O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KLIMATICKÉ ZMĚNY PDF Tisk E-mail
Úterý, 18 prosinec 2018

Průměrný konzument strašidelných denních zpráv již jistě zčásti akceptoval, že na tom oteplování a změnách počasí něco je. Obrazy přírodních katastrof, spolu se stoupajícími grafy kdovíjakých čísel a pravidelné opakování obou, mohou přesvědčit i toho Tomáše, který nevěřil. Komu ale věřit, jaká jsou fakta? Tak tedy rychle a stručně o tom, jak to je. Více než 30 tisíc vědců podepsalo tzv. Oregonskou petici, vyvracející obecně prezentované lži.  

   

 

 

 

Podepsat mohl a ještě může každý s univerzitním vzděláním v oblasti exaktní vědy.

Věřit jim nemusíte, sama petice jistě obsahuje falešná jména, díky kterým petici znehodnocuje liberální tisk.

 

 

Posuďte ale sami, zda jste informováni vyváženě:

 

  • CO2 a teplota nemají historickou souvislost, a to známe teploty na 500 milionů let zpět. Obvykle nejdříve stoupla teplota a až poté CO2.

  • I kdybychom spálili všechny fosilní zásoby, teplota stoupne pouze o půl stupně. Nárůst CO2 je stejně způsoben hlavně podmořskými sopkami a doutnajícími uhelnými ložisky, bez možnosti jejich aktivitu ovlivnit.
 
Výsledek obrázku pro podmořské sopky
 

Výbuch podmořského vulkánu u pobřeží Hierra,

nejmenšího ostrova španělských Kanárských ostrovů.

 

  • Metan, kontributor ke skleníkovému efektu, produkují i rostliny, netřeba tedy obviňovat pasoucí se dobytek a přestat ho konzumovat a „zachránit tak planetu“.

  • Není žádný nárůst teploty za posledních 150 let. Naopak, za renesance bylo tepleji.

  • Hladina moře stoupá nyní v průměru o 2mm ročně. Je to nejpomaleji za posledních 14 tisíc let.

  • Za posledních 150 let se nezvýšil počet a ani síla hurikánů, není více sucha, pouště se nerozšířily. Více škod je díky rostoucí populaci a bohatství lidstva.

  • Lidé se historicky adaptují lépe na teplo než chlad. Saharské obydlení skončilo před 8 tisíci lety díky ochlazení. Žili tam žirafy i sloni, stejně tak i četné národy.

 

 

Takže ještě jednou. I kdybychom vyprodukovali veškeré možné množství CO2 do atmosféry, teplota reálně stoupne nejvíce o jeden stupeň celsia. Největšími problémy planety je přemnoženost obyvatel třetího světa a jejich devastující efekt na přírodu.

 

 

Výsledek obrázku pro overpopulation png

 

I v téhle době jsou vědci, kteří volají  " přece se točí",  a stejně tak jsou umlčováni a zesměšňováni. Nesmyslnost vlivu CO2 na teplotu byla lidem vnucena jako mantra a zároveň bylo populaci sděleno, že společně poručíme větru a dešti. Netřeba ale vinit jen politiky a samozvané elity. Protože jsme to my, kdo jsme ty blbce dosadili na jejich místa a ještě jim za jejich žvásty platíme. Stará myšlenka povinné "volební daně" se počíná znovu jevit velmi atraktivní.

 

Autor doufá, že sto korun za účast na volbách by odradilo většinu blbců.

 SLÁVEK KASPERLE

 

 


