O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VZALY BYSTE SI NĚCO TAKOVÉHO? - 2 PDF Tisk E-mail
Středa, 07 červen 2017
Nespletla jsem se. Kudlanky mají hlavu nejen na klobouky, ale i na rozumné a zdravé myšlení. Jen je mi líto těch, které věří každému, jen trochu dobře prodanému blábolu. Ale tak už to bývá, jinak by tolik lidí nenaletělo "šmejdům". Stejně tak, jako nedovedu pochopit, jak si může někdo koupit pár hrnců v ceně několika desetitisícovek, nebo téměř za sto tisíc lux, stejně mi hlava nebere, jak mohou lidi věřit nejrůznějším šarlatánům.

 

 

 

 

 

     A přesto věřej a věřej...  A stále jich další tisícovky věřit budou, svoje těžko našetřené peníze budou měnit za v lepším případě nesmírně předražené - v tom horším i bezcenné - věci. A pokud se jedná o nejrůznější serepetičky "pro zdraví", tak buď neuškodí - to když je to jen načepejřené placebo - nebo naopak.

 

      Všichni určitě víte, kolik lidí věřilo, a víra jejich je neuzdravila, naopak jim sebrala čas, který měli pro případnou možnou léčbu... Ano, zoufalí lidé dělají zoufalé věci - mnoho jich například jezdilo na druhý konec světa za filipinskými léčiteli-chirurgy, kteří operovali bez nože na základě metody "ruka je rychlejší než oko" (jinak u nás užívané hlavně eskamotéry a skořápkáři) a "vyjímali" z lidí jejich nádory. Vzpomínáte? 

 

 

Filipínští léčitelé  tu měli kvůli televizi NOVA skandál před dvaceti lety. Teď přijíždějí další exempláře těchto šarlatánů.
 

 

 

Tohle je nabídka jednoho našeho "doktora přes konstelace":      

 

 

·         Zabývám se alternativními způsoby diagnostiky a léčení (i zvířat a rostlin), zjišťováním příčin alergií, lupenky, duševních poruch, rakoviny, ale i nespavosti, příčin psychických onemocnění, vyhledám příčiny všech nemocí, včetně epilepsie, roztroušené sklerózy, Parkinsonovy choroby, dětské obrny, kloubních onemocnění, obezity a podobně.

 

·         Zjistím příčinu vaší neplodnosti, gynekologických problémů a jiných. Je možné si nechat otestovat množství důležitých látek v těle a zejména v oslabených orgánech, sestavit jídelníček atd.

 

·         Hledám a odruším geopatogenní a psychosomatické  zóny, radonové záření,  zlé vody, plísně, je možné zjistit statiku domu, cenu nemovitosti, vhodné místo a čas pro stavbu domu, bytu, je možné otestovat stavební materiály, aj.

 

·         Zjišťuji a komplexně řeším příčiny problémů v partnerských vztazích, vztazích mezi dětmi a rodiči, příčiny alkoholismu, příčiny užívání drog a vyhledám řešení těchto problémů.

 

·         Zabývám se příčinami problémů v podnikání, testováním zaměstnanců, zjišťováním talentu, IQ, EQ, způsoby a možnostmi v podnikání, posouzení podnikatelských záměrů, investic, a pod.

 

·         Jsem přesvědčen, že vše se dá vysvětlit, takže vám mohu jednoduše vysvětlovat dosud nevysvětlené.

 

·         Jsem schopen zjistit, zda vám pomůže amulet či talisman, jak má vypadat, z jakého má být materiálu a jsem schopen jej nechat pro vás i vyrobit.

 

 

 

     Ano, říká se, víra tvá tě uzdravila – je mi však neskutečně líto těch, kteří cpou své těžce vydobyté peníze těm, kteří jim za ně prodávají v nejlepším případě jen naději – v tom horším dokonce mohou i ublížit. Když jsem četla např. „návody na léčbu rakoviny“, jímala mne hrůza při pomyšlení, jak velké množství zoufalých lidí těmto šejdířům věří… Např.: "Rakovina není v 96% důvodem úmrtí člověka, ale především  léky, chemoterapie a radioterapie vědomě snižují imunitní systém natolik, že člověk umírá. Tedy člověk neumírá, ale je lékaři zabit." 

