O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ KAŽDÝ MILUJE KAŽDÉHO PDF Tisk E-mail
Středa, 09 srpen 2017
Výsledek obrázku pro logo pragueprideJe léto, a v dnešních dnech máme zase - jako teď už každoročně -  Pražské hr.... Lidičky, pyšnící se odlišnou orientací v sexu, mají svůj týden, kdy sobě i ostatní předvedou všechno, co je baví, co mají rádi, co se jim líbí. A že to opravdu není "na jedno brdo", tak máme teď možnost se spolu s nimi kochat všemi nuancemi. Letos je to ve znamení "NECHCEME TOLERANCI".  

 

 
          Vysvětlení pro ty, kdo nenavštívili jejich web www.praguepride.cz:

 

 

 

 V čem je problém? Tolerujeme souseda, který kouří v chodbě domu, ale jinak je milý a přebírá nám občas poštu. Tolerujeme milostné avantýry politiků, protože nejsme zrovna konzervativní společnost. Toleruje se zkrátka něco, co je špatné, ale nám to tak úplně nevadí. Co je tedy k tolerování na tom, že je někdo gay nebo lesba? S hetero nebo homosexuální orientací se lidé rodí. Nikdo si ji vědomě nevybírá. Je teď moderní říkat, že „být LGBT je dnes moderní“. Ale to je nesmysl. LGBT lidé zde byli v minulosti, jsou a budou, bez ohledu na režimy, trendy, epochy.  Nechceme tedy toleranci. Chceme stejný respekt a přijetí, jichž se automaticky dostává těm, kdo se narodili jako heterosexuální.

 

 

Související obrázek
 
 

 

 

Pansexualita nebo také omnisexualita sexuální orientace charakterizovaná silnou přitažlivostí, romantickou láskou a/nebo sexuální touhou k lidem bez ohledu na genderovou identitu či biologické pohlaví. Někteří pansexuálové také tvrdí, že pohlaví je pro ně nedůležité. Slovo pansexuál je odvozeno o řeckého pan- což znamená „všechno“.

 

Termín pansexuál je nejčastěji užíván k označení osob, které nezařazují svou sexualitu s pohlavím osoby, ale s jejich rodem. Věří, že mezi pohlavím a rodem je rozdíl – rod je sociálně pojatý stav toho být ženou či mužem, a pohlaví určuje biologickou odlišnost muže a ženy. Lidé pansexuálové mohou být přitahováni k různým způsobům romance a mohou být vzrušení různými druhy sexuálních aktů na tělesné úrovni. Někteří podotýkají, že pansexualita je mnohem přesněji popsána její úměrností: orientací na člověka nebo osobu.

 

 

Výsledek obrázku pro logo praguepride
 

 

Pansexuálové obvykle považují všechny sexuální akty za přípustné, pokud se na tom shodnou oba partneři, což zahrnuje i lehčí proudy aktivit jako je BDSM. I tak pansexuálové sami nemusí mít na těchto aktivitách vlastní zájem.

 

Zatímco bisexualita se vyznačuje orientací na obě pohlaví, tedy ženy a muže, pansexuály kromě nich přitahují také transgender osoby, transvestité, hermafrodité, shemale, zkrátka veškeré obměny lidské pohlavní identity, na něž si jen vzpomenete.

 

Pansexuálové typicky nezavrhují žádné sexuální praktiky jako nepřípustné, veškeré dění za zdmi ložnice se odvíjí od individuálních přání partnerů a jejich vzájemné domluvy. Škála provozovaných praktik může být velice rozmanitá, nevyjímaje konsensuální čili dobrovolné BDSM hrátky.

 

 Rostoucí počet osob, které se k pansexualitě hlásí, je nemalým důvodem k radosti pro ty, jejichž sexuální identita se nějakým způsobem vymyká normálu, což mnohdy samo o sobě komplikuje proces navazování známostí. „Láska přichází v mnoha podobách a pansexuál se dokáže zamilovat do kohokoli, nehledě na fyzickou stránku a pohlavní identitu.

