O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA VINĚ JE INTERNET PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 únor 2009
Přejít na obsah
NA VINĚ JE INTERNET
Strana 2
Strana 3

Samozřejmě! Jak jinak!  Internet může za všechno. Tedy za všechno ne, například ne za naše dítko, to zase ne, za to si můžeme sami a rádi, ale za všechno ostatní. Tedy, například za to, že jsme si udělaly sraz. Tak jako se sráží spolužáci z jedné třídy po pěti, deseti a více letech, tak se srážíme my, maminky a budoucí maminky, co jsme se sešly na jednom takovém webu.

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

     No a dodala bych ještě, že stejně tak, jako se sešly kudlanky, kudlánci a spol., i když ty zatím jen v Praze. Už aby byl ten sraz u nás v Holomócu, protože já bych se teď srážela pořád...

 

     Ale zpět k tématu. Sešly jsme se už podruhé v jedné příjemné pizzerii v Olomouci. A ještě nějakou dobu se tam určitě budeme scházet, protože tam mají nejlepší a největší zmrzlinové poháry, co znám.

 

     A díky těmto srazům teď znám jednu šikulku, štíhlou jako proutek, co během asi dvou a půl hodiny dokáže tyto maxipoháry zlikvidovat klidně dva. Ten třetí, který si vybírala, si nakonec nedala jen kvůli tomu, že jsme ji pořád otravovaly dotazy, jestli to myslí vážně nebo si dělá legraci.

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]