 

 

Podlehli jste vy,

případně vaši blízcí některé té zmiňované nabídce?


 

 

 Vím, že to tak je, ale stejně to nedokážu pochopit

proč je oblbování druhých tak neuvěřitelně výnosné

(na rozdíl od "obyčejné" práce)?

 

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (16)add feed
rozhodně bych tomu nevěřila, : adriana34
je to všechno ale "zlatý důl na prachy". Ke smůle naší republiky je u nás velké množství lidí, co naletějí na takovéhle nabídky. Pak není divu, že jsou šarlatáni i v politice.
Skoro by se dalo říct, dobře nám tak.
červen 07, 2017 07:00
... : Mikin3
My jsme s Joanne tajemny ostrov zazracnych filipinskych lecitelu Siquijor navstivili a tyden tam pobyli. Moc hezke, mohu vrele doporucit, i kdyz pro milovniky plazi to tam neni nic moc.
Dokonce je tam jeden cesky resort, ktery se da snadno najit pomoci ceske vlajky, ktyra je tak podobna filipinske.
Ostrov to neni moc velky, da se objet na vypujcene motorce snadno za jediny den. My ho projeli i napric pres hory.
Jen o zazracnych doktorech jsme od mistnich neslyseli ani slovo. A ziskali tak dojem, ze jde o podvod urceny vyhradne pro hloupe cizince.
Ale kdo neveri, at tam bezi. A at si tam necha vytahnout za prislusny obnos mistnim lecitelem holou rukou z bricha jatra z kralika. Za blbost se musi platit...... smilies/smiley.gif
červen 07, 2017 07:08
lidi mají rádi pohodlná a bezpracná řešení : vlk
a je úplně jedno, v jaké oblasti.

Medicína je pro tyhle jedince velmi lákavá. Přece si stačí vzít prášek a je po problému. Že kouřím, chlastám a žeru tak, že jsem tlustý jako bečka? No a co! Doktore dělej se mnou něco! Bolí mne klouby, mám vysoký tlak a špatně dýchám! Honem mi napiš pilulky ať jsem jako rybička...

S fake operacemi je to stejné. O politice nemluvě. Kdyby ti tři, cizokrajného původu inženýři nástrojaři, v Londýně narazily na hospodu plnou ožralých rowdies tak je z nich fašírka jejich vlastními kudlama. Takhle je hrdina jen jeden. Zbytek se učí utíkat podle návodu. To přece není naše starost starat se o bezpečnost.

Nejspolehlivější pomoc hledej na konci své ruky.
červen 07, 2017 07:55
Mikine, každou chvíli píšeš o tom, jak jsi byl v úžasných krajích - : d@niela

