O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Právní

DĚDICTVÍ, ANEB JAK ZAMEZIT HÁDKÁM PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 říjen 2023
O dědictví můžete přijít, i když se neprokázal důvod vydědění - Měšec.czÚmrtí v rodině s sebou přináší velké emoce. Ty ovšem zdaleka nemusejí skončit okamžikem pohřbu. Jejich další vlna totiž často přichází v průběhu dědického řízení. Hádky a spory o majetek, kontrola, zda každý z dědiců dostal rovný díl – i to je realita mnohých rodin a rozhodně nic takového rodinným vztahům nepřidá. Je to tak, že v některých případech pak nastalá situace připomíná akční thriller; vyskytují se i momenty jak komediální, tak dramatické, romantické... Jenže to není to, co si drahý zesnulý ještě za života přeje :- )))
 
ROZVOD NA VLASTNÍ DUŠI PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 červen 2021
Jak rozvod probíhá, formy porozvodové péče o děti, k čemu je právník, jak je to u soudu, cena rozvodu (informace z roku 2018). Tak se nám to doma jednou na podzim schrulo. Došlo k tomu asi tak, jako když do střešních trámů domu zabloudí hypersexuální červotočí párek a během let tam nepozorovaně založí kolonii, která vyžere dřevo natolik, že se celá střecha jednoho dne slavně zhroutí. No co, řekli jsme si, když jsme se vyhrabali z trosek, dáme igelit a nějak to opravíme...
 
SKONČIL VZTAH, SKONČILO BYDLENÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 únor 2021
Dobrý den, Kudlanko, už nevím, kde se zeptat. Snad najdu odpověď tady. Mám trvalé bydliště u přítele, i mé děti, a náš vztah uz skončil. Zatím si fakt nemůžu najit pro nás jiné bydlení, tak se chci zeptat, jestli mě může i s dětma jen tak vyhodit, když tady máme trvalé bydliště… Nájemní smlouvu žádnou nemáme. Určitě tady nechci byt už ani den navíc, od ledna koukám každý den na inzeráty a nic nebylo, jen prodej, a na hypotéku fakt nemám, jsem obyčejná pracující.
 
BYDLENÍ NA PSÍ KNÍŽKU PDF Tisk E-mail
Úterý, 01 prosinec 2020
Dobrý den, přátelé, už nevím, kde se zeptat. Snad najdu odpověď tady. Mám trvalé bydliště u přítele, já i mé děti. Ale náš vztah po dvou letech už skončil, a nemůžu si teď hned, když je teď takováhle situace, najit jiné odpovídající a hlavně levné bydlení. Tak se chci zeptat, jestli mě může i s dětma jen tak vyhodit, když tady ale máme trvalé bydliště…
 
UŽ NECHCI NIC SPOLEČNÉHO PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 prosinec 2019
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to se změnou jména. Nemyslím tím jen svatbu, ale jestli je možné si změnit příjmení na jméno jiné. Například po rozvodu. Případně, jestli je možnost změnit jméno i dětem. A ještě nakonec, zda je možné si změnit i jméno křestní. Důvody mám, nechci už s oním jménem mít nic společného a nechci, aby se stejně tak jmenovalo i mé dítě.
 
DĚDICTVÍ PO OTCI PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 prosinec 2019
Zemřel mi otec. Byl ženatý, ale ne s mou matkou, a z tohoto vztahu mám bratra. Oba jsme zletilí. Otec si ještě před sňatkem se současnou manželkou pořídil byt. Navíc si pořídil za dobu tohoto manželství další byt, oba pronajímá. Bohužel, zatím nevím, je-li závěť, a když ne, jak je to vlastně s děděním?
 
DLOUHÁ NEMOC, ZMĚNA VÝŠE ALIMENTŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 listopad 2019
Dobrý den, ráda bych se poradila v následující věci. Můj partner má dvě už dospělé děti, na které platí bývalé manželce alimenty (jsou mu strhávány přímo od zaměstnavatele a z částečného invalidního důchodu). Celý tento rok byl v pracovní neschopnosti, část alimentů byla nadále hrazena z částečného důchodu, z výplaty mu však nebylo nic strháváno (pobíral nemocenskou). Tudíž dluží za každý měsíc. Teď je evidován na úřadu práce.
 
VÝŽIVNÉ PRO "BEJVALKU" PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 duben 2019

Dobrý den, chtěla bych se poptat, na jakou výši mám nárok na výživné od bývalého manžela, protože mi nepřispívá ani korunou. Rozvedení jsme od 7. 10. 2017 a já jsem v invalidním důchodě 3. stupně už čtrnáct roků a měsíčně dostávám 8444 Kč, on má výdělek 38 000 Kč, plus vedlejší živnostenskou činnost, ale on tvrdí, že to není pravda, a že má velké náklady.

 
PODNIKÁNÍ V RODINNÉM DOMĚ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 listopad 2018
Dobrý den, měla bych následující dotaz: moje dcera chce s dalšími dvěma kamarádkami podnikat. Vybraly si zajímavý obor a věřím, že budou úspěšné. Chtějí založit s.r.o. Zeptala se mě proto, jestli bych byla ochotna dovolit jim napsat vlastně fiktivní sídlo firmy na adresu našeho bydliště. Máme rodinný dům, kde žiji s manželem a našimi třemi dětmi - i s touto dcerou.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 17 z 179
[CNW:Counter]