O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BOSONOŽKY MĚSTSKÉ PDF Tisk E-mail
Pátek, 15 únor 2019
Není na tom zas až tak nic divného, chodit naboso... Na světě tak chodí asi víc lidí, než obutých. Jen to je v místech, kde je převaha těch druhých "divné". Hlavně tam, kde byste to zas až tak nečekali. Mj. taky jsem to zkusila v létě, když chodím sepesem někde, kde není moc hovínek a podstatně víc krásné, měkoučké trávy. Je to fakt super... Člověk se sice musí koukat na co šlape, aby to fakt nebylo do mazlavého, ale hlavně aby si neukopl palec. To fakt není o co stát...

 

 

 

 

 

Nedávno jeden autobusák takového bosonožku nepustil dovnitř. Nejspíš proto, aby svými nahými chodidly neušpinil jeho podlahu? Nebo aby kolemsedící a kolemstojící nepřivedl na nějaké hříšné myšlenky, co všechno se dá vyvádět naboso?

 

Výsledek obrázku pro naboso

 

Pak jsem četla rozhovor s jedním pražským zastupitelem, pirátem Lukášem Findejsem. Napohled docela sympatický kluk. Vyznává přírodní život, nejí ze zdravotních důvodů maso, dává přednost jednoduché a z velké části syrové stravě, obejde se bez alkoholu. Volný čas tráví nejraději běháním. Proč ne? Je to jeho styl života, a nikomu do toho nic není. Jinak chodí slušně oblečen a podle všeho svou práci (je prodavačem bot v obchodě naboso) vykonává dobře. Mj. na význačné úřední záležitosti chodí obutý…

 

 

Jsem přesvědčena, že ve svém volnu může každý vyvádět co chce – ovšem pokud nějak nenarušuje či nepohoršuje ostatní. Což u bosonožek nehrozí.

 

Co vy na to?

Chodíte někdy venku bosi?

 

 

 

P.S.

Bosí jsme se narodili, ale pokud jsme začali chodit v botách, měli bychom je odkládat pozvolna, protože noha je na tuto ochranu zvyklá.

Kůži i nožní klenbě může nějaký čas trvat, než se zpevní a vydrží více.

Určitě je dobré - chcete-li to fakt zkusit -  začít s povrchem, který je nám přirozený (tráva, písek).

Ideální je používat zdravý rozum a sledovat, co vyhovuje zrovna vašim nohám, jež vás nesou celým životem.

 

d@niela

 

 

Komentáře (8)add feed
... : mia I
když jsem byla v červnu v Praze, příbuzná mne upozornila, že poslední dobou chodí hodně líbí naboso. Je bez debat, že je to každého věc. Ale vzhledem k tomu, kolik je v Praze špíny bych nic takového neriskla. Stačí šlápnout na odhozenou injekční jehlu po feťákovi a je o starost postaráno, HIV, žloutenka.. Vrazit si něco do nohy v místech, kde to zrovna čistotou nepřekypuje může zase znamenat otravu krve.

V létě jsem viděla v Lidlu rodinku , všichni naboso. Panovala opravdu horka a dlažba v marketu byla fakt studená. Z rozpálené dlažby venku šla děcka i s rodiči rychlým přechodem na studenou dlažbu. Nevím, ale dívenka si možná zadělala na zánět močového měchýře. Kluk ten měl nohy špinavé, jak kdyby prošel oranicí, ale to beru, že je už věc každého, která přímo zdraví neohrožuje.

Doma jsem léta chodila naboso, bez bačkor. Ale nevím, jestli jsem dobře činila. To samé bez čepice venku. Měli pravdu ti, kteří říkali, že ke stáru se všechno nastřádá a člověk to pocítí. Dneska bez čepice ani ránu. Zrovna tak pantofle.
únor 15, 2019 12:13
... : Milene
Chodím bosa jenom na zahradě, nebo u vody. A to si vždycky beru boty, když jdu na WC. Ve městě bych nikdy boty nezula. Chodníky jsou špinavé, poplivané, podělané a počůrané od psů a ještě se často můžete setkat se střepy. Jen to píšu a brrrrrrrrrr. A ještě bych musela chodidla rejžákovat několikrát za den. smilies/angry.gif
únor 15, 2019 12:52
... : Michal
Chvíli jsem musel hledat abych našel stránku aspoň trochu bez reklamy, protože toto splňuje požadavek naboso a obutý.
Přiznávám nenašel jsem a tak jen takhle. Dejte si do Googlu či co používáte výraz bosoboty. Je to zajímavé.
únor 15, 2019 12:54
... : doktor
Po městě si myslím,že chození bos je nehygienické,ale v přírodě je to přirozené.
únor 15, 2019 13:18
... : *deeres*
Vídám je často, študáky ze Zemědělské univerzity v Suchdole. Bosý v autobuse, nohy špinavý jak prase. Prý jsou Češi předmětem posměchu, že nosí ponožky do sandálů. Není to módní, jenže to je hygienické, tak ať se nám smějou.
Správně upozornil Michal, že existují bosoboty, neboli barefooty, mají tenounkou nepropíchnutelnou 3mm silnou podrážku, dají se nosit i v zimě. Docela drahá sranda,zvláště když jsou značkové, pětiprsté a každý prstíček má svůj pokojíček.
A to není všechno, musíte se v nich naučit chodit, nejlépe ve spolupráci s fyzioterapeutem, jinak si nejspíš způsobíte zánět achillovky. Nesmí se s nimi chodit po tvrdém podkladu, pouze na měkkém a nerovném. Také rychlá chůze v nich není bez problému, protože okamžitě začnete chodit starým způsobem přes patu. Už se vidím, jak v báglu mám druhé boty a neustále se přezouvám podle terénu.
únor 15, 2019 15:46
... : Josef Kouba
Od jara do podzimu, pokud nezebe chodím bos ale náš pes celý rok. Mám za domkem park, což je v podstatě 800 m dlouhá úzká louka, lemovaná pěkným potůčkem. Co je fajn, nikde nikdo, jen občas někdo s pejskem. Při vstupu do parku je zásobník s plastovými pytlíky, takže šlápnout do měkkého je opravdu smůla.
Do města jdu raději v botách. Nerad budím pozornost. I v parku se nad tím občas někdo pozastaví.
Já jim tvrdím, že jsem někde četl že je to velice zdravé.
únor 15, 2019 16:36
... : Sidon
V Brně máme jednu čtvrť, která se jmenuje Bosonohy. Asi tam byli "přírodní" lidé, kteří chodili bosky. Anebo neměli na boty.

smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 15, 2019 19:52
... : NČ
Bosé nohy v trávě doporučuje 9,87 z deseti klíšťat.
únor 18, 2019 08:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]