Komentáře (17)add feed
... : zuza
V tom případě musím znát definici blbce. Je to diagnoza?
prosinec 18, 2018 04:54
... : Josef Kouba
90% skleníkového efektu způsobují vodní páry. Veškerá zeleň vdechuje při slunečním svitu CO2 a vydechuje kyslík. Bez CO2 bychom měli na zemi poušť a nic živého. CO2 je těžší než ostatní plyny v atmosféře. Jeho množství v atmosféře je přibližně 350 PPM (částic v milionu) Ve městech je koncentrace vyšší, zvláště v zimě. Hořením se zemní plyn či propan přeměňuje v CO2 a páru.
Ve sklenících je uměle CO2 vyráběno protože, na př. salát, či růže " roste 4 x rychleji. Nemyslím si, že světová populace příliš ovlivňuje změnu počasí. Je to cyklus.
prosinec 18, 2018 05:32
... : NČ
Definici blbce jsem si už dávno zformeloval jasně: Blbec je každej, kdo se mnou nesouhlasí.
-------------------
K oteplení samotnýmu nemám co říct. Argumenty obou protistran znějí velmi přesvědčivě, v tom aby se teda prase vyznalo. Souhlasím bez výhrady jen s jedním závěrem: "Největšími problémy planety je přemnoženost obyvatel třetího světa...".
------------------
Že jsme to my, kdo jsme ty blbce politiky dosadili na jejich místa a ještě jim za jejich žvásty platíme, to je taky zjevný. Jen mi chybí řešení.
Volby za kilo? To se mi nejeví jako nástroj pro vyloučení blbců, spíš pro vyloučení chudiny a flegmoušů. Vhodnější mi, kdyžuž, připadá třeba sleva na dani, čímž by se zvýhodnil dělnej lid a omezili nepracující paraziti, dávkaři. To by se muselo ještě vypiplat. Ale proč piplat, když je to stejně nereálný?
A pak, a to hlavně! Volební systém nikdy nemůže vynést do vyšší a nejvyšší politiky lidi čestný, ochotný pracovat pro blaho národa. Důvod je jednoduchej - takovej člověk se do politiky nehrne a i kdyby se přecijen někde hrnul, stranický mašinérie ho mezi sebe nepustěj, nelítostně ho zlikvidujou už na úrovni vesnický (obvodní) organizace.
prosinec 18, 2018 06:16
... : Sidon
Mě by zajímalo, na koho by svedli ti fanatičtí enviromentalisti tohle -
Celkem bylo napočítáno 52 chladných a 52 teplých výkyvů teploty ,
když tenkrát bylo lidí na naší planetě poskrovnu a nikterak neovlivňovali ovzduší a vodu.

["b]Dotaz: doba ledová
Kdy byla doba ledová? Od kdy do kdy? Moc děkuji

Poslední doba ledová začala přibližně před 2,5 miliony lety a skončila před 10 000 lety. Nebylo to však stálé zalednění - střídala se chladná období (doby ledové - glaciály) s teplejšími období (doby meziledové - interglaciály). Celkem bylo napočítáno 52 chladných a 52 teplých výkyvů teploty (zjištěno z hlubokomořských usazenin). V dobách meziledových bylo klima celkem teplé (možná o něco teplejší a vlhčí než je dnes). Od těch 10 000 let vlasntně trvá zatím poslední doba meziledová (interglaciál)."

http://www.gweb.cz/dotazy/d-315/
prosinec 18, 2018 06:42
... : NČ
Tak jsem si teď přečetl nenápadnou zprávu, že v noci Česko podepsalo Globální pakt OSN o legalizaci čmoudů. Za Česko to podepsal jakejsi podůředník. Takže nakonec ta babišiáda přinesla kýženej výsledek, vypadá to, že o nic jinýho EP a EK ani nešlo.
Vadí mi, že tv zprávy se, místo tohohle, věnujou už hodiny stavu dálnice.
Vadí mi, že mlčí Zeman, kterej si, možná záměrně, vzal dovolenou.
Vadí mi, že mlčí Babiš.
Ne, že bych si dělal iluze ve smyslu, že jiní politici by se chovali statečnějc, ale přecijen bych od těch dvou nejvyšších chtěl slyšet, proč tak náhle změnili názor, když ještě před týdnem prohlašovali, že se zachovají stejně, jako USA a Maďarsko.

prosinec 18, 2018 08:47
... : mila1
kopírováno přímo z Parlamentních listů:
Na sociálních sítích začali občané vládě spílat, že navzdory slibům přijala tímto hlasováním široce diskutovaný migrační pakt. Rozdíl vysvětlil premiér Andrej Babiš. „Ne, ne, jedná se o dva dokumenty. Globální pakt o migraci, tzv. Marrákešský pakt, od kterého jsme ustoupili, se hlasuje až ve středu. A tento pakt nepodpoříme, budeme hlasovat proti. Včera se pouze hlasovala právně nezávazná rezoluce Úřadu vysokého komisaře, která je v souladu se Ženevskou konvencí z roku 1951 a která nemá aboslutně žádný vliv ani dopad na migrační politiku vlády,“ napsal ParlamentnímListům.cz.

