O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK TOHLE DOPADNE ... PDF Tisk E-mail
Středa, 06 září 2017
Povinné kvóty na přijímání uprchlíků jsou platné a země Evropské unie se jimi musí řídit, rozhodl nejvyšší soud v Evropské unii. Odmítl tak žalobu Slovenska a Maďarska proti kvótám. A nyní máme prý měsíc na to, aby se kvóty začaly naplňovat. Na Česko připadá zhruba 2600 migrantů.

 

 

 

 

 


Výsledek obrázku pro sad smile images pngSlovensko respektuje verdikt soudu, ale nadále hodlá prosazovat jiný způsob solidarity než přijímání migrantů. Novinářům to řekl slovenský premiér Robert Fico. "Náš postoj ke kvótám se nemění. Nadále budeme aktivně pracovat na tom, aby solidarita byla projevena jiným způsobem než nuceným přijímáním migrantů z jiných zemí," řekl.

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro sad smile images pngMaďarsko bude nadále všemi právními prostředky usilovat o to, aby nakonec samo rozhodovalo, komu dovolí žít v zemi. "Maďarská vláda považuje dnešní rozhodnutí nejvyššího soudu EU, že členské státy musejí přijímat uprchlíky a uchazeče o azyl, za otřesné a nezodpovědné. Toto rozhodnutí ohrožuje bezpečnost a budoucnost celé Evropy," Uvedl šéf maďarské diplomacie Péter Szijjártó.

 

 

 

Výsledek obrázku pro sad smile images pngČesko zatím podle povinných kvót přijalo jen 12 běženců a od jara loňského roku úplně přestalo nabízet, že přijme další. Pokud je nebudeme příjímat, byli bychom odsouzeni k vysoké jednorázové pokutě a k placení fixní částky za každý den, kdy by naše země dál odmítala rozhodnutí respektovat.

 

 

d@niela

 

 

Komentáře (36)add feed
... : Lenka1
No jak asi - postupný růst násilí, chaosu, destabilizace, zhoršená dostupnost zdravotní péče pro naše lidi v důsledku přetížení zdravotnického systému. Objevení se nemocí, na který nejsme připraveni. Čekací lhůty na operace se prodlouží na nekonečno. Našinec nedostane ani recept na ATB, protože všechno půjde na inženýry a doktory. Ženský se budou nakonec bát vystrčit rypák z baráku. Jak to budou řešit s dopravou do zaměstnání, ví bůh.

Největší sranda bude, až opravdu začnou docházet prachy, tak se sáhne jako první na výsluhy ozbrojený složkám - koneckonců zkušební balónek proběhl v r. 2010 a veřejnost to nechalo naprosto v klidu, takže se směle může pokračovat.

Potom budou následovat normální běžný důchody. To teprve bude ta správná psina.

