O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PEC NÁM SPADLA, PEC NÁM SPADLA... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 18 leden 2018
Výsledek obrázku pro spadlý mostMožná, že někteří ti, co stejně jako já, pamatují dobu, kdy kamennému uhlí se teprve nalévaly pupeny, tak I ti si  vzpomenou, jak tenkrát začaly v Praze padat staré rozpadlé římsy. Jednoduše - celá dlouhá léta nikdo nic neopravoval, o nic nestaral. A teprve, když tenhle ...... (doplňte si nějaké slušnější slovo, třebas "švajneraj") zabil několik lidí, teprve pak se začaly domy prohlížet a poté se začalo "řešit". Ty nejhorší kusy byly opatrně uraženy, pod ostatní (a že byly padací i balkóny) byla postavena ochranná lešení.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A jak to vypadá,

podobný průšvih tu máme zas…


 

který spojuje Holešovice a PalmovkuZjistilo se, že jedna část Libeňského soumostí je v havarijním stavu. Ta část mostu má omezenou nosnost a maximální nosnost v daném místě je pět tun,” oznámil Dolínek s tím, že tato hodnota je kritická zejména kvůli hmotnosti tramvají, které po mostě dosud přejíždějí. Nákladní doprava byla na mostě zastavena už před lety.

Dolínek upozornil, že o řešení situace usiluje už několik let. „Budu chtít, aby ta uzavírka byla co nejméně zatěžující pro Prahu,” uvedl s tím, že most se zcela uzavře pro automobilovou a tramvajovou dopravu. Pro chodce a cyklisty by měl být nadále přístupný. „Uděláme vše pro to, aby byl provoz co nejdříve obnoven alespoň částečně,” uvedl dále Dolínek s tím, že nemůže slíbit, kdy se tak stane.

Opravy havarijního stavu Libeňského mostu potrvají minimálně tři týdny. Další postup bude záviset i na zprávě o výsledcích diagnostických měření. Nyní je v havarijním stavu jeden z rámů na libeňské straně, přičemž celé soumostí tvoří šest celků. Podle zástupců Prahy je však nutné most posuzovat dle jeho nejslabšího článku.

 

Související obrázek

 

V metropoli je ve velmi špatném stavu celkem 23 mostů. Odhalila to kontrola, kterou město zadalo právě po pádu lávky. Ve velmi špatném stavu, na šestém stupni ze sedmi možných, je vedle Libeňského mostu též například Palackého či Karlův most.

Tak doufejme,

že už nic víc padat nebude…

d@niela

zdroj: internet

 

 

(No, snad to nedopadne tak,

jako s kdysi ...)


 
 
 
Komentáře (3)add feed
... : *deeres*
Most byl silně poškozen povodní v roce 2002 , nebyl opraven, pouze zataraseny postranní vstupy na most. Už v roce 2009 byl kvůli velmi špatnému stavu zakázán vjezd vozům těžším než 7,5 tuny a byla snížena rychlost tramvají na 20 kilometrů za hodinu , takže se šouraly krokem a přímo na mostě se nesměly protijedoucí tramvaje potkat.

A pořád se nic nedělo, tak teď se přemýšlí o tom, že most z roku 1928 srovnají se zemí a postaví nový.
leden 18, 2018 19:07
... : doktor
Dani,Prahu mám moc rád.Prahu,její Vltavu,její úžasná zákoutí a v neposlední řadě její mosty.Jsem,mírně řečeno zděšen z jejich neutěšené situace.Přeji Pražanům i nám všem,aby oprava pražské chlouby by chloubou i nadále.
leden 19, 2018 12:02
... : NČ
PŘÍKAZ POLICII Z NADŘÍZENÝCH MÍST ZNĚL: Zavřete Babiše. A ne zavřete Libeňák... Kurnik!
leden 24, 2018 16:02
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]