O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA VĚDOMOST SE DÁVÁ... PDF Tisk E-mail
Středa, 20 červen 2007

      Mnohdy vás napadne něco zajímavého - ale jak to dát vědět všem? A na článek to zrovna není...

Ovšem  - někdo by článek podle vašeho nápadu mohl napsat, ne? Případně byste všem Kudlankám a Kudlánkům chtěli oznámit, že ....  Jindy si s něčím nevíte rady a potřebovali byste poradit  -  jak na to? Atd., atd.

 

      A nebo si chcete s někým vyřídit účty? Někomu vynadat? Nepište to pod články, kterých se to netýká, tady máte prostor a můžete se "vyřádit" do aleluja... :-)))

 

Ano, to je důvod, proč je tu vyvěšena

 

NÁSTĚNKA

Komentáře (126)add feed
... : deeres
Γεια σου
říjen 10, 2012 08:00
BLIŽŠÍ INFORMACE OHLEDNĚ ZDRAVOTNÍHO PŘIPOJIŠTĚNÍ: : HUGO
Vážení přátelé, dovoluji se vám srdečně omluvit - vzhledem k tomu, že mám dnes svátek, dodal jsem paní šéfredaktorce asi špatné informace... Takže:



duben 01, 2014 06:35
Koukám, : Mikin
že jsem tehdy udělal neonacistům pěkně bebíčko. smilies/smiley.gif
Pokud to někoho zajímá, zde je stručná historie:
Jejich náčelník dostal tehdy 6 měsíců podmíněně s odkladem na dva roky za popírání holocaustu i za popírání samotné existence nacistických plynových komor. Sloužily prý jen k odvšivování.
Na svém roztomilém česko-kanadském webiku navíc ten dobrý muž rozjel diskusi o tom, že židi patří do plynu, že to Hitler myslel dobře a že celý holocaust zorganizovali židé samotní, jen aby "z nás" mohli tahat peníze. Nacistický náčelník se u soudu hájil tím, že je nevinen a že pouze umožňuje demokratickou diskusi.
Proti rozsudku se odvolal a vyhrál. Pak se odvolal prokurátor a rozsudek byl potvrzen. Další odvolání zamítl nejvyšší soud a rozsudek nabyl platnosti. Do toho přišla Klausova amnestie a ten pan je dosud volný jako pták. Či spíše jako šváb, štěnice či jiný nepříjemný hmyz.
Na antisemitismus se soudruh v současné době téměř vykašlal. Publikuje ponejvíce slabomyslne konspirační teorie, obviňuje ze všeho "židy ovládanou Ameriku" a přidal se plně na stranu ruského diktátora. Takovejch "vlastenců" je ostatně jak vidím víc.
Pokud se týče mě role v celé záležitosti, jednalo se pouze o svědeckou výpověď informující soud o tom, že všechny komentáře na Zvědavci musí být uvolňovány editorem, který je za ne tím pádem plně odpovědný.
Výpověď jsem podepsal plným jménem a přidal adresu.
Protože se narozdíl od anonymních rudohnědých čuníků nemám za co stydět. smilies/cool.gif
srpen 04, 2015 19:45
Máš smůlu, : Lenka1


Taky jsem trochu pátrala a těch lidí, kteří tě považujou za lidskej odpad, je čím dál víc.

Jo, a taky bys tady mohl vysvětlit, jak to bylo s tím dalším udáním, které v diskuzi, kam jsi hodil tenhle odkaz, zveřejnila Euridika.

Že ty máš takovou smůlu, že pořád potkáváš samý nácky, u kterejch si musíš plnit občanskou povinnost jako čestný občan a oznamovat, viď?
srpen 04, 2015 20:05
Prozraď : Lenka1
nám ještě jednu věc.

Napráskáš taky Danielu, když nevyslyší tvoje nenápadné žádosti o to, abych sem třeba já už nemohla chodit?

Viz tvoje:

Pokud se týče mě role v celé záležitosti, jednalo se pouze o svědeckou výpověď informující soud o tom, že všechny komentáře na Zvědavci musí být uvolňovány editorem, který je za ne tím pádem plně odpovědný.
Výpověď jsem podepsal plným jménem a přidal adresu.

srpen 04, 2015 20:07
Dělej, : Lenka1
vysvětluj.

Mikin : Euridika
Já toho o tobě vím víc nežli dost.
Řeknu jen jedno, viděla jsem tu tvou odpornou udavačskou korespondenci týkající se Alenky a nakladatelství.
To byl tedy humus.
A taky tě šupem poslali do prd...., kam patříš, bolševický bonzáku!
Četla jsem to komplet, a kdyby to zbabělá Daniela nesmazala, přečetli by si to i ostatní.
Ale ona se tě asi bojí taky, ani se jí nedivím.



srpen 04, 2015 20:29
... : Mikin
Netusim, proc bych mel neco vysvetlovat anonymnim nackum. Nebo udavat zrovna Danielu, ktera se narozdil od nich neboji nest stejne jako ja kuzi na trh.
Na to, ze jsem svedcil proti nacistum jsem hrdy.


srpen 04, 2015 23:59
Tak se pokusím uvést pár věcí na pravou míru: : d@niela
Nejprve ohledně Alenky, nick Kennedy, Polárka, atd.:

Byla jsem ráda, když mi navrhla, že pro Kudlanku bude psát na pokračování story o tom, jak česká holka přes Tunis do Kanady přišla, pár lásek si při tom odžila a hodně zajímavého poznala.

Pochopitelně, že to není žádný životopis, že tam je i hodně vymyšleného, takže občas jsem nechápala některé, které jí vyčítaly, že to "rozhodně tak nebylo".
Ano, odletěla za svou velkou láskou, žila nějakou dobu v Tunisu, drobná česká holka se snědým kučeravým milencem, manželem... Pak se dostala do Kanady, tam poznala další lidi, zase se vdala... Ani nevím, jestli to, co píšu, je stoprocentní pravda, paměť mi už tak neslouží (což o to, ona mi nefungovala nikdy smilies/cheesy.gif).

Bylo to zprvu velmi fajn - pod každým pokračováním té červené knihovničky šmrncnuté cestopisem - velmi čtivé, můžete na dost velký kus nakouknout: http://www.kudlanka.cz/41067_item.html - se postupem času rozvinulo velké psaní všechmožných Aleniných kámošek, stala se z toho jakási její stránka, kde si kamarádky z celého světa navzájem sdělovaly věci, které občas ani moc na veřejnost nepatřily. A tím tak trošku začly průšvihy. A pak i drobné hádanice... Což mi bylo nesmírně líto.
Její texty byly vždy hezké a čtivé.

x x x

Nyní ohledně Mikina:

Neříkejte, že věříte absolutně všemu, co kdo kde napíše – aniž byste si to nějak ověřili.

Vladimír Stwora ve svém Zvědavci publikoval mj. následující věty – (a byl za to pravomocně českým soudem odsouzen):

Obžaloba jej obviňuje mj. za publikování těchto vět:

Ve skutečnosti neexistuje žádný důkaz, že byl v jakémkoliv „táboře smrti“ používán jedovatý plyn, plynové komory nebo plynové pece. „Tábory smrti“ kontrolovali kvalifikovaní inženýři a ti uvedli, že zmiňovaná zařízení byly sprchy, že nemohla být používána jako plynové komory a že údajná úmrtí byla „nemožná“. Za své posudky byli uvězněni.


Šamanovo doupě:
Pondělí 1. listopadu 2010 http://samanovodoupe.blogspot.cz/2010/11/moby-dick-kladne-veci-ktere-si-tento.html

Zpochybňovat a zlehčovat nacistické (a komunistické) zločiny je sice u nás trestný čin – ale podle všeho teď stačí říci – já ne, to on, já ten názor zde pouze svobodně zveřejňuji… Takzvaní „revizionisté“ budou v Česku beztrestní, i pokud budou zpochybňovat počty obětí holokaustu, protože to není totéž, jako „zpochybňovat holokaust“.

Takže ne miliony, ale „jen pár tisíc Židů bylo zavražděno – to není „zpochybňování“. Stejně tak jako jím není tvrzení, že „neexistuje důkaz, že v jakémkoli táboře smrti byl používán plyn, plynové komory nebo krematoria“.

Fajn, ode dneška je možno páchat „slovní zločiny“ typu výkřiků „Zabte Židy!“ či „Cikáni do plynu!“ či „Vono se jim tak moc nestalo“ beztrestně – stačí, když řekneme, že to je třeba Hitlerův „kontroverzní názor“.


Nechápu ty, kteří odsuzují člověka za to, že se brání proti "popíračům holokaustu". Nebo - vy na holokaust také nevěříte???
A ještě něco - já nejsem rozhodně zbabělá, jen opravdu nesouhlasím s tím, co píše Stwora. Souhlasím s tím, že za to byl odsouzen.

Pokud vy máte jiný názor, napište ho.


srpen 05, 2015 22:15
Danielo, : Petronila
moc děkuji za laskavé uvedení na pravou míru.

Tušila jsem, že to bude něco takového, a pokud se Mikin podílel na tom, aby se to nešířilo, tak má můj palec nahoru. A naopak si myslím, že to není zbabělé, ale statečné, vzhledem k tomu, že takoví lidé bývají dost mstiví a kdoví, k čemu by byli ochotni sáhnout.

Oni ti zuřivci, co nazývali Mikina udavačem, asi dobře věděli, proč to neocitovali celé.

V tom s tou knížkou zase naopak nechápu to uvádění na pravou míru, byť by knížka byla vymyšlená úplně celá, pokud by tam autor toho uvádějícího na pravou míru nějak neurážel, ale do toho se míchat nehodlám, to je evidentně nějaký dávný spor, do kterého ani nejde vidět.
srpen 05, 2015 23:31
domnivam se jen jedno. : PolARKA
Stvora to nenapsal, napsal to nekdo jiny a Stwora to otiskl. Jesli jsi cetla co na to rekl soud (z Mikina meli srandu i soudci) tak vlastne nikomu ani nebylo jasne proc je souzeny.
Ale to je jedno, jako je mi volnej celej Mikin. Jen nechci aby za mnou lezl kam se pohmu. Nepsal o mne nesmysly a pomluvy. Lidi si stejne mysli ze je blbej on. Je mi neprijemne se hadat ale branit se musim!
Dej mi pokoj Mikine. A to je vse co chci rict.

srpen 06, 2015 00:14
... : Mikin
Je to tak jak napsala Daniela a ja si dodnes myslim, ze jsem se zachoval spravne. Moje role v celem pripade byla pomerne mala. Pouze upozorneni soudu na to, ze je Zvedavec plne cenzurovany a ze se tam nemuze objevit nic bez Stworova souhlasu.
Co se tyce Polarcina obvinovani z jakehosi pronasledovani ci rozbijeni oken, jedna se o obycejny stihomam. Pokud neceho lituji, tak jen toho ze jsem se nechal v tech hadkach parkrat strhnout a oplatil stejnou minci. Samotny fakt ze jsem je nezacal, ze jsem psal pravdu a ze by se v takovem pripade lepe zachoval jen Mirek Dusin a Krakonos neni dostatecna omluva. (Krakonosi, to nemyslim sarkasticky).
Na lidi kteri lezou do diskusi pod ruznymi predivkami a uchyluji se k osobnim utoku jsem uz nazor napsal.
Necht zhynou. smilies/grin.gif
srpen 06, 2015 00:15
... : Mikin
Nekteri maji to lhani asi v krvi. Von tehdy Stwora napsal, ze se soudkyne tomu dopisu zasmala, roztrhala ho a hodila do kose. Hned druhy den to zmenil v tom smyslu, ze se nesmala, dopis netrrhala, ani do kose nehazela. Pokud byl ten dopis opravdu k nicemu, je podivne ze se na me nackove dodnes zlobi. smilies/tongue.gif
Chtel bych jen rici, ze neznam vetsiho losera nez nekoho, ktery vini za svuj zbabrany zivot zidy. smilies/shocked.gif
srpen 06, 2015 01:56
Mývalo, když nechceš, aby za tebou lezl Mikin kam se pohneš, tak proč lezeš ty za ním?? : Myška
K diskutované kauze Stwora - Mikin udělal dobře.
srpen 06, 2015 07:09
Z Tunisu do Kanady : Myška
K tomu popisu útěku přes Tunis. Když ho začala Daniela uveřejňovat, byla jsem ráda a hltala jsem ty články. Věřila jsem, že Mývala popisuje opravdu své zážitky - taky to tak prezentovala. V diskuzi pod nimi odpovídala i na osobní otázky v duchu napsaného, tedy vlastně nepravdivě. Po nějaké době, v níž jsem začala na základě diskuze mít pochybnosti, i díky tomu, že jsem mluvila s lidmi, kteří ji znali před emigrací a kteří s ní i byli v kontaktu po jejím odchodu z tehdejší ČSSR, se provalilo, že to, co píše není tak docela pravda. A že některé věci, které psala v diskuzi pod články, jsou jinak. Chápala bych, že si spisovatel leccos přibarví, ale pak to nemůže prezentovat jako popis. Dost mne naštvalo, že nás vodila za nos.
srpen 06, 2015 07:12
Mikine, : Petronila
v tom případu se Stworou jsi se zachoval dobře a jediným možným způsobem a jsi statečnej, protože ses tím vystavil různým projevům nenávisti, jejíž odvárek nám tu předváděly dámy Euridika a Lenka (a hejno najednou se vyrojivších neznámých nicků).
srpen 06, 2015 09:08
Vosobní spor : Krakonoš
Mikin - Polárka mě nezajímá, musel bych s nima kamarádit a znít je desetiletí, aby mi do toho něco bylo - a i tak by si to museli vyřešit sami. Lidsky mi může bejt líto, že dva lidi, který byli zřejmě kdysi kámoši, si to pohnojili až k takový zášti, ale to je tak všecko. Jsem přesvědčenej, že každej spor a každá křivda se dá vyřešit a vodpustit a lidi fakt nemusej dožít život s tim, že maj s někým nevyřešený vztahy, že někoho nenáviděj, je to zbytečná zátěž pro duši. Ale k tomu třeba dorůst a přestat tancovat kolem svýho ega.

