O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽIVOT S MEDVĚDEM - III. PDF Tisk E-mail
Středa, 12 březen 2008

Zuzka je moje kamarádka z dětství. Shodou okolností je to zároveň bývalá milenka mého bratra, bývalá milenka mého kamaráda a objekt Medvědových polygamních tužeb. Medvěd ovšem není jediný chlap v mé rodině, kdo by rád soužil (a zejména souložil) :-))) se dvěma ženskýma najednou.  Další takový je můj bratr.

 

 

 

 

 

 

      Ten už je dokonce v té fázi, že kromě své přítelkyně, která je skvělá, a má jen jedinou drobnou vadu, a to sice, že bydlí na druhém konci světa, má ještě jednu ´kamarádku´ která také není špatná, bydlí docela blízko a je do něj natolik blbá, že na tento druh svazku s radostí přistoupila.


     A tak se o tom u nás doma včera večer mluvilo.

 

 

 

"Monogamie není přirozená", říkal bratr.


"Ajéje," říkám, "další takovej.. tohleto tvrdí Medvěd taky a vypočítává mi výhody, které by mi to přineslo... ale já mám pocit, že by to nemohlo fungovat, že bychom si se Zuzkou začly vzájemně konkurovat a že bychom obě chtěly, aby nás měl Medvěd radši."


"Ale, jsou kultury, ve kterých to tak funguje," říkal bratr.


"Takhle, jak si to představuješ, to nefunguje nikde", říkal mu táta. "V kulturách, kde má člověk více žen, mají ty ženy jasně rozdělené funkce. Panuje tam přísná hierarchie - některá je pro potěchu těla, jiná spíš funguje jako služka a pak tam je jedna starší, kterou musí všechny poslouchat... to je něco jako kdybych si teď k mámě přibral Zuzku..."


"No počkej," oponoval mu bratr... "kdo ti řekl, že Zuzku by sis mohl vzít zrovna ty?"


 

 


...zkrátka - je fajn, že žijeme v monogamní kultuře, protože jinak by se mi ti rodinní příslušníci o Zuzku porvali.

 

 

Sandra

 

 

 

 

Komentáře (34)add feed
jéje, : ivanka
takovejch by bylo...
jenže - to by je museli taky umět všechny uživit :-))))
březen 12, 2008 14:22
Neuniklo těm potencionálním bigamistům, : mamča
že příslušný šejk má všechny manželky "v domácnosti" a musí je slušně uživit ? V mládí bych tedy po společenství jiných žen v jedné rodině netoužila, ale na stará kolena to nemusí být špatné. Tedy, pokud bych byla ta nejstarší, co rozděluje práci a kompetence.... smilies/grin.gif
březen 12, 2008 15:07
Měla jsem kamaráda : Aknela..
který natvrdo žil několik let s dvěma ženami. Jedna vždycky byla ta hlavní a občas vyměnili tu druhou - a nastěhovali si jí k sobě. Holky pekly spolu, jezdily na dovolené, on někdy jel s nima a někdy odpočíval bez svého harému. Všechno fungovalo jak v pohádce až do té chvíle co se holky rozhodly si trochu sexuálně sexuálně zaexperimentovat po svém a obě se zúčastnily jedné "čtyřky" (ta už asi není švédská) s dvěma dalšími svými kamarády.
Jejich háremovník se to dozvěděl a strašně řádil, tohle jeho ego neuneslo. Vyhodil je pak obě a za pár týdnů si zase pořídil další dvě souložnice. Jak dlouho mu to vydrželo s těmahle už ale nevím, nějak jsme se jeden druhému ztratili.
březen 12, 2008 15:17
Od kdy emancipovaný ženy : Krakonoš
požadujou po chlapovi, aby je živil? To mi furt nějak s tím feminismem nejde dohromady. Že by měla nakonec pravdu ta prostořeká Tečkovaná, že v lásce jde vo prachy až na prvním místě? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 12, 2008 15:20
Se mnou do třídy : mamča
zase chodila holka, jejíž tatínek a jeho bratr žili s její maminkou. Nevím, jestli se v sexu střídali sudé a liché dny, nebo po kvartálech, ale všechny děti byly R....ovi. Pohoda tam vládla náramná, peníze nosili dva chlapi, a maminka byla pořád načančaná a dobře naložená.
březen 12, 2008 15:21
Milý Krakonoši : alena tečkovaná
sdílejí-li pánové s těmi dámami společnou domácnost, musí jim též na tu domácnost a výživu přispívat - doufám, že nepředpokládáš, že si někdo pořídí dvě souložnice, aby ho živily. Mají-li emancipované ženy s uvedeným děti, samosebou je tento (tedy ty děti) musí živit. No, a zadarmo ani kuře nehrabe - natož emancipovaná žena - nebo ty chodíš do fachy jen z lásky k práci?
březen 12, 2008 15:55
Krakonosi : Manul
tam, kde jsou haremy feminismus vetsinou moc nebuji. muz musi zenu (zeny) uzivit proste proto, ze tam normalni praci nedostanou a ze je na ne pohlizeno tim pohldem jako na rodicky deti a strazkyne rodineho krbu.
Jinak zajemcum na tohle tema doporucuji Cervenou kralovnu od Matta Ridleye. Odnesla jsem si z ni, ze mnohozenstvi skutecne neni spatne a dalo by se rict, ze je i tak trochu prirozene. v kazdem pripade je vyhodnejsi byt patou zenou ropneho magnata nez prvni a jedinou zenou cistice bot...
březen 12, 2008 16:04
nojo Krakonoš by si topředstavoval tak, : alena tečkovaná
že by na něj ty čtyři ženy makaly a on by byl doma a jediná jeho starost by byla s kým dneska... a co bude k večeři. Jenže ženy živitelky by byly emancipované, a tudíž by je takový nemakačenko nezajímal, natož , aby do něj vrážela prachy, které by mohla vrážet do sebe a do dětí. Ale jelikož Krakonoš zjevně nemá ty úžasné vlastnosti, pro které by ho byly emancipované ženy ochotny živit, tak pouze sní. Ale měl by se konečně probudit....
březen 12, 2008 16:11
Krakonoši, Krakonoši, : strejda
šlápl jsi do vosího... smilies/cheesy.gif
březen 12, 2008 16:39
Manul : mamča
Problém je v tom, že většina takto smýšlejících českých mužů má na ženu požadavky paši a příjem pasáčka ovcí. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 12, 2008 16:48
hahahahaha : ivanka
to se mi tak líbí :-)))

