O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JOUDA XXL PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 srpen 2017
Přejít na obsah
JOUDA XXL
Strana 2

 

 

 

 

 

 

Nakonec se můžete podívat do své knihovny, báseň má zcela logické rozuzlení a dr. Mejzlík dopadl svého pachatele, jenom pak nebyl dost vděčný a odmítl se u básníka zúčastnit dalšího autorského čtení.

 

 

Související obrázek

 

 

A já si teď dávám pozor, kdy uvidím nějakou tu VIPXXL01 značku, jako třeba ADVOKAT1, RAMBOXXL, či OO7HONZA,nebo JSEMPAKO. Zabraný je prý už i FANTOMAS.

 

 

Výsledek obrázku pro SPZ na přání

 

Ani na Slovensku nezůstávají pozadu, tam sice první písmeno musí značit okres a pak je dalších pět znaků. A tak vynalézaví jedinci prý mají poznávací značky ZA-BIJAK, ZA-VODOU, BA-RBORA, MA-VPICI, SC-ANDAL, SA-USMEJ, MY-DVAJA, ZA-LASKU, ZA-BRZDI..

 

Tak se koukejte kolem sebe, třeba uvidíte i toho JOUDUXXL ...

DEERES

 

 

Komentáře (6)add feed
... : Myška
Registrační značky na přání mne nechávají chladnou. Myslím, že je dobře, že možnost pořídit si takovou značku je, jedna tabulka stojí 5.000,--, takže zájemce vyplázne desítku a jezdí. Některé značky jsou docela povedené, jiné pobaví, další jsou vyloženou recesí, a u některých si člověk pomyslí něco o výšce IQ či nabubřelém egu majitele.
Když jsme tak u RZ, dříve zvaných státní poznávací značka, mně se nejvíc líbilo, když byly podle okresů. Když jsme v dětství jezdili s rodiči na dovolenou tak jsem ráda sledovala SPZ aut, co nás míjela a vyhledávala si ty, které jsem z hlavy neznala v autoatlasu, kde byla písmenná označení SPZ okresů uvedena. Teď, podle krajů, už je to dost o ničem. A firemní auta mají RZ podle sídla firmy, což je často Praha, takže už ani nelze říct, že auto s RZ s A řídí Pražák.
srpen 09, 2017 06:37
... : Michal
V Americe jsou tyhle značky populární, pořízení nestojí spoustu peněz, ale každoroční registrace a silniční daň v jednom je dražší. Dodnes máme na autě značku, kterou jsme si přivezli, ANICKA. Tam je totiž značka majetkem majitele, musí jí zaplatit (7 $) a když auto prodá, značka mu zůstane a dá ji na jiné auto.
První kterou jsme viděli po přistání v New Yorku hrdě hlásala MR DEY. Číst dohromady a česky, ano?
srpen 09, 2017 08:14
... : *deeres*
Tohle jsem napsala kdysi dávno už 22.5.2016 a vrchní Kudla to vytáhla v okurkové sezóně ze šuplíku. A dostala jsem tehdy za to pěknou sodu od Ketrin a Mikina. Mikin zjistil, že jsem závistivá a Ketrin se mohla smíchy potrhat, že jsem použila mluvenou řeč u přechodníku "někdy třeba ani netušíc". Jak tak do mne šila, tak jsem si ho spletla se středníkem a tím jsem se podle Mikina pasovala na debila a tak dal Ketrin "thumbs up. smilies/grin.gif"
Od té doby jsem četla několik článků, kde si i jiní, stejní závistivci, jako já, dělají z některých značek srandu. Dokonce jsou i sběratelé, kteří soutěží o nález značky ze všech nejdebilnější. smilies/wink.gif
srpen 09, 2017 09:03
... : Mikin3
Kdyby si nekdo myslel, ze chudince Deeres bylo nelidsky ublizovano, puvodni clanek a diskuse jsou zde: smilies/grin.gif
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=7883&Itemid=50
srpen 10, 2017 05:58
... : Míša šíša
Ale kdepak, nikdo si nemyslí, že chudince deeres bylo nelidsky ubližováno - jak jsi na to přišel?
My si jen myslíme to samé, co deeres napsala: Mikin ji označil za závistivce (pravda), Ketrin ji prudila kvůli přechodníkům (pravda) a Mikin dal Ketrin "thumbs up" (pravda).
Deeres nenapsala nic míň, nic víc - co se ti teda na tom nelíbí?
srpen 10, 2017 07:29
... : Mikin3
Co se me na tom nelibi? No treba to, ze jsem nikoho nepasoval na "debila". Ba, to slovicko jsem vubec nepouzil.
srpen 10, 2017 14:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]