O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHUDINKA IMIGRANT A VINÍK SALVINI? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 srpen 2018
A je to opět zde. Kdo to vyvolává rasistické myšlenky a podněcuje migranty ke vzpouře tentokrát? Láskyplní členové sociálních center. V Itálii jsou sociální centra vázaná na levicovou proimigrantskou politiku. Proto se také vždy účastní manifestací levicového proudu. Tato snaha dostat Salviniho pryč z funkce, už vypadá jako „sluníčkářský národní sport.“

 

 
 

 

 

Stovky afrických migrantů v Neapoli, na náměstí Garibaldi, demonstrovaly proti rasismu - křičí nadávky všeho druhu proti Salviho „rasistické“ politice - vyburcováni sociálními centry po tom, co dva Italové postřelili jednoho Senegalce.

 

Slogany proti rasismu a proti ministru vnitra Matteovi Salviniovi, který podle demonstrantů v Itálii podporuje atmosféru nenávisti.

 

 

 

 

Policie jde po stopě mafie, na niž všechno ukazuje (v Neapoli je to Camorra). Je to stejné jako vždy, obvyklé schéma. Provokatéři ze sociálních center v zadních řadách a vpředu migranti, kteří ječí a řvou proti ministru vnitra Matteovi Salvinimu a proti celé Lize obecně. A od sloganu se během krátké doby přešlo k těžkým urážkám.

 

Novinář Sergio Rame v sobotu 04/08/2018 v deníku il Giornale napsal, že zdravotní stav Cissè, 32letého zraněného Senegalce, raněného při střelbě před dvěma dny v Neapoli ve čtvrti Vasto - poblíž hlavního nádraží, jsou stabilní. Imigrant má zlomeninu stehenní kosti a byl přijat do nemocnice Loreto Mare. Není tedy v nebezpečí života. Vyšetřování, které provádí místní policejní hlídka, Generální vyšetřovací oddělení a zvláštní operace (DIGOS) i komisařství Vicaria-Mercato, nadále pokračuje.

 

V této oblasti existuje silná kriminalita, zejména vliv klanu Mazzarella, který s padělaným zbožím prodávaným migrantům vydělává měsíčně až 50 tisíc eur. Pro sociální centra je ale místo toho motivem rasismus a jediným viníkem je Salvini, protože - jak křičí imigranti demonstrující na náměstí - „povzbuzuje atmosféru nenávisti v zemi.“

 

ZDROJ:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/immigrati-piazza-napoli-volano-insulti-lega-e-salvini-m-1561947.html

https://www.napolitoday.it/cronaca/immigrato-ferito-spari-vasto-video.html

 

MONIKA PILLONI

 

 

 

 

 

