O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ODPOVĚDI NA ZÁLUDNÉ OTÁZKY PDF Tisk E-mail
Neděle, 04 srpen 2019
Výsledek obrázku pro dude png
Napadlo mne se poptat CHLAPA, zda si myslí, že i pánové si občas podrbou o druhých, a zda si také navzájem svěřují tajnosti. V čem se oni, naše mužné, pevné, obdivované a nepostradatelné polovičky, tak báječní coby životní opory i poskytovatelé rozkoší – cítí v tomto odlišní od nás, ženských?

 

 

 

 

Vím, že chlapské společenství, které obdivuji pro jeho soudržnost (málokterá ženská má kamarádku od školky, školy) a pro téměř bezvýjimečné pohrdání kastováním (je jim povětšinou jedno, je-li jeden doktor, druhej zedník), tohle o sobě tají…

 

 

 

A zde je jedna odpověď:

 

 

Samozřejmě také mezi sebou probíráme mnoho věcí, ale viděl bych tam pár rozdílů.

 

1 – když drbete vy, chcete si jen popovídat, sdělit ostatním své myšlenky a hlavně pocity. Když drbeme my, chceme většinou něco řešit pomocí faktů, ale emoce takovou měrou sdělovat nepotřebujeme. Vy si chcete popovídat a nepotřebujete se dobrat k nějakému konkrétnímu závěru, my ano.

 

2 – Vy drbete většinou své známé a partnery. Dost často řešíte problémy ve vztahu tím, že si o nich popovídáte s kamarádkami (a to většinou stížností – bohužel ani nečekáte nějakou radu, jako spíše

pochopení a soucítění) – což osobně považuji za velkou chybu, mnohem efektivnější by bylo řešení problémů s partnerem. My se bavíme o obecnějších tématech, jako je politika, sport, technika a podobné věci. Nemáme takovou potřebu zdrbnout (a dá se i říci, že pomluvit) své známé – těm mnohem častěji řekneme přímo, co nám na nich vadí.

 

 

Výsledek obrázku pro MENS IN PUB

 

Otázkou také je, co je „tajnost“. Povídat tajnosti o druhých je jednoduché, ale pochybuji o tom, že i vy sdělujete o sobě tajnosti, které by na vás vrhly špatné světlo. A vystihla jsi, Kudlanko, ještě jednu podstatnou věc – vy máte mnohem větší sklon kastovat. Navzájem se posuzujete podle dosaženého vzdělání, úspěchů svých, ale ještě více podle úspěchů svých partnerů, což považuji přinejmenším za krátkozraké.

Na druhou stranu je pravda, že se také částečně posuzujeme podle partnerek, ale nepřikládáme jim takovou váhu, jako vy a méně se divíme tomu, když partnerku nemáme.

Pozoruji to i u svých známých a přátel.

Když se bavím s nějakou kamarádkou o tom, že nechci vztah a nepotřebuji ho, je mnohem větší pravděpodobnost, že se tomu bude divit a začne mě přesvědčovat o opaku, než když se o něčem podobném bavím s kamarádem.

 

A ještě jedna věc – vy ženské se mezi sebou mnohem více přetvařujete. Když vám na kamarádce něco vadí, neřeknete to jí, ale radši si o tom popovídáte s celým okruhem vašich společných známých. Dalo by se i říci, že si v očích ostatních zvedáte svoji hodnotu tím, že shodíte někoho jiného (samozřejmě ne před ním).

My to sice děláme též, ale dotyčný člověk u toho je.

 

JULIAN

 

 

 
Komentáře (1)add feed
... : *deeres*
Já bych to tak nepaušalizovala, spíše jak kdo. Většinu pracovního života jsem strávila v mužském kolektivu a kolikrát jsou pánové ještě mnohem větší drbny, než jejich opačné pohlaví. Zveřejněním té své informace nechtějí něco řešit, stejně tak, jako dámy, pokud to rovnou není manipulace s ostatními.
srpen 05, 2019 08:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]