O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

WELCOME! PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 leden 2017
Image result for welcome refugees!Vážená redakce, řeknu vám to naplno, tak, jak to v momentálním rozpoložení cítím. Před časem jsem vám napsala několik svých názorů na uprchlickou problematiku a nutnost pomoci všemi silami. Vesměs jsem zde sklidila posměch. Tehdy jsem se rozhodla již do tohoto webu nepsat, ale nyní cítím, že musím. Dáváte příliš volný prostor škodlivým názorům, kterými jsou ovlivňováni čtenáři, kteří se sami nedokáží orientovat v záplavě dezinformací.

 

 

 

 

 

 

 

      Například pro mě, která se mezi lží a pravdou poměrně spolehlivě dokáže orientovat, jsou některé vaše články plné xenofobních narážek, urážek a zesměšňování kvalitních lidí, někdy dokonce jen z důvodu jejich sexuální orientace. Lidí, kteří u vašich čtenářů a čtenářek sklízejí posměch za to, že se k tomu odvážně přiznali a nestydí se za to. Místo obdivu k jejich statečnosti se jim zde dostává jen urážek.

 

     Ale především jsou zde některé články a příspěvky s názory ryze rasistickými. Je pro mě neuvěřitelné, že může někdo pochybovat o prospěšnosti příchodu mladých čerstvých sil do chřadnoucí Evropy. Ale ne, já vím, že ani rasisté nepochybují. Jde o především o rasovou nenávist, s obavou ze ztráty dosavadní nadřazenosti bílé rasy. Rasistům vůbec nezáleží na tom, že uprchlíci po strastiplné cestě skončí v ponižujících lágrech, bez naděje na práci, jen s ponižující almužnou. Přitom oni přicházejí s důvěrou, neboť oni pracovat chtějí.

 

      To ale xenofoby a rasisty nezajímá. Nezajímá je ani to, že právě v těchto dnech trpí statisíce běženců zimou a mrazy, jaké nikdy nepoznali a mnozí již uvažují o návratu zpět do jejich slunné domoviny. Proto bychom se měli především postarat o to, abychom jim nabídli tu nejvlídnější tvář Evropy, charitativními sbírkami a vlídností je přesvědčit, že tady budou doma!

 

       Je naší lidskou povinností, vymezit se konečně vůči nenávisti, xenofobii a rasizmu! K tomu je však třeba i trvalé osvěty, kterou šíří nové Centrum proti terorizmu a hybridním hrozbám.

 

       Dovolte proto, abych z jejich stránek citovala:

 

  • Jde ve své podstatě o odborné analytické a komunikační pracoviště. Činnost Centra vzhledem ke gesci Ministerstva vnitra spočívá v monitorování hrozeb spojených přímo s vnitřní bezpečností státu, což předpokládá celkem široké pole hrozeb a potenciálních incidentů v oblasti terorismu, útoků na měkké cíle a bezpečnostních aspektů migrace, extremismu, hromadných akcí, narušování veřejného pořádku a různé trestné činnosti, ale právě i dezinformačních kampaní.. Na základě monitoringu bude centrum detekované problémy vyhodnocovat a přicházet s návrhy věcných i legislativních  řešení, která bude v případě potřeby i realizovat. Zároveň se bude věnovat šíření odborných informací a osvětě o daných problémech směrem k laické i odborné veřejnosti.

 

  • A musíme si uvědomit, že Česká republika se v posledních letech stala zemí, která je pro cizince migrující za prací a obchodem cílovou zemí pro dlouhodobé či trvalé usazení. Je tedy patrné, že mezinárodní migrace a cizinci samotní jsou a musí být jedním z pečlivě řešených témat.“

 

 

JOHANA

 

 

Komentáře (196)add feed
No, to zírám... : Martina P.
vážne není apríla, a dívala jsem se i na ten odkaz.
takže "šíření odborných informací a osvětě o daných problémech směrem k laické i odborné veřejnosti."