V případu Stwora jsem jednoznačně na Mikinově straně a ti, kdož ho za jeho postup choděj ze zvědavce urážet i sem, jsou jenom ubohý zbabělý chudáci. Chtěl jsem teda napsat zm*di, ale zase nechci jitřit jemnocit Lenčin a dalších... smilies/wink.gif

A co se autorský licence tejče: Souhlasím s tim, že autor literárního díla, pokud nedeklaruje, že píše literaturu faktu, si může i vyprávění vo skutečnejch vosobách a událostech přizpůsobit libovolně vobrazu svýmu. Vobvykle spisovatelovo "lhaní" zvyšuje čtivost díla. Nastává samozřejmě problém, pokud dehonestuje nějakou vosobu, žijící nebo s žijícíma potomkama. Myslím, že krásněj příklad je nedávno uvedenej výtečnej film Fotograf. Je mi úplně jasný, už vzhledem k patologiím Saudkovy vosobnosti, že ten příběh je všechno jen ne čirá pravda. Takže tady bylo jasný, a bylo to jasný i tvůrcům, že přijdou žaloby. Ani s tim nemám problém, myslím, že napadenej skrze literární dílo má právo se bránit. Každej aktár popsaný situace si musí rozmyslet:
a) má větší hodnotu lhaní pro zvýšení čtivosti, nebo klid a eliminace rizika nějakýho sporu?
b) má horší dopady na mou vosobu "pomluva" v literárním díle, nebo to, že ji rozmažu svou zběsilou sebevobranou?
Každej z nich má svobodnou volbu a právo postupovat tak či tak, k tomu holt patřej i důsledky. Je to jen a pouze věc těch lidí a vopět - nemám nejmenší potřebu je za to nějak hodnotit. Nikdy totiž nemůžu mít dost informací, abych se mohl rozhodnout, kdo má pravdu a jak moc velká je ta lež v psaným příběhu.
srpen 06, 2015 09:39
Myško, nesouhlasím. : toulavej
Polárka NEMŮŽE lézt za mikinem na Kudlanku, protože se tu vyskytovala mnohem dříve, čili bylo to obráceně, mikin přišel ZA Polárkou. Že se tu Polárka nevyskytuje je proto, že ji odtud mikin vypudil neustálým handrkováním se s ní, přičemž nikdo z nás NEMŮŽE vědět, na čí straně je pravda, to ví jenom oni dva – pokud to vůbec ví :-)

Vedeš si dlouhodobě deník? To je jediný způsob, jak zjistit, jakou máš skutečně paměť. Když píšu svoje zážitky z Ameriky, jsou tak silné, že si pamatuju naprosto přesně, jak co probíhalo. A potom se jdu podívat do záznamů z cest, které si z každé cesty vedu, kvůli nějaké drobnosti, která mi vypadla. A většinou s údivem zjistím, že všechny věci neprobíhaly přesně tak, jak si je „přesně“ :-) pamatuju i když to není ani deset let zpátky. Pak řeším problém, jestli přepsat už napsané podle zaznamenané skutečnosti, když to už napsané do sebe dobře zapadá :-) a já byl přesvědčený, že takhle to opravdu bylo. Nebo to přepsat podle záznamů podle pravdy, která je taky zajímavá (pro mě), ale vlastně na těch jiných detailech tak nezáleží, hlavní je totiž zajímavý příběh z počátečního bodu A do konečného bodu B. Podle toho taky zásadně nesouhlasím – je pro mě NEPŘIJATELNÉ, aby jakýkoliv soud probíhal víc než 8 let. Nikdo si ani v té době už nemůže na nic nového vzpomenout až na vzácné výjimky, lidská paměť upravuje vzpomínky. Tak já nesouhlasím s názorem, že si Polárka ve svém vyprávění vymýšlela, psala, jak si to po 20-30 letech zapamatovala a něco pozměnila, aby to lépe vyznělo – to není lež, to je vyprávění . . . to NENÍ vodění za nos.

Doufám, že TADY nebude další tisícovka hádek . . .
srpen 06, 2015 10:28
toulavej, nemusíš dělat Mývale advokáta. : Myška
Nemíním zde zabřednout do nějakého snášení důkazů. Napíšu jen to, že rozpory nebyly v detailech, ale ve stěžejnějších věcech. Kdyby ty texty nebyly prezentovány jako skutečné zážitky, neřeknu ani popel. Ale byly...

srpen 06, 2015 10:37
... : bb
souhlas s tím co píše toulavej a Krakonoš

Myško, nevím,jak vyprávět příběh a přitom být striktně pravdivý v detailech, a nebo ho vyprávět s tím, že na úvod autor napíše: je to o mně, takhle si to pamatuju, ale možná to tak vlastně nebylo, možná tak trochu kecám, no ale snad se budete bavit... :-))

Problém byl asi ta diskuze, o které píšeš, asi by bylo pro Polarku lepší se neúčastnit, aby pak nebyla nařčena ze lhaní. Ale třeba odpovídala na to, co se tak skutečně stalo a to, co si přibarvila, nekomentovala.

Další věc je, že stejnou věc si pamatují různí lidé různě. Tím myslím to, co ti vyprávěli ti, co znali Polarku před emigrací. Asi taky nemůžeš vědět, co je pravda, co jejich omyl a co pomluva.

Nevím, jaký máš k Polarce vztah, pokud je osobní a znaly jste se, můžeš být možná zklamaná, ale pokud ji znáš jen jako dopisovatelku na internetový klábosící fórum a autorku hezkých příběhů, tak úplně nerozumím potřebě ji lustrovat.
srpen 06, 2015 11:45
popírání holocaustu : bb
vnímám jako úchylku, projev nemocného mozku. Byla bych sice mnohem raději, kdyby sami sebe tak znectili, až by se jejich příznivci a přištěkávači distancovali. Obávám se, že každý oficiální pokus je znectít jim jen přidá na jejich pochybné slávě, stanou se z nich mučedníci za pravdu.
Ale přirozenou cestou to nejde, tak se musí aspoň tak, jak to jde. V tom případě lidi, kteří se do toho pustí a upozorní na takové zhůvěřilosti, rozhodně nepovažuju za udavače. Tedy ani Mikina.
srpen 06, 2015 11:59
MIKIN : Euridika
Tohle se musí vyřešit, abych mohla z Kudlanky vysmahnout s čistým svědomím.

Proč jsi tedy na Zvědavce vůbec lezl???
Já jsem např. neměla nikdy potřebu na tyto stránky přispívat.


Můžu dokázat, že jsi Stworu udal až v momentu, kdy tě vyrazil!

Taky ses nepcohlubil na Kudlance, žes byl přispěvatelem Zvědavce, že?
Až když to teď prasklo.

Pro mě jsi nešťastný psychopat, který je fyzicky nebezpečný svému okolí (rozbité okno, cukr v motoru... co to bude příště? Napadení člověka?) a udává nejen z principu, ale i ze závisti.
Proto se soustředíš na úspěšnější emigranty - někdo má víc peněz, někdo vydá knížku, někdo se stane známým, někdo má hezčí manželku... To všechno jsou oběti nenávisti a závisti zkrachovalce, závislého na sociálním systému a vykonávajícím ponižující pomocné práce, jaké u nás dělají výhradně příslušníci jistého etnika a jiní zoufalci.

Na rozdíl od tebe jsou Alenka i její manžel velmi vážně nemocní. Ty parazitovat na státu nemusíš.Jenže lidé pokřiveného charakteru jako ty vidí i řasu v oku bližního, ale břevno v oku svém nikdy.
ZAMEŤ si nejdříve pořádně před vlastním PRAHEM!


A o tom vyhrožování dvěma dámám z nakladatelství žalobou ,pokud knihu Alence vydají, taky nic nevíš?


Však ona to sem Alenka může šoupnout, abychom si připomněli ,co jsi zač.

Klub tvých obdivovatelek se poměrně dost zúžil.
Být jimi, dám si na tebe dobrý pozor a svou skutečnou identitu si pečlivě hlídám.


Boží mlýny melou. Jak je bůh nade mnou,všechna ta svinstva se ti vrátí stonásobně.


Asi to byly taky nacistky, co?

Vsadím boty, žes už tlačil i na Danielu, aby odsud Lenku vyšoupla.
Udavači jako ty, by neměli být do slušné společnosti vůbec vpouštěni.


O lidech, kteří popírají holocaust si můžu myslet svoje, ale trestat kohokoliv za názor, je cestou do pekle. Židi, momosexuálové nebo muslimové nesmějí být nedotknutelní, pokud totéž neplatí pro nežidy, heterosexuály, nemuslimy, křesťany, buddhisty...
A o tom je v podstatě svoboda slova.
Ale to primitiv nikdy nepochopí.
srpen 06, 2015 12:36
Toulavej : Euridika
Dovolím si připsat poznámku.
Nechť Alenka objasní ,jak ji Mikin stalkoval. Na Zvědavci i na Kudlance. Vím od ní, že sem přitáhl až po ní a začal se svým pomlouváním. Na Zvědavci to ,tuším, bylo taky tak.
Jelikož jsem četla jeho e-maily, tak o slovech Alenky naprosto nepochybuju.
To lze dokázat i těmi jeho "recenzemi" knížky pod průhledným nickem - špinil ji v diskusi o knížce, špinil ji i tady.
Dost dobře nechápu, proč mu Daniela dává vůbec prostor, aby tu mohl ukájet své grafomanské ambice.
Já bych měla na jejím místě koule ho odsud vykopat!

Nevadí mi, když má někdo jiný názor, s tím si dokážu argumentačně poradit.
Ale nesnáším z duše zakomplexované tvory, kteří záměrně ničí pomluvami život druhým.
Tady, s takovým exemplářem v zádech ,neví nikdo dne, ani hodiny.

srpen 06, 2015 12:45
euridiko, : Petronila
"Klub tvých obdivovatelek se poměrně dost zúžil."

to jsem si ani nevšimla smilies/grin.gif smilies/grin.gif, naopak tady Mikinovi dost lidí ohledně toho Stwory napsali, že udělal jedinou správnou věc.

I pokud by to bylo udání, tak by to bylo v tomto konkrétním případě (popírání holocaustu) NAPROSTO NA MÍSTĚ, nebo ty si snad také myslíš, že popírání zavraždění miliónů lidí je v pořádku nebo s ním snad dokonce souhlasíš?

Ale v tomto případě to, jak jsem to pochopila, nebylo dokonce ani žádné udání, ale svědecká výpověď (a podat pravdivé svědectví je až na zákonem stanovené výjimky povinen každý občan) v tom smyslu, že ten Stwora musel tento komentář na svoje stránky "pustit" a že se tam tudíž octl s jeho vědomím (a tudíž se nemohl vymlouvat, že o něm "nevěděl").

Takže ty a ostatní jste vědomě LHALY s úmyslem Mikina pošpinit.

Tvoje pomluvy na jeho adresu vůbec nebudu komentovat, myslím, že na základě tého "jemného vyjadřování" si o tobě udělal už každý obrázek dávno sám.

