O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CO VY NA TO? PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 červen 2019
Image result for TRIKOLORA PNGPoslanec Václav Klaus mladší představil nové hnutí Trikolóra, které zakládá poté, co ho vyloučila ODS. „Přišel čas vzít si naši zemi zpátky. Chceme bránit konzervativní hodnoty a zdravý rozum. V posledních 2 letech sleduji politický život zevnitř, a je to děsivé. Skutečně nás zajímá mnohem víc Jaroslav Novák z Pelhřimova než lachtan na Antarktidě.“

 

 

 

 

„Co se týče Evropské unie: my naprosto ctíme evropské hodnoty ve smyslu neafrické a nearabské. Například si nemyslíme, že savci mají 27 pohlaví podle toho, jak se cítí, a že máme takové bludy učit děti ve školách. Nemyslíme si, že evropskou potažmo světovou průmyslovou politiku má určovat šestnáctiletá puberťačka ze Švédska s nějakými diagnostikovanými psychickými poruchami.“

 

Image result for NOVÉ HNUTÍ TRIKOLORA

 

Českou republiku by si podle něj měli vzít zpátky lidé, kteří pracují, vychovávají děti a platí daně.

 

 

Co na to naši politologové?

 

Většinou míní, že hnutí trikolóra bude odebírat voliče SPD, ANO 2011 a ODS. Podle mne bude odebírat voliče zejména všem politickým stranám a to z mnoha důvodů. Jedním z nich je ten, že se nejedná o politickou stranu, ale občanské hnutí. Politické strany se totiž za dobu delší než 100 let natolik zprofanovaly, že už je nikdo, ani ti politologové, nezachrání. Jsou již odepsané a jen kolem sebe kopou, jako ty chcípající kobyly. Mimo mnohé jiné také tím, že Václava Klause ml. vyhodily ze svého středu. Dělají jednu chybu za druhou, a sice pomalu, ale jistě, odcházejí z politické scény.

 

Co na to vy?

Jak se vám líbí a pozdává nová TRIKOLORA?


d@niela

 

Komentáře (16)add feed
... : NČ
Co já na to? Já si ještě počkám. Zatím slyším a čtu jen slova. Pro začátek budu zvědavej, jaký "známý" jména se tam objevěj. I to už trochu něco napoví. Jestli to budou jména lidí, kteří se politikou i různými partajemi proplétají desetiletí a teď konečně pochopili, kde je jejich pravé místo, tak už rovnou říkám: NE!
červen 11, 2019 05:21
... : kyttka
Za mě rozhodně ne a je mi jedno, kdo se k nim přidá. A jestli seberou pár hlasů ANO, ODS a SPD, tím líp.
červen 11, 2019 05:48
... : NČ
Porovávání hnutí vs strana mi přijde celkem zbytečný, pozná vůbec někdo nějakej rozdíl?
A pak je tady ještě ta druhá věc. Může se Klaus veřejně zaručit, že v případě získání 5 nebo víc procent, se nedá dohromady s pseudo"demokratickým" blokem Antibabiš, tedy především TOP, KDU, ODS, STAN? I to by něco napovědělo, tak se třeba uvidí.
Že odebere hlasy ODS a ANO, to je celkem předpokládatelný, taky socanum, ale těm už to může být fuk. Že by odebral i SPD, to se mi jeví nepravděpodobný.
V každym případě mi hodně vadí předpokládaný sebrání pár procent od Babiše, kterej je bude potřebovat ze všech nejvíc. Je škoda, že se tihle dva rozumní chlapi (a v současný politice jediní dva skuteční chlapi) nedokážou domluvit, místo toho se budou vzájemně přetahovat a tím se i vzájemně oslabovat.
červen 11, 2019 06:20
... : *deeres*
Já na to nic, protože nevím. K dobru mu mohu přičíst to, že ho vyhodil Fiala, další podporovatel Sudetendeutsche landsmannschaftu. Na druhou stranu ho podpořil Klaus st., který amnestií přikryl rozkrádačky z devadesátek. Prominuto bylo 111 tisíc trestů, věznice opustilo 6 500 trestanců.
Díky tzv. abolici, se zastavila trestní stíhání, která běžela i přes deset let. Beztrestně tak byla vykradena třeba Union banka, Moravia Banka nebo H-System.
Za rodiče nemůžeme, jenže jablko často nepadá daleko od stromu.
červen 11, 2019 09:14
... : NČ
Jenomže s tím, Deer, už nic neuděláš. Amnestie byla svinstvo, votom žádná! Ale na druhou stranu, když si s tím naše tzv. "nezávislý" soudy neporadily (spíš nechtěly poradit) deset let, tak co jako? Čekat až všichni aktéři vymřou?
Teď se starej jeví, jako nejvážnější kandidát na budoucího prezidenta (to už tvrdím dva roky) a jeho postoje k EU a k "migrantům" jsou jasný, a myslím, že trvalý. Uvidíme, kdo se zase bude chtít při prezidentský volbě ztrapňovat. Kdyby to měli bejt takovej Halík, Topolánek, Drahoš, Fischer, Hilšer .. nezaváhal bych nad Klausem ani vteřinu. Jestli to bude Soukup, nebo Blaško - to už by ovšem byla jiná.
To jen takovej první nástřel, protože nikdo nevíme, co se všechno do tý doby vyvrbí.
červen 11, 2019 09:40
... : *deeres*
Klausovi st. nemohu upřít, že to není žádný blbec a na svých názorech si stojí. Ale byl předsedou zlodějských modrých strak. Nakonec by to zase byla volba mezi větším a menším zlem.

