O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Právní

SPOLEČNÉ JMĚNÍ MANŽELŮ - III. PDF Tisk E-mail
Pátek, 07 březen 2008

 Společné jmění manželů zaniká předně samotným zánikem manželství. Je přitom nerozhodné, zda k zániku manželství dochází v důsledku jeho rozvodu, prohlášením za neplatné či úmrtím jednoho z manželů. Společné jmění manželů však dále zaniká i prohlášením konkursu na majetek jednoho z manželů -

 
SPOLEČNÉ JMĚNÍ MANŽELŮ - II. PDF Tisk E-mail
Pátek, 07 březen 2008

 Zanikne-li společné jmění manželů, provede se jeho vypořádání. Smyslem vypořádání je majetkové vyrovnání mezi manželi, zejména pak určení, který z manželů zůstane i nadále vlastníkem každé jednotlivé věci do té doby náležející do společného jmění manželů a kdo naopak své vlastnické právo k ní ztrácí. 

 
EXEKUCE - TA VĚC NEMILÁ - I. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 březen 2008

 Vážení a milí, už jsme tu o problémech s neplacením závazků (dluhů) a tedy nepříjemnostmi, které poté následují, několikráte psali. Přesto se ukázalo, že je to stále málo. Takže budu nyní publikovat víceméně vtipnou formou historky (nevážící se k žádnému existujícímu člověku), na nichž bude ukázáno CO A JAK....

 
DOMEK ZDĚDĚNÝ A ROZDĚLENÝ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 únor 2008

 Dobrý den, obracím se na vás ohledně porady, jak řešit naší situaci. Někdy v roce 1948 naši rodiče koupili do spoluvlastnictví rodinný domek. V tomto domku jsme se postupně narodili my čtyři sourozenci - bratři (Láďa, Miloš, Jarda, Štěpán). V domku nyní bydlí maminka a bratr Štěpán. Po smrti otce v roce 1987 při dědickém řízení jsme se my pozůstalí dohodli, že naše podíly částečně bezúplatně převedeme ve prospěch Miloše  (jeden jako úhrada své 

 
POPLATKY U LÉKAŘE PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 únor 2008

 Dobrý den, jsem na rizikovém těhotenství a zajímalo by mě, zda a kolik se platí za lístek na peníze, který vydává lékař na konci měsíce. Sestra vyšla do čekárny, vzala si ode mne neschopenku a řekla si o 20,- Kč. Na základě toho mi pak teprve po chvíli přinesla do čekárny zpátky tu neschopenku a lístek.  Do ordinace jsem vůbec nešla. Mj. bylo nás tam takových víc.

 
NÁVŠTĚVA SOCIÁLNÍ PRACOVNICE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 31 leden 2008

 Dobrý den, mám dotaz, kam až může zajít sociální pracovník z Odboru sociálních věcí? Skončila mi v listopadu mateřská a musela jsem se teď nahlasit na odboru socialních věcí pro pomoc v hmotné nouzi, protože jsem samoživitelka. Řekli mi, že mě příjdou navštívit u mě doma. Chtěla jsem jenom vědět, kam až mohou zajít při "prolézání " bytu.

 
ZÚŽENÍ SPOLEČNÉHO JMĚNÍ MANŽELŮ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 31 prosinec 2007

 Milá kudlanko, ráda bych se poradit ohledně rozvodu svých rodičů. Otec si našel velmi mladou přítelkyni, s kterou si následně pořídil i syna (dnes devítiletého). V době jeho narození odešel z našeho bytu, který je dnes družstevní, ale jehož je stále spoluvlastníkem a stále tu má trvalé bydliště. Otec je osoba samostatně výdělečně činná.  

 
VĚCNÉ BŘEMENO PDF Tisk E-mail
Středa, 19 prosinec 2007

 Můj manžel je vlastníkem dvougeneračního rodinného domku s jedním vchodem. Ten mu nechala napsat jeho matka s tím, že bude mít nárok na doživotní bydlení. V době darování bylo manželovu mladšímu bratrovi 14 let a ve smlouvě není nijak uveden, protože jsme ho vyplatili.

 
PŘEVOD NEMOVITOSTI PDF Tisk E-mail
Úterý, 18 prosinec 2007

 Dobrý den, otec v r.1992 začal podnikat - jako fyzická osoba. Za úvěr získal kromě jiného též nehnutelnost - halu. Po několika letech začal s otcem spolupodnikat bratr. Do podnikání vložil hotovost a pracoval jako zaměstnanec. V r.1996 převedl otec firmu včetně nehnutelnosti na bratra. Převod byl kupní smlouvou - za odhad - ke skutečnému převodu peněz ale nedošlo.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 154 - 170 z 179
[CNW:Counter]