Nojo, ale pokud sem si všimla, tak nedávno se tu řešil případ, co si madam za pouhopouhej virtuální kuk platila těžce vydělaným penízem.. A to ještě manželovo penízem smilies/grin.gif
Tak nevím, jak vy na to.
Ale já bych spíš brala harém pánskej, dámy:

No jen si to představte:
1) milenec
2) kuchař
3) šofér
4) zahradník
5) kutil domácí
6) bankéř (sledujete, jak hluboce u mě klesly prachy?)


smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 12, 2008 16:59
ženské jsou soutěživé a tolerantní : mimi
tolerují chlapum milenku a věří , že nad ni nakonec zvítězí a bude to zrovna ona ke které se vrátí a bude milovat jenom ji.Jiná zase toleruje vysoký věk vybraného samce i to že je ženatý a opět soutěží a přetahuje ho na svojí stranu.No a chlapi ti vysoký věk u žen netolerují a zůstanou tam kde je nejlépe ustláno no a jakmile se vyskytne zase nová soutěživá děva , klidně dopřeje holkam soutěž.Myslím si, že lovci jsou převážně ženy.
březen 12, 2008 17:06
Vždycky, když slyším chlapa básnit o polygamii, : Káča
tak je mi jasný, že je méně zdatnej v matematice/statistice. Nebo proč si každej myslí, že zrovna on by byl vyvolený pro polygamii? Kdyby byla oficiálně ustanovena, je přeci jasné, že dojde k velké nerovnováze. Ženy budou prahnout po "zebezpečení", tudíž po těch nejúspěšnějších a nejbohatších a vzhledem k polygamii bude možné požadavky většiny z nich vyslyšet. Ale co pak s těmi zástupy beta samců, o které žádná žena nezavadí?
březen 12, 2008 17:13
Jó strejdo, šláp sem a rád, : Krakonoš
aby se některý myšlenkový pochody opšt objevily černý na bílým smilies/wink.gif. A ta argumentace se to snaží posunout jinam. Ale já to přidržím tam, kde to bylo na začátku:
1. Bavíme se o Česku, ne o harémech ve třetím světě.
2. Pánové, co touží po sexu s několika dámama, zajisté netouží po tom mít s nima děti, takže nemluvme o výživě hypotetickejch matek na mateřský.
3. Pokud s někým sdílím domácnost a oba (všichni 3, 4, 5.... 100) vyděláváme, podílíme se úměrně na jejím provozu. To je ovšem, milá Aleno, něco zcela jinýho, než někoho živit. Pod pojmem někoho živit snad všichni rozumíme, že dotyčnej živenej nedělá a visí živiteli na krku.
4. Takže mi požadavek od český ženy, která by přistoupila na mnohoženství za předpokladu, že ji dotyčnej bude živit, stále dál připadá neemancipovanej, podřízenej, tradičně patriarchální - nezazněl tu žádnej argument, kterej by to vyvrátil.
5. Emancipovanej postoj bych viděl např. v tvrzení: Než mnohoženství, to od něj radši odejdu a budu sama. A nebo: Mnohoženství klidně, ale on mi zase musí tolerovat mnohomužství. smilies/tongue.gif
březen 12, 2008 17:24
Káčo, : Krakonoš
vysvětli mi statisticky jeden jev: Prakticky každej ženatej chlap, kterej má aspoň průměrnej plat, se dřív či pozdějc ve svým životě setkal s tím, že na něj byl podniknut lov některou z dam, který byl jeho zadanej stav zcela ale naprosto šumafuk. Takže mám pocit, statistika nestatistika, že ten potenciál pro ty, který by tak chtěli žít, tu je smilies/wink.gif
březen 12, 2008 17:38
Panenko skakava : Helena CH