Nakonec se celá Evropa propadne do totální bídy, jako to vidíme dneska na Ukrajině.
září 07, 2017 08:30
... : Michal
To už nebude moct probíhat žádná kontrola a výběr?
Amerika přijímá ale pečlivě si vybírá koho do země pustí. Kde je psáno, že musíme přijmout každého a navzdory tomu zda u nás chce žít a pracovat a prostě se mezi nás zařadit? Pokud toto splní, proč mu to neumožnit a tím i EU vyhovět.
Třeba se mýlím a prostě odpočítají 2600 lidí, naloží do vlaku a pošlou sem. No tomu se mi opravdu nechce věřit.
září 07, 2017 09:32
... : Bara
Ja mam strach. U nas v NL jsme jich v minulem roce prijali skoro 70 000. Jak vyslo najevo, hodne prestupku se zametlo pod koberec a nase vlada je tim otresena, protoze o tom nevedela, ha ha ha. Od pristiho roku se zvysuje zdravotni pojisteni a dost citelne. Ovsem to, ze kazda druha emigrantka rodi a tim i financovani a starosti o deti ma stat, prichazeji nemocni s vysokym tlakem, diabetes, pohlavni nemoce, trauma a potreba psychologu, zubare, atd. neuvadi, ale Holandani pry starnou a jsou vic nemocni........ Dale jazykove kurzy, zaclenovani deti do skol, ubytovani (najem, voda, energie plati prislusna radnice) "kapesne" dostavaji podle clenu rodiny......A to je jen zlomek z tech milionu co jsou na emigranty vyclenene. Je jim u nas dobre, prochazeji se s koralky po meste, mobily v ruce a mozna zrovna premlouvaji ty dalsi aby prisli taky, protoze tady je raj na zemi. Kolik jich prijde k nam ted??? Vy mate prijmout 2 600. Prijde mi to docela smesne (i kdyz vas chapu, nepozvali jste je, ale my taky ne), momentalne ceka na prerozdelovani v Itali dalsich 120 000 a v Recku je jich taky nekolik desitek tisic. EU hleda uz nekolik let reseni, ale jaksi se ji to nedari. Jsem nazoru, ze vsech neschopnych politiku, kterych se potrebuji clenske zeme zbavit, dosadi do Bruselu (jak nezodpovedne) a pak se neni cemu divit, ze se porad nedari najit reseni. Nechci, aby se ze me stal rasista, ale vseho moc skodi.....
září 07, 2017 11:08
... : Myška
Jak píše, Bára, máme zatím neuvěřitelné štěstí, že je tu ještě nemáme. Nevím, jaký tlak může EU vyvinout na přijetí přiděleného počtu nechtěnců,tuším že velmi značný, a netuším, jestli ho jsme jako stát schopni ustát. Doufám že ano, protože ten Bářin popis reality v NL je děsivý. Opravdu necítím nejmenší soucit ani s jedním nechtěncem.
září 07, 2017 11:47
... : Milene
Uprchlíci se řeší již několik let. Mizivá většina se jich začlenila. Státy na ně vynakládají obrovské finance. Jsou s nimi neustále problémy a budou se stále řešit kvóty. I když nedostanou azyl, zpátky je nikdo nevrátí. Jediné řešení je zamezit jim přístup do Evropy. A tady je potřeba hledat problém.
září 07, 2017 12:53
... : *deeres*
Jediná šance je poslat celou slavnou EU tam, kam patří. Ty jejich slavné dotace na pitomost, my platíme tak trochu jinak. Jsou zde nízké mzdy, nízké důchody, vysoké daně a cizí firmy, které odvádějí daně úplně jinam, než do naší státní pokladny.
Nedávno jsem tu psala, jak základní škola z Jablonného nad Orlicí pořádala pro svůj pěvecký sbor zájezd do Londýna a děti byly bez vědomí rodičů ubytovány v chudinské muslimské čtvrti.
A co na to Mikin?
Nevis nahodou, jestli byly ostatky deti dopraveny zpet do ČR nebo jestli je muslimove snedli? smilies/wink.gif

Jo, má pravdu tentokrát se nic nestalo, ale zřejmě nikdy neslyšel o "EASY MEET". Pro muslima je dívka dospělá v devíti letech a když nechodí přinejmenším v nikábu, tak je to děvka.
http://www1.cbn.com/cbnnews/world/2016/august/easy-meat-britains-muslim-rape-gang-cover-up
Vážně to tu chcete, abyste dostávali dotace na Čapí hnízda?
září 07, 2017 13:06
... : *deeres*
A chcete tady mít kanibalismus,k tomu stačí pár imigrantů ze subsaharské Afriky. Když věří tomu, že pojí guláš z Pygmeje a vyzná se v pralese, tak také může věřit tomu, že když si smlsne Drábovou, tak se stane jaderným fyzikem.
http://www.reflex.cz/clanek/komentare/81590/gulas-z-pygmeju-merkelova-a-uprchlici-aneb-kdy-se-v-evrope-objevi-kanibalismus.html
září 07, 2017 13:12
... : *deeres*
Doporučení do každé české domácnosti. Pořiďte si NO, dobrmana, nebo rotvajlera a máte po starosti smilies/grin.gif

