O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SLABINY ZÁPADNÍHO STYLU ŽIVOTA PDF Tisk E-mail
Středa, 31 květen 2017
Přejít na obsah
SLABINY ZÁPADNÍHO STYLU ŽIVOTA
Strana 2

 

 

 

 

 

Zvláštní je, že jsou současní evropští politici bláhově přesvědčeni o tom, že nejlepším způsobem, jak získat na svou stranu hlasy voličů, je jim bezostyšně lhát, z čehož plyne logicky závěr, že každý, kdo se odváží lidem nelhat, je pak nepřítelem takových politiků.

 

Já zastávám ten názor, že jediné, pro naši zem opravdu JEDINÉ řešení (píšu pro naši zem, protože západní státy se silnou muslimskou komunitou už jsou z tohoto hlediska prakticky ztracené...) je nevpouštět si na naše území žádné muslimské uprchlíky. Neumožňovat jim, aby zde získávali zázemí, nedovolit, aby jejich děti, které se u nás narodí, automaticky získávaly české občanství. Nedovolit výstavbu mešit a narovinu si přiznat, že islám pro naši zem představuje nebezpečí a je proto v naší společnosti neakceptovatelný.

 

Stejně, jako ne každý nacista kdysi vraždil lidi, stejně tak určitě ne každý muslim plánuje teroristický čin, přesto ale jde stejně jako v případě nacismu o podhoubí, které takovým vražedným myšlenkám nechává vzejít.

 

Jsme ve válce s islámem, a kdo si nechce tuto skutečnost přiznat, lže sám sobě. Pokud se nezačneme jako ve válce chovat, tedy dokud nezačneme nevpouštět na svá území naše nepřátele, do té doby budou naši nepřátelé využívat naši bláhovost a slabost v náš neprospěch.

 

Válka naší civilizace s islámem trvá ve skutečnosti stovky a stovky let, v posledních době jsme byli jen svědky jejího útlumu, nikdy ale neskončila, to je nutné si uvědomit. Až toto nahlas a upřímně politici přiznají, teprve pak se věci pro nás pohnou tím správným směrem.

 

P.S. - Umíte si například představit, že by během Druhé světové války Churchill ve jménu humanity vítal v Británii davy uprchlíků z nepřátelského Německa, když by hrozilo, že je mezi nimi ukryta spousta vycvičených zabijáků SS...? 

 

VLADIMÍR KROUPA

 

 

Komentáře (25)add feed
bohužel nejen útoky fanatických islamistů, : vlk
ale i perzekuce kritiků islamizace Evropy ze strany fanatických politických vůdců EU je to, co nás tu ještě v budoucnosti čeká. Původní Evropan tak bude ničen ze dvou stran současně.

Jak bude okorávat náš soucit s obětmi islámských teroristů, díky rostoucímu počtu útoků a obětí, tak islamisté budou stupňovat svou brutalitu, aby vyvolali patřičnou odezvu. Tajné služby jsou bezmocné a bezbranné obyvatelstvo stejně tak.

Kontrolní otázka: Co udělali Američané s Japonci na území USA po útoku na Pearl Harbour?
květen 31, 2017 14:21
Tady pomůže jedině tvrdý přístup : opas
Chceš udělat diskotéku s překvapením? Ok, tvoje zbytky sežerou prasata. Nemáš úctu, žádné se ti nedostane. On by je ten humor rychle přešel.
květen 31, 2017 20:30
... : *deeres*
Kvůli takovým Kroupům vznikl projekt Edison.

Projekt Edison má záštitu od MŠMT.Vizí projektu je tolerance a příznivé společné soužití české společnosti s různými kulturami a národy, a to na základě jejich porozumění a omezení předsudků a stereotypů. Díky multikulturní atmosféře, vyvolané zahraničními stážisty, oživuje výuku a zvyšuje zájem o studium mezi žáky a studenty a učí je nebát se odlišného.

To, aby už i děti v mateřských školkách věděly, že jediná záchrana pro jejich budoucnost je multikulti a neposlouchaly potížisty s jiným názorovým spektrem. Nebude dlouho trvat a v rámci té správné demokracie Kroupovi a jemu podobným, budou podobné xenofobní a snad i rasistické názory zatrženy.