a taky jsi slíbil poslat nějaký ten cestopis. Tedy, už je to pěkných pár týdnů...
Tak posílej, čekám smilies/wink.gif
červen 07, 2017 08:03
.... : Nona
Od té doby, co mám děti, tedy téměř 30 let, hledám i jiné metody léčby. S dětmi přišla starost o jejich zdraví. Doktoři v některých věcech nepomáhali, takže ANO, mám zkušenost s léčiteli. Když se tak ohlédnu zpátky, navštívila jsem jen ty doporučené.
Dnes jsem na tom tak, že si ve spoustě věcí dokážu pomoci sama. Už vím, jakým problémem v rodině kdo trpí, takže většinou sáhnu po bylinkách či tinktuře v lahvičce.
Ale např. homeopatie mě neoslovila vůbec, rovněž tak Bachovy esence. Občas si čtu o psychosomatice, i jsem ve skupině podobných "hledajících" na FB, ale tady jsem také spíše skeptická. Je až s podivem, co vše lidé přisuzují právě psychosomatice. Místo toho, aby třeba dítě se opakujícími se záněty důkladně doléčili bylinkami a posílením imunity, "sypou si popel" na hlavu a přemýšlejí nad tím, kde jako rodiče zklamali, co si nevyříkali a kde mají mezi sebou "bloky". Když třeba někdo tvrdí, že křečové žíly znamenají nepohyblivost a neschopnost jít v před, já tvrdím (ze zkušeností) v mé rodině, že se jedná o nemoc dědičnou, je třeba vyživovat cévy, udržovat přiměřenou váhu, cvičit atd..... Možná je ta psychosomatika spíše "na hlavu".... :-)
Jinak patřím mezi esoterické nadšence, ne však fanatiky. Tak trochu si občas soukromě čaruji, ale jen pro své potřeby. Dle astrologie jsem zemský Býk, takže ta travička na Zemi je pro mne nejdůležitější, i když někdy zvedám hlavu k obloze..... smilies/smiley.gif
červen 07, 2017 08:32
... : *deeres*
Nejúspěšnějšími obchodníky s lidskou vírou jsou po staletí všechna náboženství. Já to sice nechápu, ale pořád existuje dostatek lidí, kteří věří něčemu, co se nedá dokázat a platí za pouhou naději.
červen 07, 2017 10:39
Danielo, : Mikin3
uz jsem poslal..... smilies/cool.gif
červen 07, 2017 18:59
Filipínští léčitelé : Hanii
Ahoj, už jsem sem dlouho nepsala, ale pořád vás čtu. Mého muže operoval filipín.léčitel Daniel Orbito. Byla jsem u toho, přímo u stolu a koukala se mu na ruce. Můj muž je zapřisáhlý ateista a odpůrce všech léčitelů a šamanů. Ale už mu bylo tak zle, léčení nepomáhalo a tak nakonec kapituloval.Šel místo mne. Bylo to něco úžasného, lidi z celé Evropy, slepí, hluší, i doktoři s rakovinou, vozíčkáři. Neskutečný zážitek i pro mne. Vytáhnul mu cca 10 cm černého střeva, něco jako sušené švestky, by se dalo říct.Dal mi to před oči a naznačil že to je špatné. Ještě jsme šli na kontrolu odpoledne. Výsledek byl okamžitý ! Druhý den žádné bolesti, černé kruhy pod očima, dávivý kašel, pnutí v plicích a krku, bolesti hlavy... A trvá to dodnes. Operoval ho ne v místech potíží, ale mezi slepákem a žlučníkem. Po mém protestu kroutil hlavou že problém je jinde.Ano, oni léčí příčinu, ne následek. Zkušeností s nimi mám daleko víc. Samozřejmě, je mezi nimi hodně šejdířů kteří jim kazí pověst. Ale to je i mezi ministry... Zdravím-Hanka
červen 07, 2017 22:51
Hanii : Milene
jsem ráda, že jsi napsala zkušenost s panem Orbitem. Moje kamarádka, kdysi před léty, u něj nechala operovat na Filipínách svého syna, tehdy asi čtyřletého. Nádor, který měl v mozku, váhali operovat v Německu (tam žili), že je to velmi nebezpečné. Opravdu se prokázalo po filipínské operaci, že nádor není! Z jejich malýho je dnes dospělý kluk, jen má hadičku na odvádění mozkomíšního moku.
červen 08, 2017 09:09
Milene : Hanii
Škoda že Orbito zemřel. V léčení pokračuje jeho dcera, prý je tu často, snad i v této době.
V poslední době se hodně brojí proti léčitelům, hlavně Sysifáci, ale pokud něčemu nerozumím neznamená, že to neexistuje. Vnuk mé sestry těžce onemocněl, do té doby zcela zdravý kluk náhle celkově ochrnul,dostal těžké horečky, byl v bezvědomí. Prý nějaký bacil. Lékařské sdělení bylo: pokud se vůbec dožije rána,bude dementní a nepohyblivý. Ihned jsem se spojila s léčitelkou, která ho na dálku prohlédla a uklidnila nás. Přežije a dementní nebude. Celou noc na něho působila, i další dny a byla s námi stále ve spojení. Kluk je OK, jen ještě potřebuje posilovat trochu nohy, to víte,flinká to. Už hraje s klukama i fotbal, chodí na karate. Po roce a půl od onemocnění! Tento bcil je tu docela rozšířený, v lázních s ním bylo víc dětí, nejvíc z JČ. Dík Milene že jsi reagovala a máš stejně skvělou zkušenost. Orbito byl předsedou filip. léčitelů. Kdysi jsem četla, že na jejich setkání před ním kleknul a děkoval za vyléčení z rakoviny jeden známý anglický lékař. To přesvědčí snad i Sysifáky.
červen 08, 2017 09:37
To je opravdu velice zajimave, Hanii a Milene. : Moira
Doufam, ze to nikdy nebudu potrebovat,ale je dobre vedet, ze jsou I dalsi moznosti. Myslim, ze nelze striktne odsoudit veci nezname a neprobadane. V 15. stoleti taky nikdo nechapal, ze je zeme kulata.......
červen 08, 2017 11:24
Asi : Milene
existují lidé, kteří mají pro nás nevysvětlitelné schopnosti. Ne úplně vše je možné změřit.

