O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POJIŠTĚNÍ POHŘBU - ANEB "JÁ UŽ HO VIDÍÍÍÍM! PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 srpen 2017
Ať se podívám, kam podívám, zírá na mne usměvavá neuvěřiteně stará tvář. Musím přiznat, že mne ten vrásčitý obličej poněkud děsí.  Kterýkoliv web (téměř), kdekterá televizní stanice... všude je. Nejprve jsem se dívala na obstarožního šortkového playboye, který (výjimečně v kalhotech dlouhých) básnil o tom, jak je super pojistit se na vlastní funus. Nikdo vás nebude nutit k lékařské prohlídce! Vaši pozůstalí z peněz zajásají! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Nabízí totiž pojištění proti výdajům za pohřeb. Jen deset korunek denně zaplatíme…

     Celý háček je ale v tom, že si pojištění platí budoucí nebožtík.

 

 

     Odteď tak mohou na smrti svých blízkých pozůstalí vydělat. „Odchod blízkého člověka je chvíle, kdy se rodina i nejbližší sejdou, aby dali své poslední sbohem. Je to ale i chvíle, která přináší neočekávané výdaje,“ říká P. Nový v reklamě.

 

     U nás lákají klienty smrti dvě pojišťovny – Česká pojišťovna a Pojišťovna České spořitelny. U České pojišťovny si lze tuto pojistku sjednat od 25 let do 80 let, u Pojišťovny České spořitelny to jde od 18 do 60 let u běžně placeného pojistného, či do 80 let, když budoucí mrtvola zaplatí vše najednou.

 

     V zásadě se jedná o specifický typ životního pojištění, které má jednoduché parametry a zahrnuje jen jedno riziko, na které se dá pojistit - totiž smrt. Stačí jen přemluvit bábu, přemluvit dědu… (Tahle "smrtelná" reklama je fakt všudypřítomná, stejně jako ta "... já už ho vidíííím!.)

 

d@niela

 

 

Komentáře (11)add feed
... : Myška
Nevím, co je na pojištění pohřbu pobuřujícího. Podle mě je to užitečné pojištění. Pojištěný si zajistí, aby mu byl vypraven důstojný pohřeb, na který si našetří (co vím, tak příslušníci generace mé maminky, plus minus sedmdesát let, se snaží na pohřeb našetřit). A může si i určit, jak bude jeho pohřeb vypadat, probíhat. A pokud naspoří víc než bude pohřeb stát, tak zbylé peníze dostanou pozůstalí. Je to dobrá služba pro ty, jimž by pohřeb neměl kdo vypravit, i pro ty, kteří mají neshody se svými příbuznými kvůli majetku.
Ne každý má ve strožoku či v bance naspořeno tolik, aby se z toho mohl pohřeb uhradit, případně nemá příbuzné, nebo příbuzní jsou na tom tak finančně špatně, že by mu pohřeb nemohli vypravit.
srpen 21, 2017 09:07
... : d@niela
Myško, máš absolutně pravdu,
měla jsem tam hlavně napsat, že mi nejvíc vadí "provedení té reklamy" a pak ta fotka... Toho staršího pána či paní, nepoznám v tom to pohlaví smilies/grin.gif
Ale je to fakt všude, všude, tenhle xichtík.
Ale na rozdíl od "já už ho vidím", což byla reklama milá, tohle je ohavně ošklivé
srpen 21, 2017 09:35
... : Myška
Reklamu jsem neviděla.
srpen 21, 2017 09:59
... : *deeres*
Ta fotka je opravdu všude na netu, ale vůbec mne nenapadlo zkoumat proč. Myslela jsem, že je to reklama na to, jak z ježibaby udělat Ave Gardnerovou.
Na pohřeb je asi lepší šetřit do štrozoku, pokud nebude měna, nebo prachy někdo ze štrozoku neukradne. Je tu jistota, že v případě, že pojišťovnu někdo vytuneluje o peníze dotyčný nepřijde.
Nedá se náhodou pojistit pojištění? smilies/grin.gif
srpen 21, 2017 14:11
... : Michal
Reklama neřekne kolik je třeba platit a to, že s těmi minimálními splátkami od vysokého věku dostanu tak na malé pivo pro smuteční hosty. Nikdo není Armáda spásy a ani ta ne. Vše je business, i dobročinnost a to tohle rozhodně není. Spořte do matrace, ne s dobrodinci.
srpen 21, 2017 21:32
... : mia I
reklamu jsem viděla, konkrétní podmínky neznám. Ale nebudou peníze po smrti člověka zablokované a budou vyplaceny až při vyřizování pozůstalosti u notáře??? Zablokované jako třeba běžný účet u banky a jiné pojistky?