A pokud se někdo z rodičů těch nejmenších ozve proti nalejvárně již ve školce, je mu vyhrožováno sociálkou . A to jenom proto, že se rodičům nelíbilo, že dětem je v rámci multikulti prezentován pouze islám, nejlépe nějakou zakuklenou ženskou, jako náboženství míru. Pokud se mluví o různých kulturách , proč se předvádí pouze ta jedna jediná a to ještě zkresleně.
Odkud to jenom znám? "Kdo nejde s námi, jsd proti nám!"

http://aeronet.cz/news/rodice-pozor-tohle-delaji-neziskovky-vasim-detem-ve-skolkach-a-skolach-za-vasimi-zady-kdyz-jste-v-praci-a-dokonce-s-podporou-msmt-netusite-s-kym-budou-od-zari-chodit-vase-deti-do-skolky/
květen 31, 2017 20:34
Kouk jsem na ten éronet: : Krakonoš
"Kdo k nám přijede?

Zijun (Eddie) Huang – Čína, muž
Mohammad Muneer Ali- Jordánsko, muž, 24 let
Sonne Liu – Taiwan, žena, 19 let
Delia Isti Astari – Indonésie, žena, 20 let
Natia Chachua – Gruzie, žena, 21 let"

Tak to teda ne a ne a ne! Žádnej zas*anej Číňan naše děti indoktrinovat nebude, stačí, že nám už indoktrinovali našeho presidenta! (Ten dnes například prohlásil, že zbraně je nutný prodávat komukoli, třeba i našim nepřátelům, jen když dělníci ze zbrojovky budou mít co žrát - a to je jasnej příznak zlý indoktrinace.) Takže až k nám Zijun přijede, přivážu se řetězem ke dvéřim naší školy a multikulti blouznivec z Číny prostě neprojde! Neprojde!!!
červen 01, 2017 00:48
zato prodej zbraní Německem nebo USA Saúdům : vlk
je úplně v pořádku, i když je pak rovnou předají islámským teroristům.

Jsem netušil, že i sem přispívají novináři :-)
červen 01, 2017 06:32
Absolutní souhlas s článkem! : Lenka1
Píšu to tady už přes 3 roky. Ale místní přiblbla se tomu akorát smějou.....
červen 01, 2017 07:02
Kontrolní votázka: : Krakonoš
Proč zcela to samý vadí stejnejm lidem u USA a nevadí u Zemana?
Kontrolní vodpověď: Protože to jsou kreténi. smilies/tongue.gif
Článej je standardní demagogickej blábol a nehodlám ztrácet čas jeho rozborem - tady by to bylo zcela zbytečný mrhání energií. smilies/wink.gif
červen 01, 2017 07:29
přesně takové hodnocení : vlk
jsem slýchával od profesorů marxismu leninismu při sporadických pokusech o objektivní diskuzi nad politickou situací v ČSSR a zemích socialistického tábora v 80-tých letech.

Když došly argumenty nastoupilo univerzální obvinění z demagogie. Fakta nefakta.

A je to tu zase
červen 01, 2017 07:41
... : *deeres*
MŠMT je zkratka pro Ministerstvo šílených mimózních trendů. Ona jim nestačí inkluze.
Krakonoši,ono je ganz egal, kdo ty školky i školy navštěvuje a jak moc je šikmooký, ono je důležité, co tam říká.
A pokud se nějaký rodič vzbouří proti tomu, aby to jeho potomkovi cpali do hlavy, tak dojde na vyhrožování českým Barnevernetem, co se u nás jmenuje OSPOD.
21.03.2017 16:24
Někteří rodiče kritizují, že jejich děti se musely povinně zúčastnit několika přednášek v rámci projektu muktikulturní výchovy, tzv. projektu Edison.
Na tento postoj si záhy ,,posvítila" bystrcká radnice, která je zároveň i zřizovatelkou školy. Učitelka a zastupitelka za KDU-ČSL Eva Barovjanová před měsícem navrhla, aby Charousovu rodinu prověřil Orgán sociálně-právní ochrany dětí (OSPOD) „Zrovna ten rodič, který nejvíc křičí, má zcestovalý celý svět. A jistě navštívil několikrát i muslimské země. Takže bych ho jako rodiče dala na OSPOD, protože sám je vlastně největším nebezpečím pro své děti,“ řekla ke kauze Barovjanová.

