O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDO SEJE NENÁVIST A ZLO? PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 červenec 2017
Před cca třemi měsíci jsme dostali další "perlu z Bruselu". Sjednocení sociálních dávek pro migranty v celé EU z důvodu zvýšení atraktivity zemí, které se brání přijetí kvót. EK se už dočista zbláznila a vůbec nemá ponětí, co tím způsobí v tzv. postkomunistických zemích. Platit asi 21.000 Kč měsíčně migrantům, kteří sem přišli je zvrhlé. Co naši důchodci? Celý život se dřeli za pár korun měsíčně a dnes mají 9.500,- Kč důchodu a někdo si přijde a má o deset tisíc více za nic.

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro generálmajor hynek blaško

     Viděli jste ruce lidí manuálně pracujících a ten jejich žebrácký důchod? Co ti, kteří pracují ve třísměnných provozech za maximálně 13.500,- měsíčně? Kdo tu seje nenávist a zlo? Vy z Evropské komise! Sluníčkáři, vítači a dobroserové nás všechny, kdo nechtějí přijímat migranty, nazývají xenofoby, fašisty, populisty atd.; ministr Hermann vykřikuje, že Česko je zamořené zlem a nenávistí k cizincům, ale kdo to živí?

       Vy z EU, svými hloupými směrnicemi nerespektujícími ekonomickou realitu nových členských zemí, jako je např. ČR. Dostali jste od našich hloupoučkých představitelů zlatá vejce (banky, spořitelnu, zlaté rezervy státu, zemědělství, atd.) a ročně vám přispíváme na vaše migranty podíl z 380 mld Kč zisku, které nadnárodní firmy vyvádí z ČR. My si ty migranty, které jste si pozvali, setsakra dobře platíme, a proto přestaňte prudit. Udělali jste si z nás, postkomunistických zemí, nové kolonie a my vám ty vaše blbosti platíme z naší otrocké práce, ke které nás nutíte!!! Navíc mají chudáci z Afriky u vás hlad, jak psal jeden migrant. Pokud chcete situaci řešit, vydejte Směrnici a zrušte daňové ráje na teritoriu EU.

 

       Nařiďte, ať se platí daně v zemích, kde vzniká zisk. Nenuťte nikoho, aby za vás řešil, co jste svými neuváženými rozhodnutími způsobili. Pokud se nepodvolíme, budete na nás taky házet bomby a nutit nám vaši představu demokracie?

       Vážení spoluobčané, vám to nevadí, že z vás naši představitelé dělají hlupáky?

       Četli jste reakci našich představitelů, politiků, na tu další nehoráznost z Bruselu? Hlavně, že teď před volbami nás nazývají váženými voliči a slibují nám, jak vše urovnají a jak v ČR bude dobře pod jejich vedením. Po volbách budeme zase jen "ulice a nevzdělanci", kteří do správy věcí veřejných nemají co mluvit. Budeme zase uráženi a dehonestováni, pokud se nepodřídíme ELITĚ. Jak se může nazývat elitou někdo, kdo se dostal do Sněmovny jen tím, že ho partaj strčila na volitelné místo, ale v životě na pořádnou práci ani nesáhl?

       Partaje s pár členy s námi mávají a určují pravidla. Občané, jděte volit a vyžeňte ty Kalousky, Sobotky, Bělobrádky a jiné dinosaury z politiky. Jsou to naši zaměstnanci, my si je platíme z našich daní, tak ať nás RESPEKTUJÍ a prokazují nám patřičnou úctu.  

generálmajor v.v. HYNEK BLAŠKO
krajský zastupitel za SPO

 

 

 

 