 

Výsledek obrázku pro logo praguepride pngZdroj: internet

 

 

 

 

 

Komentáře (43)add feed
... : *deeres*
Také se vám zdá, že je mezi námi stále více divnolidí, kteří se svojí zvráceností chlubí a snaží se jí povýšit na standard ?:-(
Znamenají homosexuálové zdravotní riziko pro společnost? Jak by se k tomu případně měl stát postavit?
Důležitým bodem v boji proti přenosným (infekčním) nemocem je maximální snížení rizika šíření. Například při diagnóze čerstvého onemocnění tuberkolózou je okamžitě kontaktována rodina, spolupracovníci a nejbližší okolí. Zákon ukládá předvolání těchto kontaktů k lékařskému vyšetření.

Nade vší pochybnost by podobná, charakteru onemocnění přizpůsobená, opatření pomohla omezit další šíření infekce HIV. Přes opakované snahy odborníků je tento postup neprůchodný. Informace o nákaze má jen její nositel a záleží na jeho odpovědnosti, jak s ní naloží. Je tu sice kriminalizace úmyslného šíření infekce, ale...

Proč tomu tak je? No přeci obrana lidských práv menšin.
Conditio sine qua non. Česky bychom řekli: přes to vlak nejede.

Říká bývalý senátor, lékař a bývalý viceprezident Českého červeného kříže Pavel Lebeda.


Tady máte statistiku HIV pozitivních z loňského roku a Praha vede, od letoška se nárůst nezastavil, ale naopak.
http://www.szu.cz/uploads/documents/CeM/HIV_AIDS/rocni_zpravy/2016/HIV_AIDS_09_2016.pdf
srpen 10, 2017 09:24
... : Ivan Kolář
já se orientuji především na sekanou, husičku s knedlozelo a ještě bych mohl vyznat lásku šesti plzním.

Existuje taky forma žrádlosexuál?
srpen 10, 2017 12:22
... : Myška
Tak teď už nechtějí toleranci, ale respekt a přijetí. Meziroční posun? Jenže to se tak musejí chovat. Tak, aby pořád ještě většinová společnost měla proč cítit respekt a měla proč je přijímat. Když ale napíšou tohle - "Pansexuálové typicky nezavrhují žádné sexuální praktiky jako nepřípustné, veškeré dění za zdmi ložnice se odvíjí od individuálních přání partnerů a jejich vzájemné domluvy. Škála provozovaných praktik může být velice rozmanitá, nevyjímaje konsensuální čili dobrovolné BDSM hrátky.", tak mám pocit, že si připravují půdu na to, aby nám za rok sdělili, že máme přijmout a respektovat pedofilii, za další rok nekrofilii, pak třeba zoofilii, a tak dál. A kdo tyto zvrácené choutky nebude respektovat bude za vyvrhela a nepřející osobu a veřejného nepřítele.

srpen 10, 2017 17:07
... : Myška
Pikantní je, že všichni ti homosexuálové, pansexuálové atd., bojující někdy až nechutně za respekt a přijetí své jinakosti, jedním dechem bojují i za přijetí muslimů. Copak ani jeden z nich nemá mozek, neuvědomí si, že islám jim žádnou homosexualitu ani pansexualitu tolerovat nebude? I když zoofilii asi jo smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
srpen 10, 2017 17:13
... : Myška
Vlastně i pedofilii...
srpen 10, 2017 18:41
... : Michal
Myško a co nekrofilii?
srpen 10, 2017 20:11
... : d@niela
ano, Myško, máš pravdu! Teď jsem si teprve všimla, že mají už ve znaku minaret a slovo ISLÁM.
Jenže pochybuju, že by si něco podobného mohli dovolit v nějakém tom muslimském prostředí, takovýhle "průvod"...
Včera jsem se probírala těmi jejich stránkami. To je neuvěřitelný, co všechno už je legální a co nás ještě čeká - to si vlastně ani nedokážu už představit, na to jsem až moc hetero.
srpen 10, 2017 20:56
... : Myška
Kdo to píše? Daniela v mužském rodě?
srpen 10, 2017 21:25
... : Myška
Michale, nekrofilii? Co s ní? Tu jsem zmínila ve svém prvním příspěvku. Zda je legální pro muslimy nevím.
srpen 10, 2017 21:29
... : d@niela
Myško, už jsem děsně unavená, přepisuju nějakou povídku, která je v "pánském" rodě... A tak jsem si toho ani nevšimla :-D
A tenhle článek jsem dělala před dvěma dny, dnes jsem ho jen "odklikla" :-). A toho islámu je teď všude plno, takže jsem si ani neuvědomila, že ta PrPr ho má dokonce ve znaku.
srpen 10, 2017 21:49
... : Myška
Dani, v pohodě. Jen mi to bylo divné - taky bys byla překvapená, kdybych začala psát jako chlap smilies/wink.gif.