Jsi duševně nemocná osoba, je mi tě na jednu stranu líto a na druhou si tě ošklivím.
srpen 06, 2015 12:49
... : Petronila
"Nevadí mi, když má někdo jiný názor, s tím si dokážu argumentačně poradit."

Ano, to "argumentační poradění" jsme tady viděli poměrně zřetelně. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

"Ale nesnáším z duše zakomplexované tvory, kteří záměrně ničí pomluvami život druhým. "

Tak to se, holka, asi nemůžeš mít moc ráda, viď?
srpen 06, 2015 13:01
... : marty
souhlas s toulavým v 10.28.

Chápu, když se proti nějaké knize ohradí ten, koho se v té knize snaží autor pomluvit, očernit, jinak ať si ve své knize každý píše co chce. Takže ikdyby byla celá vymyšlená, já s ničím absolutně nesouhlasla, šla bych a napsala knihu svojí o tom jak to vidím já, ale to je tak vše. Nechápu myšlenkové pochody někoho, kdo se s velkou vehemencí zasazuje o zmaření práce někoho jiného. Závist? Neschopnost? Schopnost ke všemu?


srpen 06, 2015 15:07
... : marty
taky nechápu, proč někdo leze na ňákýho Zvědavce, když s nim naprosto (chtěla jsem napsat ze zásady,ale to asi není tento případ) nesouhlasí.
srpen 06, 2015 15:26
marty, : Petronila
přiznám se, že to s tou knížkou taky nechápu a myslím si o tom přibližně to, co Ty.

Naproti tomu popírání holocaustu považuju za potenciálně velmi nebezpečné, a řešení "zavřeme před tím oči a ono to zmizí" za nikoli nejšťastnější.

Kdyby teoreticky nějaký muslim svědčil proti majiteli nějakého hypotetického muslimského webu, že tam šíří militantní nálady proti Evropanům, taky bys ho označila za práskače, který tam neměl vůbec co lézt?
srpen 06, 2015 17:03
k memu psani : PolARKA
vetsina z meho povidani mych pribehu na Kudlanku byla autenticka. Vsechno se stalo tak jak popisuju, jenom abych udrzela pozornost ctenaru nektere pribehy jsem musela trosku obarvit aby byly zajimavejsi..
Ale moje kniha je naprosto autenticka. Psala jsem ji podle dopisu mamince. Tenkrat jeste nastesti nebyl internet a kdyz maminka zemrela dostala jsem zpet celej svazek dopisu co jsem ji psala.S jednou vyjimkou. Najednou necekane mi napsali ze mam poslednich padesat stranek do urcene kvoty (Bylo to psane na pokracovan) a tak jsem tam musela vecpat neco co se sice stalo. ale v jine dobe.
Na Kudlanku jsem opravdu zacala daleko driv chodit ja. Dik Toulavej! Mikin prisel daleko po mne, kdyz zjistil ze tam jsem. Prisel z jedineho duvodu a kricte jak chcete je to pravda. Aby mne zdiskreditoval a postval lidi proti mne.

Na Kudlance jsou chlapi velice oblibeni je jich tam malo. Moje knizka ho dorazila. Ona totiz vubec nebyla o nem....no trosku jo ale pouzila jsem jine jmeno, protoze jak jsem mohla psat neco z te doby a vynechat nekoho kdo se mnou na Yukon prijel! Ironie je ze jsem tohle zatim jenom povidani nabidla Daniele a to odmitla.Je mi jasne ze kvuli Mikinovi.

Tak jsem to zacala psat nekam jinam a hned se tam objevil Mikin a vyhrozoval.Kdyz mi to pwk bylo jako knizka vydano. chodil vsude kde se o ni psalo a pomlouval.Porad stejne, Zijeme na ukor danovych poplatniku atd. Jako by to nekoho zajimalo! Problem je ze opravddu nevim proc tahle nenavist vznikla a nedokazal to zatim nikomu vysvetlit.
Ted uz jsem zase slysela, ze mne ma rad ale nema rad meho manzela. Tak v tom aby se cert vyznal.

Co se tyce Stwory
Takový byl čtvrteční výrok soudu ve věci Stwora versus Liga proti antisemitismu. Čekal jsem to. Byl jsem tedy uznán vinny z podpory hnutí potlačujících lidská práva, aniž by se kterýkoliv soud, který se tím už zabýval (a že jich už několik bylo) pokusil určit, která že to hnutí jsem vlastně podporoval a jak. Osobně znám jen jedno hnutí, které usiluje o potlačování lidských práv a svobod člověka, a ačkoliv mi soud uvěřil, že LPA nijak nepodporuji, zůstalo při původním obvinění.

Nicméně vina musela být stanovena a trest vynesen, neboť takto přikázal krajský soud (…je nutno připomenout, že podle §264 odst. 1 tr.řádu je soud, jemuž byla věc vrácena k novému projednání a rozhodnutí, vázán právním názorem, který ve svém rozhodnutí vyslovil odvolací soud, praví se v Odůvodnění krajského soudu). Paní soudkyně ve svém zdůvodnění jasně řekla, že kdyby mě teď osvobodila, státní zástupce se znovu odvolá a krajský soud případ znovu vrátí. Je to tzv. perpetuem mobile v praxi (a potom, že neexistuje), aniž by cokoliv přicházelo zvenku, dokázali bychom takto udržovat soudy zaměstnané neomezeně dlouhý čas, neboť zákon neomezuje právo státního žalobce odvolávat se jak se mu zlíbí. A že se mu to líbí, o tom není pochyb.

Soud se nesl v poměrně přátelské atmosféře, nebyly už výslechy svědků ani nové dokazování. Soudkyně pouze přečetla dopis jakéhosi Jiřího Biliny z Kanady, který v zoufalé snaze mi uškodit napsal denunciáční, udavačský dopis, naštěstí způsobem tak hloupým, že jsme se tomu všichni zasmáli včetně žalobce a pak se konstatovalo, že nikdo neví, co je ten Bilina zač a dopis skončil v koši – přímo v soudní síni. Litoval jsem, že to zmíněný Jiří Bilina nemůže vidět, jistě by to bylo pozvedlo jeho ego v roli udavače a bonzáka.

Mé poděkování patří paní soudkyni JUDr. Lence Mrázkové, Ph.D., která jednala slušně, věcně a v dané situaci rozumně, i mému advokátovi JUDr. Jiří Matznerovi, který se snažil a mluvil spatra, dobře a k věci.
Opravdu statecny hoch!
srpen 06, 2015 17:44
Přátelé, : d@niela
tak jsem se včera dívala i na tu úúúúúúúplně starou kudlanku. A bohužel, pod Mikinovými články byly většinou podobné výlevy. Je mi to líto, moc.
Pod články Alenky jsem nenašla ani jeden nějakej nepříjemnej komentář od něho.

Víte, vždycky jsem se snažila, aby se tohle na kudle nepropíralo, protože se jedná o vyloženě soukromé věci dvou lidí, ale i když jsem se (jsme se) to snažili nějak ukočírovat, tak to vždy dopadlo mizerně.

To, jestli někdo - kdokoli - leze na Zvědavce, to je totální hloupost tady propírat. Je to veřejný web, také jsem se tam párkrát koukla, stejně na kvantum jiných. A pokud tam někdo píše, je to přeci absolutně jeho soukromá věc... Strašně mne tahle žabomyší válka vadí.


Rozhodně, milá Euridiko, byla bych fakt velmi ráda, kdybys mi nějaké ty e-maily, o kterých mluvíš a kterými to všechno zdůvodňuješ, poslala. Ono psát o někom "něco" je jednoduché, tak to děvčata dokažte.
Nechť Alenka objasní ,jak ji Mikin stalkoval. Na Zvědavci i na Kudlance. Vím od ní, že sem přitáhl až po ní a začal se svým pomlouváním. Na Zvědavci to ,tuším, bylo taky tak.
Jelikož jsem četla jeho e-maily, tak o slovech Alenky naprosto nepochybuju.


Toulavej, Mikin na kudlu nepřišel za Alenou, ale protože se mně i čtenářům jeho texty líbily, tak je píše. Stejně jako sem píše plno dalších lidí.

Takže - když se dva lidé nemají rádi, většinou se jeden druhému vyhnou :-)

srpen 06, 2015 17:52
Daniela : Euridika
Já je ale nemám, má je Alenka. Tehdy jsem je samozřejmě přečetla a smazala. A nedovolila bych si je ani zveřejnit. To musí ona sama. Vždyť jsi je musela číst, když jsi je tehdy smazala, ne?


Ty tzv."recenze" psal Mikin na adresu Alenky jinam - četla jsem to.


Je dost zvláštní, že tady tiskneš výpotky Mikina, ale Alence jsi to odmítla, přestože vydala poměrně úspěšnou knížku?!
Jen abys jednou nelitovala, že sis takový póvl pustila k tělu. Tvoje věc, tvoje rozhodnutí.
Udavač zůstane udavačem. Ten už poudával kdekoho a leckde.

A dost dobře nechápu, proč někdo, kdo je takový milovník židů jako Mikin, leze na výrazně antisemitské stránky a přispívá tam.
Když nesnáším havloidy a opovrhuju jimi, nebudu přece přispívat na Hlídacího psa nebo Svobodné fórum, které financují Amíci jako propagandistickou pátou kolonu?!
To je poněkud něco jiného, nežli si Zvědavce občas přečíst. Já osobně tedy Psa ani Fórum nečtu, páč mě absolutně nezajímá.
Kdyby Stwora toho zoufalce nechal smolit dál, event. mu dal větší prostor (bůh nás chraň od zlého), tak Mikin chrochtal blahem...



Petronila


Vůbec se nedivím, žes nepochopila nic z toho, co jsem o svobodě slova napsala.

Popírání holocaustu je sice blbost, ale jen NÁZOR. A na názor, jakýkoliv, má PRÁVO každý!!!
Svoboda slova je buď ABSOLUTNÍ nebo NENÍ.
Zažila jsem dobu, kdy se za názory zavíralo a nerada bych, aby se vrátila zpátky. Na rozdíl od Mikina, který se stále ohání svým bájným antikomunismem, ale v praxi se chová jako stoprocentní stbák!
S ohledem na zdivočelou pol.korektnost, která se zcela urvala z řetězu, můžeme časem očekávat, že nás zavřou i za kritiku islámu (Cameron i Švédi již jisté snahy před časem projevili, Cameron po zjištění, kam se ubírá veřejné mínění otočil, jak je jeho zvykem) nebo cikánů. O cikánech se smí také psát jen pochvalně, jakýkoliv kritický článek je pokládán za projev "rasismu".
Pokud chcete tohle, tak je mi vás opravdu z duše líto.
Malé, přikrčené duše.

Nevidím jediný důvod, proč by popírači holocaustu měli být trestně stíháni a souzeni.
Můžu si o nich myslet ,že jsou blbci a to je tak všechno.
Ale zásadně odmítám, aby tu jedna národnostní (etnická) skupina měla výjimečné postavení jen proto, že je od 2.světové války těžce protežovaná a ovládá všechna média.


Mnohé země popírání holocaustu za trestný čin vůbec nepovažují!!!!!!!, protože svobodu slova a názoru respektují a chápou její podstatu!
Tato svoboda je i pro mne nad tím, co kdokoliv prohlašuje.
Trestné mají být výhradně ČINY, nikoliv SLOVA!


Jak hloupé a iracionální je stíhání popíračů dokládá i to, že ultralevice svobodně demonstruje v ulicích s portréty krvavé zrůdy Stalina a Gottwalda aniž by ji někdo popotahoval.
A ukrajinská junta, která razí antisemitská hesla a užívá nacistické insignie, vám, pomateným "humanistům" a havloidům, konvenuje.




Dost tě lituju, když nemáš kolem sebe zajímavější mužské exempláře a jsi nucena adorovat takovou atrapu chlapa.


Nečekám, že to pochopíš. Těžká filozofie. smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 06, 2015 19:37
jasne Danielo : PolARKA
kdyz jsem sem zacala chodit ja tak Mikin tu jeste nebyl. Podarilo se mi napsat moje povidani bez jeho "pomoci" Ty jsi jedina kdo vi jak to bylo a je mi lito, ze presto mi neveris.Kdo vi jestli jsi to vubec cetla.
Ja jsem ti totiz ten mejl kterej nemohu preposlat verejne peposlala. Bez jmena protoze nechci aby se Mikin vrhl na tu osobu.Dala jsem slib. Jestli jsi to necetla za to ja nemuzu. Takze nechtej nic po Euridice. Nema s tim co do cineni.
Na Zvedavce jsem nikdy v dobe kdy tam chodil mikin nechodila. Byl na mne tehdy prilis politickej. Dnes si tam jdu obcas neco precist.
Vis jedine co jsem chtela bylo aby mi Mikin dal pokoj.To ale neslibil. A neboj. na Kudlanku uz chodit nebudeme, klidne at tam pise Mikin.Ja pisu stejne daleko lip takze moje psani vezmou vsudesmilies/smiley.gif Ano je mi to lito. Psala jsem pro tebe dlouho.