a ktera EMANCIPOVANA zenska se ZDRAVYM rozumem by na to mnohozenstvi u nas v CR pristoupila? Proboha proc? Dejte mi jeden rozumnej duvod proc by v moderni spolecnosti, kde se od kazdeho clena domacnosti ocekava, ze bude vydelat ci se podilet, mela nejaka normalni zenska chtit zit jeste s dalsi. JEDEN mi bude stacit. A pokud nekoho napadne duvod, ze tim teda jako potesi partnera, tak s tim si muzete vytapetovat.
březen 12, 2008 17:45
Heleno, : Aknela....
A co takhle přítulnost ke stejnému pohlaví. Tyhle věci se nemusí dělat jenom proto, aby byl potěšený chlap...může to těšit i některé ženské. Ten případ co jsem popisovala výše byl přesně takový, holkám to vyhovovalo hlavně spolu. Jo a všichni tři v tom vztahu vydělávali, takže nikdo nikoho neživil. smilies/wink.gif
březen 12, 2008 19:22
Aknelo : Helena CH
Tak to jedine, to mas pravdu, ale to by pak ani nemuseli toho chlapa mit... Jedine na to financni a ostatni zabezpecovani, ale s tim zase nesouhlasi Krakonos. Heterosexualne orientovana emancipovana zena se do takoveho vztahu podle me poustet nebude, protoze nema duvod.
březen 12, 2008 21:28
Krakonoši, : skaz
tuším, jsem četla,že dokonce někde může mít muž jakkoliv počet žen,ale musí je VŠECHNY pravidelně uspokojovat / uživit je samozřejmé/.Tak nevím,nevím,pánové.Tak třeba mně by taky vyhovovalo víc chlapů - no úkoly bych jim rozdělila ráda a většinou i spravedlivě.Navíc mám vlídné chování a rychle poznám,v čem je někdo dobrý a nechávám ho pracovat na správném postu,že,tam mi udělá nejvíc a ještě je spokojený. A bacha,taky dost dobře vařím. Dost se mi to osvědčilo,když jsme dělal podkroví a chlapi šli za mnou,/ale to nešlo o sex,neboj/.Ale do správné komunity bych asi šla - nebo v mém věku do sdružení? smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
březen 12, 2008 21:37
To ti, Krakonoši, : Káča
samozřejmě vyvracet nebudu. Ten problém nevidím ani tak v tom, že by v prostředí "nepovolené" polygamie byla zadanost samečka nějakou překážkou při usilování vícero samiček o jeho osobu. Nicméně u ženatého je téměř jistota, že z něj celoživotní "zabezpečení" a potenciální potomci nekoukaj (tedy většinou, reálně uvažující samička to tak zhodnotí) a tudíž se nakonec samička "spokojí" s méně kvalitním (tedy dejme tomu méně vydělávajícím), leč volným samečkem, se kterým zplodí děti a bude mít jakous takous jistotu, po které samičky tak nějak přirozeně (i když marně) prahnou. A dobře, neberu průměrně, ale dejme tomu mírně podprůměrně, podprůměrně až vůbec vydělávajícího samečka, který za současné situace přece jenom družku najde, protože raději nějakýho než žádnýho (známe to). Kdežto v polygamní společnosti by tatáž samička měla naději na průměrně vydělávajícího samečka, neboť tento ve snaze mít více samiček než ostatní samečci (známe to) by sáhl i po méně atraktivní samičce, která by za monogamní situace, kdy se snaží vybrat pouze tu nejlepší z nejlepších, ocitla zcela mimo jeho zorné pole. Mám za to, že by se někde začali hromadit podprůměrní frustrovaní samečci a vůbec by to nedělalo dobrotu.
(za schopnost vydělávat lze dosadit libovolně - kouzlo osobnosti, přitažlivost, smysl pro humor - co je komu libo - nejspíš kombinace)
březen 12, 2008 22:19
Heleno, : Krakonoš