Pan Charous nejspíš protestuje právě proto, že ty muslimské země navštívil.
červen 01, 2017 09:18
Jeste celkem nedavno. : Mikin3
Jeste celkem nedavno mohli podle ruznych aéronetú za vsechno Amerikanci. Kdyby nedrazdili chudaky musulmany, nemuseli musulmani na trzistich vybuchovat. Dneska muzou za vsechno musulmani. Nejen teroristi, ale vsichni musulmani.
Jeste celkem nedavno prijimala vlada ministerskeho predsedy Zemana tisice muslimskejch uprchliku z Cecenska a Kosova, dnes by moudry prezident Zeman neprijal ani jednoho.
Jeste celkem nedavno vyhral moudry pan Zeman volby s tim, ze podporuje NATO a E.U. a vyvesil nad Hradem vlajku s hvezdickama. Dneska ....... smilies/tongue.gif
červen 01, 2017 10:39
... : Mikin3
Po nastupu Hitlera k moci demokraticke zeme uprchliky z Nemecka prijimaly. Jeden stary Anglican dokonce nedavno dostal od Zemana metal za to, ze do Britanie posilal vlaky plne deti.
Amerika zase prijala profesora Berlinske akademie ved Alberta Einsteina.
---------------------------
Jeste ze nemaji muslimove v Cesku zadne obchody. Spravedlive rozzurenej dav by mohl po navsteve pivnic vzit do rukou pochodne a zelezne tyce a za bohatyrskeho revu usporadat dalsi kristallnacht.
červen 01, 2017 11:01
kolik teroristických útoků : vlk
provedli židé v demokratických zemích, do kterých z Německa, před zrůdnou, islámu podobnou ideologií, prchali?
červen 01, 2017 11:47
jen pro úplnost: : vlk
Po vzestupu nacismu v Německu se muslimové terčem nestali. Pochvalně se o islámu a muslimech vyjadřoval sám Adolf Hitler. Opakovaně vyslovil názor, že by byl islám s "germánskou rasou" daleko lépe slučitelný, než "tiché" a "slabé" křesťanství

Zdroj: wikipedia
červen 01, 2017 11:50
Už se těšíte na tu "jednotnou azylovou politiku" : Lenka1
kterou nám chce Uhnije vnutit? Jeden ............ nafasuje 800 ojro na měsíc a pošlou nám ho sem. Kromě peněz samozřejmě bude mít nárok na to, co běžný český občan, třeba na zdravotní péči.


Mimochodem - kolik jste minulej měsíc nasbírali víček pro naše děti?

No a že bysme nechtěli, klid to vyřeší pokuta, kterou nám hrozí za nepřijímání. Plešhuba už se zase ........., takže obohacování naší české kotliny už nic bránit nebude.

Kolik je průměrnej důchod u nás? Desítku? Hm?


červen 01, 2017 18:33
Vlku, : Mikin3
Jako velky fanda demokratickeho Izraele to delam nerad, ale musim ti pripomenout teroristicke utoky zidovske organizace Irgun proti British Autority na uzemi tehdejsi Palestiny. Prtedevsim bombovy utok na King David Hotel.
Mas pravdu, Muslimy v Evrope a na Strednim vychode naciste opravdu nepronasledovali, naopak - dovolili jim vytvorit brigadu SS. Kradez zidovskych majetku byla totiz pro Hitlera mnohem tucnejsi sousto.
Ovsem davat jakasi rovnitka mezi demokraticky zvolene (a casto velice nerozhodne a bezpohlavni) zapadni politiky a nacisty je pitomost prvniho radu.
K nacistum a jejich ideologii maji mnohem bliz ruzni "vlastenecti" homofobove, rasisti, muslimobijci, zidobijci, putinovci, okamurovci a dalsi "zachranci lidstva". Kolikrat uz jenom to hajlovani schazi..... smilies/tongue.gif
červen 01, 2017 19:03
Od smrti Alaha bylo do Evropy podniknuto dle infirmací 540 vážných útoků. : Pepa
Přeposílám tuto info a říkám to již dávno, není to jen hrozba znásilňování, terorismu, a tunelování sociálního i zdravotního systému, jejich choroby jsou daleko horší nebezpečí, než si myslíme a na to nemusím být ani MUDr.!