Jinak - ten znak, to je gól, co?
srpen 10, 2017 22:03
... : d@niela
Neuvěřitelný. Jo, a slyšela jsem hezký výraz: "dobrotrusové" :-)
srpen 10, 2017 22:23
... : andrea
Koukla jsem se na stránky téhle akce. To jsem nevěděla, že je to zase další neziskovka!

Shánějí vlajkonoše, že bych tam šla?
Co dělá vlajkonoš

Nesete velkou barevnou vlajku ve skupině dalších vlajkonošů. Vlajka je na plastové tyči, takže je lehoučká a dobře se nese. Není to žádný fyzický výkon.
Vlajkonoši jsou skvěle vidět, ocitnou se na spoustě fotek průvodu. Nechcete zaniknout v davu? Staňte se vlajkonošem!
Pozice v čele průvodu je výhodná nejen z hlediska vizibility, ale také proto, že na schodech na Letnou budete jako první. Můžete se otočit a kochat se pohledem na plný most s lidskou řekou. Ulovíte nejlepší záběry na Instagram seshora od metronomu.

Co od nás získáte

Tričko Prague Pride 2017
Snídani v sobotu ráno s týmem Prague Pride a dobrovolníky
Poukázky na jídlo a pití do stánků na Letné, kam čelo průvodu dojde kolem 14. hodiny
Na Letné přístup do odpočinkové zóny pro dobrovolníky s vyvoněným záchodem

srpen 11, 2017 00:13
... : Michal
Z dnešního Neviditelného Psa (12.8.) od Luboše Záloma.
Že je sexuální orientace vrozená, se pokládá za vědecký fakt, nebo lépe řečeno za dogma, o němž se nediskutuje. Je to na škodu věci - ideologický dogmatismus LGBT hnutí brání pokládat jakékoliv dosavadní vědecké poznatky v této oblasti za nezpochybnitelné a důvěryhodné, protože jakýkoliv výzkum je nutně ovlivněn všudypřítomnou politickou korektností. LGBT hnutí se ve své propagandě ohání pojmem hrdost. Lze však být hrdý na něco, co je vrozené a vůlí neovlivnitelné? Hrdost je pozitivní morální postoj. To, co je vrozené, však není otevřeno morálnímu posuzování, narozdíl od projevů vůle. Nemá smysl být hrdý na svoji výšku, na barvu vlasů, na rasu nebo na příslušnost k živočišnému druhu; má smysl být hrdý na své úspěchy. Pokud je sexuální orientace vrozená, slovo hrdost tady není na místě.
Organizátoři Prague Pride by si tedy měli vybrat. Buď budeme projevovat hrdost, a tedy implicitně uznáváme morální hodnotitelnost sexuální orientace, nebo naopak. Nebo ještě lépe: přiznat, že jde o jednoznačně politicky motivovanou akci a slovo hrdost je zde pouze zástěrkou.
Pokud jde o slovo „pride“, hrdost: určitý prostor pro hrdost a koneckonců i pro respekt tady přece jen je. Ti homosexuálové, kteří odmítají být rukojmími LGBT hnutí, odmítají hrát jeho falešnou politickou hru a nepodporují jejich aktivity, včetně festivalu Prague Pride, mohou být na svůj postoj hrdí a zaslouží si respekt.

