O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POVÍDÁM POVÍDÁM POHÁDKU, JAK ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 srpen 2019

Výsledek obrázku pro crying girl juniorPevně doufám, že po přečtení následujícího článku nebudete psát nepublikovatelné komentáře. I naštvání a vztek se dá ventilovat slušně. Takže – moc prosím… Hodně jsem přemýšlela, jestli  to mám na kudlu dát, ale nechci psát jen „o vyšívání a kytičkách“, když se kolem nás dějou podobné věci.


 

 

 

 

 

Důsledky migrační politiky, jak ji prosazuje Německo, Francie, Švédsko a další státy, bohužel pocítila nedávno jedna česká dívka. Jen šestnáctiletá! 

Rozum mi nebere, že trestaný africký migrant, bez nároku na azyl, nebyl (asi to nejde, protože nevědí, odkud je) po propuštění z vězení okamžitě deportován kamkoli na africké území. Místo toho se může naprosto volně potloukat po EU.

V jeden a ten samý den, kdy byl ráno vypuštěn z vězení v Drážďanech, a z Německa ho oficiálně vyhostili, odpoledne už byl  v Čechách.

Když ho v Lukavci vyhodili z vlaku - neměl jízdenku - tak na poli přepadl a znásilnil dívku.

 

 

 
městys Lukavec
 

  

Je to hrozné, a o to horší je číst pak na webu taková slova, jaká před časem redaktorovi sdělila Veronika Žilková: "... že je to podle ní silný pud přírody. Že mnoho evropských žen bude časem svůj pud dobrovolně směřovat k těmto novým samcům!

Stejně tak je k zamyšlení filozofická vize pana Donutila, který dětem v České televizi vyprávěl Mikulkovy pohádky. (Je z roku 2015, tedy z dob, kdy "to" začalo.)

 

 

 

No, jen se koukněte, a hlavně si poslechněte, je to jen pár minut...

 

 

Tahle „upravená“ Pohádka o Sněhurce tedy ukazuje migranty jako něco úžasného - na konci pohádky si blažená Sněhurka vezme onoho "černočerného černocha" za manžela; díky čemuž spolu mají světle hnědé děti, "které se už nepotřebují skrývat pod slunečníky jako chudinka bílá Sněhurka, které vždy naskákaly pihy".

 

Zajímavý je rovněž přístup veřejnoprávní televize. Posílají reportéry kamkoliv, po celém světě, řeší se všechno možné - ukazují dlouhé záběry a reportáže z druhého konce světa – věci, co se nás týká jen letmo. Ale aby někdo zjistil, kdo je tento konkrétní zločinec zač, kdo pochybil, připustil, že se tohle mohlo stát -  kdo ponese následky, případně jak se stát postaral a postará o poškozenou dívku - to jsme do teď nikde neslyšeli.  V této situaci asi není spravedlivého řešení. Ten odporný čin vrátit nelze, dívce můžeme jen přát, aby byla statečná, aby to na ní nenechalo moc těžké následky.


V Německu je prý tento násilník veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát tamními orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce tam má už také jeden záznam a v roce 2017 má dokonce záznam pro útok na tamního činitele. A takový člověk si může cestovat po celé EU, jak jen mu libo...


P.S. Smutně vtipné je rovněž neustálé záměňování slov imigrant a uprchlík, aby byla tato slova lidmi podprahově vnímána jako synonyma. 


d@niela

 

 

Komentáře (15)add feed
... : mia I
poslala jsem Ti Dani odpoledne článek - Pražské toulky náhrobek Westonie. Snad už je Ti trochu lépe, doufám.
srpen 22, 2019 16:24
... : mia I
chudák děvče , beztak měl HIV
srpen 22, 2019 16:25
... : irka
člověk si myslí, že už hůř být nemůže.
Chudák holka, tohle zažít v pouhých 16, a ještě s někým takovým!
Jak jí asi je? Navíc si na ni budou všichni ukazovat: to je ta, co ji znásilnil ten černoch!