Zpackaná privatizace Klaus.- OF,ODS - nelze vyčíslit
Sanace bank v 90. letech -V.a L. Klausovi- ODS -200 000 000 000 Kč
Knižní fond -Macek, Menzel -ODS -400 000 000 Kč
Lehké topné oleje -V.Klaus -ODS -100 000 000 000 Kč
Rumová aféra -V.Klaus -ODS -60 000 000 Kč

Těch kmotrů z ODS je docela hromada, ale to už za prezidentování Klause. Jenom Bém, jakej nechal zásek v Praze.


červen 11, 2019 10:14
... : *deeres*
NČ, v tom výčtu si zapomněl na Čvančarou, nemůžeme zůstat pozadu za Slovenskem, oni Zuzku, tak my Jitušku.
Už v roce 2013 tehdejší primátor Svoboda prohlásil, že by si jí dovedl představit jako prezidentku. Teď holka na Václaváku svým dojemným vystoupením získala další body, jedno voko nezůstalo suchý. smilies/grin.gif
červen 11, 2019 10:21
... : NČ
On je ale rozdíl mezi prezidentem a premiérem. Klausovi st. a jeho: "k budování kapitalizmu jsme neměli milionáře, tak jsme je museli vytvořit a zhasnout před právníkama", nebo "více Kožených, více Soudků", to už mu nikdo neodpáře. Přesto bych řekl, že teď jde o věci bytí a nebytí, charakteru zcela zásadního, kdy by, coby prezident, prospět mohl. Taky od tý doby určitě nabyl rozumu. Ale fakt nevím. Radši bych tam viděl p. Blažko, ale Klaus je zase obratnější. O ostatních, výše jmenovaných, trpaslících neuvažuju. Ještě je čas.
Premiéra si představuju přesně jako Babiše, chlapa(!!!) a schopnýho, kterej dokázal něco vybudovat. Určitě ne nějakýho trapnýho kecálistu s tisícema titulů ze zcela neužitečných pavěd, jako je filozofie, sociologie, politologie, a se zadkem, létama odřeným o lavici v parlamentu. Na tom nic neměním. Že asi úplně všechno v Babišově podnikání není nejmravnější, tomu rozumím. Úspěšnej podnikatel musí bejt tvrdej jak šutr, jinak ho konkurence sežere. Ale nic není nezákonnýho. Ani dluhopisy, ani Čapí hnízdo, ani nějaký střety zájmů. Vylámali si na tom všem zuby všichni jeho udavači, vylámal si zuby i Olaf (ty Olafí žvásty jsem podrobně přečetl), a vylámou si zuby i ti dva čeští - evropští, právníci, kteří na objednávku Pirátů plus STAN sepsali jakejsi blábol, kterej teď ČT vydává za konečnou zprávu. Nebo snad někdo ví o schopnym úspěšnym podnikateli - kapitalistovi, kterej má na mysli jen dobro a ne svůj zisk? Asi sotva, i kdyby se takovej trouba vyskytl, a i kdyby byl schopnej, určitě by nemohl bejt úspěšnej.
A do EP, tam by zase měli být v první řadě nevítači. Takže to ode mě dostal p. Blaško a Pepa Nos.
Ten druhej mi, bohužel, nevyšel.
A to je všechno, co mě momentálně napadlo. Všem přeju krásnej den.
červen 11, 2019 11:39
... : NČ
Jo, ještě ta Čvančarka a taky Aňa. No hrůza!
