O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CO NÁM TO TEN CERMAT ZASE U(PO)DĚLAL? PDF Tisk E-mail
Úterý, 01 květen 2018
Podle vzrušených zpráv na všech TV stanicích se muselo jednat přinejmenším o nehorázný porušení všech existujících lidských práv. Ani slovo však nepadlo o podstatě věci. Tak jsem se musel mrknout blíž, protože já už jsem holt takovej, že lidský práva mi ležej na srdci jako máloco:

 

 




Způsobila to jedna češtinská otázka v testech pro přijetí dětí na gympl: Které z následujících slov obsahuje kořen, skládající se ze čtyř hlásek?

 

 A) objevili, B) zabručeli, C) rozběhla, D) nevydržela. Správná odpověď je jen jedna jediná. A teď, bábo raď! Na flagrantní porušení lidskejch práv je přímo zaděláno, protože, blbá otázka = blbá odpověď.

 

Kdyby otázka zněla: "...skládající se ze čtyř písmen...", není co řešit. Ovšem s hláskama je to ošemetnější. Kořen "běh" má taky 4 hlásky (bjeh), byť jen tři písmena. A tak, protože CERMAT uvedl jako jedinou správnou čtyřhláskovou odpověď slovo "zabručeli (bruč)", byly málem veškerý přijímačky na gymply anulovaný; řeší se to teď na nejvyšších místech, už jen čekám okamžitý svolání mimořádný parlamentní schůze a svolání Bezpečnostní rady státu, protože to klidně mohla bejt sabotáž, provedená ruskejma hackerama na přímej Putinuv příkaz.Zjištěno vzápětí bylo, že v součtu bodů ze všech otázek byli chybou poškozeni pouze dva žáci, kterejm teda byl test uznanej za vyhovující. 

 

Související obrázek
 

Tak bych řekl, že CERMAT se opět příliš nevyznamenal. Ovšem dělat z toho aféru rozměrů téměř globálních, s desetiminutovejma zděšenejma komentářema na všech TV stanicích - sorry jako.

 

 

Komentáře (3)add feed
... : *deeres*
Jsem stejně "chytrá", jako pracovníci CERMATu. Hláska, nebo slovo, vsjó róvno. Já bych to tedy zabručela správně.
A o něčem psát musej´, nemůžou si všechny zprávy pořád cucat z prstu. To by všechny stanice TV byly samé fejky. Už teď se nedají některé poslouchat.
květen 02, 2018 10:06
... : andrea
Nějak nechápu, že "v pravěku" se maturitní otázky vysílaly rozhlasem, všechno to opravovali sami profesoři - a kupodivu, šlo to. Nebyl žádný průxxer... Nestálo to nic, snad jen přesčasové hodiny těch kantorů.

Jenže - postaru se žít nedá, no. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
květen 02, 2018 12:56
... : NČ
Souhlas, Andreo. Až teda na to, že to tvý "postaru se žít nedá" je taky fejk. Což třeba ani netušíš.
To tehdá, když Kléma zase přitáhl zlitej jak dobytek z hospody a dostal od Marty po hubě válečkem na nudle, tak vylezl na balkón a řval: "se starou se žít nedá, soudruzi". Dějiny to pak už jen krapet poupravily, jako ostatně vždycky uplně všechno.
květen 02, 2018 13:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]