Komentáře (10)add feed
... : mia I
srpen 06, 2018 06:41
... : *deeres*
Mio, v komentářích se ale dočteš, že jsme hajzlové xenofobní, protože to se tam natáčel nějaký umělecký film a žádný fejk.
Teď se znovu ukázalo, jací jsme šmejdi, v souvislosti se smrtí dvou vietnamských kluků.
Jeden článek vedle druhého, Čechy pranýřuje. A už se teď dočtete, že čestný předseda a tiskový mluvčí Česko-vietnamské společnosti Marcel Winter žádá vyšetření údajného odmítání záchranářů, kteří prý chlapcům odmítli pomoc.
S národností to podle mne nemělo nic společného. Kluci tam byli s celými rodinami a nikdo z nich nevěděl,po delší dobu, kde kluci jsou. Jestli na souši, nebo ve vodě bez dozoru. Kluci neuměli plavat, stejně tak, jako jejich rodiče. Nějaká líná nána v pokladně jim sice nepomohla, ale pomáhala hledat skupina dalších návštěvníků. Nehlídat děti u vody jako ostříž,děti bez plavecké dovednosti, jenom s nafukovacím kruhem, to je prostě kravina.
Ale už se teď dočtete, že čestný předseda a tiskový mluvčí Česko-vietnamské společnosti Marcel Winter, žádá vyšetření údajného odmítání záchranářů, kteří prý chlapcům odmítli pomoc.
V Itálii „povzbuzuje atmosféru nenávisti v zemi“ Salvini, u nás tisk.
srpen 06, 2018 09:23
... : NČ
Sorry jako. Nějak mi není jasný, co je na vítačství černý invaze levicovýho.
To jako, že u nás třeba vítačská TOP má bejt levicová? Nebo je to rovnou celá kavárna? Ale co potom zase třeba ODS, která příliš vítačská není? A to jako taky, že "levice" podporuje a vítá ohromný zisky převoznických mafií? To bych fakt od levice nečekal, že bude podporovat mafii. To nás na VUMLu neučili. V tom aby se prase vyznalo.
A jak mám teda já vědět, jestli jsem levicovej nebo pravicovej? Vždycky jsem byl tak jako příznivcem čistýho trhu, konkurence, úspěšnýho podnikání, současně ovšem s jakousi sociální solidaritou státu (především progresivní daně) pro ty, kteří jsou méně schopní z jakýchkoliv důvodů. Určitě ale ne pro podporu lemplů, na tom systému celoživotně parazitujících (to není rasistická narážka, aby si náhodou někdo nemyslel).
Tak teď nevim. Jsem pravice nebo levice? Kdo se ve mně vyzná, když se nevyznám ani sám v sobě?

srpen 06, 2018 09:23
... : mia I
deeres bohužel to je mor poslední doby - hledat vinu v druhých, ne u sebe. Myslím situaci s těmi vietnamskými kluky a jí podobné. Jestliže skupina deseti Vietnamců nebyla schopna uhlídat dvě děti a v okamžiku, kdy zjistili, že kluci nejsou, nevědět, kde je mám? Co na to říct? A vinit z toho druhé a míchat do toho xenofobii? To je nehoráznost. Jiná situace by byla , kdyby se dítě před zraky matky topilo a ona volala o pomoc a nikdo nezasáhl. I když nevěřím, že v mračnu lidí by se nenašel někdo, kdo by se v dané situaci nevrhl do vody dítě zachránit. Tohle bylo ale zcela jiné. Být u vody, kde je koupání na vlastní nebezpečí a nevědět, kde je mé dítě, je trestuhodné.


srpen 06, 2018 09:33
... : *deeres*
Levice a pravice už neexistuje. Těžko odlišit, kdo je kdo, když se strany samy k levici, nebo pravici hlásí, bez naplnění odpovídajícího programu. Ve skutečnosti to je jeden proud kšeftů, dohod, podvodů a podrazů, zleva i zprava.
srpen 06, 2018 09:37
... : NČ
Já už to taky neliším na pravo-levo. Jen na vítače x nevítače. Jediná volba je tudíž Tomio! Ode mě ji má stoprocentně, i když i Andrej se mi zatím zdá taky skousnutelnej. Teda - nebejt jeho trapáka Metnara, kterej něco v Marrákeši podepsal a vlastně ani neví, co podepsal.
Vo věčně vořralym Junckerovi, věčně zlitym jak dobytek, je asi uplně zbytečný, se nějak dál vyjadřovat.
srpen 06, 2018 11:25
... : NČ
Havel, 1.1. 1989: "Vláda věcí tvých se k tobě, lide, navrátila".
Je to až neuvěřitelný, jak směšně to dneska zní.
Jak jsme mohli bejt takoví blbci a věřit zrovna tomuhle *******
srpen 06, 2018 11:48
... : NČ
opr: 1.1. 1990, samozřejmě
srpen 06, 2018 11:49
... : NČ
Nojo. Diskuse skončila. Chápu. Je vedro.
srpen 06, 2018 12:57
... : *deeres*
Tak já něco přihodím. Ono je beztak těžké uchovat si v tom vedru zdravý rozum, ale tohle je nářez. Ještě, že nás ti komouši vychovali k tomu, nevěřit ničemu.
https://www.facebook.com/michal.skarvada.1/videos/1901648093194414/

srpen 06, 2018 13:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]