Jedine co po Mikinovi chci je aby mne dal pokoj a jeste jeednou...Nelezl za mnou. To snad neni tak moc chtit. Nebo snad je?
srpen 06, 2015 19:38
Milá Aleno, : d@niela
ono je strašně jednoduché na někoho kydat hnůj a v okamžiku, kdy se to má doložit, tak couvnout.
smilies/angry.gif
Já (a všichni ostatní) posuzuju podle toho, co je jasně doložitelné - tedy všechny ty komentáře, které jste všichni napsali na Kudlanku. Ty, Mikin i kdokoliv další.

Smazala jsem jich jen pár. Pokud se jedná o tebou psané komentáře, tak tenkrát pouze to, o co mne požádal tvůj manžel Mirek, protože jsi tam napsala něco, z čeho byste mohli mít dost průšvih. Pokud si to přesně nepamatuješ, tak jen jedno slovo: "dědictví". Víc tu psát nebudu, protože nikomu do toho nic není.

A pak jsem tedy mazala jen pár tvých komentářů, které byly "fakt husté" smilies/wink.gif.
Jinak nemažu nic, takže si to může kdokoliv kdykoliv přečíst.

P.S. Stále píšeš, "aby ti dal pokoj". No, a zkusila jsi ho už vymazat ze svého adresáře? Nereagovat na něj a jeho psaní? Proč vyhledáváš a komentuješ co kde napíše?

Prosím, abyste tedy už psali/y jen slušnými výrazy - je to zatím docela nechutné čtení.
A skončili/y s urážkami.


srpen 06, 2015 19:48
jeste jsem zapomela tohle : PolARKA
ty si myslis Danielo ze je spravne ze leze vsude na moje recenze a snazi se mne zdiskreditovat? A jeste tim ze vyklada o nasich osobnich vecech? Promin, ale to je svinarna.
srpen 06, 2015 19:50
Znovu: : d@niela
tohle není záležitost webu Kudlanka!!!
srpen 06, 2015 20:06
Budu se snazit byt strucny: : Mikin
Basnickou licenci v pripade psani knizek plne uznavam. Bez ni by byl zivot smutny a spousta knizek by se vubec nedala cist. Rozdil je ovsem mezi fikci a literaturou faktu. Kdyz pisi o tom, jak jsem stavel srub v divocine, je to literatura faktu. Kdyz napisi ze je ten srub 36 km od nejblizsi silnice a zaokrouhlim to na 40 km, da se to myslim jeste omluvit. Kdybych z toho udelal 100 kilometru, byly by to uz jen kecy.

Kdyz se nekdo vydava za profesionalniho lovce lososu a pritom zije na kombinaci invalidniho duchodu a socialky, tak docela obycejne lze.
Pobyt v Tunisu s muslimskym manzelem nebyl jiste snadny, ale byl skutecny a za knizku by to asi stalo. Ovsem toulani s krasnym Allanem a pruchod minovym polem byla uz jen cista fikce. Nebo plagiat. Tam by bylo na miste na to ctenare upozornit, jinak to jsou opet jen kecy.

Stejne tak je fikci dobroduzny zivot na Medvedim potoce. Kdyz jsem na to vydavatele upozornil, jednalo se o sluzbu cloveku, se kterym jsem byl uz delsi dobu v kontaktu. Proste jsem mu napsal, ze Bear Creek je osada ve ktere zije neco pres 20 rodin, mame zde elektrinu, telefon a skolni autobus. Do mesta dojedeme autem v zime i v lete za 15 minut. On me odpovedel, ze knizka je z doby, kdy se na Bear Creek Alena pristehovala a kdy bylo vsechno jinak. No a ja mu odpovedel, ze vsechny ty vymozenosti civilizace byly k dispozici uz tehdy a pozadal jsem ho, aby v te knize nebyly zadne pomluvy proti me a moji manzelce, kterymi se Alena tak smutne proslavila. Zadnych vyhruzek jsem se pochopitelne nedopustil.

Pokud se tyce Toulavyho, s tim jsme si vymenili pred jeho cestou na Yukon par mailu. Kdyz zde byl, tak jsme se minuli. Protoze jsem zrovna pracoval na Eagle Plains na polarnim kruhu. Setkal se pouze s Alenou a od te doby me prestal na me maily odpovidat. Proc, to vi jen on sam. Doufam, ze se priste stavi, moje pozvani porad plati.

Na Kudlanku me (pokud si pamatuji) pozvala sama Daniela. Alena zde byla opravdu prede mnou. No a co? Kdyz si me nebude vsimat a zakerne me napadat pod 10 ruznymi prezdivkami, zadny problem mit nebudeme.
Kdyz uz prisla rec na to, jak se kdo s kym seznamil - Stwora se zminil o tom, ze "vsude ziji lide". A ze dostal dopis od mych sousedu v Dawsonu, podle kterych jsem lump, ktereho nikdo nema rad. A tak zacalo pratelstvi, ktere vyvrcholilo Aleninou navstevou nacistickeho pana redaktora v Mississauga, Ontario.

Na celem soudnim procesu se Stworu me nejvic vadilo to, ze se ten pan snazil hodit vinu na anonymni nacky, ktere kolem sebe sam shromazdil. Upozornil jsem proto soud na to, ze jediny clovek ktery Zvedavce ridi a publikuje komentare je prave on.

A nejlepsi nakonec:
nevim kdo je puvodnim autorem Euridicinych kecu o tom, ze jsem nekomu dal "cukr do motoru", ze nekoho "stalkuji", nebo ze jsem nekomu rozbil okno. At je autorem tech lzi kdokoliv, preji te svini prijemny pobyt v pekle. Na to zcela jiste pravo mam. :-)

srpen 06, 2015 20:26
Mimochodem, kdysi jsem tvrdila, že Albánci jsou největší verbež Evropy : Euridika
a Mikin se mohl podělat. V Itálii se dopouštěli té nejtěžší kriminality. Tady to máte! A to se na nás valí desítky tisíc Albánců. Maďaři už se kosovskými šmejdy obohacují delší dobu.



http://www.lidovky.cz/chteli-babisovi-unest-syna-policie-je-zadrzela-na-prelomu-roku-p7m-/zpravy-domov.aspx?c=A150806_170153_ln_domov_ELE

Albánský gang chtěl Babišovi unést dítě. Policie členy zadržela na přelomu roku



A tady něco o "hodných" cikánech, kterým tak "křivdíme".
My ,normální, to známe dobře z běžného života. Stačí jim napomenout ty jejich nevychované spratky a je oheň na střeše.

http://www.denik.cz/olomoucky-kraj/plavcika-na-koupalisti-v-kojetine-drsne-napadla-skupina-romu-20150806-5i9r.html
srpen 06, 2015 20:40
Petronilo : marty
nevím jak to srozumitelně popsat, abych byla správně pochopena.Možná jsem jen ignorant, kterej se nezajímá o věci veřejné, ale jak se člověk vůbec dopídí, že nějaké takové stránky vůbec existujou? Já tu o nich slyšela poprvé v životě. Takže podle mého buď cíleně hledá, nebo na ně narazí úplnou náhodou.
A nejspíš je na první-druhý-max.třetí pohled poznat o co se jedná.

A teď vidím tyto možnosti jak se mohu zachovat :
1.nesouhlasím, nechci s tím mít nic společného a už mě nikdo na stejném webu nikdy nezastihne.
2. souhlasím a chci se podílet.

Ale nevidím důvod k variantě č.3 nesouhlasím, ale navštěvuji a aktivně se zúčastňuji.

Najdeš ještě nějaký jiný logický důvod, proč chodit na web tohoto typu, obzvlášť, když ho odmítám?

To je jako teď s těma imigrantama. Tenhle týden jsem zběžně přečetla článek (tušim na idnesu -dneska jsem to sem chtěla dát, ale už jsem to nenašla, třeba to někdo najde), že nějakej kluk udal diskutéry na facebooku, že se vyjadřovali hanlivě a rasisticky k imigrantům a už to vyšetřuje policie. Proč tam teda vůbec lez? Aby někoho nachytal? Nebo proč? Já si fakt nedovedu představit normálního člověka, kterej šmíruje někde, aby následně udal. To čeká metály, nebo co? A pro pořádek, holokaust nezpochybňuju, nácek není moje druhé já. Já zastávám názor, že tu máme policii a řadu odborníků, kteří toto vše monitorují, popř řeší cestou zákonnou a aktivních udavačů netřeba.
srpen 06, 2015 21:17
Marty, : Mikin
treba ti jednou nekdo vykrade byt a soused ti rekne: " ja ty zlodeje videl jak se k vam dobyvaji, ale mame policii a radu odborniku, kteri to vse monitoruji. Aktivnich udavacu netreba".
srpen 06, 2015 21:37
teď jsem dočetla všechny příspěvky : marty
a je to teda pěkná schozofrenie. :-
srpen 06, 2015 21:38
nemas Mikine : PolARKA
proc predpokladas ze jsi tak dulezitej v mem zivote? Mam spoustu jinych starosti a problemu. A dva fantasticke syny. Jinak ale OK chci uzavrit deal. Ty se nebudes starat o mne a ja ti mohu slibit, ze z me strany nikdy nepadne slovo proti tobe. Politicky se neshodujeme.tam se hadat muzeme! Ale ty nebudes nikam za mnou lezt a snazit se nas dehonestovat. Bud rad ze jsi zdravej. ne kazdej ma tohle stesti.Myslis ze bych radeji nepracovala? Vis co si i pamatuju? Jednou jsi rekl. ze lidi co jsou na Bear creeku nejvic nemocni maji parkovani nejdal od baraku. Taky jsi nam rikal, ze jsme salvation army kdyz jsme se starali o davy Cechu co k nam jezdily a my se o vsechny starali. Ted jsi na to jak jsme oba nemocni zapomel?
Nikdy jsem ti neublizila. Nejsem clovek co ublizuje komukoliv a cele moje okoli to vi. Jen se branim.Vsichni rikaji ze si to meme vyridit "doma" coz je bohuzel v nasem pripade nemozne. Takze sspon takhle.Souhlasis?
srpen 06, 2015 21:53
... : marty
to je snad něco úplně jinýho. Pleteš dohromady hrušky s jabkama.

Verze mýho přirovnání by bylo přidat se do party těch zlodějů, abych potom zavolala na policejní stanici, že dneska v noci přepadnou benzínku (třeba).
srpen 06, 2015 21:58
Euridiko, : Mikin
odpoved na otazku proc jsem chodil na Zvedavce. (I kdyz jsem to uz aspon jednou psal).
Zvedavec byl zezacatku web pro cesko-kanadskou komunitu. Byly tam informace o kulturnich akcich, prednaskach i udaje, ktere pomahaly novym pristehovalcum.
Zmena nastala kratce po tom, kdy vydavatel ztratil praci a zacal zit z prace sve manzelky. Coz mimochodem dela dodnes.
Cely web se zmenil v antisemitistickou platformu, ktera vinila za editorovo nestesti zidy. Ale ja tam uz byl, tak jsem na to reagoval.

A ted povez - co delas ty na strankach pro normalni smrtelniky ? Ja si zatim niceho jineho nez sireni pomluv a rasistickych vypadu nevsiml.

Jiste - v Albanii musi byt po tolika letech komunisticke diktatury a bidy spousta zlocincu, ale kdyz tam nedavno jakysi bandita zavrazdil dva ceske turisty, vysly do ulic tisice lidi, aby se za ten zlocin omluvily.
Tebou napadene albanske narodnosti byla ostatne i Matka Tereza.
Takze - co tak si strcit fasistickou nenavist za klobouk a jit mezi sve ?