V Rychnově (20 km od Žamberka), stoupla kriminalita dle starosty za jediný rok o 400%, (což přiznala a vysílala včera i televize) ty nakažené s TBC posílají k nám do sanatoria v Žamberku. A kde je psáno, že se nenakazí personál nějakými parazity, či infekcemi, na které nemáme imunitu?

Pak už to jede jak na běžícím pásu. Ono jim nedochází ani to, kdo by na ně
vydělával, pokud budeme všichni ležet na infekčním, nebo pod drnem?
Marksová s Chovancem tu byli a na oko prý posílí policii o 5 lidí, aby se lidé cítili bezpečněji, to je fakt směšná šaškárna. Migranti nevydělají ani na sebe, natož aby přispěli něco do státního rozpočtu. Nebudou se učit řeč ani pracovat, jen se soudit o stále více práv a hidžáby!

V Rakousku jich pracuje 8%. Dle statistik je "obohatilo" 10.000 migrantů jen otevřenou
tuberkulózou a kde jsou další nemoci? Kde na to naše zdravotnictví bude brát???

červen 01, 2017 19:45
Šíří se to jako mor. : *deeres*
http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/191474-stedre-davky-zahalene-zeny-zadna-kontrola-z-evropskeho-mesta-se-stal-raj-muslimu-i-tech-radikalnich/forum/¨

Angláni už na takovou blbost, jako vlastenectví zapomněli, nejsou žádnými zachránci lidstva a už nezachrání ani sebe, ani kdyby hajlovali.
červen 01, 2017 19:53
Nebyt Pepy, : Mikin3
nevedeli bychom ani ze je "Alah" po smrti. smilies/smiley.gif
červen 01, 2017 20:03
deeres : Lenka1
mně to hlásí, že stránka neexistuje. Jinak mě baví fakt, že místní sluníčka jsou vesměs buď zalezlá ve svých páchnoucích dírách nebo melou naprosto od tématu. smilies/wink.gif
červen 01, 2017 20:33
Lenko, zkusím znovu : *deeres*
Zpráva tam pořád je, mně tam před tím skočila diskuze. Je to výživný, některá města v UK jsou úplně v háji a jako právo tam funguje šária.
http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/191474-stedre-davky-zahalene-zeny-zadna-kontrola-z-evropskeho-mesta-se-stal-raj-muslimu-i-tech-radikalnich/

červen 01, 2017 21:16
deeres : Lenka1
tak jsem si to přečetla .....a no tvl!!! Angláni už ztratili veškerou soudnost. Ale ať je po jejich. Jen ať nám to svinstvo nikdo netahá sem. smilies/angry.gif
červen 02, 2017 07:50
muslimové utíkají z islámských zemí : vlk
a hledají bezpečí v náruči demokratických států a tam se dožadují zavedení islámských zákonů, jako v zemích, ze kterých utekli.

Podle této logiky, bych měl v 80-tých letech zdrhnout do USA a tam se dožadovat zavedení komunismu nebo alespoň socialismu s lidskou tváří.
červen 02, 2017 08:41
Takovejch lidí je plnej internet, vlku. : Krakonoš
Zdrhli na Západ, žijou tam spoustu let a vodtamtud jedou svý vzpomínky na úžasnej socialismus a vedou válku proti světovýmu kapitálu a imperialismu. Souhlasím s tebou, že by je měly domovský země vykopat zpět do jejich původně socialistickejch rájů. (Namátkou - Pavel Branka, Portsmouth) smilies/grin.gif smilies/wink.gif
červen 02, 2017 09:43
Krakonosi, : Mikin3
ja znam jednoho takovyho ve Squamishi. Ale naopak - rodinka ze Syrie ktera zije v Port Alberni se prizpusobuje vyborne.
Vlk by si mel uvedomit, ze nic neni cernobile.
červen 02, 2017 17:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]