromý vstup, ale hledala jsem Tě na mnoha diskusích. Chtěla jsem se pochlubit, že v týdnu od 3.8.zatím do 6.8 (možná déle) budu trávit dovolenou v Krumlově - jen tak sama.Nechci organizovat nějaká složitá setkávání, ale kdybys měla výlet do ČK, třeba by to bylo na kávu? Ale vím, že některé z vás na rozdíl ode mne pracujete smilies/smiley.gif, takže nenaléhám.

Jinak kluk v červeném kočárku je báječný, jen si vybavuji mého puberťáka - tomu vnutit cokoliv červeného, dotane takový hysterický záchvat, že je to na facku. Ale tenhle pidimuž je evidentně v pohodě, tak ať je zdravý a spokojený.
červenec 28, 2009 10:14
Iris : mia
6.8. bych mohla. Budeš tam u Evy? Určitě nejsem proti, naopak. Dřív nelze, máme minisraz ze střední školy, budeme na chatě na Vysočině. Takže Daniela má na mě email. Vrátím se 5.8. tak šestého není problém.Docela jsi mě překvapila, příjemně.
červenec 28, 2009 10:20
mio : Iris
ještě jednou, omlouvám se - já na Evu nemám kontakt, Ty ano? Jdu poprosit Danielku, ahoj.

Vojtíškovi pusinku na nosánek smilies/wink.gif
červenec 28, 2009 10:25
Iris : mia
na Evu kontakt nemám. Já myslela, že když do Krumlova, tak že máš s Evou něco domluveno. Jinak jestli frčíš přes Písek, Strakonice, Prachatice, můžeme se sejít tam.
červenec 28, 2009 10:29
no, děvčata, : ivanka
sice se omlouváte, ale je to stejně soukromý chat, co tu provozujete. A tohle je přeci určený pro vítání nových miminek...


Milá Perdo,

máš moc krásného kloučka, přeju ti, vlastně vám oběma, respektive mám třem - jen to nej nej, aby se vám všechny nepříjemnosti obloukem vyhýbaly.
Za krátkou dobu už to bude kluk se všemi průvodními jevy, podle jeho kukuče bude určitě "živý až až", a ani se nenaděješ, budeš mít puberťáka... Jo, jak ti chlapi jsou půvabní, když jsou takhle malí a ještě tak bezbranní :-)))
Tak ještě jednou - hodně štěstí!!!

......................
červenec 28, 2009 12:09
Ivanko : Iris
máš pravdu, omlouvám se potřetí, už si píšu o miin mail , nenapadlo mě to dříve.

Tak ještě jednou - kluk je skutečně krásný, jen tou zmínkou o puberťácích jsi to trošku pokazila smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif - ale i ty naše puberťáky pořád milujeme k zbláznění. A vždycky v nich stejně vidíme tyhle krásné šibaly, navždycky, že?

Tak zdravím Vojtíška, jeho pyšné rodiče a i Tebe Ivanko.
červenec 28, 2009 12:24
Perdičko a Vojtíšku, : Vodoměrka
přejeme vám jen samé nej, nej a nej zážitky z nového "lepšího" života... je nás tu na Kudlance takových víc a vím, že to Danielu děsně potěší, když některá z jejích dušiček začne žít znovu a lépe - v pohodě a klidu, až je to jako zázrak... Vojtíšek je príma klučina, naší Gabče by se určitě líbil taky... další sluníčko v kudlančím seznamu... paráda... moc mu to na fotce sluší... smilies/smiley.gif
červenec 29, 2009 23:09
Ahoj všichni : Perda
moc děkuju, ani jsem netušila, že to Kudlanka vyvěsila. Chtěla jsem ji potěšit, tak snad se povedlo.
Červený kočár vybral můj muž. Do poslední chvíle nebylo jasné, jestli to bude kluk nebo holka (i v době UTZ, no stává se, nejsme jediní) a jemu se prostě líbil. Naštěstí Vojta neprotestuje. Zatím. smilies/wink.gif
A básnička od puntíkaté Alenky opět putuje mezi fotky do alba. smilies/grin.gif Děkujeme.

Perda Vojta

srpen 05, 2009 11:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]