Jistě už se připravujou na pravidelnej sjezd Antichatistů v Karlových Varech, pod vedením Antichartisty Bartošky. No, tak se nám tam za ty naše prachy vožerte a zavzpomínejte na ty zlatý časy, kdy stačil jeden podpis a šli jste z role do role. Nezapomeňte taky hodně nadávat Babišovi, že vás furt ještě dotuje.
A pak je tady taky "Moto GP v Brně". Myslím, že je dotovaný mj. 50ti milionama ze st. kasy. PROČ? Ať si to platí vstupným každej, koho to zajímá, ať si to platěj hoteliéři, stánkaři s buřtama, kteří tam budou mít tržby. Pro ale já kurnik? Mě motorky nezajímají ani zbla.
červen 11, 2019 11:47
... : doktor
Dani,uvidíme.Myslím,že Trikolora má šanci přežít a časem i více než jen to.
červen 11, 2019 12:23
... : Krakonoš
Mně je celá Klausovic famílie i s trikolórou ukradená. Stejně se budou mydlit o stejný voliče částečně s SPD a částečně s ODS, žádnou díru do světa neudělaj.
červen 11, 2019 23:57
... : Anděla
Nemám na Trikolóru zatím vyhraněný názor, za to na Babiše ano. Když tady čtu, co je to za tvrdého a neúprosného chlapáka, musím konstatovat, že to ten kluk fakt s voliči umí. Moje máma ho taky volí a ještě k tomu má skvělou argumentaci. "No co? Kradou všichni."
A tak to je. Jenom mám dojem, že všem těm "babišovcům" uniká, že on je tvrdý a na svůj zisk myslící byznysmen z peněz daňových poplatníků. Radši ze svých daní budu dotovat Aňu, Čvančarku a Bartošku, než Čapí hnízdo. Sorry jako!
červen 12, 2019 05:48
... : NČ
No tak dotuj Andílku. Jen bych neřek, že Aňa, Čvančarka, Bartoška, mají šanci, stát se předsedou vlády s 30 až 35 procentním volebním výsledkem.
Babiše ti už vymlouvat nebudu. Kdo nechce slyšet, neslyší a zcela cíleně si vyzobe jen to, co se mu hodí.
červen 12, 2019 07:20
... : NČ
A ještě, Andílku. (že mě, troubu, vždycky napadne ještě něco až po odeslání předchozího).
Tak jak to píšeš, to by se mi moc líbilo a bezvýhradně bych s tebou souhlasil. Aby si každej mohl vybrat, koho a co chce svejma daněma dotovat. Jistěže ne uplně všechno, jen ty víceméně zájmový aktivity. Myslím, že se tomu říká daňový asignace. Jo, to bych bral všema deseti!!!
Jenže už zase slyším řvát "umělce", katolický kněze, politický neziskovky, Českou televizi o ohrožení demokracie …. Ale proč by měli ječet? No přeci, proto, že by je těch pár jejich příznivců neuživilo. Lidi s jinejma názorama jim smrděj, ale jejich prachy jim nesmrděj.
červen 12, 2019 07:57
... : Míša šíša
Lidi s jinejma názorama jim smrděj, ale jejich prachy jim nesmrděj.

To jsi napsal naprosto výstižně. Co zas převedli ti rádoby herci v Liberci, to už je fakt otřesný. Že by bez těch sviní, toaletních papírů a hlupáků pochcípali hlady (protože oni sami rukama dělat nikdy nebudou), to už jim nedochází.
červen 12, 2019 09:46
... : Míša šíša
Jo a nejsem volič Babiše.
červen 12, 2019 09:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]