https://www.youtube.com/watch?v=wYBgFqc9QOM&feature=youtu.be
září 07, 2017 13:21
... : Míša šíša
deeres, moc hezký. Zasloužená "odměna". Jednoho NO už máme, jdu shánět další štěně. smilies/wink.gif
září 07, 2017 14:05
... : Lenka1
Tohle Mikin, Krakonoš, bb a jim podobní chystají pro nás, pro ženy. Dobře se dívejte.

https://www.youtube.com/watch?v=wEbisP8boXI


září 07, 2017 15:50
... : Mikin3
Lencinu informaci mohu potvrdit. Prave jsme dokoncili obsahle literarni dilo zvane "Kterak przniti nevinne arijske panny". Jeste to zbyva prelozit do Arabic, Hindi, Urdu, Svahili a Xhosa. Vydavatelem je Kalousek. smilies/wink.gif
----------------------------------
Jinak jsem prekvapen ze se Lenka rozhodla mluvit zrovna za zeny, ale celkove to chvalim. Treba diky tomu konecne ubude vulgarit.
září 07, 2017 19:27
... : *deeres*
září 07, 2017 19:54
... : polárka
omlouvam se vsem cesky mluvicim lidem, ale tohle video je v anglictine. Doufam ze se tady zastavi Lenka nebo NC, protoze kvuli nim tohle posilam. je to internetovy casopis Rebel, ktery se snazi vytvorit opozici, ale prakticky nevedi den ode dne co bude dal!
září 07, 2017 20:05
... : Mikin3
Proc bych mel Deeres neco obhajovat? Obhajoval jsem snad nekdy znasilneni, vrazdy nebo nekontrolovanou imigraci? Jedine co me se*e je stoupajici nenavist a rasismus.
A zertovat se me o techhle vecech take nejak zvlast nechce. Ovsem Lencino prohlaseni o tom, co s Krakonosem a bb2 chystame pro "vas zeny" bylo tak nekonecne idiotske, ze to halt jinak neslo. :-
září 07, 2017 20:32
... : *deeres*
Mikine, jedno vyplývá z druhého a dneska se už těžko někdo může domnívat, že islámská ideologie je jenom takové mírumilovné náboženství. Vlastně může, ten kdo popírá realitu.
Ale zase máme banány smilies/grin.gif
A opravdu je rasismus, když tu nechci islám? Nebo, že by islám byl nějaká rasa?
září 07, 2017 21:03
... : *deeres*
A podle toho, co poslala Polárka, tak ten váš ponožkový seladon v tom jede taky. Zatím jsou v Montrealu, ale třeba tě také přijdou obohatit géniové z Eritrey.
září 07, 2017 21:09
... : Mikin3
Nejen banany, Deeres. Nejen banany. Nerikej, ze to nevis.... smilies/wink.gif
Nevztahuj vsechno na sebe. Reci o "negrech a cernejch opicich" tady bylo dost.
A co se imigrantu v Kanade tyce, nemej peci. Jsme na to zarizeni. Jasne ze se mezi nimi najdou pijavice, ale i ty uzivime.....
Tech co prekracuji hranice nelegalne je ted nejvic z Haiti a latinske Ameriky. Takze spousta cernochu, ale muslima mezi nimi jen tak nenajdes. smilies/smiley.gif
My mame jednoho Haitana v rodine. Slusnej, chytrej a pracovitej chlap.
září 08, 2017 04:28
... : Lenka1
deeres. Asi ne, bohužel. Tam je na ně moc velká zima.

Zatím jsou v Montrealu, ale třeba tě také přijdou obohatit géniové z Eritrey.


Ano, samozřejmě, proto jsem to psala. Chytrému napověz.....

