O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROTESTY A PETICE PROTI CHEMII PDF Tisk E-mail
Úterý, 20 srpen 2019
Související obrázekChemie by už brzy mohla zmizet ze seznamu povinných předmětů základních škol. Alespoň se o to tedy snaží Sdružení českomoravských biomatek, které kvůli odstranění chemie ze škol plánuje hned několik petic a protestů.


 

 

 

 

 

 

“Chemie škodí zdraví, to všichni víme. V našem sdružení se snažíme chemii vyhýbat. Nikdy bychom nedovolily nikomu v naší rodině pozřít nic, co v sobě obsahuje chemii. Výuka chemie je podle nás zcela nepřijatelná. Jde o další krok tohoto zkorumpovaného systému, jak nás udržet nemocné a profitovat na nás. Vrahové v bílých pláštích vydělávají biliony dolarů ročně tím, že jsou lidi nemocní kvůli chemii v jídle,” sdělila zakladatelka Sdružení Lenka Insejnusová. Podle sdružení je chemie předmět, který do škol prolobbovaly vlivlné elity, které chtějí mezi žáky vytvořit dojem toho, že je chemie dobrá a zábavná.

 

 

Výsledek obrázku pro mother with many children in nature

 

 

“Všechny členky našeho sdružení otevřely oči již před dlouhou dobou, a prokoukly zvrhlost tohoto systému. Chemie je velice špatná a je přidávána úplně do všeho. Proti chemii je třeba bojovat, zakázat ji, a rozhodně ji nevyučovat ve školách. Je v zájmu vlivných elit, které řídí tento systém, aby se chemie ve školách vyučovala a zaujala co nejvíce žáků. Ve škole se chemie jeví zábavně a děti dělají spoustu zajímavých pokusů. Důvodem k tomu je to, že děti tím získají dojem, že je chemie dobrá, ale ona není! Chemie je zlá, špatná a je ji třeba zakázat!” dodává dále.

 

Další protest za zakázání výuky chemie je plánovaný na 23. srpen. Biomatky budou mimo jiné protestovat nejen za zákaz výuky chemie, ale i na větší důraz při výuce přírodovědy, která by podle nich měla chemii nahradit.

 

 

 

 

“Chemii bychom v ideálním případě nahradily přírodními předměty, konkrétně přírodovědou. Mít znalost přírody je základem ke zdravému a spokojenému životu. Stejně, jako se ve školách nevyučuje o nacismu, by se nemělo vyučovat ani o chemii. Děti nepotřebují mít znalosti o takových zlých a negativních věcech. Ubraňme jejich mozečky před vymytím od zkorumpovaného systému!” stojí v oficiálním prohlášení Sdružení českomoravských biomatek.

 

Jakmile biomatky porazí chemii ve školách, plánují se zaměřit na dalšího nepřítele, kterým je povinné očkování. V ideálním případě by se chemie měla přestat vyučovat už od nového školního roku.

 

 

FRAU MÍCA,

zaručené zprávy převzaté

z dobře informovaného webu

 

 

 

 

Komentáře (9)add feed
... : Mikin4
Je potreba, aby se lid pridal k biomatkam a proti temhle svinstvum razne a rozhodne zakrocil! Konec chemii a dalsim sajrajtum, nez zapomeneme jak voni pecen zitneho chlepa, nebo jak bubla pruzracny horsky potucek!
http://www.infobaden.cz/2017/10/18/ceske-lithium-skonci-v-bombach-islamistu-varuje-okamura/
srpen 21, 2019 02:14
... : ketrin
Znáte homeopatickou pohotovost?
https://www.youtube.com/watch?v=2GWDCtcwiBU&t=6s
smilies/grin.gif
srpen 21, 2019 06:40
... : *deeres*
Kristepane, kdo jim tak dokázal vymýt mozek. On to není jenom fór, tyhle blbky se opravdu vyskytují, zatím ne ve sdružení, to teprve přijde.
Skutečnému problému říkají chemie smilies/grin.gif
Pak dítě cpou kupovanými přesnídávkami, používají jednorázové pleny, prdelky jim ošetřují navoněnými ubrousky, perou prášky s fosfáty a používají aviváž .

Mrňavého všežravého človíčka živí jako vegana, ty méně praštěné, alespoň jako vegetariána.
A hlavně žádné očkování, hysterická biomatka raději nechá své dítě zemřít na záškrt.

Rok 1979, to byl poslední ročník dětí, které byly očkovány proti černým neštovicím, jedním z největších zabijáků lidstva. Přestalo se očkovat, protože vir už neexistuje.
Opravdu?

Extrémně nebezpečným virem v dnešní době disponují laboratoře, které je skladují za přísných bezpečnostních opatření. Neštovice se tedy mohou kdykoli znovu objevit, jako biologické zbraň číslo jedna , která by dokázala způsobit pandemii lidstva.

Viry a bakterie dokáží přežít extrémní teploty, dnes vymýcené choroby se mohou znovu objevit i díky oteplování Země pod tající vrstvou ledu.
srpen 21, 2019 09:36
... : *deeres*
Ta ilustrační fotka je z Polska a ta demonstrace je proti zákazu potratů. Takhkle se dělají hoaxy smilies/grin.gif
srpen 21, 2019 09:48
... : d@niela

to sem ráda, že se ti to líbí.... víš, jakou práci mi to dalo udělat ten plakát?
No, sem dobrááááááá



srpen 21, 2019 11:33
... : doktor
Deeres i Daniele tleskám.Ahoj!
srpen 21, 2019 13:33
... : *deeres*
Tak bacha! Víš co je to "předsudečná nenávist"? A ty klidně přijdeš s takovou fotkou. smilies/grin.gif

Nesprávným chováním se jí může dopustit každý. Označení „předsudečná nenávist“ schválila vláda spolu s výroční zprávou o Extremismu a předsudečné nenávisti za rok 2018 na svém jednání 29. dubna 2019. Ten, kdo se jí dopouští, nemusí naplňovat skutkovou podstatu trestného činu, nemusí usilovat o svržení režimu ani o totalitu a ani nemusí být extremista. Stačí, když svým jednáním šíří strach, štěpí společnost a vyvolává antagonismy.
To nám hezky utahují šrouby.
srpen 21, 2019 15:50
... : Mikin4
Na satirickejch webech je nejlepsi to, ze vzdycky nekdo naleti... smilies/smiley.gif
srpen 21, 2019 17:19
... : andrea
tak tu "demonstrační" fotku jsem tedy sblajzla i s navijákem...
smilies/grin.gif
srpen 22, 2019 13:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]