O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HOLT KAŽDÝ DĚLÁ CO UMÍ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 16 duben 2019
Výsledek obrázku pro disgust png
Když jsem se dočetla o tom "incidentu" ohledně nutného kojení dítěte, tak jsem ještě nevěděla, co bude následovat. Kojící guerilla... Proboha, teď už je fakt možné všechno. V Japonsku si táta připne umělá prsa a taky kojí. Jenže s tím neleze do banky, no. Ale chápu je, tyhle "supermaminky". Prostě být zajímavá za každou cenu; dítě je v tom zcela nevinně. (Taky jsem kojila dvě děti, docela úspěšně, ale nikdy jsem nepotřebovala současně exhibovat...
 

 

 

 

Příležitost ale okamžitě uchopila “umělkyně” K.O., aby se zase jednou předvedla na veřejnosti. No, když musí, tak musí, že. Hezké a inteligentní ženy to, o čem ona přednášela  v televizi a v médiích, nepovažují za podstatné, protože vědí, že věci se mají jinak.

 

Má smůlu, tenhle typ žen, o který nikdo nestojí (i když objektivně - láska k jídlu a nechuť k pohybu jim nejspíš není cizí), trpěl frustracemi už od dětství, což jim fakt nezávidím. A teď se ty své mindráky prostě snaží ventilovat a využít. Dětičky se účastní spíš mimochodem...

 

 

 

image

 

 

 

 

 

Normální žena, která má vypěstován přirozený stud, nekojí na veřejnosti, ale poodejde do ústraní, možnosti se vždycky najdou. Dnes mnohé ženy kojí na veřejnosti ne proto, že by dítě nevydrželo tři minuty, než najde kryté místo, ale proto, aby okázale demonstrovaly, že jim to nikdo nemůže zakázat. Je v tom jistý rys exhibicionismu zahalovaný do ušlechtilých "vyšších" argumentů.

 

Možná by časem mohly tyto ženy i veřejně rodit, to je stejně ušlechtilý počin.

 

Podpora kojeni je jedna věc, ale dělat z toho frašku a nafouknutou bublinu, je věc druhá. Pokud vím, banka se dané ženě omluvila. Pořád by se mělo podporovat kojení jakožto fyziologickou potřebu kojence, zaměřit se na podporu kojení v porodnicích, při problémech s laktací apod., nikoli však kojení využívat z populistických důvodů.

 

 

 

 

 

 

Něžná vílí kojicí akce na uměleckém sympoziu Sklepy 2016 v jihomoravské vesnici Olbramovice.  Nejstatečnější trojice kojnic vyrazila užít si kojení, umění a celý festival.

 

  x x x

 

 

 

 

 

Umělecké dílo Kateřiny a jejího partnera

 

 

 

Kateřina Olivová vystudovala Ateliér tělového na Fakultě výtvarného umění VUT v Brně. Ve své tvorbě se zabývá především tělesností, sexualitou, a lidskými emocemi. Současně je činná jako kurátorka současného umění se zaměřením na performance, a to prostřednictvím nezávislé Galerie Umakart v Brně nebo nové Galerie Krása, kterou založila na záchodcích v kině Art v Brně v listopadu v roce 2014.

 

Pocit trapnosti zažívá nejeden divák jejích performancí, kdy je konfrontován s nahým tělem autorky, která jeho prostřednictvím otevírá otázky kolem tabu obnažené tělesnosti, ženskosti a v posledních letech i mateřství a partnerství.

 

Kateřina Olivová své tělo chápe jako materiál a nástroj pro výtvarnou výpověď -  jako „své báječné velké měkké tělo”. Autorka je na české umělecké scéně určitým novodobým archetypem Věstonické Venuše.

 

 

d@niela

 

 P.S. Zábava musí být,

i kdyby na chleba nebylo.

Třeba slečna Olivová

bude jednou i někam kandidovat...

 


