O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽIJEME JEN JEDNOU ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 01 březen 2019
Výsledek obrázku pro homopárTak jsem si početla komentáře k "MOSTU", a došlo mi, že stále ještě je hodně lidí, kteří nejsou vyrovnáni s tím, že se holt někdo nepovedl a nezapadá do té přesné škatulky. Je to v podstatně ještě docela nedávno, kdy být homosexuálem, byla vlastně trestná věc. A pokud se někdo takový v rodině vyvedl, byli všichni velmi, velmi nešťastní. Víte, nechci obhajovat takové záležitosti, jako jsou například ty příšerné parade-marše, kdy si příslušníci a fans LGBT komunity pouštějí nejen své pusy na špacír, ale projevují se někdy až velice nechutným způsobem.

 

 

 

Většina těch, kteří jsou ostentativně "proti", jsou ti šťastní, co nemají nikoho podobného mezi známými, příbuznými. Zažila jsem pár případů ve svém okolí: 

 

Chodila jsem tenkrát ještě na základku. V sousedství bydlel jeden velmi milý pán, o kterém se to opravdu nevědělo (však to bylo v době, kdy se to přísně tajilo), a my s maminkou se to dozvěděly od její kamarádky, domovnice v jeho domě. Mj. paradoxem je, že domovnici dělala dcera původních majitelů onoho dom, kteří byli rádi, že mohli zůstat alespoň v tom malém přízemním bytečku... Paní to byla velmi hodná, studovaná a nijak na ni ta obrovská životní změna žádné depresivní stopy nezanechala. Všichni z domu se s ní rádi bavili... 

A tak mamince vyprávěla, jak si jednou všimla, že pan František už třetí den nevychází z bytu. Nakonec se tam s manželem "vloupali", protože světlíkem slyšela jeho nářek. Zavolala mu doktora a vlastně i tak zachránila život. Co se stalo? Přivedl si do bytu nějakého toho ctitele, který ho nejen vykradl, ale i příšerně zmlátil. Jenže - aby se to nahlásilo na policii, to nehrozilo, nejspíš by to ještě setsakra odnesl sám.

 

 

Pak, to už bylo později, jsem měla podobně založeného šéfa. Nesmírně inteligentní a slušný člověk. Ale asi to bylo o něm i dost veřejným tajemstvím, protože nakonec šéfa nedělal... Byl odejit a na jeho místo nastoupil velice politicky fundovaný chlápek, který sice o této práci pendrek věděl, za to to měl báječně zařízeno "nahoře". Ten bývalý šéf, který ve svém oboru vždy exceloval, nakonec skončil někde na vesnici.

 

Do třetice jsem se, jako dlouholetá kamarádka Heleny Růžičkové, seznámila i s její partou. Přišla doba, kdy i na Helenu nastoupily zlé časy. A protože to s "normálními" měla v té době hodně špatné, nedostávala moc práci, nikdo se s ní pomalu nebavil, či spíš to nebylo "politicky vhodné", začala se kamarádit s LGBT. A tak jsem jich plno poznala i já... Například v kabaretu Srdce a kámen, které vedl Vašek Glazar. To byl tenkrát takový super travesti a homo a atd. podnik, kde se tahle společnost docela perfektně bavila a vyřádila.

Smutno mi bylo jen jednou, když jsem s nimi jela na výlet pražským parníkem, kde byli i jejich rodiny. Tam jsem se bavila s maminkou jednoho bezva kluka. Měla ho ráda, měla ráda i jeho partnera, kterého v podstatě přijala za druhého syna. Jen ji mrzelo, že protože je jedináček, nebude mít žádné vnouče... Se situací se smířili - prostě se nejedná o nic, co by zavinil, prostě se takový narodil a takový bude do smrti.

 

Dnes už mohou gayové a lesby i vychovávat děti. A i když je zatím většina proti tomu, osobně si myslím, že než aby dítě žilo v nějakých emočně příšerných podmínkách v nejrůznějších ústavech, tak je lepší, když ho vychovávají dvě mámy, či dva tátové... Současná doba je tak otevřená, že rozhodně nehrozí, aby to dítě nějak psychicky narušovalo. Ostatně - oč je lepší heterosexuální rodina, kde oba pijou, fetují, mlátí se, a každou chvilku je doma jiný "tatínek"? 

 

No, trochu jsem se zamyslela, přátelé. Vím, že je i tady na Kudlance pár lidí, kterým se tohle nelíbí, ale ... Ve společnosti stále převažují rodiče heterosexuální, takže děti o ten "vzor" zas úplně nepřijdou. A velmi brzy pochopí, že si ve svém dospělém životě smějí vybrat, jak chtějí žít. 