Mikine, jedno vyplývá z druhého a dneska se už těžko někdo může domnívat, že islámská ideologie je jenom takové mírumilovné náboženství. Vlastně může, ten kdo popírá realitu.


září 08, 2017 07:41
... : *deeres*
Jo, má pravdu, nejsou to jenom banány vím to já i další! Tady máte komentář jednoho dalšího nasejřenýho důchodce:

Pouhá strohá čísla bez rozkrádání, podvodů celého aparátu, který už nelze ani spočítat.
Z Bruselu máme možnost získat na další období 550 miliard Kč (dle kursu). Krásné číslo. Tyto peníze jsou rozpočtovány na 8 let.

Do Bruselu posíláme ročně přímo asi 40 miliard. Tzn. 8 x 40 = 320 miliard.
V dividendách jde na západ cca 260 miliard ročně. Nazpět asi 20 miliard. 240x8 = 1.920 miliard
Dostaneme 55O, odvedeme ´2.240!!!!!

Kromě cca 40 miliard, které jsme poslali ze státního rozpočtu do rozpočtu EU (informace uniklé za rok 2012, informace z následujících roků se „verifikují“ – proč asi?), neseme některé další náklady. Zde je přehled pouze některých z nich:

1) 6 miliard zaplacených cel v cenách zboží.
2) 19 miliard – náklady na kofinancování evropských projektů.
3) 10 miliard na úředníky EU oficiálně. (Skutečně cenu obsluhy nikdo nezná,nebo zná, ale tají!)
4) 46 miliard na plán EU – do r. 2020, aby 40 % absolventů střední školy mělo vysokoškolský diplom.

5) 10 miliard na biopaliva. / jak úsměvné/
6) 40 miliard na dotování solární a větrné elektřiny. /tak proto ji musíme mít tak drahou!/
7) 4 miliardy na posílení elektrické sítě. (Kvůli nařízení, že musíme dopravu do Rakouska z Německa posílat zdarma.)

Je potom jasné, že Českou republiku se snaží udržet v EU stůj co stůj, přestože se stále tvrdí, že na nás prodělávají a peníze od nich tečou k nám. Lžou nám ráno, lžou nám v poledne, lžou nám večer, lžou nám celou noc, lžou a lžou.

Proč máme omezenou produkci v zemědělství? Nyní nepíši o řepce a kukuřici,to je jiná mega "sfiňárna".Proč máme omezené chovy,proč se z našich orných půd staví montovny? Když pominu tu lumpárnu,co to dělá s přírodou (a zelení a jejich odnož piráti drží huby),co to evokuje? Být zavislý !!!A o to jde!!!!!




září 08, 2017 08:28
... : polárka
jasne my Kanadani to zvladnem. Sakra, neslysela jsem ro nekde? WIR SHAFFEN DAS. Ti mrtvi holt meli smulu. Nezvladli. Ale zazpivame si, polozime kytky, obejmene vrahy a vsechno bude v poradku,
Ted byla v Kanade vydana kniha, ze muzska a zenska cirkumsce je zdravi velmi prospesna, V Cakgary muslimove mlati zidy.
září 08, 2017 22:56
... : Lenka1
polárko, děláš si prdel? To o té obřízce? Kristepane. A copak se tam jako píše? To by mě zajímalo, jak uříznutí půlky ku..y a následný sešití zbytků k sobě může být zdraví prospěšné.

Některým by zdravotně velmi prospěla cirkumcize hlavy.
září 09, 2017 07:12
... : polárka
sory nejde to otevrit. Takze aspon : An article published by the website "Muslims in Calgary" defends female genital mutilation and even asserts it’s a beneficial Islamic practice.
září 09, 2017 11:52
... : polárka
It states:

“there’s a strong body of evidence emerging to support the view that the proper Islamic procedure involving the removal of the clitoral prepuce is beneficial to women and not detrimental to them.”

The piece also delivers some anti-Semitism, suggesting the harmlessness of the procedure is overlooked due to the Islamophobic Jewish controlled media.

