O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK TO BELGIČANI VYŘEŠÍ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 září 2017

Výsledek obrázku pro African migrants IN BRUSSELS PARKNevládní organizace již měsíc upozorňují na situaci v bruselském parku Maximilien a vyzývají politiky k zásahu, aby se Brusel nestal novým Calais. Ale žádosti o otevření centra pro uprchlíky uvázly na mrtvém bodu. Belgický státní tajemník pro azyl a migraci tvrdí, že není možné starat se o nelegální migranty, kteří nechtějí azyl v Belgii.

 

 

 

     

 

 

Výsledek obrázku pro African migrants IN BRUSSELS PARK

 

      Migranti jsou převážně z východoafrických zemí v Súdánu, Etiopii a Eritreji, a údajně se nezajímají o azyl v Belgii. Takže zatím je situace na mrtvém bodě. Protože i kdyby tam chtěli zůstat, tak podle dublinských pravidel žádosti o azyl vyřizuje první ze zemí, do které migranti v Evropské unii vstoupili.

 

     Je jich tam nyní přes šest stovek. Aktivisté ze spolků Lékaři světa (Médicins du Monde, MdM) a Belgium Kitchen, jim rozdávají jídlo, pití, oblečení.

   

 

 

  Současným problémem tedy je, že ti, co přistáli u italských břehů, mají opustit belgické území, jak vysvětluje cizinecký úřad, který přijímá žádosti o azyl a který spolu s policií pořádá pravidelné kontroly v parku.

 

 

 

In the last week, dozens of migrants have set up camp again in the Maximilian Park in the Belgian capital of Brussels
 

     V očích nevládních organizací  však jde o "zastrašování" či dokonce "obtěžování" migrantů. 

 

d@niela

zdroj: http://www.epochtimes.de/

 

 

Komentáře (7)add feed
... : Myška
Jak to vyřeší Belgie nevím. Jak bych to řešila já, kdybych měla tu moc, vím. Ale nemá smysl to zde vypisovat, někteří by mohli dostat psotník.
září 04, 2017 06:53
... : *deeres*
Cizinecký úřad a bruselská policie pravidelně park kontrolují, dobrovolníci z Belgium Kitchen je krmí a aktivisté po nich uklízí, už dva roky.
Protože se jedná o ilegální imigranty z Itálie, mají Belgii opustit, ale v očích nevládních organizací jde o "zastrašování" či dokonce "obtěžování".
Navrhuji je nastěhovat do European Parliament na Rue Wiert, z parku Maximilien to mají jenom 4,5km, stačí jim rozdat plánky, místa tam pro ně mají dost. To, aby si děti zase měly kde hrát. smilies/cheesy.gif
Video je z října 2015:
https://youtu.be/-tFHIr2tTMI
září 04, 2017 09:51
... : doktor
Myško,naše srdce tlukou ve stejném rytmu.Nenapsal bych lépe.Díky.
září 04, 2017 12:43
... : Lenka1
Stejně jako já.
září 04, 2017 15:02
... : KaCilka
Afričané žijí zcela odlišným způsobem života, mají úplně jiné priority. Jsou to lidi, které nezajímá, co bude příští týden, tak daleko prostě nepřemýšlí. Není jim to přirozené dělat si starosti o budoucnost. Například takoví Uganďané - je jim jedno, že neuživí svoje děti, které mají popř. s několika manželkami. Vysoký kredit tam mají muži, co stále uvádějí ženy do jiného stavu, a ženy. co stále rodí a mají hodně dětí. Že nemají peníze na jídlo, na vzdělání(platí se tam školné i na zákl. školách-model podle Británie, jejíž kolonií Uganda bývala. Čili nevzdělaní, zaostalí, o nic se nestarající Uganďané. Nepracující. Co po nich proboha můžeme chtít???
Je s podivem, že se neděje ještě více násilí, než se ho ve Švédsku, Německu, Francii ad. děje.-
Kdo těmto lidem řekl, že ráj je v Evropě, a že tu jsou vítaní? Co těm lidem slíbili??? Proč je to pro ně tak zajímavé? Migranti,to je byznys a moc bych se nedivila, kdyby z něj profitovali právě politici EU.
září 04, 2017 23:07
... : alka..
Oni si vlastně velice polepšili. Tam v buši si museli aspoň něco ulovit,vypěstovat maniok. Tady jim všechno dovezou,podají a tlamičky jim utřou.Jen mi není jasné,kde vzali prostředky pro pašeráky.
září 05, 2017 09:37
... : Myška
Tohle je taky úžasné -
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/448420-veprove-uz-tady-nedostanete-rakouska-skolka-ho-vyskrtla-kvuli-muslimskym-detem.html

září 06, 2017 13:53
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]