srpen 22, 2019 16:29
... : mila1
Němci tuhle migraci nezvládli. A deportování zpět taky nefunguje.
Co se týče té poznámky o samcích a o tom, že ženy si tyhle typy vybírají.. no nevím, spíš bych věřila studii, že
ženy si vybírají muže podle toho, jestli je muž schopen zajistit potřebné finance a ochranu
.
Momentálně mi vadí všechny neziskovky, které loví topící se běžence u afrických břehů (když ti těsně před přijetím "záchranné lodě" zničí svůj nafukovací člun) a které se pak dožadují přijetí v evropských přístavech. To mi hlava nebere, kdo tohle financuje a v čí zájem se tohle koná.
srpen 23, 2019 08:39
... : d@niela
Tak mne pod vlivem myšlenky Veroniky Žilkové napadlo, že asi podle nějakých tajných studií němečtí muži "už nemůžou", a proto přivážejí mladé samce z Afriky...
srpen 23, 2019 08:48
... : moira01
Vadi mi samozrejme tento pristup a velice lituji divky, která bohužel zazila dusledky imigracni politiky na vlastní kuzi.

Také bych rada vedela, komu tohle prospiva?
Proc ma většina bile populace zmizet z povrchu zemského?
Proc zrovna bili lide a jejich kultura je tak neprijatelna a pro koho?

Bila civilizace vymyslela všechno, co dnesni svet tak samozrejme pouziva - auta, letadla, internet, transplantace srdce, jaderne hlavice....
Všechny ostatní kultury jen kopiruji nebo jen pouzivaji, aniz by vůbec kdy hnuly mozkovym zavitem.

Co az tady opravdu zadni bili nezbydou, kdo bude obsluhovat elektrarny, vodovody? Asi to opet nebude potřeba...
Vzhuru do praveku....
srpen 23, 2019 12:07
... : doktor
Danielo je mi z tvého povídání o německé lhostejnosti,o migrantech na zvracení.A pana Donutila jsem odsoudil za šíření lží a vychvalování násilností.Děkuji,je to moc poučné.
srpen 23, 2019 12:16
... : d@niela
Nevím, co na to třeba psychologové. Je obecně známo, že pokud se o problému moc nemluví a ten sice existuje, ale jakoby nebyl, přesto bobtná a je jen otázkou času, kdy vypluje na povrch v mnohem horším provedení.
Nemluvení o problému prokazatelně zhoršuje vztahy. To se plně týká i společnosti, ne pouze lidí...
srpen 23, 2019 18:07
... : *deeres*
Komu to prospívá? Yuri Bezmenov - Umenie rozvratu a demoralizácie

https://www.youtube.com/watch?v=wg7Qqi1sDnQ

Platí to pro Západ i pro Východ, moci a peněz chtiví zmetkové jsou kosmopolitní a je jim šumák, za jakou cenu toho dosáhnou.
srpen 23, 2019 19:12
... : Mikin4
No, o tom ze by mel byt jakykoliv nasilnik potrestan a pokud nema pravo v nejake zemi pobyvat, tak by mel byt deportovan, to je snad samozrejme.
Ale co to ma spolecneho s volnosti pohybu po EU nebo s jeho puvodem (zbytek clanku diskuse) to fakt nechapu.
Me jako uprchlika brali pred 37 lety v Kanade podle toho jaky jsem a ja jsem jim za to dosud vdecny.
srpen 26, 2019 07:00
... : d@niela
Jo, mikine, a taky jsi tam přijel s mnohatisícovou výpravou? To je pak fakt těžký lautr každýho prověřit. Zvláště, pokud 99% z nich nemá raději žádné doklady...
Oni jednají pokud možno slušně, tedy ti Němci, ale tihle migrantští bezejmenní kluci si z nic pranic nedělají.
A protože je volný pohyb, tak se holt volně pohybují.
No, a protože se mu zachtělo o něco lepšího pohybu, a zrovna šla kolem hezká šestnáctka...
neber to, žejo?

