O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Právní

TRVALÝ POBYT ZLETILÉ DCERY PDF Tisk E-mail
Středa, 27 únor 2013

Dobrý den, v tomto článku  je v komentářích zmínka od nicka "lp" o rozhodnutích krajských úřadů: "Dobrá zpráva pro rodiče nezdárných dětí. Konečně i krajské úřady došly názoru, že odvozené užívací právo dítěte k bytu rodičů není všemožné a pokud robátko byt neužívá, tak lze jeho údaj o místu trvalého pobytu zrušit, aniž by rodič dokládali rozsudek o zániku užívacího práva potomka!!

 
 
EXEKUCE PŘÍTELE, MŮJ BYT, NAŠE DÍTĚ PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 leden 2013

 Dobrý den, mám přítele, s kterým mám miminko, a bydlím s ním ve svém bytě - ani tu není přihlášen -  a on má dluhy, které mu vznikly, když ještě žil s předchozí partnerkou. Chtěla bych se zeptat, pokud by to prohrál a exekučně by jí musel všechno splatit, tak jestli se mě to nějak týká? Nemůžou mi exekutoři byt a moje věci zabavit?

 
PROBLÉMY S EXMANŽELEM PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 listopad 2012

Vážení, jsem v situaci, která je vcelku složitá. Koupila jsem rodinný dům. Byla jsem provdaná, ale manžel (teď už bývalý) byl ve výkonu trestu a tak, ještě za doby trvání manželství, jsem musela rozdělit náš společný majetek (samozřejmě právní cestou). Toto vše jsem dokládala i u rozvodového soudu.

 
PŘIHLÁŠENÍ K TRVALÉMU POBYTU PDF Tisk E-mail
Středa, 22 srpen 2012

Dobrý den, chtěl bych se zeptat: můžete mi prosím potvrdit, zda mohu ve svém domě, který je v exekuci, trvale přihlásit svou přítelkyni z Německa? Děkuji TONI

 
PLACENÍ ZA ODPAD NA CHATĚ PDF Tisk E-mail
Středa, 02 květen 2012

Prosím o radu: máme chatu v lese. Chata patří do katastru obce vzdálené 7 km. Na chatě pobýváme s manželem sami a odpadků, které na chatě vyprodukujeme, je sotva sáček, asi 4 litry. Nebyl by problém vozit odpadky do kontejneru v obci, ale to bychom museli jet 7 km tam a 7 km zpět.  

 

 

 
ZPLNOLETNĚNÍ NEZLETILÝCH PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 únor 2012

 Dobrý den, chtěl bych se zeptat kam mám zajít, když chci zplnoletnit dřve jak před osmnáctými narozeninami? Je mi 16 let a přítelkyni také, ale čekáme miminko a vůbec nevím, kam jít. Děkuji vám předem za radu. JOSEF 

 
RODINNÉ ROŠÁDY PDF Tisk E-mail
Středa, 22 únor 2012

 Milá Kudlanko, potřebuju poradit ohledně bydlení. Bydleli jsme všichni doma. Jak jinak... Otec zemřel, pak se bratr odstěhoval a já zůstala doma s maminkou. Bratr se občas přišel podívat, ale o maminku jsem se až do její smrti starala já.  Po nějaké době mi přišel bratr sdělit, že byt je jeho, že ho maminka ještě před smrtí přepsala na něj. Bydlím tedy v bytě po rodičích, ale majitelem je bratr.

 
NEMOC PO SKONČENÍ PRACOVNÍHO POMĚRU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 únor 2012

 Dobrý den, potřebovali bychom poradit. Mojí přítelkyni byl ukončen pracovní poměr - pro nadbytečnost  - a dostala odstupné. Jelikož má ale vážné zdravotní problémy, tak šla k lékaři a dostala neschopenku  - stalo se to do sedmi dní po ukončení pracovního poměru.

 
TRVALÝ POBYT - ZRUŠENÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 leden 2012

 Dobrý den, mám jeden dotaz. Na našem obecním úřadě zrušili trvalý pobyt bratrově přítelkyni, která u něj žila cca šest let. Mají spolu čtyřletého syna, který byl svěřen do péče otci. Matka se o něj nebyla schopna postarat. Ani nechodila do práce. Ale už u něj pět měsíců nebydlí, sama se odstěhovala – protože má dalšího přítele.  

 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 69 - 85 z 179
[CNW:Counter]