O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - JÁ TO PLATIT NEBUDU, NEBUDU PDF Tisk E-mail
Středa, 12 červenec 2017
Jak jistě všichni víte, někdejší předseda JZD Slušovice a současný senátor nedochází do Senátu kvůli zdravotním problémům od loňského srpna. (O tom se na Kudlance ostatně nedávno také psalo.)Po veřejné kritice se chtěl svého platu vzdát, což není možné. Rozhodl se jej nakonec převádět na dobročinné účely.

 

 

 

 

 

 

 Časopis Senát - ilustrační obrázek

         

          Ovšem peníze, které za tu předchozí dobu dostal, ale neodpracoval, o těch se už mlčí. Ty nevrátí. Za tu dobu si vydělal přes milion.

 

Stejně jako někteří senátoři, tak většina lidí je přesvědčena, že peníze, které stále dostává, a hlavně ty, které dostal, by si měl odpracovat. A spíše než je následně darovat do fondu, by měl zvážit rezignaci. Jenže - František Čuba svou funkci složit nechce. Naopak - do Senátu se chce vrátit hned, jak mu to dovolí jeho zdraví po loňské operaci... Mandát mu vyprší až v roce 2020. Jenže – on se nechce vzdát senátorského mandátu nejen proto, aby nepřišel o peníze, ale i proto, aby nezanikl Senátorský klub SPO+KSČM+Severočech, který má šest členů – z toho tři jsou funkcionáři tohoto klubu: předseda a dva místopředsedové… (mj. to jsou další peníze…)

 

Pokud běžný zaměstnanec nebude dělat svou práci, tak mu zaměstnavatel dá výpověď, OSVČ nebude mít příjmy z podnikání. Že to tak není nastaveno pro ústavní činitele, to je šlendrián státu, který poslanci mohli dávno řešit; ale proč by si měli sáhnout na své výhody, že? Je to kauza, která dává jasně najevo, které lidi zásadně nevolit.

 

 

d@niela

Zdroj: Senát parlamentu ČR


Komentáře (4)add feed
Starýho bolševika : Krakonoš
novejm kouskům nenaučíš. Takovej typickej Zemanův kamarád. Chlastat a žrát, ale hlavně ne za svý. Škoda vo něm vůbec přemejšlet.
červenec 13, 2017 00:17
Těch tipů, koho nevolit : Pernella
bych měla... Bohužel nevidím nikoho, koho bych volit mohla.
červenec 13, 2017 11:28
hnus. : Passer
blbý kdo dává, blbější kdo nebere, samozřejmě!
červenec 13, 2017 12:02
... : doktor
Koho nevolit je jasné,ale koho ano,žel není na obzoru nikdo.Tak tomu se říká "pech".Je špatné,že my,potažmo stát trpíme ve vrcholné politice lidi kteří berou,hrabou a nepracují.S,utné,velice smutné.
červenec 13, 2017 12:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]