O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DARUJ KNIHU, DARUJEŠ RADOST PDF Tisk E-mail
Neděle, 17 prosinec 2017
Agentura „Hate Free“ představila novou knížku. Na pultech obchodů si zájemci mohou prohlédnout Santova manžela. V knížce se dočtete, že Santa je ve skutečnosti homosexuál černé barvy pleti a má manžela Clause, který je běloch. Zatímco jeden rozváží dárky, druhý v tu chvíli odpočívá doma u krbu a popíjí kakao. V knížce najdeme ilustrace, na kterých spolu spokojeně pojídají cukroví Santa a jeho manžel pan Claus. Sem tam se spolu zamilovaně manželsky políbí".


 

 

 

 

 

 

Dost dobrý. A správný! Děcka se musej vychovávat od mrňat. Kdepak klukovi autíčko a holce kuchyňku. To by v nich klidně mohlo vzbudit frustrace na celej život!

 

 

santuv manzel big
 
 
 

 

 

Též jsem ovšem na netu i zaregistroval zajímavý pojednání  O Popelce“:

 

"Jak to z pohádky jasně vyplývá, byla Popelka nemytá služka, špindíra, zmatlaná od sazí a prolezlá infekčními parazity od holubů. Je naprosto jisté, že musela silně páchnout, což rozhodně v žádném případě nemohly zakrýt šatičky z oříšků, které na sebe, nemytá, navlékla. Princ si jí musel všimnout ne na první pohled, ale na první čuchnutí (takových úchylů je podle psychiatrů prý všude spousta). A když pak jasný princ – úchyl - ještě očuchal upadlý střevíček, byl nadobro ztracen, zamilován…"

 

 

 

Výsledek obrázku pro Aschenputtel

 

 

 

Tak jsem nabyl jistoty, že letos se s vnoučaty na Popelku v TV určitě koukat nebudu. Mohl bych se nezdržet nemístných komentářů. A jestli prckům daruju bestseller "Santův manžel" to ještě promyslím. Jen bych neměl promejšlet dlouho, aby pak už nebyl „Santův manžel“ beznadějně vyprodán.

 

 

Pěkný Vánoce všem

od NČ.

 

 

Komentáře (10)add feed
... : mia I
no já vnoučata učím raději poznávat rostliny. S vnoučkem 5,5 roku jsme v létě sbírali květiny, lisovali je a začali s herbářem. Z knížek přece jen upřednostním Letadélko Káně aj.



prosinec 18, 2017 07:01
... : Míša šíša
No to snad ne!
Nč, řekni, že si děláš srandu a ta kniha ve skutečnosti neexistuje...
prosinec 18, 2017 07:06
... : mia I
Míšo taky jsem zírala, tak jsem googlila a fakt jo. Taková fantasmagorie.. Že nemá plno dětí na obědy v dnešní době , že je plno dalších problémů, to je vedlejší. Hlavně, že jsou granty na podobný krávoviny. Rozcapenost nezná meze.
prosinec 18, 2017 07:18
... : Míša šíša
Tak jsem taky zagooglila - to je neuvěřitelný.
A co Ježíšek? Nebyl on taky gay?
prosinec 18, 2017 07:23
... : doktor
Ses pomát nebo co? Pohádky jsou úžasné a někdo kdo je takto vidí je v.. !Pardon.
prosinec 18, 2017 12:28
... : d@niela
Tak mi právě Pepa (NČ) napsal, že
" Míše Šíše bych rád odpověděl na její dotas: "A co Ježíšek? Nebyl on taky gay?"
Odpověď: Ne, nebyl. Podle posledních vědeckých zjištění nebyl gay, nýbrž byl buzerant - pedofil. Přesně jak současnej Franta Papež.


A já nad tím nezaujatě zapřemejšlela a uvědomila si, že dávno jest psáno: "Nechte maličkých přijíti ke mně"... Na to téma mj. je natočen i jeden dost kruťárenskej stejnojmennej film...
prosinec 18, 2017 15:30
... : mia I
Dani, minulý týden jsem Ti poslala článek Za Andělem Páně na Mouřenec. Snad se bude líbit. smilies/wink.gif
prosinec 18, 2017 15:41
... : Moira
RAda bych, aby byl prosazen zakon o povinnosti zverejnovat financovani "neziskovek". Odmitam na tohle davat penize z verejnych rozpoctu.
prosinec 18, 2017 15:46
... : doktor
Dani škoda.Nejsem stoupencem podobných "humorných"výlevů.
prosinec 19, 2017 12:53
... : Myška
Já jsem nad NČ výrokem taky zapřemýšlela, a ne nezaujatě, a došla jsem k závěru, že je to kravina. Nebo že by to NČ i další souhlasící brali takto - podle sebe soudím tebe?

Lidi neblbněte!
prosinec 22, 2017 06:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]