 

d@niela

 

 


Komentáře (17)add feed
... : NČ
Tak teď bych se měl nad sebou zamyslet. Ale nevím přesně, proč.
Asi teda proto, že je mi odporná JAKÁKOLIV pozitivní diskriminace? Mám zapomenout, že 80 procent vězňů je tvořeno jednou "menšinou"? Nebo, že asi 4 procenta populace jsou vynášeny nad zbylých 96 procent a téměř dávány za vzor?
Jo, zamyslet se můžu, i jsem se už nad sebou zamyslel, ale bohužel, nic jsem nevymyslel.
březen 01, 2019 06:36
... : mila1
Vzpomínám si, jakou nevoli vzbudil kdysi film Zkrocená hora. Moje sestra - středoškolská profesorka - z něj byla úplně vedle a chtěla se podělit o zážitek se svými studenty, převážně chlapci. A narazila. Nechtěli se o "teplých kovbojích" vůbec bavit. Odsoudili to. Vůbec si myslím, že my, ženy, jsme k tomuto tématu otevřenější a smířlivější. Většinou otcové nevydýchávájí, když jejich potomek přizná jinou orientaci. Asi to berou i jako svoje selhání.
březen 01, 2019 07:55
... : *deeres*
Dnes už mohou gayové a lesby i vychovávat děti. A i když je zatím většina proti tomu, osobně si myslím, že než aby dítě žilo v nějakých emočně příšerných podmínkách v nejrůznějších ústavech, tak je lepší, když ho vychovávají dvě mámy, či dva tátové... Současná doba je tak otevřená, že rozhodně nehrozí, aby to dítě nějak psychicky narušovalo.
Pokud je dítě jednoho z nich, tak ano, snad rodič své dítě ochrání. Adopce, nikdy! Proč? Proto:
http://ww.homosexualita.eu/sections/6/
I já mám zkušenosti s těmi, co se přírodě nepovedli, dokonce v blízké rodině. Jenže to je přesně o tomhle, když někdo má nějakou jinou genetickou vadu, než ti ve skupině LGBT, tak sprostě nevyžaduje na minoritě pro sebe výsady, s ohledem na svoji jinakost. Nebo dokonce legalizování svých úchylek.
březen 01, 2019 09:21
... : Sidon
No, já mám takovou nepříjemnou tuchu, že za pár let bude požadavek pro přijetí učitelky mateřské škoplky, aby byla pedofil. Ta bude mít ta děcka přece určitě ráda.
smilies/cheesy.gif

Je to už pár pátků, co chodila internetem taková zpráva o skonu zdravého rozumu (common sense). Byla to taková satira, která se však zdá být víc a víc pravdou. Je stále víc a víc vidět, jak je to lidské plémě zmatené a popletené, když nedovede oddělit to správné a žádoucí, od zlého a špatného. A někteří naopak ještě to špatné a zlé vydávají za dobré a žádoucí. Inu, divná doba!
smilies/angry.gif
březen 01, 2019 16:20
... : kyttka
Takže jako být gay nebo lesba je úchylka, no to čumím.
březen 01, 2019 22:08
... : Sidon
Kyttičko, nelam si s tím hlavu. Až se začnou rodit děti se dvěma hlavama a jednou nohou, to teprve budeš čumět. Ale podle Tebe to asi žádná anomálie nebude. Hmm...

Nevím, proč bylo lidstvo stvořeno, ale Stvořitel to zařídil tak, že se musí "spojit" muž a žena, aby se život dál šířil a předával. Jestli si myslíš, že se tak může stát spojením muže s mužem, tak si to mysli dál, ale nic z toho nevzejde, leda tak natržená řiť. Takže to, být gay, nebo lesba, dozajista úchylka je, akorát se to snaží pořád dokola nějak zlegalizovat, protože jich stále přibývá. Asi je to tou přílišnou chemizací. Příroda si ale sama poradí.

smilies/cool.gif
březen 02, 2019 00:02
... : d@niela
Ahoj Sidonku, zdravím tě do dálky,

a chtěla bych ti říct, že doposud se nikomu nepovedlo, aby dva muži nebo dvě ženy měli spolu dítě...
Jo, že si dva chlápci vezmou nějaké dítě, které jeho rodiče odložili (v nejlepším případě), a budou se o ně pak starat, to neberu jako něco špatného.
A že jsou to buzíci? OK, to si fakt myslíš, že dítě posaděj na kanape, a pak si to před nim rozdají? Pokud vím, tak stejně tak se hetero rodiče snaží, aby děti něco podobného ani nezahlédli, tak i rodiče, pěstouni,vychovatelé - říkejme tomu jak je libo - si na něco podobného dávají setsakra pozor.
Nebo si myslíš, že si v současné době, kdy je všechno svázáno tolika předpisy, nařízeními, formuláři, doporučeními atd. atd., může nějaká dvojice "pedofilů" koupit dítě jako svou sexuální hračku???
Fakt to na mne dělá dojem, že takhle je to bráno.
Děti, a je jich zatím velmi málo, které v takto odlišných rodinách vyrůstají, jsou určitě velmi slušnou formou seznámeny s tím, že maminka s maminkou se mají rády...
Opravdu je možné, že by si ještě někdo myslel, že homosexualita je "nakažlivá"?

