O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PATERČATA - ZAS A JEŠTĚ 13 LET PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 březen 2019
Výsledek obrázku pro rodiče paterčatMilovická paterčata jsou už velká, chodí do školky. takže už nepotřebují celodenní péči. Takže loni na podzim otec nastoupil do práce (v tamějším zábavním parku, který je však nyní na zimu zavřený), ale nejspíš mu z výplaty moc nezůstane, protože má obrovskou spoustu dluhů, které z výplaty asi musí splácet. Přestod si myslím, že hlady a zimou nestrádají - Ale nemyslím, že nějak strádají, mají kolem třiceti tisíc sociální dávky na děti a pak další dávky, a mnoho věcí je neustále hrazeno z finanční pomoci od Mateřského centra.


 

 

 

 

 

 

Transparentní účet, na který se stále vybírají peníze, zřídil spolek Maminky dětem již v roce 2015.  Z vybraných peněz je průběžně hrazeno například stravné paterčat a jejich bratra, platby spojené s akcemi školy a školky, zájmové kroužky, oděvy a obuv, náklady za léky, a další potřebné věci.

 

TOHLE SE PŘESTO PÍŠE V NAŠEM TISKU:

 

 

 Přesto rodiče vypisují nové a nové sbírky – na narozeniny, na Vánoce, na školku, na oblečení, na léky. Napřesrok půjdou děti do školy – matka požádala o roční odklad – takže v těchto dnech jejich rodiče opět poprosili veřejnost o pomoc. Víceméně upřesnili sbírku z konce roku.  Milovické rodinné centrum se proto v únoru opět obrátilo na českou veřejnost.

 

Kromě finanční pomoci, která se vždy hodí, by se hodily například léky. Konkrétně sprej na rýmu, ideálně Nasivin, Olynth, Muconasal Plus či Physiomer.  Zájem je také o sprchové gely, šampony a tekuté mýdlo. Vzhledem k tomu, že v červnu paterčata oslaví své šesté narozeniny, je zřejmé, že potřebují výraznou obměnu šatníku. Potřebují tedy tepláky, pyžama, trička s krátkým rukávem, tílka, trenýrky, ostatní oblečení. Vše ideálně ve velikosti 128.

A pro staršího bratra - tričko krátký rukáv, džíny, tepláky, trenýrky, a ostatní oblečení  vel. 152 -158, ponožky 37-38.

Také už i pomůcky do ZŠ


 

Tak nevím, přátelé – nejsem rasistka, to snad všichni vědí. Ale cítím to tak, že milovickým manželům hodně lidí přeje, že se zase až tak zle nemají... A všude kolem je mnoho lidí a rodin s mnoha dětmi, kteří pomoc doopravdy potřebují. Děti jsou často těžce nemocné a vyžadují celodenní péči, a stát se v těchto případech neangažuje úplně dostatečně a vždy korektně. Také mnoho dospělých bojuje s nepříznivou lékařskou diagnózou.

Tito lidé však poctivě pracovali nebo by rádi pracovali, kdyby to šlo.

Ale finance na živobytí neshánějí na netu, často se velmi uskrovňují a sem tam jim třeba někdo něco staršího podaruje nebo jim s něčím pomůže.

d@niela

P.S. víte, že se v létě narodila čtyřčata?

 

 

 

Komentáře (6)add feed
... : NČ
"Upozornění: Redakce si vyhrazuje právo mazat příspěvky nevhodné, vulgární !"

Tak nic. Dycky Most.
březen 04, 2019 05:57
... : mamča
Jestliže jsou veškeré potřeby pro děti (oblečení, boty, stravné...atd.) placeny z Transparentního účtu, a děti jsou ve školce a starší chlapec ve škole, nechápu, proč OBA rodiče nepracují, tak jako je to v jiných rodinách běžné ?
Pak by nemuseli žebrat na netu. Ale zřejmě se pořád potřebují zviditelňovat a skuhrat, jak nezvládají.
Děti jsou zdravé, žádné další náklady ani nutnost opatrování rodičům nevzniká, tak kde je problém ?
Navíc mají děti i poměrně mladé prarodiče, kteří nepracují, takže můžou s vnoučaty pomoci. Třeba jen tím, že by je vyzvedávali ze školky.
Pokud ovšem pro ně nejezdí rodiče taxíkem či limuzínou...

Nedávno se narodila čtyřčata dvěma vzdělaným rodičům. Nikde ani památky po nějakých nadstandardních nárocích. Naopak, chtějí si raději zachovat soukromí, aby se mohli dětem plně věnovat. Otec rodiny normálně dál chodí do práce, matka se stará.
březen 04, 2019 06:39
... : *deeres*
Dobrý důvod, proč se rasistou stát. Ale je to vážně rasismus? Existují i bílí cikání,kteří si z dělání dětí udělali živnost. Ono to nebude jenom o barvě pleti.

V Ústí nad Labem už nemají noví obyvatelé nárok na doplatek na bydlení. Rasisté jsou tedy ode dneška na tamějším magistrátu. To bude řevu a žalob až Evropskému soudu pro porušování lidských práv a zase uslyšíme o celé rodině Šabato-Uhlových.
březen 04, 2019 08:08
... : mamča
*deeres* Ústí už došla trpělivost, a já to chápu. Různí spekulanti tam za hubičku skoupili byty, a tam nastěhovali nepřizpůsobivé. A je jedno, jestli byli bílí, černí, nebo pruhovaní. Úřad platil rovnou spekulantům nájem za tyto rodiny, a normální pracující lidi odtamtud utíkali a svoje byty pod cenou prodávali.
Teď je Ústí městem nepřizpůsobivých a nemá na ně kdo vydělávat, protože těch pár, co tam platí daně, to neutáhne.
No, nezávidím tamějšímu magistrátu, ale držím jim palce, aby se těch netáhel, co umí dělat jenom bordel, zbavili.
Ústí bývalo krásné město...
březen 04, 2019 08:17
... : doktor
Dani děkuji,mluvíš mi z duše.NČ je prostě kadet a mamča i deeres - jste bezva děvčata.Ahoj !
březen 04, 2019 12:57
... : mila1
Nevím, proč sem NČ motá Most. Seriál byl super, ale můj názor na cikány nezměnil. Jsou mezi nimi i slušní lidi, sama osobně pár znám. Ale převažují bohužel ti, kteří jen nasazují ruce- jako rodiče paterčat- a čekají, že se o ně stát postará.
březen 04, 2019 19:08
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]