prosinec 18, 2018 10:03
... : andrea
Pokud tento pakt neměl žádný vliv ani dopad na migrační politiku - neměl být vůbec podepsán. Pakliže byl podepsán, jedná se opět o nějakou čertovinu!!!
Nevidím nejmenší důvod neevropské uprchlíky asimilovat, začleňovat do systémů, přidělovat a živit je z peněz, které náleží občanům EU.
Velice ráda bych věděla, jak je možné, že zástupci ČR podepsali Globální pakt o uprchlících, ačkoli premiér jménem vlády tvrdil, že se vláda shodla na odmítnutí obou paktů, anebo odstoupení od jejich schvalování, což je ve výsledku v podstatě totéž. Dohodli se během noci v kuloárech jinak? Anebo kdosi, víme, o kom je řeč, jednal v rozporu s usnesením na vlastní pěst jako součást bojkotu vlády i premiéra samého, že by takový "nepatrný" puč? Máme to považovat za další vlastizradu?! Jako tu mnichovskou? Jako ono kupčení naší zemí mezi USA a SSSR v roce 1968 a jako obětování republiky po roce 1989? A nechť se mi nikdo nesnaží namluvit, že je mezi zmiňovanými pakty rozdíl, prostudovala jsem je řádně. Není! jeví se to obdobně jako s odhlasovávanými komplexními balíčky nařízení a zákonů, do nichž se zasunou jinak neodsouhlasitelná rozhodnutí.

Jen by mne zajímalo, a to jmenovitě uvedeno, kdo dal pokyn k tomuto hanebnému kroku a kdo konkrétně onen nebezpečný pakt za nás podepsal. kdo za to vše ponese odpovědnost, kdo ponese odpovědnost za veškeré následné dopady na naši zemi, její občany, kteří v drtivé většině podvodné pakty odmítali?.
Jako občanka a volička požaduji tvrdé, nekompromisní vyvození důsledků, jak se sluší a patří dle zákoníku práce při hrubém porušení pracovní kázně, což bývá uplatńováno na všechny pracující. I vy jste zaměstnanci placení z peněz dańových poplatníků.
prosinec 18, 2018 10:51
... : NČ
To je teď takovej novej zvyk, že se politici z celýho světa někam sletěj na slet, sežerou tam chlebíčky, vyfotěj se, slavnostně podepíšou zcela bezcenný cáry papíru a zase se rozletěj domů, aby zvěstovali, že tam vůbec o nic nešlo, jen si udělali takovej vejlet.
Už to objasňoval chudák zpocenej Petříček. Akorát teda ještě nevim, jakej je rozdíl mezi uprchlíkem a migrantem Ne v nějaký definici, tu není problém vymyslet, ale jak se to pozná v praxi.
Bude v tom nějakej fígl, když uprchlíky chceme a migranty nechceme. Ale já na to přijdu .....
prosinec 18, 2018 15:21
... : NČ
Jen pro informaci ostatním. Pilná čtenářka Parlamentních listů to už jistě zhltla:

Europoslanec Jan Keller: "odhlasování globálního kompaktu OSN o uprchlících má stejný status jako globální kompakt o migraci".