Komentáře (17)add feed
... : doktor
Vážený pane máte pravdu.Každé slovo je podložené neschopností těch co říkají politici.Je úplně jedno kam ukážete ,vlevo,vpravo ,prostě je to fuk.Ale není alternativa,není koho volit.Není silná alternativa,která by neschopným politikům EU vysvětlili,že EU nejsou jen silné západní státy,státy s ekonomikou ,která se nemůže rovnat se západem.
červenec 17, 2017 13:26
... : Mikin3
Hmmm, a opravdu ti uprchlici dostavaji, nebo budou tech 21 000 dostavat?
červenec 18, 2017 07:19
Pan generálmajor v záloze : Lenka1
má absolutní pravdu. O té sjednocené unijní azylové politice jsem tu psala cca před rokem a někteří idioti se mohli potrhat smíchy......
červenec 18, 2017 09:04
P.S. : Lenka1
Má pravdu ve všem, co říká. A každý, kdo má v hlavě mozek, s ním musí souhlasit.
červenec 18, 2017 09:05
... : *deeres*
Zatím nedostávají, alespoň ne oficiálně. A jestli to bude tak, jako v Německu, tak tu hlavní podporu nebudou dostávat od státu, ale od muslimů. Německo má finanční podporu náboženským obcím etnických menšin. Islámské obce poté tyto peníze rozdělují jako charita mezi své členy a rodiny, čímž si je zavazují. Ob Stejně tak to dělá Hizballáh v Libanonu.
Pokud ve volbách zvítězí Babiš, tak tu kobylky máme nás k tomu stejně dotlačí
červenec 18, 2017 11:32
Zase mně to ulítlo, tak to dokončím : *deeres*
Pokud ve volbách zvítězí Babiš, tak tu kobylky máme jak na koni, Babiš je jeden z velkých příjemců dotací a svůj rybníček si nevylije.
Konkrétní příspěvky v jednotlivých zemích:
V Německu má uprchlík týdně nárok na 150 EUR (4.050 Kč), dítě do 10 let na 50 EUR (1.350 Kč), do 18 let na 75 EUR (2.025 Kč).
Ve Švédsku je to 300 EUR (8.100 Kč) na dospělého na týden, 250 EUR (6.750Kč) na dítě bez ohledu na věk.
Ve Francii má uprchlík nárok na 230 EUR (6.210 Kč) týdně, dítě 150 EUR (4.050) týdně.
Švédsko i Francie navíc vyplácí příspěvky na bydlení (od 150 do 250 EUR měsíčně,t.j. 4.050 – 6.750Kč).
Z toho je patrné, že Německo na příspěvky není země zaslíbená. Zdánlivě, protože další požitky dostávají přímo od muslimské obce. Obce neříkají, že to jsou peníze z německého státního rozpočtu, ale ty peníze chudým muslimům rozdávají jménem Proroka Mohameda. Děti když potom vyrostou, vděčí za všechno (za jídlo, lékařskou péči i vzdělání) islámské obci a Prorokovi.

Skvělá metoda, jak někomu vymýt mozek.
Když si vzpomenu, jak jsem se poprvé někde zmínila o sjednocování dávek, tak si všichni mysleli, že jsem spadla z višně a už to tu máme.

červenec 18, 2017 11:51
Aha, : Mikin3
takze nedostavaji 21 000 a podle vseho ani dostavat nebudou. Ja to tusil.
Pan generalissimus je zrovna ve veku zelenejch mozku ktere jsem mel tu "cest" poznat na vojne. Prezil sametovou revoluci, v duchodu se dal k Zemanovcum a pise tklive clanky kde se to hemzi frazemi jako Viděli jste ruce lidí manuálně pracujících a ten jejich žebrácký důchod?
No reknete, nezni to od lampasaka srandovne? smilies/wink.gif
červenec 18, 2017 14:49
... : *deeres*
Špatně jsi četl!
Před cca třemi měsíci jsme dostali další "perlu z Bruselu". Sjednocení sociálních dávek pro migranty v celé EU z důvodu zvýšení atraktivity zemí, které se brání přijetí kvót
.
Zatím, však oni to po volbách prosadí. A ti, co tu už jsou, z něčeho žít musí. V Německu také nemají 21.000, ty toky peněz jdou i jinudy.
A tvrzení, že tu ilegály nemáme, tak nevím, koho to v Praze vidím. To nejsou turisté ani lidé z ambasád.
Skupiny agresivních mladíků ve Strašnicích (Liga českých muslimů), kšeftaři na Můstku(islámská drogová mafie), další ručníkáři v Kyjích, největší mešita v Praze (Islámská nadace v Praze), ve větším množství je potkáte na Žižkově (státem podporovaná Klinika), strach budí v lidech na Dědině v Ruzyni (Imigrační centrum).
Z něčeho žít musí, podpora státu ve formě neziskovek, Norské fondy, EU fondy a kriminální činnost.

