O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - SVATÁ PROSTATO!!! PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 leden 2019
Je tohle vůbec možný? Jo - je. Ostatně, zadáte-li si do google slova: "podvedené ženy", budete mít na toto téma čtení na čtrnáct dní. A ne že by to byly případy staré... Holt podle všeho, naši čeští muži už nemají ten správný šmrnc. A asi to tak dobře neumí "okecat".  Jinak si to opravdu neumím vysvětlit. Jako  kdyby těch pár našich vypečenců nestačilo... Těch pár následujících jsou opravdu jen kapičky v moři, v moři neuvěřitelně hloupých. Jinak se to opravdu říci nedá...

 

 

 

 

 

  • Dvaačtyřicetiletá žena na kladenské policii oznámila, že ji pravděpodobně podvedl muž, kterého poznala v internetové seznamce. Dokonce prý komunikovala s „generálem za OSN v Sýrii“, který jí zadával instrukce, jak a kam má poslat peníze, které si od ní  „americký kardiochirurg“ vypůjčil... Odeslala celkem 28 100 eur v pěti splátkách. "Kardiochirug" jí sliboval, že za ní přijede do České republiky, ale bohužel nedisponuje v současné době penězi, jelikož má prý zrovna zablokovány svoje bankovní účty… Tato dáma mu tedy poslala téměř tři čtvrtě milionu korun… A stalo se, že „pan doktor“ se už neozval, a neozval, a neozval… A tak podle všeho svou kladenskou věřitelku (setsakra důvěřivou) asi nikdy nepozná... 
  •  
 
Výsledek obrázku pro cardiac surgeon

 

 

  • Žena naletěla podle policie sňatkovému podvodníkovi. Muž jí sliboval lásku a ropný vrt ve Spojených státech. Na realizaci projektu žádal peníze. Podvedená mu poslala 330.000 korun. Peníze si podle firmy, která převod zprostředkovala, vyzvedl v Senegalu. Se sedmašedesátiletou ženou se podezřelý seznámil a komunikoval s ní prostřednictvím sociální sítě. Ženě vyznával osobní sympatie, lásku a pod různými záminkami žádal o půjčku. Tvrdil, že žije v USA a peníze například potřebuje na provedení ropného vrtu či k úhradě celních poplatků," řekla. Žena finance zasílala postupně od září do prosince letošního roku.

 

  • Další oběť podvodníka (32) je ze Šumperka. Muž jí na Facebooku napsal, že je americký voják v Sýrii, že je sirotek vychovaný na faře a vdovec s dvouletým synem. Prý by ji rád navštívil. Jejich komunikace skončila poté, co podvodníkovi poslala 50 tisíc korun.
 
Související obrázek

 

 

  • Policie na Hradecku řeší další podvod přes sociální sítě. Muž, který se vydával za námořníka, vylákal z třiašedesátileté ženy téměř 400 tisíc korun. Ta uvedla, že se v únoru roku 2018 na sociální síti seznámila s mužem, který o sobě tvrdil, že je námořník a zastupuje svého kapitána. Společně měli plout do Japonska. S mužem žena komunikovala později především po e-mailu, kde jí dotyčný v dubnu sdělil, že mají na cestě přes Malajsii nějaké problémy s piráty a že musí někam uložit své cennosti včetně 250 tisíc eur (6,4 milionu korun). Na to konto měla žena za údajný balíček doručovaný nejmenovanou přepravní službou zaplatit poplatky bezmála 400 tisíc, které odeslala bezhotovostní platbou. Poslední peníze zaslala na letenku. Námořník se od doby svého údajného odletu ale už neozval a poškozená se mu následně marně snažila dovolat, dopsat.... 

 

 

 

ZAJÍMALO BY MNE, JAKÝ NA TO MÁTE NÁZOR - 

co tyhle (naivní?) ženské k tomu vede?

 

 

d@niela

 

 

