O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Právní

DLUHY, EXEKUCE PDF Tisk E-mail
Středa, 07 leden 2009

 Dům, jehož jsem teď majitelkou, postavili společně moji rodiče. Před lety se rozvedli a majetkové poměry si vzájemně uspořádali před rozvodem a to tak, že dům darovali mně, pozemky, na kterých dům stojí, zase patří pouze mojí mamince. Naše vztahy a soužití bohužel nefungovalo dost dlouho před rozvodem. otec je totiž alkoholik a o dům a nás se nestaral už asi 20 let před tím.

 
TRVALÝ POBYT - ZTRÁTA? PDF Tisk E-mail
Středa, 07 leden 2009

 Milá Kudlanko, loni v únoru jsem odešel ze svého trvalého pobytu z důvodu donucování mé matky, abych se vrátil ke své bývalé přítelkyni, s níž mám 2-letou dceru. K závěru  roku jsem navštívil internetové stránky Ministerstva vnitra, na nichž jsem zjistil, že mi od 15.10.2008 neplatí občanský průkaz. Bohužel nevím, co teď se mnou bude a co mám v téhleté situaci dělat.

 
TRVALÝ POBYT ZLETILÝCH DĚTÍ - OBAVY Z EXEKUCE PDF Tisk E-mail
Sobota, 20 prosinec 2008

 Potřebuji poradit s následujícím problémem: Bydleli jsme jako rodina na vesnici. Děti se mi bohužel nevyvedly, tak jsem si koupil půldomek a přestěhoval jsem se jinam. Ale musel jsem vzít s sebou dceru, která zrovna začala chodit do učení. Synům (dospělým) jsem zařídil, aby si byt platili sami ze svých prostředků.  Protože už jeden syn mi řekl větu "Ty mě nemůžeš vyhodit, mám tu trvalé bydliště!",  tak na toto konto jsem dceři neudělal trvalý pobyt v novém bydlišti.

 
PĚSTOUNSKÁ PÉČE - III. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 11 prosinec 2008

 Dobrý den. Potřebovala bych poradit s následujícím problémem. Před deseti lety mi byl syn odebrán do pěstounské péče. Důvod tam byl, to přiznávám, ale již 7 let žiju řádně, pracuji a před 3/4 rokem jsem se znovu vdala. Manžel má ve své péči nezletilou dceru, nar.v r.1994, můj syn je nar. v r. 1993. Teď bych chtěla požádat o zrušení pěstounské péče a vrácení syna do mé péče.

 
SJM - SCHVÁLNOSTI A NASCHVÁLY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 prosinec 2008

 Dobrý den, přátelé, jsem rok rozvedená. Věci, které patří do SJM, využívá pouze bývalý manžel.  Ale ani za manželství jsem nemohla využívat auto, garáž ani zahradu. Na zahradě mě vždy hlídal a urážel. Tak jsem chtěla alespoň nějaký harmonogram pro využívání zahrady, ale bohužel se mi vysmál. Dnes již na zahradu raději nechodím.

 
NA EXEKUTORA SI NEPŘIJDEŠ! PDF Tisk E-mail
Středa, 05 listopad 2008

 Exekutor a družstevní garáž - tak to vám taky jeden povinný, ob jeden soudní okres, dlužil slušnou částku několik set tisíc; za co, není tak pro tento příběh zajímavé. Bydlel v bytě obecním, v bytě neměl skoro nic, takovej holej, prázdnej a smutnej byt. A vychechtával se exekutorovi furt, že když nic nemá, tak mu nemůže nic vzít.

 
ZAJÍMAVOSTI A HISTORKY EXEKUČNÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 září 2008

 Jak se říká - lidská blbost je nekonečná a u těhle caus jsou skoro vždycky tupci. Soudnej člověk prostě ví, že za svoje činy odpovídá pouze on a nikdy jiný. Řvát jako pominutej ex post, je naprosto houby platné. Důležitá je prevence: ve zdravotnictví, v kriminalitě a skoro ve všem vyjma lidské blbosti. Tam bohužel žádnou prevenci nelze aplikovat.

 
PROMLČENÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 srpen 2008

 Běh času má v právu zásadní význam při různých příležitostech. V mnoha případech má uplynutí času zásadní dopad na právní postavení účastníků občanskoprávních vztahů. Může se přitom jednat o lhůty minimální (např. při ústním jednání o uzavření smlouvy musí být mezi přítomnými osobami návrh na uzavření smlouvy akceptován okamžitě,

 
EXEKUCE - POUČENÍ - CO A JAK PDF Tisk E-mail
Pátek, 15 srpen 2008

 Jestlipak víte, jakej je rozdíl mezi blbcem, který se zapálenou sirkou kouká do nádrže svého auta a blbcem, kterej je schopen podepsat jakejkoliv papír, kterej ho těžce poškozuje a to bez přečtení? Je tam rozdíl, ano - a dost podstatnej: ten první to aspoň má rychleji za sebou. Nehájím tím exekutory, to ani omylem, ovšem ten pohled jen z jedné strany mě dost irrituje...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 137 - 153 z 179
[CNW:Counter]