O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SYNOVY EXEKUCE PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 květen 2018
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na takový problém. Už dvakrát se nám stalo, že na naši adresu přijel vykonavatel exekuce a oznámil nám, že shání syna mojí manželky (je to můj nevlastní syn). Že je na něj dána exekuce. Syn mé manželky s námi nikdy nebydlel, adresu má na obecním úřadu o dvacet km vzdálené obci a nyní, co víme, pracuje v Praze.

 

 

 

 

Zatím těm lidem stačilo, že jsme jim dali tel. číslo na syna, a oni se s ním zkontaktovali. Za rok se tohle opakovalo znovu. Jde nám o to, co bychom měli udělat, abychom se vymanili z tohoto, nám nepříjemného kolotoče. Požíváme v obci status slušných lidí a je nám velmi nepříjemné i chování těch vymahačů. My jsme oba v důchodu a žádné dluhy jsme nikdy neměli.

MIREK

 

 

O D P O V Ě Ď


Hledání dlužníků na místech, kde je pravděpodobné, že se budou vyskytovat, je bohužel nutnou pracovní součástí exekuční praxe. Neexistuje spolehlivý způsob, jak se, v případě, že máte v rodině dlužníka, vyhnout návštěvám těchto osob. Soudní exekutoři již momentálně nemají plný přístup do centrální evidence obyvatel, proto by těchto eskapád - návštěv rodinných příslušníků - mělo ubývat.

 

TEREZA

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]