O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FINGOVANÝ SŇATEK PDF Tisk E-mail
Středa, 08 říjen 2014
Dcera se před osmi léty vdala za cizího státního příslušníka, aby mohl zde v ČR dostat trvalý pobyt. Spolu nikdy nebydleli a ani se nestýkali a doposud nestýkají. Žádný majetek společně také nenabyli a ani děti žádné spolu neměli. Dcera ani neví, kde se tento člověk v současné době nachází. Nyní by chtěla podat žádost o rozvod.

 

 

 

 

 

     Potřebovala by vědět, zda soud může proběhnout i bez přítomnosti druhé strany. A na koho se má nejlépe obrátit s prosbou o radu.

 

Děkuji předem za radu,

 KARLA

 

O D P O V Ě Ď :

 

Milá Karlo,

 

 

     soudní řízení o rozvod musí mít z podstaty věci dvě strany. Bude-li však spolehlivě prokázáno, že není znám pobyt manžela vaší dcery, může mu soud ustanovit opatrovníka, který bude v řízení o rozvod jednat za něho. Záleží však na příslušném soudu, jak rychle bude postupovat. S žádostí o pomoc s rozvodem se můžete obrátit na advokátní kancelář. 

 

d@niela

 

 

 

 

 

Komentáře (21)add feed
Mám takovej dojem, : Krakonoš
že rozvod nejni nutnej, stačí nechat soudem prohlásit tohle manželství za neplatný, na to určitě druhou stranu nepotřebuje, stačí přiznání smilies/grin.gif. Nevim, co na to NOZ a jiný dnes platný předpisy. Jestli už to dnes třeba nejni trestnej čin - nevim.
No a na zhodnocení charakteru a motivací dcery se tu snad někdo najde, takže do toho se pouštět nemusim. A Karle doporučuju ve vlastnim zájmu dodat co nejvíc doplňujících informací ze života tohodle páru, protože jinak se hodně bojim, že tentokrát budu s toulavým souhlasit. smilies/grin.gif smilies/wink.gif
P.S. pro Petronilu - dnes jsem se dobře nevyspal, jen 4 hodiny. smilies/grin.gif Musim co nejdřív do pelechu.
říjen 09, 2014 02:06
Rady tu už padly dvě, tak teď to zhodnocení charakteru a motivace dcery. : Myška
Vím, že se to děje, ale stejně žasnu, co jsou některé ženy schopné udělat pro prachy. Tak komu dcerunka pomohla? Rusovi, Ukrajinci, Arabovi, Afričanovi, Vietnamci,...?
říjen 09, 2014 06:47
Cha chá, : Karlos...
jen ať si to dcerunka pěkně vyžere a předtím, než se na úřadech přizná, si přečte § 341 TZ, protože vážně pochybuju, že to dělala jen ze soucitu :-D Holt, když je někdo blbej a nenažranej..
říjen 09, 2014 07:11
že by prachy? : karlos001
na Moravě Ukrajinci platili "nevěstě" za sŇatek až 20 tisíc. Po svatbě je už nikdo neviděl.Jo když holky hledí jen na penízky tak teď dá víc za advokáty. Přeji jí to. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 09, 2014 08:32
Jenom na Moravě? : Myška
Su klidná, blbky jsou rovnoměrně rozloženy i v Čechách... smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
říjen 09, 2014 08:49
... : Sandra.
Jenom dvacet litrů, jo? To jsem teda žila v domnění, že je tato lepší forma prostituce výrazně výnosnější...
říjen 09, 2014 09:24
Jenže to by musela ta dcera přiznat, : Olivie
že nějaké ty prachy dostala.
Pokud vím, tak když to popře, tak se jí nestane vůbec nic...
říjen 09, 2014 10:30
Když šla zrealizovat fingovaná svatba, : mamča