V jedne veci mas pravdu. Popirani holocaustu neni trestne vsude. Treba v Americe ne. Proto ma Stwora svuj webik poveseny na serveru zrovna v nenavidenych Spojenych statech a ne v milovanem Rusku. smilies/grin.gif
srpen 06, 2015 22:05
Mikine : PolARKA
me neodpovis?
srpen 06, 2015 22:22
jo mikine : PolARKA
chci te upozornit ze pan Stwora neni uz davno v Kanade sle v Ceske republice a sam. A to je prave co mi na Tobe vadi. Koho zajima kdo ho zivil? Tohle ja povazuju za pavlacove drby!
srpen 06, 2015 22:39
Aleno - Polarko, technická poznámka - když voláš po tom, aby tě Mikin nepronásledoval : bb
teď (letošní léto) a tady (na Kudlanka.cz) - kdo začal probírat spor Polarka x Mikin?
Proč ses neomezila na diskuzi o tématech tady, bez toho, abys vytáhla nějaké vaše osobní spory, něco, co se nás tady a diskuzí tady netýká?
Kdo začal o webu Zvedavec (neznám, proč ho sem tahat??), o jakémsi Stworovi (neznám, co je mi do něj, proč ho sem tahat??)...?

proč, když ti to nedělá dobře a chceš mí klid, jak píšeš? Můžeš se tu bavit, povídat si s jinýma lidma, není tu jen Mikin, ale ty vždycky nějak dojdeš k tomu, že vytáhneš vaše letité spory.
Čtu Kudlanku asi sedm let a celou tu dobu se to tu skoro pravidelně opakuje. Není čas se na to vykašlat a nechat minulost minulostí?

srpen 07, 2015 00:22
bb : PolARKA
velice rada ale proc to rikas mne? Jestli si vsimas ja jsem mu to nabidla a nedostala jsem odpoved. Takze obracej se na nekoho jineho. nejsem to ja, kdo chce nase jak rikas "letite spory" vest dal.
Bohuzel nemohu se nechat jen tak ostouzet. Podle tebe je OK kdyz Mikin chodi po netu kde si lidi kupuji moji knizku a pomlouva nas jak zijeme? A prece porad najizdis na mne. Proc?

srpen 07, 2015 01:03
Polarko : bb
nenajíždím na nikoho, jen se ptám, proč jsi s tím začala tady a teď, kde se o tobě (vašem sporu) vůbec nemluvilo - nezačal o tom ani Mikin, ani nikdo jiný. Přišla jsi a vytáhla jsi to.
Proč tady na Kudlance řešíš to, že ti někde na internetu někdo dělá něco, co ti vadí, nebo ubližuje, nebo tě to obtěžuje?

Jinak řečeno, proč sis přišla opět na Kudlanku vyřizovat s Mikinem staré spory, které nemají nic společného s lidmi co si tady čtou, baví se.

Nemusela bys vůbec nic "nabízet", kdybys o vašich sporech nezačala sama psát :-)

srpen 07, 2015 01:39
... : bb
chodí sem dost lidí, se kterýma se dá dobře popovídat i při naprosto rozdílných postojích, názorech
je tu dost zajímavých, čtivých, hezkých článků
chodí sem lidi, co tě mají rádi, třeba Toulavej
máš tu s kým popovídat, v reálu máš rodinu, kluky, muže...tak co vygumovat Mikina z hlavy a pokud sem přijdeš, tak kvůli sobě, pobavit se, odreagovat, ne proto, aby sis zase připomněla minulost a nasypala si sůl do ran . co bylo nezměníš, jen si zbytečně ubližuješ
srpen 07, 2015 01:52
bb, presne tak, : Mikin
taky me to hlava nebere. Proc se ta pani nabourala do debaty o politice (pod uz asi tak desatym nickem), proc me zacala krive obvinovat a ostouzet, proc se ted s krikem dozaduje soucitu a proc se chce se mnou najednou bavit a uzavirat jakesi smlouvy ? smilies/tongue.gif
At se priste drzi tema diskuse a na Kudlance uz nepadne o sporech mezi Alenou a Mikinem jedine slovo.
srpen 07, 2015 02:06
jen pište, : Petronila
a hádejte se, já to mám místo detektivky smilies/grin.gif
srpen 07, 2015 02:30
Petronilo : Mikin
nebo místo tragikomedie či hororu. smilies/grin.gif
srpen 07, 2015 04:09
jo a budes me dal pomlouvat vsude na netu : PolARKA
bb ja se s nim hadam tady, on mne dehonestuje na webu. Coz ovsem podle tebe je v poradku.
Myslis ze mne to nenastvalo? Tobe by se to libilo?Kdybys napsala knizku a nekdo chodil krok co krok kde by se o ni psalo a vykladal jak to je u vas doma a proste drby z pavlace, protoze nic jineho to neni. A kdyz chci skoncit, on davajasne najevo ze hodlA pokrACOVAT. a ATY RIKAS MNE ZE MAM PRESTAT?
sorry, ja myslela ze jsi vic objektivni.
srpen 07, 2015 07:07
... : jednababi
Ad Euridika
"Popírání holocaustu je sice blbost, ale jen NÁZOR. A na názor, jakýkoliv, má PRÁVO každý!!! Svoboda slova je buď ABSOLUTNÍ nebo NENÍ... Trestné mají být výhradně ČINY, nikoliv SLOVA!"
OK - budu-li mít "názor", že jsi nebo děláš něco hodně vošklivýho a budu to vesele zveřejňovat bez ohledu na to, zda ti to ublíží osobně, pracovně a společensky, budeš zastávat stejnej názor? Tedy že jednababi "má PRÁVO"?

Ad marty
"Najdeš ještě nějaký jiný logický důvod, proč chodit na web tohoto typu, obzvlášť, když ho odmítám?"
To by to možná vysvětlila Euridikasmilies/grin.gif
Ta v úterý napsala „Kundalku nečtu, nezajímá mě - diskutovat s většinou lidí tady je pro mne ztrátou času“ - a vydrželo jí to do včerejška.
srpen 07, 2015 07:08
taky technická poznámka : marty
bb - nevím, kdy se tady termín Zvedavec objevil poprvé, to jsem možná ještě běhala v plenkách, ale já ho tu poprvé zaznamenala v diskuzi o imigrantech (ta slavná diskuze, co překročila 1000slovo) a to mikin začal posílat nevybíravě na Zvedavce Lenku jedničku.

jednababičko - neodkazuj na druhé jak by co vysvětlili, pokud nemáš sama za sebe další variantu ohledně aktivit na kontroverzních webech, nikdo tě nenutí reagovat.
srpen 07, 2015 07:19
marty, neodkazuju na to, : jednababi
"jak by co vysvětlili"
ale říkám, že by možná(!) důvod poskytnout mohli.
Další možná varianta by mohla znít "poznej svýho nepřítele" smilies/wink.gif
srpen 07, 2015 07:27
Polárko - Mývalo, : Myška
než jsi tu dávnou historii (dávnou historii z hlediska Kudlanky) opět zde na Kudle vytáhla, tak se o tobě vůbec nikdo nebavil. To ty pod svými mnoha nicky, když jsi začala útočit na Mikina, jsi zase rozpoutala diskuzi na toto pro nás na Kudle uzavřené téma. Řekla bych, že jsi masochistka, když máš potřebu to pořád vířit. OK, máš s Mikinem nějaké účty, ale nevyřizuj si je prostřednictvím lidí, kterým je to naprosto jedno, kteří do vašeho vzájemného sporu nevidí a nechtějí vidět, a kterým je tento pavlačový způsob nepříjemný.
srpen 07, 2015 07:33
OK jednababi : marty
dík za i Tvojí variantu, která je taky poněkud masochistická, nemyslíš? Ale uznávám, že jsou lidi, kteří by měli i tento důvod.

Já sama za sebe říkám (a nikomu nevnucuju, že tak musí taky činit), s takovejma bych nechtěla mít nic do činění, stejně jako s těma, kteří tyto weby provozují. Třeba by za čas našli i netřítele ve mně. A takový zklamání si ráda odepřu.
srpen 07, 2015 07:49
omlouvám se : marty
za ty překlepy, doufám, že si každý správně domyslí, tak je nevypisuju. Dík za pochopení.
srpen 07, 2015 07:50
marty, tak míň masochistckou, : jednababi
zato paranoidnější smilies/grin.gif - "Co kdyby mě tam nějakým způsobem probírali?", aneb "Předem varován, dobře připraven."
srpen 07, 2015 07:57
jooo : marty
ta paranoia!!!

No prostě radši se raduju ze života. Razím známé pravidlo : nečiň druhému, co nechceš, aby druzí činili tobě. Žije se s tím o dost lehčeji, než být stále ve střehu před potenciálními nepřáteli a ubližovateli mému egu.

A na ošklivé chování k druhým lidem různého druhu má moje kamarádka jednoduché vysvětlení: "asi měl těžký dětství". Což si překládám : "politujme ho, je to vlastně chudák". smilies/shocked.gif
srpen 07, 2015 08:12
Mysko, : Mikin
ona toho asi fakt nenecha. Jen doufejme ze sve pavlacove pomluvy omezi na tuhle nastenku a prestane pod svymi nescetnymi nicky otravovat vzduch v diskusich pod normalnimi clanky.
Uz toho bylo opravdu dost. smilies/cry.gif
srpen 07, 2015 08:30
mikine : marty
kroutíš se jako had.

Návrh Polárky:
nemas Mikine : PolARKA
proc predpokladas ze jsi tak dulezitej v mem zivote? Mam spoustu jinych starosti a problemu. A dva fantasticke syny. Jinak ale OK chci uzavrit deal. Ty se nebudes starat o mne a ja ti mohu slibit, ze z me strany nikdy nepadne slovo proti tobe. Politicky se neshodujeme.tam se hadat muzeme!......atd,atd.
bb : PolARKA
velice rada ale proc to rikas mne? Jestli si vsimas ja jsem mu to nabidla a nedostala jsem odpoved.

Čekám na Tvou reakci mikine: návrh na složení zbraní, alespoň tady na Kudle zazněl. Reakce je na tobě, tak šup, šup do toho. Svlíkej tu kůži!!

Ať už se tady na Kudle s tim vypořádáme, uděláme tlustou čáru a jedeme dál.
srpen 07, 2015 09:03
marty, : Petronila
ty jsi snad nějakej soudce nebo co, že se jim do toho chceš montovat a pískat jim to?
srpen 07, 2015 09:19
Marty, : Mikin
ja te osobe odpovedel neprimo pres bb. Ona sama to pochopila, ale ty mas asi dlouhe vedeni.
Takze znovu a polopaticky: kdyz Alena zanecha zde na Kudlance pod nejruznejsimi nicky svych utoku a dalsich zakernosti, uz tady o nasich sporech nikdy neuslysis.
A pokud se tyce toho "hadiho krouceni" - tys me tady obvinila z toho, ze jsem na tebe byl kdesi sprosty. Kdyz jsem se te ptal pod jakym clankem to bylo, rekla jsi ze nemas cas ani naladu to hledat.
Takze se dej do dila, anebo se za tu lez laskave omluv.
srpen 07, 2015 09:25
toho jsem daleka : marty
maximálně mediátor. Chci jim i mám pomoct, aby se už toto téma bralo ZDE na Kudlance jako definitivně ukončené. Aby se Kudlanka stala pro oba neutrální půdou.
K tomu se ale musí jednoznačně vyjádřit oba.

Stačí říct na rovinu OK - tady beru příměří, nebo NIKDY a NIKDE. A´T víme na čem jsme.

PS: nechápu tu nenávist? Čím se stále přiživuje???




srpen 07, 2015 09:34
Marty, : Mikin
Mediatora muze jen stezi delat nekdo, kdo je zaujatej a ma sam maslo na hlave. smilies/tongue.gif
Na nenavist se ptej lidi kteri se nedrzi tema diskuse a pod nejruznejsimi nicky pomlouvaji druhe.
A ted dobrou noc, mame tady po pulnoci.
srpen 07, 2015 09:45
marty, : Petronila
nech je, to stejně nevyřešíš, každej má svou pravdu (a každej z nás asi svýho favorita), ale co se doopravdy stalo, to nemáme jako třetí osoby vůbec šanci se dovědět.

Pro mě je to moc zajímavej studijní materiál, jen ať sem oba píšou, když mají tu potřebu, akorát je fakt, že ta nástěnka je na to asi vhodnější než diskuse pod články.
srpen 07, 2015 09:46
navíc mediátor : Petronila
by asi neměl jedné straně rozkazovat stylem "šup šup, koukej honem udělat to či ono" , to by ho i kliďas jako já měl tendenci poslat kamsi a z dohody by nebylo nic smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 07, 2015 09:53
jo tak tohle asi má bejt ono, no HURÁ!!! : marty
mikin to bb:
At se priste drzi tema diskuse a na Kudlance uz nepadne o sporech mezi Alenou a Mikinem jedine slovo.

Omlouvám se, že jsem to přehlídla, klidně i přiznám, že jsem si možná seděla na vedení. Nemůže bejt každej tak bystrej, né???