Ne, já pro to taky nehoruju, ale, pokud bych si měla vybrat, jestli nějaké dítě má žít dlouhá léta v nějakém tom ústavu, kde se každý den mění "služba", nebo u dvou lidí, budiž stejného pohlaví, kteří ho budou nade vše milovat, tak jsem všemi dvaceti pro!

Zkus si to představit sám na sobě, že jsou ti dejme tomu dva roky, a do osmnácti budeš v ústavu... Nebo od dvou let budeš vyrůstat s dvěma tě nesmírně milujícíma lidma.

Takže - píšu to jen jako svůj názor, ale pevně doufám, že to všichni, co to čtou, vezmou tak, jak to myslím.

březen 02, 2019 00:56
... : Sidon
Danielko,
zdravím zpátky. Na mém, ani na názoru kohokoliv jiného, nezáleží. Ale oni ani doktoři - pediatři, psychlogové, psychiatři, sociologové a další, v tom nemají úplně jasno. Ono se to taky může různit případ od případu. Pokud bys ale chtěla slyšet ten můj názor, tak já si myslím, že to pro dítě, vychováné dvěma stejněpohlavními rodiči, dobré není. I přesto, že bude zahrnuto "láskou" a materiálním dostatkem. Jeho psychika bude asi trpět. Nejvíc mezi jeho vrstevníky, ve škole i ve volném čase při hraní. Děti jsou a dovedou být velice kruté.
Kristepane! Proč se někdo pořád snaží dělat kvadraturu kruhu?! Jakoby se člověk s HIV - pozitiv, mermomocí snažil vetřít jako saniťák do transfúzní stanice.
Ale abych se přiznal, tak nevím proč, u ženských (lesbiček) mi to až tak moc nevadí. Asi proto, že žena je především taky matka a k dětem má trošku "jiný" vztah, než chlap. Určitě jsem taky ovlivněn těma zrůdnýma "parádama", ve kterých se ti "unikáti" předvádí.
Poslal jsem Ti emailem jednu takovou parádu, nevím, jestli to sem dáš, či ne. Ale když si představím, že takovéhle kreatury dostanou do svěřenecké péče dítě, tak z toho dostávám psotník a tanec sv.Víta. Zdarec
smilies/sad.gif
březen 02, 2019 08:28
... : *deeres*
Ani zoofilie není nakažlivá. Přitom se k ní uchylují v případě nouze i normální jedinci.
Tak nějak si nemyslím, že dva homosexuálové si to budou rozdávat před adoptovaným dítětem.
Nebo si myslíš, že si v současné době, kdy je všechno svázáno tolika předpisy, nařízeními, formuláři, doporučeními atd. atd., může nějaká dvojice "pedofilů" koupit dítě jako svou sexuální hračku???
Ano, to si přesně myslím, stejně tak, jako skandál v církvi i tady by dítě bylo vydáno všanc, bez možnosti z toho nějak vyváznout.
Statistiky totiž ukazují, že ačkoliv jsou ve společnosti méně než 2 procenta gayů, na oznámených pedofilních znásilněních se podílejí nejméně 40 procenty! Homosexuálové podle statistik jsou nejvíce postiženy virem HIV. Proč asi?
Statistiky Státního zdravotního ústavu jasně říkají, že za loňský rok téměř 80 procent
(78,2 %!) ze všech osob nakažených HIV, patřilo do komunity homosexuálních mužů. Tedy jedna minorita má obrovský problém s vysoce ošklivou nemocí.
Samozřejmě jsou dvojice, které by mohly dítě kvalitně vychovat, ale riziko je obrovské. LSBD komunita se chová jak Jezinky, nejdříve prstíček, to je registrované partnerství, s tím souhlasím, už jenom kvůli majetkovým poměrům, nebo v případě onemocnění, kdy se podávají zprávy jen osobám blízkým. Ale nic dalšího!
březen 02, 2019 09:11
... : *deeres*
Oprava,LSBD je blbost, samozřejmě LGBT.
LSBD je indonéský ústrav bojových umění smilies/grin.gif Nevím jak jsem na to přišla, ale také to má čtyři písmena.
březen 02, 2019 09:25
... : doktor
Jojojo,film Zkrocená hora byl ve své době kultovní film a průlomový.Soužití dvou žen i jejich případné líbání na veřejnosti...... nemám problém.Souhlasím i s tím aby vychovávaly děti jedné z nich.Ovšem v případě 4 procentních mužských párů to mám jiné.Proto film ve mne vyvolal nepříjemné,až odporné reakce při scénách intimních.Nedávají-li své emoce na veřejnosti na odiv,nemám problém.Mám i několik kamarádů,ale vědí o mých názorech a navzájem to respektujeme.
březen 02, 2019 13:46
... : d@niela
Doktore, takovej dotaz:

