O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BIRD BOX CHALLENGE - ANEB BLÁZNI JSOU A BUDOU PDF Tisk E-mail
Středa, 30 leden 2019
Netflix, kvalitní režisér, námět a herci. Film Bird Box je postapokalyptické drama, Sandra Bullock – matka (ve filmu i těhotná), se svými dětmi (které nesmí nazývat jmény, takže to jsou Boy a Girl) musí podniknout komplikovanou cestu drsnou přírodou se zavázanýma očima!


 

 

 

 

 

 

Všude kolem nich jsou totiž nebezpečné příšery, co člověka dokážou ovládnout právě prostřednictvím očního kontaktu. Děsivé, hrůzostrašné  - a z toho právě vznikl další a setsakra nebezpečný - level boje o přežití.

 

 „ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ SI NESMÍTE SUNDAT PÁSKU Z OČÍ...“

 

Tenhle film je důvod, proč teď po světě teenageři běhají ulicí s šátkem přes hlavu a Netflix musí vydávat prohlášení, ať to nedělají... Ano, neuvěřitelné je skutečností - v nejnovější bláznivé výzvě (challenge) se lidé pokoušejí napodobit děj filmu: z místa A do místa B se přesuňte se zavázanýma očima, případně zkuste s páskou přes oči dělat naprosto běžné věci – a samozřejmě se u toho natočte a sdílejte video na sociálních sítích.

 

V jednom z těchto videí například pobíhá tříčlenná rodina se zavázanýma očima po bytě tak dlouho, až se nejmenší dítě řádně praští do hlavy. Na jiném videu si zase řidič přetáhne přes oči pletenou čepici a řídí poslepu… Některým je to ale málo, a tak se rozhodli strávit se zavázanýma očima celých 24 hodin. Pár přátel se rozhodlo chodit poslepu po New Yorku, pak se jeden z nich rozběhne a spadne po schodech do metra …

 

 

Image result for bird box challenge

 

Jo, je to tak, lidé ze sebe při online výzvách dělali pitomce odjakživa, bohužel, tady už ale věčná touha překonávat hranice postupně likviduje i poslední zbytky pudu sebezáchovy.

 

Coby virální reklama je Bird Box Challenge k nezaplacení – Netflix nemusel investovat ani dolar, a přesto o novém filmu mluví úplně všichni. Bird Box je jednou z nejúspěšnějších vlastních filmových premiér Netflixu. „Film jen za první týden vidělo 45 037 125 diváků – nejlepších prvních 7 dní v historii Netflixu!“ uvedla společnost na sociálních sítích. 

 

 

Image result for bird box challenge


Víru v to, že lidstvo ještě neztratilo rozum úplně, zachraňují ti, kteří si v souvislosti s Bird Box Challenge významně klepou na čelo: "Mimozemšťani, co nás chtějí vyhubit, nám poslali tenhle film. A my se už postaráme o zbytek."

 

 

d@niela

Svatý muž by řekl: "Svatá prostato..."

 

 

Komentáře (2)add feed
... : Sidon
K takovým případům říkám spolu se Švejkem, potažmo s Haškšem - "Já mám moc rád, když vidím, jak lidi blbnou nakvadrát."

smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
leden 30, 2019 22:10
... : doktor
Ano i já říám ..... "Svatá prostoto"!
únor 01, 2019 12:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]