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Dulezity-vzkaz-profesora-Kellera-pro-Babise-Objasnuje-vam-Petricek-vzdy-vse-spravne-Kompakt-OSN-o-uprchlicich-ma-stejny-status-jako-kompakt-OSN-o-migraci-563760
prosinec 19, 2018 05:23
... : *deeres*
Začíhá přituhovat. Už teď je lépe středu Prahy se vyhnout, obzvláště v nočních hodinách. Ono je to z hlediska bezpečnosti jedno, jestli podepsali, nebo nepodepsali, dokud jsme v Schengenu. Nebude to dlouho trvat z našeho hlavního města se stane vyloučená zóna. Budeme stejně světoví, jako ve Švédsku, nebo Anglii. Podepsáním nějakého papíru, který prý nic neznamená, jsme se zavázali, že nejenom přijdeme o bezpečnost, ale budeme si kobylky ještě živit. Kobylky budou mít všechna práva, my žádná. Dnešní mládež s mozky vymytými naším vzdělávacím systémem bude své záhubě tleskat.
Stačí se podívat, jak to postupovalo v Anglii. Města s největším výskytem zón, kam by se běloch neodvážil a semeniště teroristů, ta mají starosty muslimského vyznání. Birmingham, Londýn, Sheffield, Blackburn, Oxford.........
Nakonec i tady za Prahou už se začínají trousit černé mátohy.
prosinec 19, 2018 09:04
... : *deeres*
Když jsem četla o hrůzném činu Breivika, tak jsem nechápala. Proč, luplo mu v kebuli? Tady o multikulti ještě nebyla žádná řeč. Teprve později jsem se dočetla důvod, on nenáviděl mládež novou, mládež levicovou. Jeho advokát uvedl, že Breivik vyrůstal u pěstounů pedofilů a byl několik let znásilňovánl. Pumový útok a vyvraždění socialistické mládeže, to vyvřela jeho nenávist. Doporučuji si přečíst prohlášení bývalé norské velvyslankyně o nás hnusných Češích. Ze strany Norska, nulová sebereflexe.

https://www.securitymagazin.cz/security/norsko-za-vsechno-muzou-ti-hrozni-cesi-1404062138.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Diskuze pod tím článkem je také výživná.
prosinec 19, 2018 15:37
... : Krakonoš
Jsem rád, že ve svym věku patřím k mládeži, jelikož tleskám. A výtečně se nad zděšením voličů MZ a AB bavím. smilies/grin.gif Deeres, nikdo ti nebrání jít v Breivikovejch šlépějích, když už jeho činu konečně rozumíš. Sežeň někde Lenku (adresa bude jiste v redakci), ta pomůže s výzbrojí a výcvikem, a můžete se do toho dát. Krásný svátky! smilies/smiley.gif
P.S. A k tématu: Až se voteplí vo ten reálnej jeden stupeň, jak píše Slávek (a nedělám si iluze, že tomu dokážeme jakkoli zabránit), tak se tady v mírným pásu nejspíš nestane nic tak hroznýho, co se podnebí tejče. V tom má Slávek pravdu. Ale dost hrozný to začne bejt tam dole, kde je jako na potvoru to lidstvo vopravdu přemnožený. A pak tu budou stamiliony uprchlíků, nikoli migrantů, kterejm půjde prostě vo kejhák. A protože zemeguľa je tak blbě uspořádaná, že na jih vod rovníku skoro nikde žádná pevnina nejni, půjdou na sever. A nezastaví je ani Miloš s becherovkovým kalašnikovem, ani nejmoudřejší car všech dob Vladimir, ani sebevětší Dodaldovo voplocení, a dokonce ani největší ze samurajů Tomio. Co pak budete dělat vy, kdo je tu v žádným případě nechcete ani v počtu menším než malým? Půjdete do nich napalmem nebo atomovkama? No, vono se to asi tejká spíš našich potomků, my už se toho nejspíš nedožijem, což mě rmoutí, ale zase já věřim na reinkarnaci, takže v nějaký podobě u toho nejspíš budu smilies/wink.gif.
Tak ještě jednou - šťastný a veselýýý! smilies/cheesy.gif
prosinec 20, 2018 12:25
... : *deeres*
Krakonoši, jaksi si neporozuměl. Já Breivikův čin neschvaluji, jenom jsem napsala, proč jednal tak, jak jednal.
Jen tak mimochodem, když tedy máš to nové myšlelní, co bys asi tak říkal, kdyby ti nějaká instituce, je lhostejno jaká, sebrala dítě, na čísi udání a i kdybys prokázal, že udání nebylo pravdivé, dítě by ti nevrátili a skončilo by v pěstounské péči. Já znám takový případi od nás, ještě za ombudsmana Motejla. Matka se dcerou setkala až v její dospělosti. To bys asi mluvil trochu jinak.
Já nemám sklony k násilnostem, ale sebrat mně dítě, kdo ví, čeho všeho bych byla schopna.
Ti, co kobylky nechtějí v západním světě se bohužel nebrání, oni se stěhují. Podle svých možností do Jižní Ameriky, do Maďarska a i do okolí Prahy. Moc by ses divil, co je tu v současnosti na západ od Prahy Angličanů a Němců. Otázka je, kam se budou stěhovat potom, až se ten mor rozšíří i sem.
prosinec 20, 2018 13:20
... : NČ
Nějak nechápu, Krako, čím se tak velmi bavíš. Např. já jsem volil Zemana i Babiše a zděšenej nejsem. Tvou radost, vyjádřenou přiteplenejma smajlíkama, ti ovšem svým doznáním jistě nezkazím. Ty víš svý a tak i víš, že zděšenej prostě bejt musim, akorát se stydím, to přiznat. Tak by mě zajímalo, a skutečně vážně, kdo jsou podle tebe ti poctiví a čestní, kteří, by upřímně pečovali o blaho a rozkvět národa. Někdo tam sedět musí a když to teda nemají bejt tihle dva, tak kdo jako?
Tvuj blábol k Breivikovi a Deer, je skutečnej pitomej blábol, tak na úrovni debila z jukónu (sorry jako, ale slušnějc to napsat neumim).
Až se sem začnou hrnout čmoudi, nemusí se to likvidovat zrovna napalmem nebo atomem. Jsou už různý lasery, ultrazvuky, infrazvuky, a pod., a věřím, že pud sebezáchovy je použije bez zaváhání. Netřeba to pálit, když se to může rovnou vysublimovat.