nešel by zrealizovat taky fingovaný rozvod ?
Proč by nemělo mít obojí stejnou platnost ? smilies/grin.gif
říjen 09, 2014 10:37
Nemám žádnou radu, jenom zase připomínku, : toulavej
já bych se začal zajímat, jestli pan manžel nemá třeba nějaké dluhy, které bych musel splácet, ale jak to zjistit bude vědět bb v nějakém registru dlužníků :-)
Taky bych se zajímal o promlčecí lhůty v zákoně, a co se po jaké době promlčuje, abych třeba na sebe neupozornil jen pár měsíců před promlčením, když by to mohlo těch pár měsíců počkat. Teď totiž, jak známo, nemáme presidenta, který by vyhlašoval amnestii, naopak ji odmítá z principu :-)
Pokud jde o charakter mladé paní, bez komentáře – málo informací :-)
říjen 09, 2014 10:41
lidé jsou různí : karlos01
a nedovedu si představit kdyby paní nedej bože zemřela,nechala po sobě nějaký majetek a jejího manžela notáři vypátrali. To by pak bylo veselo smilies/grin.gif
říjen 09, 2014 15:12
... : bb2
Kdepak, já se vyjadřovat nebudu, toulavej, nebo se tazatelka 6x vrátí s nějakým srdcerváčem o nemocné tetě, mamince a invalidním Azerbajdžánci :-)
říjen 09, 2014 15:28
Olivie : Karlos...
Jasně, musí se jí prokázat, že to dělala ze zištného důvodu a měla z toho nějaký prospěch. Pokud by to udělala skutečně třeba z lítosti, o tr. čin se nejedná.
říjen 09, 2014 15:35
osobně si myslím, : d@niela
že ta případná "zištnost" se prokázat nedá. Ale je pravda, že manžel může mít i dluhy a bůhví jaké průs-švihy další v záloze...
No, ale myslím, že se to při troše šikovnost nějak "ukecat" dá, pokud bude dcera opatrná na své vyjadřování před soudem.
říjen 09, 2014 17:05
.. : kolemjdoucí
možná budu se svým názorem osamocen, ale já si prostě myslím, že takovýmto lidem se pomáhati nemá. Ani radou, natož pak skutkem.
říjen 09, 2014 17:57
kolemjdoucí : Karlos...
to máš recht..
říjen 09, 2014 18:40
Kolemjdoucí a Karlosi, : Petronila
Tentokrat s vami vřele souhlasim.
říjen 09, 2014 19:25
Kolemjdoucí, souhlasím s tím, že se takovým lidem pomáhat nemá. : Myška
Možná se zištnost prokázat nedá. Tak třeba se jí to vrátí v tom, že ten zisk při sňatku teď mnohonásobně zaplatí na společných dluzích, které nasekal její "manžel". Boží mlýny...
říjen 09, 2014 20:12
... : oli
nevim, jestli je to i tak v cechach , ale v usa, pokud se dotycna chce rozvest, manzel neni k nalezeni a ani netusi, kde by se mohl nachazet, tak se musi podat vyzva do rozhlasu, novin, nebo dalsich medii, ze se dotycny hleda a ze by rada, aby se ozval. Tohle predlozit jako doklad u soudu,ze snaha o nalezeni byla a soud rozvede manzele bez dalsich otazek. Jak je to tu jednoduche, ze?
říjen 09, 2014 23:59
bíbí : Kamila
dneska mě máš na svědomí, po tvým komentáři mi smíchy zaskočila houska smilies/grin.gif
říjen 10, 2014 09:29
Chichi, : Lenka1
a dneska budu škodolibá, ať si to vychcaná dcerunka užije a vyřere až do dna.
říjen 10, 2014 11:09
Kamilo, : bb2
to se teda omlouvám, teď mě teda svědomí bude hryzat, doufám, že máš po ruce někoho, kdo tě v rámci první pomoci pořádně majznul do zad :-)
říjen 10, 2014 11:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]