O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PSA SE ZBAVTE! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 únor 2018
Trvalo to dlouhých dvanáct let … Manželé se rozhodli, že na stáří půjdou bydlet do pečovatelského domu. Jedná se o samostatné byty, které patří městu, ale funguje v nich pečovatelská služba. Když však konečně přišla zpráva, že byt je jim přidělen, radost ze zprávy vzápětí vystřídalo zoufalství z budoucí ztráty - milovaného psa.

 


 

 

 

 

 Výsledek obrázku pro eyes crying png

  Na městském úřadě jim totiž oznámili, že si s sebou svého malého pejska vzít nemůžou. „Řekli, že ho s sebou mít nesmíme. Psa se zbavte…“ V době, kdy o místo s manželem žádali, nijak nezjišťovali, jestli tam je možné mít s sebou zvířátko, protože ani žádné neměli. To až před osmi léty ho paní našla jako štěně v příkopě a od té doby žil s nimi. 

 

To sdělení, že se musí s milovaným psem rozloučit, ji pochopitelně zdrtilo. Když pak šla domů, plakala tak, že pro slzy neviděla na cestu, a zlomila si nohu v kotníku. Nakonec se jí podařilo pro svého milovaného čtvernožce najít nového hodného majitele.

 

Ale co se nakonec ukázalo - zákaz chovu domácího zvířete ale není uvedený ani ve stanovách onoho zařízení. Navíc už nyní jeden z nájemníků bytu tam prý psa má, proto by to neměl být problém ani v tomto případě. Nicméně té nešťastné paní bylo sděleno něco jiného...

 

JAKÝ JE VÁŠ NÁZOR:

myslíte, že to bylo správné?

 d@niela

 

 

Komentáře (6)add feed
... : Michal
To si zase nějaký aktivní blb něco vysvětlil. Nejhorší jsou lidé, kteří neumějí říct Já nevím. A tak vymýšlejí.

únor 20, 2018 07:07
... : *deeres*
Dej blbci čepici..... smilies/cry.gif
únor 20, 2018 07:41
... : NČ
Jistě je to od úředníka svinstvo. Votom žádná.
Ale sorry jako, obstarat si informace a ověření ze skutečnýho zdroje, něčeho, na čem mám zásadní zájem, by mělo bejt úplnou samozřejmostí. Třeba jen si dojít s dotazem za správcem budoucího bydliště.
Právo majitele bytu, nepovolit nájemníkovi v bytě zvíře, skutečně existovalo, ale skončilo někdy v r. 2014.
Bohužel, je to tak odjakživa a bude i nadále, že když o něco stojím, tak si za tím musím jít sám a nebát se zeptat "Proč? Podle čeho konkrétně? Kde je to napsaný? Jakou to má právní sílu? Nejsou Stanovy protiprávní?"
Vím, že pro starý lidi je tohle někdy těžko řešitelný, byli po celej život zvyklí, že co řekl úředník, to je zákon, jenže - doba se změnila. Úředník je zase jen člověk, někdy fajn, jindy hajzl.
únor 20, 2018 09:45
... : Myška
Co k tomu říct? Za blbost se platí a zde doplatili lidi na svou důvěřivost a víru ve správnost konání úředníka. U starých lidí je to těžké, jak píše NČ. O to větší nemravnost je to od daného úředníka, který je - podle mne schválně - mylně informoval.
únor 20, 2018 10:54
... : doktor
Jsem naštvanej,když se někomu ubližuje a nemohu pomoci.Je nefér ,když o životě lidí rozhodují arogantní blbci.
únor 21, 2018 12:08
... : Lasička
No a nešlo by to, aby se pes vrátil od nového majitele ke starým??
únor 24, 2018 11:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]