Převzato z blogu s autorovým souhlasem.

srpen 12, 2017 09:24
... : Mikin3
Prominte ze se opakuju.... ale v zemich a kulturach ktere nepoznaly homofobii (napr. JV Asie) se dnes zadne takove demonstrace "hrdosti" nekonaji.
Tepli se nemaji ceho bat a nemaji si co dokazovat.
Podekovat tedy muzeme leda tak zabednenosti svych predku. A nejenom predku. Par homofobnich prostacku kvoka dodnes..... smilies/tongue.gif
srpen 13, 2017 01:32
... : Krakonoš
Jsem kouk na ten web www.praguepride.cz a nenašel jsem tam nic, co by mi vadilo nebo s čím bych nesouhlasil. Těch pár homo kamarádů a kamarádek, co mám, jsou úplně normální lidi. Takže, jako už tradičně touhle dobou každej rok na Kudle, píšu: U mě dobrý. smilies/smiley.gif
srpen 13, 2017 12:28
... : *deeres*
Dva údržbáři: "Dej mi francouzák..."
..
"Klíč, ty kreténe!"

V Asii je také běžné mnohoženství, pedofilie a i ta zoofilie se tam vyskytuje.
A to bude další úderné téma příštích barevných pochodů, kde stejně jako letos, pojede v čele americký alegorický vůz s vozatajem Schapiro, nebude zase scházet pomalovaný Stropnický, se zpěvem častušky Zelených na rtech https://youtu.be/aRM1AV54N-w a ani politická mrtvola Dienstbier se nenechá zahanbit, dohlížet bude opět organizace Amnesty International, aby ti hajzlové hetero Češi těm všelijak onačejším poskytli patřičný respekt.
srpen 13, 2017 12:43
... : *deeres*
srpen 13, 2017 14:40
... : Krakonoš
tak zoofili praktikuje kdekterá česká panička se svým čoklem, že. smilies/cheesy.gif
srpen 13, 2017 17:13
... : Mikin3
To by me tada fakt zajimalo, ve ktere asijske zemi se praktikuje zoofilie.
Nerikam, ze takova zeme neexistuje. Kdyz ji mohou kazdodenne praktikovat cetni cesti homofobove, proc ne Asiate? smilies/wink.gif
Ale Asie je mila Deeres nejvetsi kontinent. Kontinent s obrovskymi vzdalenostmi, naprosto rozdilnymi kulturami i nabozenstvimi.
Vedela jsi to?
---------------------------------------
srpen 13, 2017 17:14
... : *deeres*
Krakonoši, nekoukej tolik na porno a nebudeš si pak myslet že:
zoofili praktikuje kdekterá česká panička se svým čoklem

A vyznavačům islámu, kteří hlásají toto, nezbývá než ta zoofilie.
Islámábád – Pákistánští ideologové přišli s novým objevem:
Předseda zasedání nakonec ukončil proslovem, ve kterém prohlásil, že existence žen odporuje samotnému zákonu přírody, a že by proto měly být všechny ženy „zbaveny existence" co nejdříve to půjde.
Zdroj: http://zahranicni.eurozpravy.cz/asie-a-australie/104263-islamska-rada-sokuje-vsechny-zeny-by-mely-byt-vyhubeny-a-to-neni-vse/

Se stoupajícím počtem muslimů v Německu, stoupá počet nových farem, kde chovají zvířata pro jejich sexuální uspokojení.
Zoofilie přestala být v Německu zločinem v roce 1969. V zemi se dokonce objevily specializované farmy, jakési erotické zoo, kde mohou zvrhlíci znásilňovat všemožné druhy zvířat od koz po lamy.

