O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SLIBUJU, ŽE BUDU NAVŽDY (NE)VĚRNÁ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 květen 2019
Nevěra se stala tak častou, že o ní ze všech stran čteme či slyšíme téměř denně. Co je nejčastěji její příčinou? Co nás vede k tomu, abychom se jí dopouštěli? Bývá častým důvodem rozchodu, a to navzdory tomu, že člověk není monogamní tvor. Biologicky a evolučně je předurčen k sexu s několika partnery a realitou je, že naprosté minimum lidí má za život jediného pohlavního partnera.

 

 

 

 

 

 

Krize manželství je způsobena právě nerealistickou představou o vztazích a domněnkou, že člověk bude milovat jedinou osobu celý život a bude jí přitahován sexuálně po celou dobu vztahu. Vztah a monogamie jsou volba a rozhodnutí o něco usilovat, nikoli vrozená vlastnost. Jenže - po dlouholetém vztahu s jedinou osobou vášeň přirozeně opadne. Příjemné pocity "motýlků v břiše" po jisté době zmizí, a pokud se partneři za roky změní, může se stát, že ze vztahu se kromě sexu vytratí i emocionální propojení. 

 

 

Image result for nevěra

 

 

Cítíte, že partner se vám odcizil a už spolu nenacházíte žádnou společnou řeč, činnost, zábavu. Zajímavé je, že ve společnosti panuje mýtus, že muži se nevěry dopouštějí především kvůli sexu. Ale podle sledování cca 47% mužů, který podvedli svoji manželku, to udělali právě z nedostatku emocionální intimity se svou ženou.

 

Nuda v sexu - tento důvod samozřejmě až takový překvapivý není. Nedostatek nových (nebo alespoň těch starých) impulsů v sexuálním životě vede k nevěře až 70% mužů a až 49% žen. 

 

Další důvod je zcela pochopitelný - věk končící na číslici 9. Ano, ať už máte 19, 29, 39, 49 či 59 let, stojíte před novou dekádou svého života. Přehodnocení dosavadního života, analyzování některých rozhodnutí či chuť něco dohnat - právě toto jsou důvody, proč několik statistiky potvrzují, že věk nevěrníků a nevěrnic se velmi často končí číslicí 9.

 

A pak ty „služebky“… Na služební cestě dopustí nevěry až 1/3 mužů, což je děsivě vysoké číslo. Co se týče něžnějšího pohlaví, toto číslo je o něco nižší a říká "jen" o 13% nevěrných žen.

 

Image result for nevěra 

A konečně, pokud se někdo dopustil nevěry ve svém předchozím vztahu, je velmi pravděpodobné, že bude jednat stejně i po výměně partnera. Jsou to lidé, kteří by mohli být ve vztahu i se samotným andělem, který by jim plnil všechny psychické i fyzické potřeby, ale nevěry se prostě vzdát nedokáží. 

 

Bez jakéhokoli vědeckého vysvětlení - protože už je to jednou tak. Žít v monogamním vztahu nedokážou a nikdo s tím nic neudělá.

 

 
 

Jak jste na tom s nevěrou vy?

Dokázali byste ji odpustit?

 

d@niela

 

 

 

 

 

 

Komentáře (4)add feed
... : Markéta
Nikdy nechci o nevěře vědět!! Prosím! smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif
květen 07, 2019 07:46
... : *deeres*
Manželství je umělá nadstavba, je to spojení muže a ženy, zakotvené v právu. Proč je nevěra tak rozšířená? Protože člověk není od přírody monogamní tvor a za nevěru už nejsou žádné postihy ohněm pekelným. Maximálndě to může postihnout peněženku nevěrníka a to ne vždy.
Je pravda, že nevěry se dopouští obě pohlaví, ale pánové přece jenom vedou. Kolikrát si říkám, proč ženy jsou takové masochistky a vybírají si děvkaře a hajzlíky. Ale tak nějak nás slušňáci nebaví a naivně si myslíme, že zrovna my toho našeho budeme umět převychovat.
Tak mně se to také nepovedlo, ale do té doby, než pohár přetekl, tak jsem mu to alespoň dávala sežrat.
Protože byl bordelář a já zlomyslná škodolibka, tak se někdy nestačil divit.
Byla neděle, já se těšila na společně strávený čas a houby. Chlapec se načančal a že prý musí za maminkou, takže to bylo jasný. A protože hrozně pospíchal, zapomněl klíče z druhé strany dveří v zámku a já je zabavila. Přihasil se až večer, klíče nikde a tak zvonil a zvonil, jenže já neotevřela.
Tak zazvonil na hodnou sousedku a ta mu hned ochotně sdělila, že doma jsem, svítím v koupelně a asi se koupu. Já si klidně ve vaně četla a zatím napětí vedle stoupalo. Sousedkou s ním číhala v otevřených dveřích na chodbu, aby ani myš jim neproklouzla. Asi po dvou hodinách chlapec už běsnil, mlátil do dveří a vyhrožoval likvidací mého milence a tak jsem za zvědavé asistence celého baráku otevřela. Docela sranda, kde všude toho mého údajného milence hledal a nenašel. smilies/cheesy.gif
květen 07, 2019 08:46
... : doktor
Jistě.Odpustit ano,ale zapomenout?Ale též kdo je bez viny.........atd.
květen 07, 2019 12:16
... : NČ
Mít tak tvý starosti a Fordovo prachy …..
květen 07, 2019 13:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]