Co se týče naší KAUZY, tam se ti omlouvat nebudu, to se prostě stalo. A buď si jistý, že nemám žádný vedlejší záměr ani důvod si vymejšlet, nebo tě z mé strany bezdůvodně obviňovat. Až začneš respektovat i jiný názory - toť ta demokracie, budu jedině ráda ani mě nenapadne se k tobě vyjadřovat.
A hledat nic nebudu, taky po tobě nechci hledat pod kterým nickem se tady objevil poprvé ten váš voblíbenej Zvedavec.
srpen 07, 2015 10:04
Petronilo : marty
máš pravdu, je každýho věc, jestli chce veřejně prát svoje špinavý prádlo.

To šup šup, jsem myslela ze srandy. Dyť je to už k smíchu. Jak malý děti na pískovišti.

Dva se perou, třetí se směje.

Už končím, stává se mě mlčící, nereagující jednotka (teda co se týče mikina a polárky).

Mikine dobrou, já jdu na oběd a potom někam do stínu. Už to tu zase leze pěkně přes 30.
srpen 07, 2015 10:34
jéje, vypadá to, že tu zase zavládne snesitelné ovzduší, : d@niela
když venku je to jak v troubě...

Já jdu teď nakoupit - musím uvařit rajskou....
Rajská je totiž v naší rodině "velké téma". Povím.
Později :-)
srpen 07, 2015 10:44
danielo, máš můj obdiv, : Petronila
jakož i všichni, komu se chce vařit v tomhle vedru...
srpen 07, 2015 10:52
no vida, tak tu byl i pověřený mediátor :) : bb
Marty, opět drobná technická - Polarka nemusela dávat žádné návrhy a nabídky, kdyby zcela prostě a jednoduše tu starou věc, co je mezi nimi, nevytáhla a nepřitáhla sem na kudlanka.cz a nezačala ji tu probírat. Tedy, probírat je asi velmi zaobalený výraz, ale budeme tomu tak říkat.

U vás to leze přes 30, tady už ukazuje teploměr, že venku na terase je 36. Za pár hodin tam můžu dát smažit vejce...
srpen 07, 2015 10:52
bb, : Petronila
vnímám to stejně - tu "starou věc" vytáhla Polárka a pak začala okázale vyžadovat po Mikinovi, aby ji nechal na pokoji.

Opakuji - nevím a nikdy vědět nebudu, co se mezi nimi skutečně stalo, takto se mi to jeví pouze na základě zdejších diskusí.
srpen 07, 2015 11:02
Polarko :) : bb
bb ja se s nim hadam tady, on mne dehonestuje na webu. Coz ovsem podle tebe je v poradku.

Podle mě není v pořádku, když dva lidi dotáhnou na veřejné internetové diskuzní fórum svou zcela soukromou záležitost a z veřejné diskuze se stane jejich kolbiště.
Ještě horší je, když jeden nebo oba čekají, že se někdo z čumilů přidá na jejich stranu a posílí je v jejich boji proti tomu druhému.

Pokud ti tohle přijde v pořádku, jsem ráda, že sem mohu pozvat jednoho pána a tady si s ním pěkně od plic vyřídit, jak to bylo s tím mokrým dřívím. A očekávám, že mě podpoříte a přidáte se na mou stranu. V opačném případě už sem nenapíšu ani slovo! :-)

Dělám si z toho legraci, ale popravdě je docela smutný to sledovat, Polarko. Je vidět, že cítíš velkou křivdu. Co jsi vlastně očekávala od toho, když jsi to sem vnesla? Že se tu přidá na tvou stranu tolik lidí, aby to upokojilo tvou touhu po pomstě, abys mohla říct Vidíš, Mikine, měla jsem pravdu, ti lidi stojí při mně a vidí, že ty jsi ten mizera..? To přece nemůžeš čekat od cizích lidí, co si sem chodí poklábosit a vaše spory ani neznají, ani je nezajímají. Tak jako tebe, zcela pochopitelně, nezajímají ty jejich.
Jestli se nemůžeš bránit jiným způsobem (žaloba, nechat Mikina zmydlit :-), způsobem, který by to všechno ukončil a uzavřel, tak podle mého čumilovského názoru by bylo lepší, kdybys to uzavřela v sobě a pro sebe ty. Nenechala se tím dál užírat, ničit. Na zdraví ti to nepřidá, spíš naopak.. Nemyslíš, že by se ti ulevilo, kdyby sis řekla tak ať se pacholek baví, dokud máme jen tohle na starosti, tak je to vlastně pohoda, ať mi prostě pěkně česky políbí prdel, frajer jeden klondajská.. :-)
Nikdo z nás vás nerozsoudí, nikdo neurčí míru nějaké vaší viny, nikdo neudělí trest. Nakonec vlastně trestáš jen sama sebe.

srpen 07, 2015 11:06
... : bb
jojo, Petronilo
ale zdá se, že už vášně vychládají, narozdíl od počasí
léto jak má být :-) jen trochu víc vody by to chtělo...
srpen 07, 2015 11:10
"že se někdo z čumilů přidá na jejich stranu" : jednababi
To mi připomnělo, jak se esenbák snažil zklidnit pána, kterej veřejně fackoval svoji ženu a skončil s rozedranou uniformou a zdrápaným ksichtem, protože ta bitá paní to považovala za neoprávněnej zásah do jejího soukromí smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 07, 2015 11:16
Jedubábo, tak ještě jednou a naposled! : Euridika
Nikdy bych sem nevlezla, kdybych o to nebyla požádána. Dokonce jsem to zpočátku odmítala.
Tímto zde taky končím, nemám opravdu potřebu tu ztrácet čas.


Co se týká svobody slova - to, že existuje buď ABSOLUTNÍ nebo okleštěná, jíž se nedá říkat svoboda slova, není z mé hlavy. Napsalo to povícero docela chytrých lidí.


Ty si pleteš pomluvy a udání (těch se dopouští Mikin) s NÁZOREM.
Pokud se někdo domnívá, že jsou židi takoví či makoví a plynové komory neexistovaly, je to jeho svobodné právo si to myslet a říkat.

Stejně ,jako je jeho právem nechat si tělo potetovat hákenkrajci nebo srpy s kladivem(pokud se tedy nechystá učit nebo pracovat ve státní správě). Nelíbí se mi to, ale zásadně nesouhlasím s tím, aby byli podobní týpci perzekuováni za svůj špatný vkus.
Naopak - infiltráti z islámských států se tady pokojně roztahují se svými šátky, burkami, korány i mešitami a nikoho to neznepokojuje, přestože je islám ideologií tisíckrát nebezpečnější nežli nacismus a komunismus dohromady.


Právě teď v bigotně katolickém Polsku odhalili 200!!!!!!! ksindlů napojených na ISIL.
Kolik jich asi bude ve Francii, Dánsku, Švédsku, Německu...


Tady je reálné nebezpečí, jemuž jste se ještě před rokem vysmívali.
Za chvíli budete mít sami stažené půlky, aby vaše vnučky nezmermomocnil nějaký čmoud nebo nechytly TBC, svrab, exotické parazity nebo jiné lahůdky.


Ale vám to jistě vadit nebude, protože multikulturní společnost milujete a na takové obohacení se těšíte. Čmouda do každé rodiny přeje Kohout.

srpen 07, 2015 12:36
Euridiko, : Petronila
kolikrát ještě budeš takhle končit?

smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 07, 2015 13:13
mam s tim primerim jeden problem : PolARKA
ten chlap, abych pouzila jeho vyrazy protoze nikdy nepouzije moje jmeno, chce mir na Kudlance, coz je fajn se mnou, ale nerika, ze mi da klid vsude jinde. To znamena, ze on chce vsechno ode mne sam nedava nic. ON sam mne muze dal pronasledovat...vzdyt mluvi jenom o kudlance!
Jinak proc je tenhle problem bohuzel nevim ani ja. Prijit primo a rict udelala jsi mi svinarnu to jeste nedokazal.Nejsem clovek ktery by delal neco ze chce ublizit ale chapu ze se to stat muze.byt nechtene. Jde o to si byt schopen veci vysvetlit a to je s nim bohuzel nemozne. Proto opravdu dodnes nevim co jsem mu udelala.
Danielo nemam ho nikde v adresari proc bych mela mit. Neni to muj kamarad a nikdo o koho stojim. S tim jak mne nenavidi ale stejne se porad na mne vyptava spolecnych znamych je neco v neporadku. Nikdy by muj kamarad byt ani nemohl potom, co o nem vim.A stale nerikam protoze nejsem na rozdil od toho pana pavlacova drbna!
Jinak uz jsem rekla ze Euridika byla mnou pozadana, kdyz jste vsichni slunicka najizdeli na Lenku a vysmivali se jeji statecnosti.Nejvic ji zesmesnoval prave ten jehoz jmeno nechci ani vyslovit To bylo na mne uz prilis. Ja jsem velice mirnej clovek a vedela jsem ze Euridika umi byt razantni. Diky Euridikosmilies/smiley.gifJsi skvela kamaradka!
srpen 07, 2015 13:26
"Ty si pleteš pomluvy a udání s NÁZOREM." : jednababi
Kdepak, nepletu.
Jen mě zajímá, jestli bych měla "svobodné právo si to myslet a říkat" i v případě, že by ti to nějak ničilo život - a na to jsi mi neodpověděla.
I když vlastně možná jo smilies/wink.gif

srpen 07, 2015 13:29
fakt, vážně? : Petronila
"Pokud se někdo domnívá, že jsou židi takoví či makoví a plynové komory neexistovaly, je to jeho svobodné právo si to myslet a říkat. "

Ano, a ostatní zas mají právo je za to soudit a případně zavřít, pokud naplňují skutkovou podstatu paragrafu hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení, případně podněcují k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod.

Platí pro VŠECHNY, to znamená pro muslimy, pro Stworu i pro tebe a Lenku. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 07, 2015 13:30
Mývalo, přestaň to řešit na Kudlance, prosím. : Myška
Vyřiďte si to třeba na cestě tam u vás doma. Ale nazatahuj do toho všechny, co čtou Kudlu. Jsi jak kolovrátek - pořád dokolečka dokola.

Ještě něco říkej o tom, že tě Mikin pronásleduje, když si sem nastrčila Euridiku jako svůj nástroj. A když to nestačilo, tak sis musela přihřát polívčičku taky, co? A najednou skuhráš, jak tě Mikin pronásleduje. Jenže tady jsi tu svou nenávist a váš spor vytáhla ty.

srpen 07, 2015 13:45
Polárko, : Petronila
nezlob se, ale taky mi pouze z toho, co píšeš sem na Kudlu (jak to máte v reálu, to nevím) z toho vycházíš podstatně hůř Ty než Mikin.

Pořád si tady stěžuješ, ať Tě nechá na pokoji, ale mně to přijde už skoro jako stalking, ale z Tvé strany.

A že sis sem pozvala takovou osobu jako Euridika, to také o tobě leccos vypovídá - když se ti něco nelíbí, tak je snad fér diskutovat o o tom sama, a ne si pozvat "bouchače", kterej tu špinavou práci udělá za Tebe.

Takže je mi líto, ale ve sporu Ty a Mikin, i když fakt nevím, kdo komu co udělal, na mě působíš čím dál nesympatičtěji a je to škoda, protože Tvoje povídání o Yukonu jsem četla a moc se mi líbilo.




srpen 07, 2015 14:17
já vařila v úterý buřtguláš : marty
mam doma 3 děti, tak aby toho bylo dost. Na první pohled vypadal moc lákavě, akorát jsem do něj místo sladký papriky sypala bohatě CHILLI. Jim to sama celej tejden, přece to nevyhodím, ne?
Takže nejen, že tu máme 35 ve stínu, ještě mě k tomu pálí pusa až mi lezou voči z důlků.

Pmóóóc, vodu!!!!Hořím!!!
srpen 07, 2015 14:28
Damy, : Mikin
Polarka me pripomina papoucha Olivera, ktereho jsme kdysi meli. Ten mel takovy neprijemny zvyk, ze obcas kdyz bylo ticho, pohoda a klid, zacal zniceho nic strasne rvat: shut up, shut up, shut up ! smilies/tongue.gif
srpen 07, 2015 15:22
mikine, : Petronila
ale teď už si zas trochu začínáš ty...
srpen 07, 2015 16:05
rekni jen ze mne nebudes pronasledovat nikde : PolARKA
a muzeme to cele ukoncit.
Ohledne Euridiky jsem uz rekla ze jsem ji sem zavolala protoze mne nastvalo jak jednate s Lenkou.

srpen 07, 2015 17:19
marty - chilli se vodou nezapíjí. : jednababi
Lepší je rajčatová šťáva nebo jogurtem zajíst. Pokud to sneseš, můžeš tu pálivost srazit i tak, že ho přímícháš rovnou do omáčky.
srpen 07, 2015 17:22
"protoze mne nastvalo jak jednate s Lenkou" : jednababi
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

srpen 07, 2015 17:26
Petonilo stalking je kdyz nam nekdo jezdi kolem srubu : PolARKA
jenom se tam objevime. A jezdi sem a tam a vsimaji si toho i ostatni lidi.