V tomhle jsem tedy velmi, velmi laická veřejnost.

leden 31, 2017 23:52
Historicky se jen zase po x-té opakuje "Ministerstvo propagandy" : Eva
když se všechny "Johany" nedokáží nikdy poučit z dějin, tak jsme, díky jejich úchylným aktivitám, k tomu odsouzeni i my, co se poučit dokážeme, bohužel.
únor 01, 2017 04:59
... : marty
Tak jsem si Johanko pečlivě přečetla Tvůj příspěvek a poradila bych Ti, aby ses podívala na pár budovatelských filmů z 50 tých let. Tam uvidíš prototyp mladých svazáků budovatelů, kteří Ti budou nejspíš velice sympatičtí, protože máte spolu hodně společného. Je mi líto, že to musím napsat,ale jsi kráva nebeská s vypatlaným mozečkem. Howg.

Moc,moc,moc se Kudlance omlouvám. A přijímám všechny tresty za vulgarity, kterých jsem se takhle poránu dopustila.
únor 01, 2017 06:15
Vy nás ale zásobujete, pane Karfík! : Lenka1
smilies/grin.gif

Škoda jen, že takováhle úchylná stvoření sedí na místech, kde mají moc hazardovat s našimi životy.
únor 01, 2017 07:18
Trochu k věci : Lenka1
Mohla by mi Svatá Johana (hele, pipinko, máš aspoň dlouhý nohy, jak se zpívá v tý písničce?) vysvětlit, jaká že to válka právě probíhá v Tunisu, Maghrebu, Afghánistánu, Pákistánu, Bangladéši, Kosovu, Somálsku, Nigérii, Eritreji?

Když jsou to tedy váleční uprchlíci?

Pokud je mi známo, tak tam mají pouze ty pravé šiřitele víry (jako třeba Taliban nebo Boko Haram,aš-Šabáb....atd), které místní obyvatelstvo s nadšením podporuje, protože jinak si neumím vysvětlit, kde pořád berou nové bojovníky za ty padlé.

Nebo je to taky rasismus se na tohle zeptat?

cit:
To ale xenofoby a rasisty nezajímá. Nezajímá je ani to, že právě v těchto dnech trpí statisíce běženců zimou a mrazy, jaké nikdy nepoznali a mnozí již uvažují o návratu zpět do jejich slunné domoviny

To není pravda. mě to zajímá - mám z toho škodolibou radost, že ti vzdělaní inženýři a lékaři si nedokázali na mapě najít, na jakéže zeměpisné šířce jejich cílová destinace leží. A že tam občas bývá i zima.

Jak praví klasik: "Val, val a už sa nevracaj."

A na závěr okénko budoucnosti, které se Svaté Johaně určitě bude moc líbit:






únor 01, 2017 07:39
Z nového Centra proti terorismu a hybridním hrozbám: : Lenka1
Informaci, že náš systém dokáže informaci odlišit od dezinformace, vyhodnotil systém jako dezinformaci. smilies/grin.gif
únor 01, 2017 07:43
.... : Nona
.... mně to připadá, že Johana je smyšlená postava, jinak to snad ani není možné.....
Pokud existuje, škoda že se ještě neseznámila třeba s manželem té mladé paní, Češky, která zahynula pod koly kamionu na vánočních trzích 2016 v Berlíně. Možná by se ho mohla zeptat, jak se těší na imigranty.... smilies/angry.gif
únor 01, 2017 08:22
Johana je pravděpodobně pseudonym Džakoba Džandy. : mamča
A jestli se mýlím, tak přidám dobrou radu :
Johanko, popros svého psychiatra, ať Ti změní medikaci. Tyhle prášky co bereš, už přestaly fungovat.
únor 01, 2017 08:46
Lenka1 : mamča
Řekové poslali na Lesbos loď pro 500 osob. Prý aby se ženy a děti ohřály.
Kdyby jim to aspoň trochu pálilo, tak zavedou kyvadlovou dopravu, a ty mrznoucí chudáky odvezou zpátky do tepla.

únor 01, 2017 08:54
to už nepůjde řešit změnou medikace : vlk
to je uzavřené oddělení.