Druhá věc je, že deset korun denně si mohu v klidu dávat na stranu do strožoku.
srpen 22, 2017 06:42
... : Krakonoš
Tak už z toho důvodu, že "pojistná událost" nastane u 100% klientů a dá se dokonce aspoň statisticky určit, kdy k tomu dojde, nedá se mluvit vo pojištění (princip pojištění je zcela jinej). Nutně to musí vycházet tak, že pohřeb za peníze ukládaný kamkoli jinam musí vyjít levněc než pohřeb s touhle "pojišťovnou",která z toho asi taky něco musí mít. Pokud to teda není nadace, která pohřby dotuje. smilies/wink.gif
Reklamu jsem naštěstí nikdy neviděl a doufám, že ani neuvidím. A celý je to podle mě hovadina k ničemu.
srpen 22, 2017 11:10
... : Johanka
ono to vyjde absolutně stejně - těch vyplacených dvacet tisíc dostanete až je našetříte :-)
Tak je vlastně jen zdarma té bance půjčíte.
Jinak - pokud někdo zemře do dvou let od pojištění, nedostane vůbec nic.
srpen 22, 2017 11:11
... : xanada
Ono je to těžké rozhodování.Moje dcera je samý dluh,kdybych umřela bez pojistky tak mě asi budou muset pohodit v lese.Než by se dostala k penězům z dědictví na účtu,tak mě sežerou červy.A schovávat peníze ve strožoku je taky riskantní ,bud je nikdo nenajde nebo naopak je najde zloděj.A tak jsem raději celou částku složila ve spořitelně,kde ji ty peníze hned po mé smrti vyplatí.Ale ta reklama je mi taky odporná.
srpen 24, 2017 21:06
... : Inka
Mně zemřela maminka před časem ... k tomu aby bylo dořešené dědické řízení musíte donést uhrazenou fakturu z pohřebního ústavu. Jinak se k dědictví nedostanete. Jinak pohřeb není vůbec levná záležitost, stojí kolem 25 - 30tisíc Kč, pokud nemáte hrob jako že my jsme ho neměli, tak musíte dojít koupit nebo spíš pronajmout místo na hřbitově na 10 let, někde to dělá 500 kč a někde to jde 2 - 3 tisíce. Pouze malý urnový hrob pod který se se vejde 10 - 12 uren když budou bez okrasného obalu vyjde na 28 - 35 tisíc. Takže než se nadějete tak jste tam za 60 - 70 tisíc Kč. No ale zase víme, kde se všichni sejdeme a na Vánoce si to tam chodíme říkat smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
srpen 25, 2017 11:46
... : *deeres*
Zemřete a rodina vás potřebuje pohřbít. Co se od 1. září změní?
Přijatá právní úprava má i pozitivní sociální dopady, neboť stanoví minimální standard pohřbívání, který bude zajištěn obcí pro každého, bez ohledu na výši jeho pozůstalosti a bez ohledu na to, zda má či nemá osoby blízké.
Ceny pohřbů rostou, Praha přestala platit příplatek na pohřebné, pronájem i malého hrobového místa v Praze na deset let už stojí i 10.000 Kč, podle toho kde se hřbitov nachází. Naposledy jsem na malém hřbitově, kam není žádná doprava, na Smíchově, nahoře Na Žvahově platila za 1m2 5.OOO,- Kč. Do toho vám započítají i uličky, vlastní hrob má maximálně 60 čísel.
Ale podle nové úpravy zákona o pohřbívání můžete mít pohřeb i zadarmo. Nejspíš žehem a následném rozptýlení.


září 01, 2017 10:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]