Jinak u nas je prijemne teplo a dozravaji rajcatka, takova ta malinka.
srpen 07, 2015 17:27
Polárko - Mývalo, : Myška
nevím, proč by ti tu měl Mikin cokoliv slibovat. Vyřiď si to s ním jinde. Jestli jeho jednání vůči tobě naplňuje podstatu nějakého trestného činu, podej na něj trestní oznámení. Ale já bych řekla že nenaplňuje, což tě štve a tak se ho snažíš tady aspoň vyprudit požadováním nesmyslu.


Jinak - použít Euridiku nebo obecně někoho jiného, jako svůj nástroj, to se jen tak nevidí a vytváří to příslušný obrázek o tom, kdo tak učinil...
srpen 07, 2015 17:42
jednababi : marty
já vodu nepila, to byl jen výkřik zoufalství!!! Zajídala jsem to rohlíkem smilies/cheesy.gif

Tu tajčatovou šťávu si budu pro příště pamatovat. Dík za tip, ale vskrytu doufám, že si příště dám víc majzla, než budu sypat. Snad mě trochu omlouvá,že v tom hicu se mi nechce vařit, tak se do toho poušťim po 8 mý večer a to to chci mít zase rychle za sebou. smilies/grin.gif
srpen 07, 2015 18:10
"vytváří to příslušný obrázek o tom, kdo tak učinil" : jednababi
I o tom nástroji.


srpen 07, 2015 18:39
marty, já ti rozumím. : jednababi
Taky jsem zadělávávála na knedle v rokli kolotočem a taky jsem v podobným počasí přesvědčovala rodinu, že chleba s máslem, šunkou a rajčátkem je dostačující smilies/grin.gif
No byl - na doražení po teplým obědě nebo večeři smilies/cheesy.gif
srpen 07, 2015 18:41
Mysko a Petronilo, : Mikin
Prominte ze stavkuji, ale meli jsme tady pres noc vnuky a spoustu legrace. Na nejakou nenavist mam v posledni dobe mene a mene casu, coz je dobre. smilies/wink.gif
Mysko, s ti trestnim oznamenim mas pravdu, akorat tady je to mnohem jednodussi. Staci zajit nebo zavolat na RCMP a policajti uz zaridi zbytek. Tady se berou stalking, domaci nasili, vyhruzky a vsechny tyhle veci dost vazne. Mounties s tim proto maji hodne zkusenosti, maji skoleni z psychologie a protoze to berou jako jakykoliv jiny zlocin, vyslechnou i sousedy, pribuzne, dalsi svedky, podivaji se do vlastnich zaznamu…... Vetsinou velice rychle poznaji o co jde a v pripade nutnosti podaji sami zalobu.
V mem pripade by byli myslim hotovi za pulhodinku……. smilies/smiley.gif
Petronilo, nemyslim ze bych si tady cokoliv zacinal. Uz jen fakt ze sem ta osoba prisla se svymi pomluvami jako anonym, rozbila celou diskusi a jeste si prizvala na pomoc tvora jako je Euridika hovori samo za sebe. Ja se myslim docela drzel a nemam se za co stydet.
At napiseme co chceme, posledni spinavy plivanec prijde stejne od ni.
srpen 07, 2015 20:23
kdyz je nekomu ublIzovano : PolARKA
tak se do toho vmisim Mysko, Petonilo i jedubabo A chechtat se nekomu ze je statecnej a nelekne se presiy je neco co ja osobne cenim. Vysmivvat se mu pro vasi zbabelost je
sprostarna.Zrovna jako ozralej rozbijet veci u sousedu, vidte pane Bilina? To byl pruser, co?

Jinak jsem nedostala odpoved./ Takze pockam. Nezautocim sama a prvni. To slibuju. Ale zrovna tak slibuju ze se budu branit. Tim koncim. Mam spoustu psani a malo casu. Jinak jo pane Bilina dekuju za tu radu s tim stalkingem. To se nam tu seslo slunicek, co?
srpen 07, 2015 21:09
Polarko : bb.
mam s tim primerim jeden problem
ano, toho si nelze nepovšimnout :-)

ten chlap...chce mir na Kudlance...ale nerika, ze mi da klid vsude jinde

no, a co? jak se lidí tady týká co si kde na jinde na internetu slibujete nebo neslibujete, děláte nebo neděláte?

Na internetu, na diskuzích a jinde se dohaduje spousta lidí, kdyby si to jen každý desátý rozhádáný Čech přišel vyřídit sem, tak se z toho nejdřív zblázní Daniela a pak my a budeme muset založit alternativní web Strašilka.cz, nebo něco takového, protože jsme na Kudlance závislí :-)

Jinak jsem nedostala odpoved./ Takze pockam. Nezautocim sama a prvni. To slibuju. Ale zrovna tak slibuju ze se budu branit.
aha, takže ses prostě rozhodla v tom divadle pokračovat a zatáhnout do toho web Daniely, aby věděla, zač je toho loket, když je tak tolerantní, jelikož nepopravila Mikina.

Ale když slibuješ, že nezačneš první, mělo by tedy stačit, pokud budeme všichni včetně Mikina dělat to, co jsme (všichni, i Mikin) dělali předtím, než jsi sem přišla, než přišel Nemulti kulti a Sam atd. Mlčet o Polarce. Pak tedy budeš o té své soukromé válce mlčet i ty, ano? Fajn :-)
srpen 07, 2015 23:57
bb, : Mikin
ja rikal, ze si jeste jednou plivne. Ta pani ma trochu podivnou definici zbabelosti.
Ale slava, hura a nazdar, uz je to za nami. Pani Hamplova slibila, ze uz to neudela. Mame to cerne na bilem, Kudlanka bude zase bez pomluv.
Otevrete si na to v Cesku sampus. Tady je na to jeste moc brzo. smilies/smiley.gif
srpen 08, 2015 00:08
... : bb
co na tom šampusu lidi mají? nechutná, piju jen když je to společensky nezbytné
srpen 08, 2015 00:22
bb, : Mikin
pri spravne teplote a pri spravne prilezitosti je sklenka bubbly myslim docela prijemna. Ale i ja to kupuji jen pro zvlastni udalosti.
A tohle zvlastni udalost rozhodne je. smilies/wink.gif
srpen 08, 2015 05:21
Asi bychom si měli dát pozor, aby zde nebylo zase někomu ubližováno jako Lence1, : Myška
protože v tom případě se opět vynoří Mývala -Polárka - Alena Kennedy, se všemi svými známými i neznámými nicky a s naverbovanou armádou diskutérů typu Euridika. A bude požadovat abychom teď hned a přede všemi slíbili, že už to nikdy neuděláme. smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
srpen 08, 2015 09:02
Myško : Petronila
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Polárko, když se chceš někoho zastat, v pořádku (i když kdo si pročte celou diskusi, tak z ní asi nezíská dojem, že Lenka by byla neviňátko, které nikomu nic nedělá, ale jí všichni ubližují ze vzteku, že oni jsou zbabělci a ona hrdinná vlastenka), i sama Daniela, která je velmi slušná a tolerantní, se ji pokusila umírnit aspoň co do nadávek spoludiskutérům, ale OK, je to Tvůj názor),

ALE PROČ SE JÍ TEDY NEZASTANEŠ SAMA ZA SEBE A MUSÍŠ SI NA TO ZAVOLAT NĚKOHO JINÝHO A SCHOVAT SE ZA JEHO ZÁDA?

Protože sama jsi v té diskusi, pokud si vzpomínám, na obranu Lenky nijak nevystupovala?


srpen 08, 2015 09:27
"Vysmivvat se mu pro vasi zbabelost je sprostarna." : jednababi
Tak podívej, ty severní hvězdo - jednak bych ráda, abys mi KONKRÉTNĚ ukázala, kdeže tý chodince ubližuju, když už mě teda jmenuješ;
jednak - pro tvoji informaci - jsem se Lenky nejmíň dvakrát ptala, kde bere tu jistotu, že ti ostatní jsou srabi, který by URČITĚ nic takovýho jako ona nedokázali. Pokaždý to elegantně přešla.
Tak se stejně voptám tebe - jak ty tak přesně víš, kdo je a není zbabělej, že si ho troufneš vonálepkovat?
srpen 08, 2015 10:19
Když o tom tak uvažuju, mohla bys mi, Mývalo, taky napsat konkrétně, : Myška
kdy a jak jsem se Lence1 vysmívala, či jinak jí ubližovala?
srpen 08, 2015 11:44
Polárko, : Petronila
také prosím o konkrétní informaci, kde jsem se Lence vysmívala (u příhody v autobuse ona několikrát napadla mne ve smyslu, že jsem zbabělec a nikdy bych nedokázala to, co ona, já jsem jí to nejen že neoplatila, ale uznala jsem, že zastat se někoho byl dobrý počin, a proti tomu napadání jsem se vymezila, ale pokud se pamatuji, tak nikoli vulgárně ani s napadáním).

Děkuji.
srpen 08, 2015 11:47
nechce se mi toho hledat vic : PolARKA
takze jen uzasnej Mikin : Mikin
Já na otázku "proč se nikdo nezastal bílých cestujících?" odpověděl: "protože se nikdo neodvážil postavit gangu mladistvejch zmetků".
Ono je to bohužel tak. Těch případů kdy nějaký gang mladistvých začne terorizovat spolucestující se stala už spousta a lidé kteří se navzájem neznají se je obvykle snaží neprovokovat. Pokud se najde nějaký svalovec který je srovná, je to pro mě hrdina.
Silnē ovšem pochybuji o tom že by v téhle roli vystoupila zrovna osoba, která se zde coby anonym vyživá v urážkách a pomluvách ostatnich diskutujících.
Na základē jejiho dosavadního chovaní bych si dokonce dovolil hádat, že tu příhodu popsala podle vzoru rádia Jerevan.
Takže cikánům nebylo 17 ale 7, nebyli čtyři ale jeden a ona ho nezbila, ale byla jim nakopnuta do hyždí.
Nacez vsechny serval NC
srpen 09, 2015 23:43
a tohle je taky v poradku, ze? : PolARKA
a takovych je tam spousta.
Je to ohromny, jenom je treba dodat (a o tom se autorka nezminuje), ze cely ten jejich romanticky zivot byl veden na ucet kanadskych danovych poplatniku, zvany welfare. Ani jeden z nich nikdy nepracoval (krome Kennedyho rybareni v lete)
Kdo tu knizku najde a precte uvidi, ze jsem v te dobe pracovala popisuju to tam dost dukladne. A i kdyby ne...co je mu po tom??????? Ze vinite mne a nedivate se ze ja jsem byla napadena prvni?
Vam by to bylo jedno?
srpen 09, 2015 23:57
A ne ze to neudelate vy Mysko, : PolARKA
ale ze to neudela on. To je ze mne bude pomlouvat v recenzich. Ano to sem vlitnu mas pravdu. Ale ne na vas, nemam duvod, i kdyz mame jine nazory. Vyavetleni v mem poslednim prispevku
srpen 10, 2015 00:02
Mývalo, nechce se ti to hledat? Tak příště mě nespojuj s něčím, s čím nemám nic společného, buď tak hodná. : Myška
Protože kdyby se ti to chtělo hledat, zjistila bys, že bys nic nenašla. A pak bys nemohla napsat toto, cituji "...se do toho vmisim Mysko, Petonilo i jedubabo A chechtat se nekomu ze je statecnej a nelekne se presiy je neco co ja osobne cenim. Vysmivvat se mu pro vasi zbabelost je sprostarna".