slyšela jsi někdy v životě o bisexuálně orientovanejch jedincích? Opravdu si myslíš, že jsou jenom čistý hetero (96%) a homo (4%)? Tak to pak jo, pak chápu tvůj údiv, ale není tomu tak. A jak je vidět z příspěvku skazíka, nabízejí se další a další varianty na téma "soužití v jiný kombinaci než on a ona" smilies/wink.gif. Ono totiž myslet si, že to je jedinej možnej model a že to tak bude navěky, je hodně naivní. Lidská společnost se vyvíjí, monogamie skutečně moc přirozená není (pro muže ani pro ženu), za pár set let to tady klidně může bejt úplně jinak. A hlavně - já to nehodnotím, nepíšu nikde, že bych polygamii preferoval či obhajoval. Mně osobně vyhovuje klasický monogamní párový soužití, ale umím pochopit lidi, který to maj jinak. A taky mě baví číst vyplašený reakce smilies/wink.gif
březen 12, 2008 22:21
malé dopřesnění : Káča
...která by se za monogamní situace, kdy se on snaží vybrat pouze tu nejlepší z nejlepších, ocitla zcela mimo jeho zorné pole...
březen 12, 2008 22:27
Krakonoši, : skaz
já pustila fantazii na špacír,dyť mně by taky dlouho nebavilo vařit pro pět chlapů a ještě jim porád mazat med kolem - úst,že? No,ale jsem je nutně potřebovala a účel světí prostředky,přece. No, ale budiž nám útěchou,že pořád je všechno jinak, a já dokonce si myslím,že to je v pořádku.Pokud by nebyl jakýkoliv posun,byla by to snad už - smrt?
Zatím si opravdu myslím,že nejsme na vrcholu civilizace a hned tak nebudeme.A pokud má někdo jiný názor? To je snad v pořádku,od toho názory jsou.
březen 12, 2008 23:27
Káčo, : Krakonoš
neviděl bych to tak pesimisticky. I "podprůměrný" samečci by měli šanci uspět v kategoriích "milenec, kuchař, zahradník...", jak hezky napsala Ivanka (březen 12, 2008 16:59) smilies/smiley.gif. No a početní nerovnováha by taky nemusela nastat, protože kde je napsaný, že děvčata v harémech těch úspěšnějších samečků jim musej bejt věrný a nesměj si odskakovat bokem za účelem obšťastnění těch statisticky podprůměrnejch? A pak by se určitě našly i samičky, který by to zase vyvážily trochu na druhou stranu svejma pánskejma harémama smilies/wink.gif. A navíc v době, kdy tohle masově nastane, budou už realitou bioroboti, takže ty vopravdu neúspěšný samečci si prostě nějakou bio-robotku koupěj u Mountfieldu (a ještě něco vyhrajou v kole štěstí) smilies/grin.gif. Teď mě ale napadá, že jestli má pravdu Hausmann (já doufám, že ne), tak v éře biorobotů chlapi v naprostý většině přestanou mít o vopravdický ženský zájem. Takže nevyhyneme na nukleární katastrofu ani globální voteplování, ale na sex s umělou inteligencí smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
březen 12, 2008 23:57
Krakonosi, : Ceskymo
vis, ja uz bych snad brala sex s jakoukoli INTELIGENCI - ani by nemusela bejt nezbytne umela... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 13, 2008 06:54
Manul, Červená královna je super ! : wendy
Píše se v ní mimo jiné : "Lidský systém párování je komplikován institucí dědičného bohatství - dědíme po rodičích bohatství či postavení". Podle mě to je překážka toho prapůvodního plánu, oni by si to lidé zařídili nějak jinak, a muži mají ty touzhy rozsévače, a monogamie není přirozená atp. Takže - kuličku odkážeme svému pokrevnímu potomstvu, ale kromě toho lovíme. A problémy jsou na světě.
Jo a Hausmann - tak jsem krakonoši přemýšlela, zda jeho názory mají něco společného s jeho fyziognomií. Je celý takový tragický. No a co ty na to jako chlap - on říká, že není šovinista, že jen publikuje pohled do obyčejné mužské duše. Takže ..?