Bohužel, v evropských končinách se sice taky znásilňuje, ale rozhodně zas ne tak moc, nebo myslíš, že Evropani taky berou všechno, "co jde kolem"?

Mj. a kam ho deportovat? Jaký máš návrh?
smilies/grin.gif

Jak bys to tedy řešil ty, pokud bys měl potřebné pravomoce? N A P I Š !
srpen 26, 2019 09:27
... : Mikin4
Danielo, uz se tady toho o imigrantech napovidalo tolik, ze bychom se jen opakovali. Zadna snadna rada neexistuje, podchytit se to podle me melo hned od zacatku. Jenze to neslo, protoze existuji zakony na ochranu uprchliku ktere nepocitaly s tim, ze dojde k takove invazi. V soucasne dobe to vidim jako beh na dlouhou vzdalenost. Cim vic lidi kteri nemaji pravo zustat se posle zpet, tim vic lidi v tech zemich to odradi. Protoze vsechny ty chudaky Evropa ani Amerika vzit bohuzel nemuze... Na druhe strane - vetsina tech lidi nejsou ani nasilnici, ani nefachcenkove kteri chteji zit ze socialnich davek, tak nema cenu jim nasazovat psi hlavu. Kdyz jsem prisel pred lety do Vancouveru, odhalili tam zrovna policajti gang ceskych dealeru s tvrdymi drogami. Psalo se o tom ve vsech novinach, mluvilo v televizi a presto jsem v tom na svou osobu v praci ani nikde jinde neslysel jedinou narazku, jediny pokus o vtip. Dost me to udivilo a asi i "poznamenalo". smilies/smiley.gif To je vsechno, co k tomu muzu rici abych se neopakoval.
My jsme se vcera vratili z vypravy do eskymacke osady Tuktoyaktuk na pobrezi Beaufortova more, dost jsem fotil, tak radeji napisu neco o tom...
srpen 26, 2019 15:11
... : irka
Tuktoyaktuk ... to zní tak vzdáleně.
Taky jsem na to zvědavá, je tu plno zajímavých článků a hlavně lidí!
srpen 26, 2019 15:32
... : toulavejV
Snadné řešení na ilegální migraci samozřejmě existuje, jenom ho pomatení pseudohumanisté, kteří momentálně ovládají EU, nechtějí provádět pod nejrůznějšími záminkami o lidských právech, námořním právu a všelijakých úmluvách OSN!

Není přece normální vyžadovat pro zvířata dokumenty při překročení hranic států a obdobné dokumenty pro lidi, co jsou zač, kteří jsou potenciálně pro domorodce mnohem nebezpečnější, nevyžadovat, dokonce se tvářit, že nejsou nutné! Jsou-li dělány zákony pro dobu míru, pak se pochopitelně musí změnit když neodpovídají požadavkům v době války. Říká se tomu racionální jednání plynoucí z pudu sebezáchovy. Bohužel pseudohumanisté tento pud ztratili.
Jestli námořní právo vyžaduje pomáhat trosečníkům na moři, pak nelze za trosečníky považovat záměrně se tonoucí, aby byli převáženi do EU! Trosečníci musí být zachráněni, zdokumentováni kvůli možné pozdější identifikaci, za zneužití námořního práva exemplárně potrestáni a okamžitě vyhoštěni, jako názorný příklad, jak se postupuje proti zneužívání a porušování zákonů v EU!

Jsem přesvědčenej, že ilegální migrace by rychle klesla na 5-10% oproti dnešku.
srpen 26, 2019 16:41
... : NČ
Bych tak řek, že tahle invaze je úplně totéž, jako invaze štěnic v mym kvartýru a jediný účinný řešení je shodný s tím, jaký jsem zvolil.
Je to shodný i v tom, že řešení jen v mym kvartýru je velmi málo platný, když nebude důsledně uplatněný v celym baráku.
Tohle přece ví úplně každej, akorát je ještě zakázaný, se o něm, byť jen zmínit. Nakonec ovšem k němu zákonitě dojít musí, a čím pozdějc, o to víc to bude bolet obě strany.
srpen 29, 2019 06:17
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]