O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Právní

PĚKNÁ ZLODĚJNA... ALE CO TEĎ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 září 2007

 V červnu jsme zaplatili zálohu na letní dovolenou v jedné rekreační chatě - penzionu v Orlických horách, kde jsme si rezervovali pobyt. Platba proběhla na základě e-mailu, ve kterém bylo uvedeno číslo účtu, částka, datum splatnosti a variabilní symbol platby. Paní vedoucí nám sdělila, že rezervace je platná po složení 30% zálohy z celkové částky pobytu, což je v takových případech běžné.

 
SPOLEČNÉ JMĚNÍ MANŽELŮ - I. PDF Tisk E-mail
Středa, 05 září 2007

 Rozvod manželství a dělení majetku je většinou nepříjemnou a komplikovanou záležitostí. Alespoň stručně si proto vysvětlíme základní pravidla. Upozorníme také na některá ustanovení v obecné úpravě, která jsou obzvláště důležitá právě pro tyto případy.

 
ROZCHOD - ROZVOD PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 30 srpen 2007

 Existuje levný rozvod (rozchod)? Jaké budou náklady v případě, že se oba partneři ve všem dohodnou? Jak bude rozvod probíhat a na kolik peněz se vyšplhají náklady? Neprosoudíme to málo co máme? Celková výše nákladů na rozvod se odvíjí od hodnoty společného jmění manželů a od počtu právních úkonů, které jsou s rozvodem spojeny.

 
DŮM VE VLASTNICTVÍ SOUROZENCŮ PDF Tisk E-mail
Středa, 25 červenec 2007

 Vážený pane magistře, (mimochodem i náš dvouletý syn je Martin :o) před měsícem a půl mi nečekaně zemřel táta. Bratr s ním žil v domě, obýval horní patro, nikdy mu neplatil nájem. Já jsem se odstěhovala před šesti lety, když jsem chtěla začít žít se svým přítelem, nyní již manželem, v pronájmu. Na podzim jsme se rozhodli řešit naši bytovou situaci a vzali si hypotéku na vlastní byt 1.000 000,- Kč.

 
ODŠKODNÉ PRO ÚČASTNÍKA DOPRAVNÍ NEHODY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 červenec 2007

 Dobrý den, moje babička (přes 60 let) chce vědět, jestli je nějaká právní možnost k tomu, aby ji pojišťovna začala vyplácet rentu nebo aspoň nějaké peníze. 21. srpna to bude přesně 10 let, co ji přejela motorka a teď má sešroubovanou nohu - nemůže pořádně chodit, speciální boty, které musí nosit, stojí 15 000,- Kč. Hrozí jí dokonce i amputace. .

 
POSLEDNÍ VŮLE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 07 červen 2007

 Ráda bych se zeptala, jak je to s poslední vůlí. Bavili jsme se o tom nedávno doma, když jsme slyšeli příběh naší známé, které se stala velmi nepříjemná věc; ohledně dědictví po babičce. Ta nechala sice poslední vůli, ale byly tam nějaké nesrovnalosti, takže vůle nakonec nebyla uznána a všechno se pak dělilo podle "zákona".

 
ZRUŠENÍ TRVALÉHO POBYTU RODIČI PDF Tisk E-mail
Středa, 06 červen 2007

 Máme problémy se synem - drogy, dluhy, tedy hrozby exekucí, napadení... Bydlíme v nájemním bytě jako členi SBD, syn není na družstvu veden, bohužel však žil s námi asi 3 měsíce a udělal takový svinčík, že jsme ho vyhodili (má 31 let). Když jsme ho chtěli odhlásit z trvalého pobytu, slušně nás na obecním úřadu vypoklonkovali, že nesplňujeme dvě podmínky podle § 12 zákona 133/2000 Sb. A exekuce nám hrozí dál...

 
POMLUVA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 červen 2007

 Dobrý den, prosím, potřebuji poradit - co nejdříve, prosím. Již šest let žiji s přítelem a máme spolu dvouletou dceru. Jedna slečna romského původu na potkání všem vykládá, že otcem jejího měsíčního dítěte je můj přítel. Jsme všem pro smích a vůbec nevím, jak se mám bránit. Můj přítel vše popírá. Ona sama však jen tvrdí, že je to pravda, ale k soudnímu určení otcovství nijak nespěchá.

Děkuji Jana

 
STŘÍDAVKA - VZOR NÁVRHU PDF Tisk E-mail
Pátek, 22 září 2000
Vzor formuláře - doplňte podle svých konkrétních dat - vypište přesně od kdy do kdy bude u koho dítě, jak si je budete předávat, prostě vše co nejpřesněji, aby se předešlo jakýmkoliv případným nesrovalostem a dohadům v budoucnosti...
 
<< Začátek < Předchozí 11 Následující > Konec >>

Výsledky 171 - 179 z 179
[CNW:Counter]