smilies/wink.gif
březen 13, 2008 07:33
Jéé, tady je zase legrace :))) : Míša šíša
Sex s umělou inteligencí?? A neposlouží stejně ty nafukovací figuríny?
březen 13, 2008 08:44
Paní šíšová, : wendy
tady se lidi nenudí, což ? smilies/grin.gif
březen 13, 2008 09:30
Kaco : Manul
presne tak! Spousta zen si proste neuvedomuje, ze polygamie hraje do karet jim. Kazda zena (samicka) si najde toho sveho, ktery, pokud jich chce mit vic, uz musi byt jo machr, aby to vsechno zvladl. A pak tady zbyde nekolik tech mene schopnych, kteri proste sve geny do dalsich generaci nepredaji... Ale stejne je to cele komplikovanejsi, protoze ani ty zeny nejsou uplna nevinatka. Samozrejme, ze teorie nemuzeme uplne verne preklapet do soucasne lidske spolecnosti, ale kdo se na ni poradne a nezaujate podiva, shodne body si najde.
A vubec, proc tu resime polygamii, kdyz v puvodniho clanku to spis vypada na polyandrii...
březen 13, 2008 11:52
Míšo, : Krakonoš
zkoušelas někdy vzít tu nafukovačku byť jenom do ruky? Já jo - kolega ji dostal ke 40tinám. S tím se nedá ani pinknout beach volejbal, natož souložit. Podle mě to není technicky možný, nevím, co s tím šťastný majitelé dělaj smilies/grin.gif. Wendy, co já na Hausmanna? Podle mě je to chudák chlap, kterej svou tragickou osobní zkušenost s divnejma babama (z nichž první zřejmě byla jeho matka) zkusil přetavit do tzv. obecný pravdy. Podle mě je to "pravda" pro zakomplexpvaný chudáky. Totéž si ovšem myslím o výplodech podobně vyhraněnejch feministek. smilies/wink.gif
březen 13, 2008 14:01
Jo a pro Ceskymo: : Krakonoš
Když tak toužíš po sexu s inteligencí, zkus přebrat novomanželce Paroubkové jejího chotě, to je údajně nejvíc sexy inteligence v republice. A umělej teda stoprocentně nejni. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 13, 2008 14:05
KRAKONOŠI, : d@niela
mohl bys se mi ozvat (emilkem)? Potřebovala bych se na cosi - poměrně akutního - zeptat, jde to?
březen 13, 2008 14:06
Krakonosi : Helena C H
Nepochopila jsem, ze pises o malem zlomku zenske populace, ktere se povazuji za bisexualni. Vetsina tebou zminovanych emancipovanych zen je heterosexualnich a rozhodne neuprednostnuji polygamii. Ja osobne neznam ani jedinou, ktera by tak chtela zit. Asi jsem v izolaci...

Jinak co se tyka bisexuality, neni to tak jednoznacne. Kazdy jsme nekde na ose mezi dvema poly - heterosexulanim a homosexualnim. Ten, kdo si v zadnem pripade nedovede predstavit styk s jedincem stejneho pohlavi, je hodne blizko heterosexualnimu polu a ten, co si zase nedokaze predstavit nejake aktivity s jedincem opacneho pohlavi, je hodne blizko tomu homosexualnimu polu. Jsou lide, kteri jsou posunuti vice ke stredu, tudiz nemaji nic proti obcasnemu preskoceni na druhou stranu, ale presne uprostred neni nikdo (pokud mi teda neusel nejaky nejnovejsi vyzkum). Tak to jen tak, abych nebyla za uplne nemoznou, bez znalosti.
březen 14, 2008 02:51
Krakonosi, : Ceskymo
kdyz ja na uchylaky nejsem - a me pripadaj vsichni politici aspon trochu uchylny... tobe ne? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 14, 2008 10:02
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]