O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SOUSEDKA MI NEPODRŽELA PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 červenec 2017
Doteď mi vždycky podržela, když soused Pepan byl v práci. A zrovna jsem to dost potřeboval. Udělal jsem si to tedy sám. Ale není to prostě to vono, jako kdyby podržela. Teda - mám radši, když mi podrží Pepan, na oplátku zase já podržim jemu a taky mu nemusim pokaždý vysvětlovat, jak nejlíp podržet. Doteď mi vždycky podržela, když soused Pepan byl v práci. A zrovna jsem to dost potřeboval.

 

 

 


 

 

       Udělal jsem si to tedy sám. Ale není to prostě to vono, jako kdyby podržela. Teda - mám radši, když mi podrží Pepan, na oplátku zase já podržim jemu a taky mu nemusim pokaždý vysvětlovat, jak nejlíp podržet.

 

Ale kdykoliv nebyl Pepan doma,  vždycky mi ta jeho podržela. Ale dneska má migrénu (blbost, je vožralá, líná, zase má v sobě flašku vodky). Tak jsem si to musel udělat sám. Byla to docela fuška. Musel jsem sešroubovat dvě žbrdlení od dětský postýlky na nepřeskočitelnou kočičí vejšku. Furt se to někde vyvracelo, bylo to jak živý, kroutilo a vyvracelo se to jak živý. Stahoval jsem to porůznu drátem, pak vrtal díry, pak sešroubovával, pak zase oddělával sdrátování. Jak blbec. A stačilo by mi, kdyby mně někdo na chvíli podržel. A pak bylo další nepodržení - naznačit díry pro panty na zeď a přitom držet hotový dvířka ve správný poloze. Nějak jsem teda tu sešroubovanou závoru podložil literaturou a špalíčkama, naznačil na zdi díry, vyvrtal díry, nacpal hmoždiny. No, výsledek jakž takž, ale vlastně shit. Aspoň to krapet drželo. Taky dobrý! Takže dneska znova, to už pant po pantu, hmoždina po hmoždině, hůůůů. Jestli někdo někdy vrtal novou díru, průměr 8 mm asi půl centimetru vedle starý díry, rozumí mi. Ale zase mám skvělou zkušenost, že když mi sousedka nepodrží, umim si to udělat i sám.  

 

A to všechno kvůli kočce, aby na ni nemohl mrcha sousedovic Xaver. Jestli by někdo čekal, že to kočka aspoň trochu ocenila - mýlí se.

 

 

 

 

 

A ještě jeden kočičí zážitek mnou včera dočista otřásl. Mám doma v květináči kytku, o který absolutně nic nevím, nevšímám si jí, občas ji zaleju, to ale spíš náhodou. A kytka docela prospívá, takže mi ani nevadí. Nechala mi ji tady (zřejmě za odměnu za skvělou dlouholetou společnost) bývalá partnerka! Velkorysé děvče! 

 

Mně ta kytka nevadí ani mě nezajímá. Ale kočka teď v kytce našla zalíbení, což mě krapet znervózňuje; slyšel jsem totiž, že když kočka ožírá kytky, tak potom blije. Takže - o kytku mi nejde, ale o to blití. Zatím jsem kytku vystěhoval z kočičího dosahu na pávlač, ale ani nevím, co tam s ní. Hrozí, že ji tam spálí slunce.

 

DOTAS: Poradí někdo, co je to za kytku a zda je v syrovym stavu kočkou poživatelná? (fotka jak vidno přiložena) Dík.

 

 

 

A už jen pár krátkých odpovědí k dotazům k předchozímu článku. Jinak nemám k přímým reakcím přístup, mám udělenej trvalej dobrovolnej dyštanc. Sebekriticky jsem uznal, že nedokážu slušně reagovat na některý příspěvky Svatý Trojice. Musel bych reagovat jedině velice neslušně, a to zase nechci kazit zdejší pohodu.

 

Takže Míšo: Kočka nebo čuba v posteli je mi furt i nadále silně nepříjemná. Myslím, že to už pochopila i Anežka.

 

Takže Deeres: V rasách se absolutně nevyznám, ale tahle moje Ágnes by údajně měla bejt čistokrevná ruská stříbrná kočka. Ale fakt píšu, jak jsem koupil. Nerozumím tomu. Jen mě zrovna teď napadlo, že by možná fakt bylo lepší, vydávat ji za Britku, protože s ruskou modrou bych snadno mohl být označen za Kremlofila a Putlerovce, což by mi do smrti bylo líto.

 

 

 

Brejden všem. NČ.

 

 

 

Komentáře (3)add feed
Takže pokud mohu : marty
Kytku neznám, ale obávám se, že by mohla být pro kočku jedovatá.

Kočky potřebují žrát trávu, protože jim pomáhá s trávením. Při svojí očistě spolykají hodně chlupů, které v zažívajím ústrojí mohou vytvořit chlupové bezoáry, může časem střeva i ucpat. Proto často kočky ty chlupy i zvrací. Tráva pomáhá zbavovat se těch chlupů. Nejlepší je, vypěstovat kočce v nějakém truhlíku trávu - běžně se koupí kočičí tráva, ale vyjde docela draho přitom stačí zasít obilíčko, sehnat travní směs. Já mám na balkoně velkou misku pod květináče (cca 6cm hlubokou), v ní zem a přes zem je dobré dát nějaké řídké pletivo(mám králičí).Tráva tim prorůstá a kočka to nemůže hrabat a udělat si tam záchod. Také je možné podávat trávu v tabletách, koupí se ve zverimexu.
Jinak Ruská modrá je celkově drobnější a má pouze zelené oči.

Přeju hodně chovatelských úspěchů.
červenec 17, 2017 05:17
v kočkách čtyřnohých se nevyznám, : Ivan Kolář
jisté slabiny mám i pokud se jedná o zkušenosti s VT těmi dvounohými.
Ale tohle pojednání se čte velice hezky.
Snad ten "kozel flaškovitý" , ten je mi poměrně dost znám a o něm bych mohl zasvěceně diskutovat.


červenec 17, 2017 08:43
NČ, : *deeres*
je jedno jaké je kočka rasy, je to krasavice, ale blicí. Už to napsala Marty, kočky prostě zvrací, všechny i ty, co jsou ušlechtilé a jezdí na výstavy.Jestli jsou ze západu nebo východu,nic se na tom nemění.
Kytka je nejspíš lopatkovec (Spathiphyllum), také se jí říká toulcovka a patří mezi áronovité a ty jsou bohužel jedovaté. Listy jsou pro lidi i zvířata toxické a proto bacha na děti i domácí mazlíčky. Obsahuje kyselinu šťavelovou a saponiny, možná ještě něco dalšího. Dráždí pokožku i sliznice.
Ale možná se pletu a je to něco úplně jiného, ale neškodně nevypadá, udělal jsi dobře, že to míca nemůže okusovat.
Doporučuji koupit granule, kde už tráva je. Třeba tyhle :http://www.zoohit.cz/shop/kocky/doplnkove_specialni_krmivo/trava/156101
červenec 17, 2017 09:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]