prosinec 20, 2018 14:51
... : Krakonoš
Kdyby mi sebrali nevoprávněně dítě, tak bych vo něj bojoval. A co jako? Někde jsem napsal, že souhlasím s nevoprávněným vodebíráním dětí? Nesouhlasím. A co jako? Takže znovu - hezký Vánoce! smilies/wink.gif (Všek jsem nikdy netvrdil, že jsem bystřejší než debil z jůkónu, ne? smilies/grin.gif)
prosinec 20, 2018 15:05
... : NČ
Jen jsi dokázal, že bystřejší skutečně nejsi.
Ještě dodám: I loďka dokáže unést jen tolik zátěže, kolik unese.
Když dojde ke skutečně kritickým situacím, kdy jde skutečně o holej život a přežití, tak se uplatní Zákon džungle a Právo silnějšího, který byly, jsou a budou, VŽDYCKY nadřazený všem smlouvám, paktům, deklaracím, kecům o lidských právech. Ve skutečně kritických momentech se rázem stanou bezvýznamnejma cárama papíru.
Přečti si o historii a antropologii, třeba se staneš více moudrým.
prosinec 20, 2018 15:35
... : Sidon
Jo, máme to holt těžké, Mně ta politická situace připadá jako nějaká matematická rovnice, ve které je několik neznámých. Problém je v tom, že si někdo a někteří, za tu neznámou zvolí jakousi "konstantu", která se hodí k tomu, aby ten jejich "výpočet" byl podle jejich úsudku a očekávání. Jedno o jakou stranu se jedná. Někdy se také změní znaméko plus, či mínus. Potom ale ty výsledky většinou neodpovídají skutečnosti, ač jim docela valná část lidí věří (hlavně těch, co neradi počítají, nebo to ani neumí). Když se například podíváte do historie, najdete tam spoustu postav, které jsou někdy, nebo někde, hodnoceny kladně, jinde a jindy zase zcelka naopak. Všechno je to vždy v něčím zájmu, aby z toho měl nějaký prospěch a užitek. Ale masy byly vždycky ovládány a nechají se dál ovládat. Ještěže Češi jsou takový chytrý národ, hned ví všechno nejlíp a dovedou si poradit. Ona ta matematika je exaktní věda, kdežto politika je mnohdy plná různých špatných věcí. Ale jak už pravili jezovité - ůčel světí prostředky. Jak si to kdo "přebere", to už je jeho věc.
smilies/cool.gif
prosinec 20, 2018 23:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]