červenec 18, 2017 16:53
Deeres, : Mikin3
pokud znas nejakou politickou stranu ktera by tech 21000 po pripadnem zvoleni prosadila, necham se poucit.
V opacnem pripade to vypada, ze s. general docela obycejne vyhrozuje a lze, aby zvysil preference svych Zemanovcu.
červenec 18, 2017 17:27
... : *deeres*
Babiš pravděpodobně zvítězí ve volbách a zrovna on je jeden z největších požíračů dotací a dost pochybuji, že se nechá odstavit od korýtka.
Stejně tak, jako jednotná dávka, tak přijímání nelegálních migrantů, je jenom otázka času. Klid je jenom do voleb, teď nám mažou med kolem huby, protože nás potřebují, pak si stejně budou dělat co chtějí, bez ohledu na to, co mají ve volebním programu.
Vymalováno jsme měli už v okamžiku podepsání Lisabonské smlouvy. Vyvléci se z toho můžeme jedině popřením platnosti smlouvy, vystoupením z EU, nebo třetí možnost zakázat Islám jako militantní ideologii, která se neslučuje s lidskými právy. A protože se nic takového nestane, spějeme do pěkného průseru.
červenec 18, 2017 17:46
Deeres, : Mikin3
s tim Babisem s tebou naprosto souhlasim.
Pokud se tyce toho ostatniho, tak pochopitelne ne.
Tihle clobrdove kteri se derou do politiky jen diky protiuprchlickym hoaxum bohuzel nikomu a nicemu nepomuzou.
Smutne, ze se mezi ne radi i sam pan prezident.
červenec 19, 2017 02:59
deeres, : Míša šíša
ty máš na to ještě trpělivost, vysvětlovat mu to jak malému dítěti? Máš můj obdiv.
červenec 19, 2017 06:03
Me se nahodou hrozne libi ten nadpis. : Mikin3
Kdo seje nenavist a zlo?
A pod tim fotka toho generalissima. smilies/grin.gif
červenec 19, 2017 07:26
... : *deeres*
Mně se zase "líbí".jak po chvilce diskuze se provalí, co jsi vlastně zač.
červenec 19, 2017 09:41
... : mia I
Pan Hynek Blaško je známý i jinou záležitostí - prošel si před pár lety peklem. Slovenský pedofil mu před několika lety zneužil a zavraždil devítiletého syna. Ten případ byl tehdy smutný i tím, že nepřímo vinou vraha zemřela i matka dítěte. Po synově smrti musela brát antidepresiva a jak byla omámená, upadla někde v koupelně a následkem pádu zemřela.
červenec 19, 2017 10:28
mio, : Míša šíša
to bylo hrozné, stalo se to v Havl.Brodě. Ten Slovák nějaký čas pracoval i v našem městě.
Strašná událost, raději nevzpomínat.

červenec 19, 2017 11:34
kde nic není : vlk
ani smrt nebere, vysvětlování je marné.

Místní Čulíkovci nemají čím pochopit, co je podstatou článku. Debatovat je možné jen s někým, kdo chápe význam slov a pojmů. Tady to nehrozí. Oni se v tom Orwellovském světě našli, lež je pravda, láska je nenávist, ministerstva pravdy, ideopolicie, cenzura, totalita.

Já už to vzdal, něco jim vysvětlovat.
červenec 19, 2017 13:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]