Komentáře (15)add feed
... : NČ
Kouk jsem na fotku tý Olivový. A znova se mi potvrdilo, že za práva žen se nejvíc berou příšery, o který by si normální chlap ani kolo neopřel.
duben 16, 2019 04:34
... : mamča
Četla jsem komentáře k článku na netu. Nejvíc se mi líbil ten, co hodnotil Kateřinu Olivovou tak nějak lidsky. Něco ve smyslu : "Když vidím tuto ženu, tak začínám věřit v neposkvrněné početí..."
smilies/cheesy.gif
duben 16, 2019 06:20
... : mamča
Komentář k uměleckému dílu Kateřiny a jejího partnera :
Při pohledu na svou nahou partnerku potetovaný partner-drsňák marně hledá pindíka. smilies/grin.gif
duben 16, 2019 08:01
... : *deeres*
Byly doby, kdy ženy ze studu neukázaly ani kotníček. Ty doby jsou dávno pryč a jak šel čas, tak nám už není nic svaté. Zrovna kojení by měla být intimní chvilka mezi mámou a prckem.
Nejdříve to v loňském roce byly výstavy nahách mužů, pak i nahých žen a teď nějaký taky umělec Mário Petreje,otevřel výstavu v Domě módy na Václaváku, kde si můžete užít naháčů obojího pohlaví, nebo možná je tam těch pohlaví víc. Petreje argumentuje tím, že je to oslava svobody, krásy lidského těla, tělesnosti a prožitku. Jeho výstavy také mají lidem přiblížit komunitu méně obvyklých sexuálních praktik.
Jo, a taky si za pětikilo můžete šáhnout.Prostě, Evropské hodnoty naživo! smilies/grin.gif
duben 16, 2019 12:44
... : NČ
Někde jsem četl titulek !dál jsem neměl zájem), že pohlaví už je 21. Ale hlavní přeci je, že už nám nevládnou komunisti! Allah Akbar. Je Suis Notre-Dame.
duben 16, 2019 12:54
... : NČ
Jo, co se týče tý zdařilý fotky: Bléééééééééééééééé!
duben 16, 2019 12:56
... : Krakonoš
Tak zaplaťpánbu pravidla i v Evropě brzo nastaví tradiční kultura, ve který je porád ještě muž mužem, žena ženou, pohlaví maj jen dvě a ženy se na veřejnosti způsbně zahalujou. Všichni teplajzníci a jiný ouchylové budou mít zase po ftákách. A svět bude zase v pořádku, přesně tak, jak si to slušný lidi přejou. Allah Akbar! smilies/grin.gif
duben 16, 2019 13:20
... : NČ
Ještě chybí fotka Šojdrovky, jak veřejně kojí dvacetiletý sirotky
duben 16, 2019 16:41
... : *deeres*
Krakonoši, proč hned od zdi ke zdi???? Tradiční kultura v Evropě není islám! Nejsem zrovna puritánka, ale veřejné vošmatávání nahatých lidi v obchoďáku za úplatu, mně připadá hodně ujeté.
Stejně, jako nezapomenutelná někdejší výstava v DOXu, centru moderního současného umění. Vystavovali vídenští umělci představitel akcionismu A co vystavovali?
https://ct24.ceskatelevize.cz/kultura/1139597-nedocenene-zeny-mezi-vykaly-krvi-a-spermatem
Tak na tohle já žaludek nemám.
duben 16, 2019 16:46
... : d@niela
Krakonoši, rozhodne nejsem a nikdy jsem nebyla puritánka. Ale snad i ty uznavas, ze ne vsechno se ma exhibovat. Mas deti, ale pochybuju, ze by jejich maminka je kojila na verejnosti, v obchodech atd. Vetsinou maminky vedi, kdy asi bude dite potrebovat krmit, a tak se podle toho zaridej. A dite taky chvilicku vydrzi, nez s nim maminka nekam zajde...

Kojeni je prirozena cinnost, stejne jako vsechny dalsi lidske zakladni potreby. Ale szejne jako ty dalsi maji sve misto. Pochybuju, ze bys si ulevoval (s cimkoliv) kdekoliv, a jeste tomu rikal, ze tvoris umeni.
I kdyz, rikat bys to mohl, ale asi by to ta soucasna, jeste spravne nevzdelana, verejnost neakceptovala.

A nerikej, ze ti tyhle krasavice a jejich pocinani imponuji...
duben 16, 2019 18:55
... : Krakonoš
Neimponují, ani nijak nevadí. Stejně jako mi nevaděj různý homo a trans lidi. A protože lidi blbnou na kvadrát a ječej proti komukoli, kdo se nějak vymyká, tak prostě vyvažuju tím, že upozorňuju na to, že jejich přání, aby se svět vrátil k uniformní jednotě, se může velmi snadno a velmi rychle splnit. To je celý. smilies/wink.gif
duben 17, 2019 09:49
... : *deeres*
Lidi "ječej", protože si pořád ještě myslí, že existují hranice vkusu a etiky. Zviditelňovat se tím, že exhibuji a provokuji na veřejnosti něčím, co ještě nedávno bylo tabu, je přinejmenším nevkusné a pro mne i nechutné. Úplně ignorovat a vyhnout se tomu nedá, pokud vstupují do veřejného prostoru.
Různá umělecká rádoby díla a různé happeningy, kdy záměrem je pouze šokovat diváka, mne zrovna neoslovují. Netvrdím, že umělec má zobrazovat jakoukoliv formou pouze krásné věci, ale snad nějaký strop by to mělo mít, jenže ten ty dojnice neznají.

duben 17, 2019 12:06
... : NČ
No, tak ještě, že to Krkonoš, s moudrostí jemu vlastní, tak moudře "vyvažuje".
Bych řek, že alzheimerovatí, což ho omlouvá, protože choroba mu nedovolí, aby si to uvědomil.
duben 18, 2019 05:16
... : doktor
Hranice vkusu a etiky celkově se posunula mimo meze normálního vnímání krásy.A věřím,že se podobným OK krásu,nádheru a umění vůbec nepodaří pokydat bahnem příšernosti.
duben 18, 2019 12:37
... : NČ
Nešlo by to napsat nějak normálně?
duben 18, 2019 15:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]