- jak bys reagoval, jak by ti bylo, kdyby ti syn nebo dcera řekli, že jsou "teplí"? Snažil bys se jim to vymluvit?
- a ještě trošku přitlačím - co kdyby ti najednou, třeba po letech, napsal někdo z nich, že se celý život cítí být "v jiném těle", že jsou z toho už tak zoufalí, že raději se rozhodli nežít. A protože znají tvůj názor, tak se s tebou loučí písemně.

Tohle se stalo v mnoha rodinách.

březen 02, 2019 19:14
... : Sidon
Danielko, tady ale nejde o to, že by je chtěl někdo pranýřovat za to, jak se cítí a co by chtěli být. Podle mne je to, bohužel, určité zdravotní postižení. Není to fyzické a tím hůř se s tím dá něco dělat. A pokud tihle "postižení" nemohou mít děti, tak si je ale taky nemůžou vynucovat. Co dělají ve svém soukromém životě, je zcela jejich věc, do toho jim nikdo nemůže zasahovat, ale podle mne by jim adopce dětí umožněna být neměla.
Už jsem to psal několikrát, je to jakoby slepec chtěl řídit autobus, vlak, nebo být pilotem. Příroda je holt krutá, ale tak to je. Každej jsme ňákej, jenže když se narodí dítě s nějakou větší vadou, tak rodiče hned ví, že třeba z jejich hluchoněmého dítěte nebude nikdy operní zpěvák, byť by si to přáli sebevíc. Akorát tihle "vyvolenci" si myslí, že jsou vynikající rodičové a domáhají se adopce. Vlastně už ten název rodič, je pro ně oxymoron. Nejvíc je to vidět na těch jejich "parádách", jak se chovají a co asi mají v hlavě za zmatek. Ano, nejsou takoví všichni, jenže ten "handicap" tam JE!
Tohle je můj názor a pokud se někomu podaří mi ho změnit, či vyvrátit, ať to klidně zkusí, ale myslím, že se to asi nestane. Howg!
smilies/cool.gif
březen 02, 2019 23:52
... : Sidon
Tady je malé srovnání, jak jsou na tom Poláci v přístupu k LGBT. Jenže Poláci jsou oproti Čechům daleko religioznější, proto ten rozdíl.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/polska-verejnopravni-televize-stahuje-z-obrazovek-homosexualy-nemaji-tam-co-delat-rika-reditel_201703041850_pla
březen 03, 2019 00:15
... : *deeres*
Už je to dávno, co jsem zde psala o juvenilní policii. Dávno předtím, než začal být mediálně známý případ dětí paní Michalákové.
Severské země už přijaly doktrinu, že dítě nepatří biologickým rodičům, ale státu a pomalu se tato myšlenka dere i k nám. Děti se stávají předmětem obchodu, k odebrání stačí malicherné důvody, nebo dokonce důvody vymyšlené. Máte smůlu, vaše dítě se někomu zalíbí, třeba i homosexuálnímu páru s pedofilními sklony, který si dítě prakticky může koupit a vy ho už nikdy neuvidíte.
Dejte si do vyhledávače termín juvenilní policie a nebudete se stačit divit.
Jeden odkaz za všechny:
[url= http://www.rodon.cz/print/clanek.php?id=6163] [url]http://www.rodon.cz/print/clanek.php?id=6163
Michaela Marksová-Tominová, dnes už naštěstí bývalá ministryně práce a sociálních věcí, také sdílí tento nový pohled na to, jak může vypadat rodina.
březen 03, 2019 08:58
... : *deeres*
březen 03, 2019 08:58
... : Josef Kouba
Tím to nekončí, ale začíná.

Není nijak obtížně zjistit, že trasngenderovou lobby a různé organizace financují nesmírně zámožní běloši (velmi často ovšem tzv. „spoluběloši“ – „fellow White people“ – pozn. DP) s ohromným kulturním vlivem. Patří mezi ně mj. Jennifer Pritzker(ová) (muž, který se identifikuje jako transžena); George Soros; Martine Rothblatt (muž, který se identifikuje jako transgender i translidský); Tim Gill (gay); Drummond Pike; Warren a Peter Buffettovi; Jon Stryker (gay); Mark Bonham (gay); a Ric Weiland (zesnulý gay, jehož dobročinné nadace si udržují LGBT zaměření). Většina z těchto miliardářů financuje transgenderovou lobby a organizace prostřednictvím svých vlastních organizací i korporací.
březen 03, 2019 09:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]