O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Právní

INSOLVENCE A DÁVKY V HMOTNÉ NOUZI PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 listopad 2016

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda mi mohou být odebrány sociální dávky v hmotné nouzi, pokud jsem v insolvenci a úřad mi teď sdělil, že 7 tisíc, které jsou předmětem darovací smlouvy, považuje za můj pravidelný pravidelný příjem. Děkuji, JAROSLAV

 

 
PŘEVOD DRUŽSTEVNÍHO BYTU NA DÍTĚ PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 listopad 2016
Dobrý den, potřebuji poradit s převodem družstevního bytu. Už druhým rokem nebydlím s manželkou a chci se rozvést. manželka bydlí s dcerou v mém družstevním bytě, který bych chtěl, aby zůstal dceři (14 let). Jak nejlépe provést převod? Potřebuji ten byt vyřešit co nejdříve, protože si chci vzít hypotéku, ale nejsem ještě rozvedený.
 
ZÍSKÁME HYPOTÉKU? PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 listopad 2016
Dobrý den, potřebuji poradit, jak uchopit naši situaci s přítelem. V únoru se budeme brát a chtěli bychom si pořídit vlastní bydlení. Přítel ještě dva měsíce bude splácet exekuci, a také má asi 10 tis. dluh u své zdravotní pojišťovny. Zároveň se snažíme o miminko.
 
TRVALÉ BYDLIŠTĚ PRO NETEŘ PDF Tisk E-mail
Středa, 21 září 2016

Dobrý den, jsem vlastníkem rodinného domu s dvěma bytovými jednotkami. V jedné bydlíme s manželem a v druhé bydlí moje sestra. Její dcera bydlí v podnájmu a trvalé bydliště má na obecním úřadě. Ted čeká dítě a chce po mě, abych jí dala trvalé bydliště u mě v domě, i když tu nebydlí. Důvodem je prý to, že nechce, aby její dítě mělo trvalé bydliště na úřadě.

 
KDYŽ NENÍ NA ČINŽI PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 srpen 2016
Dobrý den, potřebuju poradit.  Bydlím v podnájmu. Bohužel, stalo se, že jsem zaplatil nájem opožděně. Stalo se to už několikrát, to uznávám, ale vždy jsem nakonec zaplatil. Pronajímatel mi ale dnes dal písemnou výpověď z podnájmu bytu, je toto oprávněné? KAREL
 
MANŽEL NA DRAKA PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 srpen 2016
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat : od moji tety odešel manžel (teď je to 7 let), přitom byli manželé 35 let a teď žádá po tetě ,aby se rozvedli. Občas ji dával nějaké peníze na přilepšenou, ale nepravidelně. A teď ji řekl, že když se rozvedou, tak už ji nebude dávat vůbec nic.  Strýc si s novou přítelkyni pořídil dům (a ten je asi důvod rozvodu).
 
PŘÍSPĚVEK NA BYDLENÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 15 srpen 2016
Ahoj Kudlanko, prosím o radu. Žádám si o změnu trvalého bydliště + si chci zařídit příspěvky na bydlení. V bytě se mnou bydlí přítel, který zde ale nemá trvalé bydliště. Je tedy v pořádku, když jeho osobu (plus jeho příjmy atd) neuvedu v žádosti o bydlení? Přítel má také na sebe napsanou elektriku. Ale potřebuji vědět ještě následující:
 
DĚDICTVÍ TŘÍ SESTER PDF Tisk E-mail
Středa, 03 srpen 2016
Zdědila jsem spolu se svými dvěma sestrami dům o o třech bytových jednotkách. Každá vlastníme jednu třetinu. V jednom bytě žije starší sestra s rodinou (byt 3+1), v druhé mladší sestra (ta svůj byt 2 + 1 pronajímá) a přízemní byt po rodičích, 2+0, připadl mně. Chtěla jsem nejprve svůj podíl prodat, ale právník mi řekl, že je to možné jen „v rodině“. Nikdo však nejevil zájem.
 
MATKA ZNÁMA... PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 únor 2016
Dobrý den, nalézám se teď v jedné velmi těžké životní situaci. Je mi 24 a na jedné diskotéce jsem se seznámila s milým klukem a večer byl tak příjemný, že jsme ho poté završili společným milováním. Jenže i přes to, že beru prášky jsem otěhotněla a problém je v tom, že jsem se to dozvěděla samozřejmě až později, a s tím klukem jsem byla jen tu jednu noc.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 18 - 34 z 179
[CNW:Counter]