Předseda zemědělské komise Hans-Michael Goldman v roce 2012 uvedl, že vláda chce zakázat zákonem"zneužívání zvířat k pohlavnímu styku a trestat kuplíře, kteří zvířata pro zvrhlíky pasou“. Přijetí zákona ale nepomohlo, farmy tam jedou dál.



srpen 13, 2017 17:44
... : Lenka1
deeres, když ono mu už asi nic jinýho nezbejvá.....

Jinak ke Gejprejtu - jen ať provokujou, ono se to jednou otočí proti nim. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu.......

Aneb každé kyvadlo má dvě úvratě a čím víc ho budou tlačit na jednu stranu, s tím větší razancí se nevyhnutelně zhoupne na tu druhou.

A co se týče vymaštěnců kozomrdů - tak asi všem normálním lidem je jasný, že každej, kdo vyznává islám nebo ho obhajuje, to nemá v palici v pořádku.
srpen 13, 2017 18:02
... : Krakonoš
No, deeres, nemusím chodit čumět na porno, abych vobčas viděl na ulici šišlající paničky na svý miláčky a cicmající se s nima k tomu. Nevím, jaký máš preference ty, ale já radši potkám na ulici dva líbající se chlapy, než dámu volizující se se svym čoklem. Ale proti gustu... smilies/grin.gif
srpen 14, 2017 10:32
... : Míša šíša
abych vobčas viděl na ulici šišlající paničky na svý miláčky a cicmající se s nima

Zajímavý pohled na věc. Takže taková maminka či babička šišlající na robě a muckající se s ním, bude zcela určitě pedofilka.
Co tady se člověk taky nedozví... smilies/shocked.gif
srpen 14, 2017 11:07
... : Myška
Krakonoši, tos tedy přestřelil. Panička, šišlající na svého psa je něco jako matka či babička šišlající na své dítě či vnouče. Není v tom žádná sexualita. Ale u dvou líbajících se chlapů ano.
A já raději potkám x paniček šišlajících a hladících své psy, než jednu dvojici líbajících se mužů či žen. Toleruji jejich jinakost, chápu, že si tu orientaci nevybrali, ale jsem hetero a pohled na šišlající paničku se psem je pro mě přijatelnější.
srpen 14, 2017 11:30
... : Krakonoš
psal jsem vo volizování smilies/wink.gif
srpen 14, 2017 11:55
... : Myška
Krakonoši, i když se nechám od svého psa olíznout - tvář, ruku, nohu, dám mu pusu, není to sexuální chování. Ani u mě ani u psa.
Zoofilie je něco zcela jiného. Tak inteligentní chlap jako ty by to měl vědět.
srpen 14, 2017 12:54
... : Mikin3
............ 15 tínedžerov, súložiacich s oslicou, nakazilo besnotou.
Jen jestli se tady tou "besnotou" nenakazil nekdo jinej....... smilies/tongue.gif
srpen 14, 2017 13:40
... : Krakonoš
Ale di ty, Myško, že bys nepochopila nadsázku? Tak to vítej v klubu, už jsme tam dva smilies/grin.gif.
srpen 14, 2017 14:20
... : Myška
No, nepochopila... nějak mi to jako nadsázka nepřišlo.
srpen 14, 2017 19:01
... : Myška
Mikine, ...nakazilo besnotou... leda že by se s oslicí milostně okusovali... což se ale vyloučit nedá...
srpen 14, 2017 19:02
... : Myška
...nedá, protože zatím ještě muslimské zvyky v této oblasti nejsou beze zbytku zmapované... smilies/wink.gif
srpen 14, 2017 19:03
... : d@niela