Komentáře (11)add feed
... : mamča
Vede je k tomu zoufalá osamocenost. Předpokládám, že tyto ženy nemají rodinu nebo přátele o které by se mohly opřít v nouzi.
Přesto, že to vypadá na naivní husičky, mohou to být i ženy vzdělané, co si naspořily díky pracovní kariéře, ovšem zapomněly si při práci pořídit rodinu nebo věrné přátele.
Dále předpokládám, že rozhovory dotyčné dámy nevedly v Češtině, takže krom dobré znalosti práce s PC, byly i jazykově zdatné (nejspíš v Angličtině).
Jak jinak si vysvětlit, že ženy dobře situované se zamilují do virtuálního chlapa, kterého nikdy neviděly (pouze na fotce, kdovíkoho) a jsou schopné posílat finance, které měly nejspíš naspořené na stáří.
Virtuální svět je mnohem nebezpečnější, než jsme ochotni si připustit. A taková osamělá žena toužící někomu pomáhat a zahrnout ho láskou a penězi, je v tom ztracená. S "Frantou od vedle" by se jí to nejspíš nestalo...
leden 22, 2019 06:54
... : Michal
Dnes mi přišla sms: P.Batalina Alena, kontaktujte me prosim rychlene v neodkladne zalezitosti na tel 599529899. Dekuji. Sukac.B4B
Přišlo to z čísla 420731510598.
Mně to připadá jako jeden z mnoha podvodů vedoucích přesměrováním kamsi na druhý konec světa a počitadlo hovorů do ciziny se pěkně zatočí. Nemyslíte? Každopádně, nevolal jsem nikam a nebudu. Když je to tak neodkladné tak ať paní Batalina volá rovnou. smilies/wink.gif
leden 22, 2019 07:47
... : NČ
Ale proč teda, mamčo, žádná osamělá žena netouží zahrnout láskou a penězi mě?
leden 22, 2019 08:13
... : mamča
No Michale...:-)
Ta zgruntu hodná paní Tě má zřejmě ve svém adresáři zaneseného jako "Šukač B4B", a Ty nic ? smilies/grin.gif
A přitom je to tak neodkladné. smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
leden 22, 2019 08:13
... : mamča
NČ : Asi vypadáš málo osamělej. Tyhle samaritánky hledaj bohatýho, ale zanedbanýho chlapa, aby ho mohly vykoupat, oblíknout a dotvořit k obrazu svému.
A to Ty nejsi, a taky by ses při "dotvoření" asi cukal... smilies/cheesy.gif
leden 22, 2019 08:27
... : NČ
Aspoň jednu podmínku splňuju beze zbytku. Zanedbanej jsem dostatečně.
Už teda chybí jen maličkost - zbohatnout. Ale zase, proč hledají némlich bohatýho, když bohatý jsou? Proč jim nestačí jen ta zanedbanost?
leden 22, 2019 09:32
... : *deeres*
Já bych řekla, že to jsou zoufalky, co mají peněz jak šlupek, které si samy nevydřely a v hlavě mají na........, jinak to snad ani není možné.
Zrovna dneska jsem četla článek o SMS, které si nejdříve, kdoví proč objednáte? Přijdou vám pak na mobil vámi placené zprávy, od telefonního čísla končícího na 099 a každá ta SMS vás stojí 99,-Kč. Prý si takto můžete, jako exkluzivní službu objednat třeba předpověď počasí pro místo pobytu.
A každý den vám pak chodí informace, že třeba dnes v úterý v v 8hodin ráno je u vás pět pod nulou. Další zpráva přijde zítra i pozítří i popozítří......... a prý jen těžko se z takové objednané užasné služby vyvážete.
Jestli to je tak doopravdy, to jsem se po přečtení prémiové nabídky O2 nedozvěděla. Sice tam píší, že služba může být zpoplatněna až 99,-Kč za SMS, ale asi to nebude zrovna ta o počasí.
Ceny Premium SMS
Výše ceny za odeslanou Premium SMS zprávu je dána šestou a sedmou pozicí čísla Premium SMS. V současné době je minimální cena jedné SMS pro koncového zákazníka zaslané v rámci služeb Premium SMS 1 Kč. Maximální cena je 99 Kč (ceny jsou uvedeny včetně DPH).
Cena Premium SMS je zákazníkům využívajícím předplacených služeb odečtena z jejich kreditu a u tarifních zákazníků je zahrnuta ve vyúčtování služeb.



NČ, co si stěžuješ, podívej se do své pošty do spamů, já tam mám nabídek pořád plnou stránku, od Maryrose, Kathlene, Niki, Kasandry......začínající slovy:
I can’t live without love! Lack of sexual life is my main problem. Dudes are too shy to call me on a date.
Dneska mně to přišlo i česky (taky dobrý):
Ahoj,jsem už moc moc dlouho sama a bez přítele, a snažím se navázat nový vztah ... vlastně tak úplně třeba nejsem sama, jednoho přítele mám, ale.....
Já to vždycky označím a smáznu, ty bys mohl odpovědět smilies/wink.gif
leden 22, 2019 09:39
... : NČ
Já takový spamy občas taky dostanu, ale převážně od ruských dívek, který netoužej po ničem jinym, než se se mnou seznámit. Protože ovšem nejsem uplně blbej, je mi jasný, že jde o špiónky. A to zase prrrrr!
leden 22, 2019 14:22
... : mamča
NČ : ...i špiónky ju majů. smilies/cheesy.gif
leden 22, 2019 15:44
... : NČ
No to jistě. Ale to už bysme se zase dostali k ml. Babišovi a k Jelizavjetě. Já bych jí taky určitě něco vykecal.
leden 22, 2019 17:19
... : marty
Na neznámé číslo zásadně neodpovídám. Pokud se mi zdá hodně podezřelé, nebo volá vícekrát kouknu na goolge, kde se dá zjistit co to může být zač. Třeba tady:

https://www.kdomivolal.eu/vyhledavani-telefonnich-cisel
leden 26, 2019 06:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]