Už jsem ti několikrát napsala, aby sis svoje soukromé války s Mikinem vyřídila jinde, a ne na Kudle. Nás tady se vaše vzájemné neshody netýkají.
Začínáš být svými výlevy směšná, a pokud sem na Kudlu vlítneš pokaždé jak tajfun, když budeš mít pocit, že se za prvé musíš někoho zastat a ten, koho jsi za sebe nastrčila na to nestačí, a nebo budeš mít pocit, že tě zde někdo pomlouvá, i když v diskuzi o tobě nepadne jediné slovo, což považuji už za stihomam, nebude tě nikdo brát vážně. Nebyla by to škoda?
srpen 10, 2015 06:25
Tak to vidíte, holky. : Mikin
Odpovědi na své otázky se ani jedna z vás nedočkala. Takže se nedozvíme, proč se ta paní rozhodla pomáhat zrovna Lence, která hrála přesilovku a byla v celé diskusi zdaleka nejvulgárnější. Proč se ji rozhodla pomoci tak, že si povolala na pomoc osobu ještě nechutnější a proč sama zákeřnē sekundovala pod několika cizími nicky.
A hlavně - proč se místo diskusního téma o problému s imigrací omezila téměř výhradně na osobní a udavačské útoky proti mé osobě.
Místo odpovědi na pár dní zmizela a vrátila se zpět s dalšími hloupostmi. A dokonce s výhrůžkou na adresu Kudlanky.
Svůj slib o tom že příště "nezaútočí sama a první" (jak je jejím zvykem) porušila po 2 dnech a 2 hodinách . smilies/tongue.gif
srpen 10, 2015 06:46
"Ano to sem vlitnu mas pravdu. Ale ne na vas, nemam duvod" : jednababi
Nemáš?
Tak proč se o mně a ty další votíráš?
Napsalas "Mysko, Petonilo i jedubabo... Vysmivvat se mu pro vasi zbabelost je
sprostarna."
Pro jakou NAŠÍ zbabělost?
Mimochodem - jsem se tě na něco ptala, mohla bys mi prosím odpovědět? A abys to nemusela složitě hledat smilies/wink.gif, je to srpen 08, 2015 10:19
srpen 10, 2015 06:47
jednababi, : Petronila
přesně tak.

Co si mám myslet o tom, když někdo napíše: "Ano to sem vlitnu mas pravdu. Ale ne na vas, nemam duvod", když sem předtím vlítnul s tím ,že " Mysko, Petonilo i jedubabo... Vysmivvat se mu pro vasi zbabelost je sprostarna.:

Také by mne zajímalo, jak se tato dvě tvrzení navzájem slučují, kde jsme se konkrétně my tři Lence vysmívaly, a pro jakou "naši zbabělost".

A taky proč, Polárko, oslovuješ nick "jednababi" "jedubabou"? Přijde ti to skutečně jako vhodnej způsob obracení se na člověka, kterej ti neřekl křivý slovo?
srpen 10, 2015 09:45
nema to smysl se s vama bavit : PolARKA
co dela pan Bilina spravne jest. Ze on napadl mne, to je kazdemu z vas jedno. Na to jste me taky neodpovedely. A ptala jsem se jestli si myslite ze je to fer. Nebo nemate odpoved? jestli jste proti Lence nezautocily omlouvam se. Ale mne stacila Mikinova sprostarna a beru ze prece ve vsem souhlasite s nim, ne? Zrovna jako kdybych ti Mysko rekla at si das prst do vaginy a tocis se na ni. Asi by ses poradsne nastvala a duvodne.
Jak jsem rekla dokud mne on necha na pokoji necham ja jeho. Jednababi Tobe se omlouvam. Ze mas jine politicke nazory neznamena ze te mam napadat. Jeste jednou zopakuji svoji otazku
Mikin v jednom casopise kde vysla jedna kapitgola moji knizky.

Je to ohromny, jenom je treba dodat (a o tom se autorka nezminuje), ze cely ten jejich romanticky zivot byl veden na ucet kanadskych danovych poplatniku, zvany welfare. Ani jeden z nich nikdy nepracoval (krome Kennedyho rybareni v lete)
Kdo tu knizku najde a precte uvidi, ze jsem v te dobe pracovala popisuju to tam dost dukladne. A i kdyby ne...co je mu po tom??????? Ze vinite mne a nedivate se ze ja jsem byla napadena prvni?

srpen 10, 2015 19:32
Mývalo, ty jsi pod vlivem nějakých léků? : Myška
Vůbec nechápu smysl toho, co mi píšeš, cituji - " Zrovna jako kdybych ti Mysko rekla at si das prst do vaginy a tocis se na ni. Asi by ses poradsne nastvala a duvodne." Co to má znamenat???

Vůbec jsi nepochopila, i když jsme ti to mnozí psali, že z diskutujících na Kudlance nechce být NIKDO svědkem a tím míň účastníkem tvé války s Mikinem. Vyřiď si to s ním jinde. My o tom vašem sporu, soukromé válce, v podstatě nic nevíme a nechceme vědět. Tak to prosím už respektuj.
srpen 10, 2015 19:48
Ona to asi nepochopi. : Mikin
Polarka zrejme v zivote nepochopi to, ze nema pravo pouzivat Kudlanku (tedy vysledek neci prace) pro svou kampan lzi, nenavisti a pomluv. A ze s tim Kudlanka nema NAPROSTO nic spolecneho. smilies/cry.gif
-------------------------------------
Pro upresneni par drobnosti:
ja Lenku insultoval az po nekolika dnech neuveritelne sprostych nadavek z jeji strany. A rekl bych, ze to pochopila i ona. O "vagine" nepadlo ani slovo. Urazka "sedni si na palec a rotuj" plati i pro muze. smilies/wink.gif
Kazde slovo ktere jsem v Alenou zminene recenzi napsal je pravda pravdouci. A opet - s Kudlankou to nema vubec nic spolecneho.
A abychom byli historicky presni - nejzakernejsi Alenin utok na mou osobu i na osobu me manzelky probehl na Kudlance pod mou serii 6 clanku "Jak jsme staveli srub".
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=2167&Itemid=38
Ten utok nebyl nicim vyprovokovan a doslo k nemu uz v roce 2009. Tedy 3 roky pred vydanim knihy a zminenych recenzi.
srpen 10, 2015 21:37
Polárko, : Petronila
prosím, brzdi.

Myslím, že už Ti tu dost lidí řeklo, že Ti Tvůj spor s Mikinem rozhodně nehodlá pískat, že je to otravuje a že vůbec nechápou, proč to pořád taháš sem.

Byla bys tak laskava a vyřídila si to někde v soukromí? Už to přestává být zajímavý i pro chronickýho voyeura, jako jsem já.

P.S. A když to opravdu chceš slyšet, tak z Tvýho projevu tady opravdu vycházíš asi o 200% nesympatičtějc než Mikin (aniž bych věděla, co se mezi vámi opravdu událo)
srpen 10, 2015 21:48
"to je kazdemu z vas jedno" : jednababi
Máš pravdu - je.
Už několik lidí ti tu (marně) vysvětlovalo, že váš spor je nám ukradenej.
Mně osobně naštval tvůj přístup
"Ale mne stacila Mikinova sprostarna a beru ze prece ve vsem souhlasite s nim, ne?"
aneb "myslím si, že XY je grázl a když si to nemyslíte taky a nedáte to hlasitě najevo, jste grázlové zrovna tak".
Zkus konečně pochopit, že je nám u (_._) co spolu máte, i kdyby sis pozvala deset kámošek, co nás maní srovnat do latě smilies/wink.gif
srpen 11, 2015 07:12
Polárko, : Krakonoš
přiznám se, že mě trochu šokuješ. Já tě měl za fajn ženskou a tvoje psaní kdysi tady mě moc bavilo. Já chápu, že máš asi dost zdravotních problémů a nevede se ti nejlíp, to je pak člověk takovej podebranej. Ale jedno je pro mě až zarážející:
Pokud ti je sympatickej projev (a zdůrazňuju slovo "projev", teď neřeším názory ani skutečnou vosobnost, vo který se dá na základě diskuse na netu jen spekulovat) bytostí, jako jsou Lenka a Euridika, pokud se ti zdá jejich styl komunikace s vokolím v pořádku, pak se bojím, že se docela dost topíš ve svejch negacích. Může mi to bejt samozřejmě jedno, ale jak už jsem psal na začátku, zrovna u tebe je mi to docela líto. Přál bych ti, abys s tím dokázala něco udělat. Uzavřít starý křivdy, skutečný i domnělý, a jít dál.

srpen 11, 2015 09:38
polárko : marty
nezajímá mě co jste si s mikinem udělali a myslím, že tady by se to ventilovat nemuselo. Není přece nutno, abys sem přestala chodit, ale prostě se TADY ignorujte. Což je problém vás obou. Ne jen Tvůj.

A můžu tě ubezpečit, že na 200% nepatřím do páně mikinovo fun clubu.

srpen 11, 2015 10:27
Krakonozi : PolARKA
zdravotni problemy sice mam, ale ty jsem mela celou dobu co jsem sem psala. Dobre ted je to horsi, ale nemeni to moji mentalitu. Proste mne neznate a jsete tak zblazneni do Mikina, ze vubec nechapete jakej je to udavac a sprostak. ze je, to ja vim moc dobre.Me je jasne....jsem vam lhostejna. Jen bych ti Krakonosi mohla rict ze jsem byla nejoblibenejsi pacient v nemocnici at jsem byla kde jsem byla a ktereho meli vsichni radi. Sestricky, pacienti. Pul roku a to bylo jen ted naposledy, nepocitam driv, a s moji nemoci se clovek moc pretvarovat nedokaze. Ale ja jsem byla vzdycky usmevava, vzdycky OK at mi bylo jak chtelo. Jsem usmevava cely svuj zivot. Ovsem to nemuzete videt.Fakt je kdyz jde o toho cloveka, usmev mne prechazi. Takze jak vidim souhlasite aby mne Mikin pronasledoval a ja nesmim nic. Nebo spis je vam to jedno, jenom mit klid na Kudlance. Uz jsem rekla, ze ja na na nej sama utocit nebudu. Ale nenecham si delat na hlavu. Mozna by pomohlo si precist moji knizku. Nesudte dokud nekoho neznate...
Tak sbohem moje slunicka.....
srpen 17, 2015 01:16
Ahoj sluníčko Mývalo, : Myška
není to příliš mnoho samochvály?
V posledním příspěvku píšeš, že jsi nejoblíbenější pacient ve všech nemocnicích, ve kterých jsi byla, někde v příspěvku výše zase píšeš, že jsi mnohem lepší spisovatelka než Mikin...
Ani jedno nedokážu posoudit. Pro posouzení prvního tvrzení by bylo třeba mít vyjádření personálu ze všech těch nemocnic. A posoudit druhé tvrzení nelze, protože to je neměřitelné. Někomu se budou víc líbit tvoje texty, tvůj styl, někomu zase Mikinův. A měřit to tím, že jeden napsal knížku a druhý ne, se nedá.

Tvrdíš, že tě Mikin pronásleduje, ale na Kudlu po dlouhé době, kdy ses odmlčela, jsi za ním přišla ty, a ještě jsi docela podlým způsobem využila Euridiku, a sama jsi se zapojila skrytá pod dalším nickem. A že jsi do Mikina pěkně šila! A i docela podpásově... Tohle všechno ti tu moc sympatií nepřineslo.

srpen 17, 2015 08:04
Myško, : Mikin
zda se, že Krakonošova moudrá slova nepadla na úrodnou půdu. Připomíná mě to všechno hovory, které jsem vedl se svým tchánem Royem. To je nejchytejsi člověk kterého jsem kdy osobně poznal. Baptistický reverend, kterému byla jako vůbec prvnímu duchovnímu povolena pa Stalinově smrti návštěva SSSR. Podle něho jsou nenávist, závist, chorobná podezíravost a další lidské špatnosti od určitého stupně nezávislé na realitě a žijí svým vlastním životem. Bojovat proti ním je pak už jen ztráta času. On sám to vyřešil v dobách bombových útoku IRA odchodem z rodného Irska a nikdy toho rozhodnutí nelitoval.
Je opravdu záhadou, jak mě mohla zrovna tahle osoba po všech těch svých zákeřných útocích a pomluvách pod cizími nicky nazvat "udavačem a sprosťákem". Sakra - není to náhodou přesně naopak ?!
Pozitivní věci ovšem je, že slíbila že už to znovu nikdy neudělá. A že je zcela jistē díky své usměvavé povaze po 30 letech života na Yukonu obklopena spoustou kamarádů, kteří ji narozdíl od zlých Kudlanek vždy potěší a pomohou.
Poslední odstavec je pochopitelně míněn sarkasticky, ale na to mám myslím po vší té hrůze kterou zde ta paní rozpoutala plné právo.

srpen 18, 2015 07:26
... : bb
Poslední odstavec je pochopitelně míněn sarkasticky, ale na to mám myslím po vší té hrůze kterou zde ta paní rozpoutala plné právo.

jo, myslím, že máš. Kapička sarkasmu se v té lavině, co se tudy převalila, celkem ztratí :-)
srpen 21, 2015 15:23
... : deeres

květen 24, 2016 10:03
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
[CNW:Counter]