Except there’s nothing beneficial about slicing and dicing parts of a woman’s vagina.
září 09, 2017 11:57
... : polárka
no vitacu by se asi par naslo. pro legraci: Byl i tady v Dawsonu gay parade. jsme mestecko o 1500 obyvatelich! a zaslechla jsem neco o skolnich zachodech pro deti ktere si nejsou jisty svym pohlavim.
září 09, 2017 12:04
... : Bara
V lete jsem si v Cechach v obchode -Levne knihy - koupila knihu Chomejni, Sade a ja od Abnousse Shalmani. Spisovatelka je iranskeho puvodu, zije ve Francii. Ja osobne bych tuhle knihu doporucovala precist vsem moslimskym zenam.....
září 09, 2017 12:53
... : *deeres*
září 09, 2017 18:23
... : polárka
zajimave je, ze v kolebce islamu, Saudske Arabii se zenska obrizka nedela a nikdy nedelala. Co jsem ale mluvila s Egyptanama tak normal i kdyz uz je to zakazano. Tim ale hur, protoze misto zakroku v nemocnici se to dela nacerno u nejake baby, Moje davna tuniska pritelkyne Hedia mi rikala, ze jeji starsi sestry byly obrezany, ale u ni to tatinek uz nedovolil. Takze matky to vyzaduji pro sve dcery! Chape to nekdo?
září 10, 2017 05:58
... : Myška
Tohle se pochopit nedá. Mrzačit vlastní dceru, obecně dítě, je úchylné, divné, nepochopitelné. Tím víc, že to ty jejich matky musely podstoupit. Vědí jak je to bolestivé, vědí, že jejich dcera může zemřít na infekci, protože se to neprovádí ve sterilním prostředí sterilními nástroji za použití desinfekce. Vědí, že to přináší problémy po celý život, že jejich dcery nebudou nikdy mít nic ze sexu, který bude zřejmě vždy bolestivý (podle druhu obřízky, tedy rozsahu zmrzačení), že mohou mít problémy při porodu, přesto to svým dcerám nechají udělat.
září 10, 2017 06:56
... : *deeres*
V patriarchální společnosti, ve které je sociální postavení ženy odvozeno od její role manželky a matky a kde panuje i poměrně striktní kontrola ženiny sexuality, a to jak před sňatkem, tak i během manželství, je obřízka nutností. Matky to vyžadují pro své dcery, protože u manželek to vyžadují muži. Být neobřezaná je v muslimské společnosti stigma.
A ty kecy, že je to ze zdravotních a hygienických důvodů, kdy se odstraní jen malý kousek kůžičky, tak tomu může věřit jenom ignorant, který nechce slyšet pravdu.
Ve skutečnosti nejmenší zásah je – klitoridektomie, následuje - excize, pak zvěrstva vedoucí k celoživotnímu zmrzačení, jako – infibulace,- anguria cuts,- gishiri cuts.... ono je toho ještě víc
září 10, 2017 12:10
... : Nona
Češka žijící 30 let v Německu, se pod příslibem anonymity (bojí se německých cenzurních úřadů) se časopisu Reflex svěřila se starostmi všedního dne, které s imigranty do Německa přišly:
„Dlouho jsem nemohla pochopit, jak to, že je v zemi tolik Turků — kdo je tam přijal, proč jich ale většina nepracuje, bere jen sociální podpory od státu. Pracovala jsem tam u statistického úřadu a mimo pracovní dobu si chodila přivydělávat v rámci takzvaného mikrocensu po domácnostech s dotazníky. A prošla jsem jich hodně, kde bydleli cizinci — sociální byty. Z toho, co jsem si tam všechno vyslechla, by se dal tenkrát psát román - většina jich má iks dětí, německy se nikdy nenaučili, třebaže tam žili desítky let, jen jejich děti už mluvily - musely kvůli škole. Spousta jich nevěděla data narození dětí (děti samy mi to často četly z dokladů, když to matky neznaly). Ani rodiče většinou neznali data svých narození - měli jsme pak ve statistice nejvíce respondentů s datem narození 1. ledna - to dostávali všichni, kteří to neznali. Při mém přijetí ke státnímu úřadu byl v mé smlouvě bod - pokud bych cokoli negativního řekla například proti Turkům, ihned následuje výpověď. Má dobrá známá prodává oblečení. Jednou jsem se u ní stavila, obchod nebyl moc plný a prohodily jsme spolu pár slov. Při tom jsem si všimla snědé „cizinky“ s šátkem na hlavě, v rozevláté vícevrstvé sukni, jak něco drží v ruce (svetr, triko), sehne se a hbitě si to obvázala pod sukní kolem nohy. A vůbec jí nevadilo, že se na ni dívám.
