O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Právní

DLUHY MÉHO BÝVALÉHO PDF Tisk E-mail
Středa, 04 únor 2015
Mám po ošklivém rozvodu ještě horšího manželství. Ale kvůli tomu vám nepíšu. Můj manžel se pár let po svatbě velmi změnil, nelíbilo se mu chodit do práce, spíš jen se tak poflakoval a co nejhoršího, dělal jeden dluh za druhým.
 
DĚDICTVÍ A TRVALÝ POBYT PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 únor 2015
Dobrý večer, mám velkou prosbu: zděděli jsme dům. Je nyní napsán na mne, protože sestra se ho vzdala a bratr má dluhy. Ale chce,abych jeho přítelkyni zapsala u mně k trvalému pobytu. Chtějí se vzít a sepsat spolu nějakou předmanželskou smlouvu. Jde mi o to, aby po ní pak nevymáhali jeho dluhy a neodnesl to náš dům. Děkuji moc za informace, JANA
 
POPLATKY ZA ODPAD A TP NA MÚ PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 únor 2015

Ve správním řízení mi bylo rozhodnutím Městského úřadu zrušeno trvalé bydliště a mým trvalým bydlištěm se stalo sídlo ohlašovny MÚ. V původním trvalém bydlišti nebydlím už sedm let. Budu muset platit odpady, když mým trvalým bydlištěm je nyní radnice? DÁŠA

 
ŠTĚKÁ A ŠTĚKÁ A ŠTĚKÁ ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 prosinec 2014

Je to dvaapůl roku, co jsme si koupili rodinný dům. Vše bylo v pořádku, sousedé se zdáli v pohodě a bez problémů. Asi před třemi měsíci si však pořídili psa. Nějaké malé plemeno, takové to křížené, co šlo zrovna okolo. Jenže pes je většinu času, mimo noc, na zahradě, nejraději přesně pod našimi okny do ložnic. Vzdálenost od jejich plotu máme cca 3 metry.  

 
MAJITEL BYTU A VADNÁ OKNA PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 listopad 2014

Prosím o radu. Bydlíme s rodinou v nájemním bytě. Už před dvěma lety nám majitel bytu sliboval výměnu oken. (Ta jsou původní v panelovém domě). Okna netěsní, každým rokem se stav zhoršuje. Opatřili jsme je těsněním, ale ani to nestačí. Škvíry už jsou asi 2cm. Tak že si vyrábíme z molitanu jakésy ruličky a těmi se snažíme těsnění doplnit.

 
LZE ZABRÁNIT DRAŽBĚ? PDF Tisk E-mail
Středa, 19 listopad 2014

Dobrý den, potřebovali bychom radu:  náš dům (rodičů) jde do dražby, protože naši to nějak nezvládli...   Jinak - táta je v insolvenci a insolvenční správce mu teď fest vyhrožuje policií - protože tam chtějí udělat prohlídku, ale my nechceme.

 
VELKÝ DLUH MANŽELKY TĚSNĚ PŘED ROZVODEM PDF Tisk E-mail
Středa, 19 listopad 2014
Dobrý den, přátelé, můj přítel se po dvou letech odluky rozvádí. Všechno bylo dohodnuté, takže měl rozvod proběhnout rychle. Sepsali se svou manželkou majetkové vyrovnání s tím, že nenabyli za doby trvání manželství žádný společný majetek. Je to rozvod dohodou a za měsíc má být soud. Bohužel, nyní se čirou náhodou dozvěděl, že si manželka před měsícem, tedy během manželství, vyřídila bez jeho vědomí úvěr na 200 000,- Kč.
 
ZPLNOLETNĚNÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 říjen 2014

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné zplnoletnění - je mi 17 a máme 3 měsíce starého chlapečka, s přítelem (18) bychom se chtěli vzít. Tak zda by to bylo možné, když jsem dříve byla v diagnostickém ústavě a v dětském domově. Ústavní vychovu už mám zrušenou, ale mám soudní dohled. Prosím, myslíte, že nějaká šance že mne zplnoletní?  LUCIE

 
DCERA NESPLÁCÍ PŮJČKU PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 říjen 2014

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, co můžu dělat... Vzala jsem si totiž úvěr na své jméno pro dceru s tim, že ho bude pravidelně platit. Bohužel, dcera tento slib neplní a splácím to za ni já. Nevím si rady... Jinak dcera je svobodná matka a bydlí s přítelem v podnájmu. Pobírá mateřskou, přídavek na dítě a alimenty ve výši 3000,- Kč.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 35 - 51 z 179
[CNW:Counter]