O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Právní

EXEKUCE - ANEB NEBEZPEČNÁ SNACHA PDF Tisk E-mail
Neděle, 09 květen 2010

 Dobrý den, prosím o pomoc s tímto urgentním problémem: prarodiče mají ve svém domě, který vlastnoručně postavili, přihlášené k trvalému pobytu i syna s manželkou (snachou). Syn se snachou žijí v patře, ve zcela odděleném bytě, dům je ale s jedním společným vchodem, a jedním popisným číslem. Jak nyní zjistili, tato snacha se zadlužila hned u několika společností, tajně si vzala úvěry i na rodné číslo svého manžela.

 
TRVALÝ POBYT PO ROZVODU PDF Tisk E-mail
Středa, 05 květen 2010

 Kamarádka se dostala do velmi nepříjemného problému: manžel začal pít, řvát na děti, rozprodávat věci atd. Došlo to až k rozvodovému řízení. To proběhlo bez větších problémů, majetek mají také rozdělený. Byt je psaný na ní, ale ex-manžel má stále trvalý pobyt a tak stále vesele pokračuje ve svém řádění. Pokusila se ho vyhodit, ale on obratem zavolal policii a ta ji donutila ho pustit dovnitř.

 
TRVALÝ POBYT - EXEKUCE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 květen 2010

S trvalým pobytem jsou starosti. Sice to, že jste někde hlášeni, vám žádné nároky na ono bydlení nedává, ale pokud je někdo někde trvale hlášen, potenciálně ohrožuje majitele tohoto bytu.

 
VÝPOVĚĎ PO SKONČENÍ NEMOCI PDF Tisk E-mail
Neděle, 02 květen 2010

 Dobrý den, mam k vám velikou prosbu o radu. Syn má podepsanou pracovní smlouvu na dobu určitou na jeden rok. Pracoval od října do února, pak v únoru onemocněl a marodil do konce dubna. A když přišel a mluvil s mistrem, tak ten mu řekl, že už s ním nepočitají a že s ním rozvážou pracovni poměr. Syn jen řekl, že co nadělá... Mistr řekl, že zavolá na personální a že se mu ozve. Ale celý den synovi nezavolal a ani nebral telefon.

 
JSI K NIČEMU, ODEJDI, DRAHÁ ŽENO... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 duben 2010

 Dobrý den, obracím se na Vás s žádostí o radu. Je mi 54 let a přišla jsem o práci. Manžel mi odmítá jakoukoliv finanční pomoc. Přitom jsem celých 5 let poctivě platila náklady spojené s mým bydlením (vlastníme rodinný domek) 4 500Kč měsíčně. Vařila jsem mu a starala se o údržbu domu.  On mi nedával nic. Nyní mě ale vyhazuje  z domu.

 
TRVALÝ POBYT ODHLÁŠENÍ - PŘIHLÁŠENÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 20 duben 2010

 Dobrý den, potřebovala bych poradit. Jedná se o trvalý pobyt mého syna. S manželem jsme nájemníky družstevního bytu. Syn již s námi nebydlí, protože si s přítelkyni pronajal dlouhodobě byt. Jelikož se v jeho případě jedná o pronájem, není možné se tam přihlásit na trvalý pobyt. Jedná se o byt obecního úřadu, který s pronájem souhlasil. 

 
ZADLUŽENÉ DĚDICTVÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 25 únor 2010

 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak postupovat v případě úmrtí bývalého manžela? Při vyklízení podnájmu po bývalém manželovi jsem našla spoustu dopisů s exekucemi na dluhy v dost velké výši. Je nějaká možnost, že by tyto částky byly vymáhány na mně, nebo později na našem synovi?  

 
NEZDÁRNÝ SYN A EXEKUTOR PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 únor 2010

 Potřebovali bychom radu: náš syn (20.4. 2010 mu bude 21 let) bydlí od 1.9. 2009 u bývalého manžela; část věcí má ještě u mně. V poslední době mně ale nečekaně navštěvuje -téměř ob týden - s tím, že neustále po mně vyžaduje peníze. Zajistila jsem mu zaměstnání, ale na druhý den mi na můj telefonický dotaz v té firmě odpověděli, že se tam syn vůbec nedostavil...

 
ZRUŠENÍ TRVALÉHO POBYTU - FORMULÁŘ PDF Tisk E-mail
Středa, 06 leden 2010

 Je to báječné, když si lidé navzájem pomáhají... Takže díky jedné z vás, přikládám vzorový formulář, který vám může pomoci vyřídit nepříjemnou záležitost s trvalým  pobytem někoho, kdo jakýmkoli způsobem ohrožuje vaši osobní jistotu, vaše finance, atd. Je to jistě nepříjemné, ale jak už bylo mnohokrát napsáno, je důležité vědět, kdo ve vašem bytě bydlí a za koho tedy případně ponesete spoluzodpovědnost...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 103 - 119 z 179
[CNW:Counter]