Hned jsem mou známou upozornila — ta ovšem jen mávla rukou a říká: My máme od šéfa instrukce, že máme dělat jakoby nic a nechat je jít. Když se totiž zavolá policie, je to k ničemu - ta je taky nezadrží a nechá jít! Oni - imigranti - tohle vše samozřejmě velice brzo vycítili a takových případů jsou sta a sta; sama jsem byla u toho, kdy u kasy stál imigrant s drahou koženou bundou, podal pokladní 20,– €, ta na něj vyjeveně kouká a on: Bezahlen Mutti Merkel - tedy ať to zaplatí drahá máti Merkelová. Čekala jsem tehdy, co se bude dít, pokladní mu bundu v sáčku chtěla vzít, přicházela ochranka a ta (tedy ten) jednoznačně na prodavačku zavrtěl hlavou, aby ho nechala jít! Bydlím s mužem na vsi, kam nám je bohužel nastěhovali také - máme jich tam kolem 30 (nikdo se obcí neptá, jak jsou na tom finančně, jednoduše dostanou nařízení, že musí tolik a tolik Flüchtlinge přijmout - a fertig). V naší vsi máme velké problémy s internetem, vše je zastaralé, chtěli jsme taky dělat novou silnici, jež je v zoufalém stavu, ale nebude nic - peníze jdou na uprchlíky.
Ze začátku, když k nám přišli, nebyli moc vidět, proběhli od autobusu, ovšem dneska už jsou velice sebevědomí, dobře a draze oblečení - ve vsi se taky hned našlo velké množství dobrovolníků, co je vozí po doktorech, nákupech (i když by mohli jezdit busem, který mají zadarmo!). Máme na ,návsi‘ krásný trávník, staráme se o něj, aby bylo vše čisté, uklizené. Oni na to kašlou, cestu si ,zkracují‘ právě přes ten trávník, plivou kolem sebe, v létě si uprostřed dokonce udělali oheň - no Němci jen koukali, ale nikdo by si neodvážil říct ani slovo. Když jsem já začala protestovat, hned mě tišili, že oni jsou to chudáci a že jen co se naučí řeč a integrují se, jistě se změní. Vyplouvá na povrch, že dvě třetiny těchto mladých mužů mají jen slabé, ani základní vzdělání a to, co mají, je tak na úrovni našeho prvního stupně. Co všechno dostávají od státu? Krom podpory měsíční jízdenku kamkoliv, také kartu za 80,– € na telefonování, těch výhod je více. U vchodu do zábavního parku u nás v Hesensku je tabule: Vstup dospělí 15,– eur, děti 10,– eur, psi dvě eura a Flüchtlinge (tedy uprchlíci) 0 - nula.
Naproti našemu domu je jediný obchod ve vsi - pekař – a na stěně domu je připevněn automat na cigarety. Ze začátku, když k nám vloni přišli (tedy byli přiděleni), tam párkrát dělali randál, pokoušeli se do automatu dostat, mlátili do toho. A ejhle - během krátké doby dostali nějakou ,zázračnou‘ kartu a cigarety jim automat vydá. Musí se do něj totiž strčit Ausweis (občanka - kvůli zletilosti), bez toho to nejde. Nevím vůbec, co jim tak rychle dali (ještě občanku nemají). Balíček hned na místě rozervou, obaly hodí, kam se jim to hodí (třebaže jsou všude odpadkové koše), zrovna tak vajgly.
Než přišli, byli jsme místním plátkem vyzváni jim špendovat oblečení, kola, dětské kočárky. Opravdu, mezi těmi třiceti jsou dvě mladinké dívky - muslimky s dlouhými šaty a šátky – a obě během roku otěhotněly a porodily. Pochopitelně se plno ,dobráků‘ našlo - před farou se denně vršily kopce krabic a pytlů s oblečením, plno kol, dětských, pro dospělé, tříkolky. Skončilo to tak, že oblečení si z nich nikdo nevzal, stálo to u nich na dvoře (bydlíme nedaleko) na dešti. Dnes chodí ve značkových hadrech za naše peníze. A kola tam rezavějí dodnes - nezájem.
Už za krátký čas stálo v plátku: Kdo může darovat, prosíme pro uprchlíky ještě o dobré počítače, notebooky. Navíc jim obec sama zakoupila kolem Vánoc pět nových notebooků. Co se týče žen, jsou pro ně opravdu jen něco nejnižšího. Jak jsem se zmínila, ty dvě ženy ,smějí‘ chodit jenom za nimi, ne vedle. Taky když s nimi někdy jedu autobusem do města - tam snad všichni jezdí denně, co taky na vesnici se nudit, že jo, jakmile bus přijede, odstrčí nás (ať mladé, či staré) a rvou se dovnitř. Zrovna tak pak na místě.
Oni nechodí po jednom, vidět jsou jen v houfech, shromažďují se hlavně u nádraží, dříve tam člověk natrefil hlavně na bezdomovce, ty ale nějak ,vytlačili‘ a roztahují se tam sami, jsou jich hordy. Zrovna tak na pěší zóně, kde hned jak vyleze na jaře sluníčko, sedávali většinou důchodci, se nenajde jediná volná lavička, všude jen ,oni‘, posměšně pozorují Němce (samozřejmě hlavně mladá děvčata) a jsou opravdu více než nepříjemní.“
http://www.reflex.cz/…/autenticka-zpoved-kazdodenni-zkuseno…