Krakonoši,
třeba taky jednou přijdeš do let, kdy ti nějakej ten "čokl" bude nesmírně milej. Ale stejně jako ti předchozí musím dodat, že f tomdle si dost ujel smilies/wink.gif
srpen 14, 2017 22:51
... : Krakonoš
Moje čoklice je mi milá. Ale nelíbáme se. Ani na veřejnosti, ani v soukromí. smilies/grin.gif
Moji homosexuální kamarádi si daj pusu. Nijak se mi to neekluje. Jsem si navíc stopro jistej, že před tím nežrali třeba něčí h... Rozumím tomu, že když někoho homosexuál miluje a chodí/žije s ním, že ho chce vzít za ruku a dát mu pusu i před lidma, jako to děláme my všichni vostatní se svejma partnerama. A nechce bejt u toho terčem jakejchkoli vodsudků. Kdo to nechápe, s tím se nemám vo čem bavit. A to je celý. Čokly tu máme jen tak trochu navíc pro zpestření. Papapapapa. smilies/wink.gif
srpen 15, 2017 00:37
... : Myška
Homosexuálové mají snad největší volnost a podporu v historii. Relativně donedávna byla u nás homosexualita trestná.
Taky rozumím tomu, že se mají rádi úplně stejně jak heterosexuálové a že i na veřejnosti si chtějí dát pusu, vzít se za ruce (psal jsi o olizování, to teda není pusa, alespoň já pusu chápu jinak než termín líbání - to by se dalo nazvat olizováním). Ale to neznamená, že se všem ostatním musí líbit se na to dívat. OK, každý může odvrátit zrak - je to odsouzení? Nebo jen nechuť zrovna toto vidět? Má se člověk, kterému se to nelíbí, raději na ně dívat jen proto, aby se náhodou homosexuální dvojice nedotkl?
srpen 15, 2017 07:22
... : Krakonoš
Ale notak... Jestli nejsi slepá a hluchá, tak ten vodpor vůči homosexualitě kolem sebe musíš vnímat. Ano, oficiálně, z hlediska legislativy a z hlediska toho, co kdo politicky korektně říká, je naše společnost velmi tolerantní. Ve skutečnosti je to tak, že desítky procent populace je nesnášej, kdyby mohli, tak by je zase zavírali, vyhazovali z práce, nedopustili jejich podíl na řídících funkcích atd. Stačí si přečíst libovolnou internetovou diskusi na tohle téma. Koneckonců i tady na kudle pár kovanejch homofobů máme. smilies/wink.gif
srpen 15, 2017 08:48
... : Myška
Krakonoši, nevím, pohybuju se ve společnosti, které jsou homosexuálové víceméně buřt. Občas padne nějaký vtípek, nějaké ušklíbnutí, ale nic dramatického. Jinakost je vždycky divná a podezřelá, to není nic nového. A ty jejich pochody to fakt nevylepšují, pouze přispívají k naštvanosti a odsuzování většinovou společností. Kdyby se raději snažili normálně zapadnout, když nejde o úchylku ale vrozené chování, udělali by pro sebe mnohem víc, než jakýmkoliv zviditelňováním.
srpen 15, 2017 08:56
... : Míša šíša
Já to mám stejně - v mém okolí nikoho homosexuálové nijak zvlášť nezajímají, žádný vyhraněný odpor vůči nim nevnímám. Neznám nikoho, kdo by je chtěl zavírat, vyhazovat z práce apod. - asi holt nechodím na ty "správné" diskuze. Ani na Kudlance jsem něco podobného nečetla.
srpen 15, 2017 10:06
... : Mikin3
Ani na Kudlance jsem něco podobného nečetla.
Ja teda jo......
srpen 15, 2017 13:20
... : mia I
vykašlete se na homosexuály, podívejte se radši na tohle https://www.youtube.com/watch?v=oyeES-321xc&list=RDoyeES-321xc&index=1 doporučuji hlavně pánské části smilies/wink.gif dokoukejte do konce, tanečnice a kostýmy se v průběhu videa mění


srpen 15, 2017 14:01
... : d@niela
Miuško, myslíš ten "skoroposlední" kouzelnej hambatej kankán maturantů z Chomutova?
smilies/grin.gif
srpen 15, 2017 14:58
... : mia I
Dani, tak ty jsem zrovna přehlídla, dík za upozornění smilies/grin.gif smilies/grin.gif to muselo být hodin nácviku než to hoši dali, sice pořád to připomíná takový to hula hula kolem ohně z Osady havranů, ale jo. smilies/wink.gif
srpen 15, 2017 15:29
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]