Jenže převážná část léčitelů jsou šarlatáni a podvodníci. A potom je to těžké si vybrat.

Když je člověk nemocný, tak hledá pomyslná stébla, kterých se chytit. Dávno tomu, když byla dcera malá a hodně nemocná. Mívala mockrát do roka angíny, tak jsem také vyhledala léčitelku. Myslela jsem si, že by mi pomohla nějakou přírodní cestou. Už přesně nevím, co mi poradila, ale vyzkoušela jsem si jí na sobě. O mně nevěděla nic. A přisoudila mi potíže, které jsem v té době neměla. A jak se ukázalo ani dodnes nemám a to se stalo téměř před 30 lety. Už jsem k ní tenkrát nešla.
červen 08, 2017 11:56
... : doktor
Šarlatáni všeho druhu jdou mimo mne,ale měl jsem tu kliku,že mne operoval fakt doktor (tehdy ještě v ústeckém sanatoriu,dnes je to moderní krajský špitál),který ze sebe dělal úžasného machra.Operoval mne malý ledvinový kamínek,prý legrace.Dodl jsem tak,že mne záchrankou vezli do špitálu,tehdy ještě ve městě .O ledvinu jsem přišel a pohodlí nemocniční péče jsem měl zajištěnu na 8 měsíců.Nesoudil jsem se s tím šarlatánem-kašparem,tenkrát to ještě nemělo význam.
červen 09, 2017 12:49
Deeres : Iris
Nejúspěšnějšími obchodníky s lidskou vírou jsou po staletí všechna náboženství. Já to sice nechápu, ale pořád existuje dostatek lidí, kteří věří něčemu, co se nedá dokázat a platí za pouhou naději.


...čím platí, Deeres? Víra a naděje je každého soukromá věc a platit se za ni nemusí.
červen 09, 2017 12:49
... : doktor
.... oprava...... Dopadl jsem...
červen 09, 2017 12:50
Iris, : *deeres*
majetek katolická církev vzala kde? A nejenom Římskokatolická církev, stejně tak dnes v České republice to je Církev Československá Husitská a i Evangelická. Nebyly to jenom dobrovolné dary, třeba za odpustky, platilo se i za obřady (svatby, pohřby, křty) A když to nešlo dobrovolně, vzaly si to násilím. Ještě v roce 1696 probíhaly na Šumpersku čarodějnické procesy.
Dobře, zaměnila jsem víru, která je skutečně soukromou věcí každého z nás, za církev. A ta se z lidské víry má po staletí dobře.
červen 09, 2017 15:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]