O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Právní

DLOUHÁ PRACOVNÍ NESCHOPNOST PDF Tisk E-mail
Pondělí, 18 srpen 2014
Dobrý den, potřebovala bych zjistit následující:   26 září 2014 to bude již rok, co marodím, což je 365 dní. A nevím, jak dlouho mohu ještě marodit, jak dlouho to ještě může pokračovat? děkuji vám za odpověd, MEDV.
 
KDYŽ JE CHLAP NEROZHODNÝ PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 červenec 2014
Dobrý den. Můj příběh začal v roce 1991, když jsem se vrátil domů po půlroční montáži.  Koupil jsem starší domek a šetřil na rekonstrukci. V roce 1994 mě jedna slečna začala posílat milostné dopisy, když jsem nereagoval, tak další a další, pak mě začla uhánět osobně. Jsem celkem poddajný typ a taky mi to dělalo dobře, takže jsem jí ve všem jejím naléhání vyhověl.
 
KOMU CO DÁT? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 červenec 2014

Dobrý den, před dvěma lety jsme si pořídili s manželem dům na hypotéku.  Manželovi  je 44 let a mně 52 let. Manžel má z prvního manželství 2 dcery, se kterými se  vůbec nestýká. Je to jak z jejich strany, tak pak i ze strany manžela. Jen ta mladší dcera  u nás jednou, asi před devíti lety byla, chtěla půjčit peníze.

 
PŘEVOD DOMU DĚTEM PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 červenec 2014

Ahoj Danielo, chtěla bych se zeptat, jak je to s daní při převodu nemovitosti na děti. Jde o to, že manžel se odstěhoval k mladší a krásnější ženě, a dohodli jsme se, že svoji polovinu našeho domu (zatíženého hypotékou) přepíše na naše společné děti. Obě děti jsou již zletilé, studující. Ráda bych věděla, jestli budeme muset kromě převzetí závazku platit i nějakou daň z převodu.Děkuji za informaci, AGÁTA

 
ZABAVILI MI PAS PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 květen 2014

Dobrý den, prosím, poradíte mi, asi před 8 lety jsem dostal dopis od exekutora, že mi bude zabaven pas. Poté mi přišlo z městského úřadu rozhodnutí, takže jsem pas odevzdal. Svoje dluhy řádně splácím. Chtěl bych se zeptat, jak mám zažádat, aby mi pas vratili (je uz propadlý), a abych si mohl zažádat o nový. DĚKUJI, JAROSLAV

 
DĚDICTVÍ JEN PRO NAŠE DÍTĚ PDF Tisk E-mail
Středa, 30 duben 2014
Dobrý den, už delší dobu žiji s přítelem, se kterým mám dceru. On má z prvního manželství dvě již dospělé a pracující děti. Nyní uvažujeme o koupi domu. A proto se chci zeptat, jak to udělat, aby v případě našeho úmrtí dědila pouze naše společná dcera. Ten dům taky napíšeme pouze na mne. PATRICIE

 
ČEKAT, NEBO SE ZEPTAT? PDF Tisk E-mail
Pátek, 11 duben 2014

Dobrý den, chtěl bych se zeptat - třeba mi poradíte: odebrali mi ŘP a dostal jsem trest zákazu řízení na 18 měsíců. Prosím o informaci, zda okresní soud, u kterého jsem žádal o prominutí na 1/2 trestu, má nějakou lhůtu na odpověď - a mám čekat? Nebo zda by bylo vhodné tam zajet se zeptat osobně?  

 
BYDLENÍ PO ROZVODU PDF Tisk E-mail
Pátek, 28 březen 2014
Dobrý den, nevím co mám dělat a hlavně na koho se obrátit. Mám prosbu o radu: s manželem se budu rozvádět a mám strach, že se ocitnu s dětmi na "dlažbě". Barák je psaný na něho, dostal ho darem od své babičky, i když už byl ženatý se mnou. Mám vůbec nějaký nárok na vyplacení? Jsem tam trvale hlášená. Děkuji za odpověď a pochopení, s pozdravem EVA.
 
DĚDĚNÍ RODINNÉHO DOMKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 17 březen 2014

Dobrý den,  je mi 47 let a s manželem máme dva syny - 23 let a 29 let. Sourozence žádné nemám. Bydlím s rodiči a syny v rodinném domku. Manžel bydlí se svými rodiči v domku na vesnici. Jeho rodiče - 83 let a 75 let jsou oba nemocní, proto se o ně musí sám starat. 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 52 - 68 z 179
[CNW:Counter]