září 14, 2017 09:16
... : Mikin3
Zajimave. ze muj v Rakousich zijici kamarad ktery novodobe imigranty vylozene nenavidi rika, ze vetsina Turku jak v Rakousku, tak v Nemecku pracuje a byli pro svou novou vlast prinosem..... smilies/tongue.gif
Anonymum bych jejich klepy zase tak moc neveril........
září 15, 2017 04:53
... : *deeres*
Jedna paní povídala pro Kronen Zeitung:
Další neradostná zprávu pro rakouské daňové poplatníky. Rok od roku v zemi rostou příspěvky na děti, které mají přistěhovalecké kořeny. Nejhorší je situace ve Vídni.
Loni v létě tak například deník zveřejnil informace, podle kterých má více než čtyřicet procent příjemců sociálních dávek ve Vídni přistěhovalecké kořeny. Letos v únoru zase deník zjistil, že dochází ze strany přistěhovalců ke značnému zneužívání sociálního systému a některé rodiny migrantů pobírají částky, které by jim mohla závidět leckterá rakouská rodina.
elkově bylo v loňském roce vyplaceno žadatelům o azyl a dalším příjemcům nerakouského původu na sociálních dávkách jen ve Vídní téměř 100 milionů eur.elkově bylo v loňském roce vyplaceno žadatelům o azyl a dalším příjemcům nerakouského původu na sociálních dávkách jen ve Vídní téměř 100 milionů eur.

září 15, 2017 10:07
... : *deeres*
září 15, 2017 16:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]