únor 01, 2017 09:04
Já se nestačím divit, : Michal
kde pro Boha sebrala Johana tuhle moudrost?
Rasistům vůbec nezáleží na tom, že uprchlíci po strastiplné cestě skončí v ponižujících lágrech, bez naděje na práci, jen s ponižující almužnou. Přitom oni přicházejí s důvěrou, neboť oni pracovat chtějí.

Tak oni pracovat chtějí? Tak on se celý svět mýlí a jediná Johana objevila jak to doopravdy je. Včera jsem se ve zprávách doslechl, že Rakousko chce zakázat nosit na veřejnosti burku a zdůvodňuje to, aby se cizince integrovali, nestranili se.
Jsem pesimista, nevěřím. Mám totiž zkušenost s Bosňáky z Ameriky. Ženy uklízely v nemocnici, anglicky se neučily a nadávaly na Ameriku. Muži seděli v hospodě, pili kafe protože na víc neměli a nadávali na Ameriku. A to byli relativně kulturní muslimové z Jugoslávie.
únor 01, 2017 10:18
Koukam, : Mikin1
Ze se to kolecko nenavisti zase pekne rozjizdi. Jeste se jsem na cestach a na internet se dostanu tak jednou za dva dny. smilies/smiley.gif
Johanu komentovat nebudu, protoze nevim, zda nejde o podvrh.
Vysvetlovat po dvacate furt dokola ze s nerizenou imigraci lidi z jedne oblasti do pomerne male Evropy nesouhlasim taky ne. Pro fanatickeho nacka zustanu stejne slunickarem, ktery za vsechno muze a kteremu je nutno s penou u huby poradne a co nejnusneji v zajmu NARODA vynadat.
Johana ma pravdu v tom, ze evropske zeme imigraci potrebuji, jinak brzy vyhynou. Tomu by mely rozumet alespon ty zeny, ktere se rozhodly nemit deti. Ale to bych po nich asi chtel prilis, zejo?
Tleskam Krakonosove uvaze o zodpovednosti VSECH evropskych zemi za bidu v Africe.
Nalezam se totiz zrovna v Etiopii a mistni se naprosto shoduji v tom, ze nejhorsi skody v jejich zemi nezpusobila italska kolonizace, ale pozdejsi komunisticka diktatura podporovana komunistickou vychodni Evropu. Pokrok nastal az v roce 1990, kdy se ten odpornej rezim diky ukonceni "bratrske pomoci" konecne zhroutil.
Takze povinnost pomoci mame vsichni. Rozumnou imigrancni politikou i pomoci primo v zemich odkud uprchlici prichazeji.
Ty rasisticke skreky a urazky ktere se zde znovu objevily behem poslecniho tydne vyresi leda tak prd.

únor 01, 2017 10:34
V Etiopii : zuza
si málokdo může pamatovat kolonizaci, tak asi proto za to nemůže Itálie, ale těžit z toho hodně těžila, ale je to otázka náhledu atd. Nemá cenu o tom diskutovat, ani jeden z nás tam nežil a nežije, to že tam projede je nic vypovídající.
únor 01, 2017 10:42
Musím použít slova klasikova : Míša šíša
Svatá prostato!
Johanu jsem ještě vydejchala, tohle už ale nedávám. smilies/grin.gif
únor 01, 2017 10:46
Protože Johanu a její existenci může brát vážně jen někdo pod vlivem, : Krakonoš
nemá smysl se ani vyjadřovat k jejím výplodům.
únor 01, 2017 12:03
To je opravdu jednoznačné - když nemůžete pravdivě oponovat, : JoHanka3
tak napíšete, že nejsem pravdivá. Dnes mám až do večerního představení volno, takže jsem i nahlédla na Kudlanku na stránku s mým článkem.
Nemýlila jsem se. V ohlasech jen urážky a posměšky.

Jediný, kdo uznává, že máme pravdu, je Mikin1, kterému ale všichni závidíte a proto se takto vyjadřujete.
A teď, chtěla bych prosím sdělit všem rasistům, že i jejich nenávist nás v naší činnosti posiluje. Děkuji. J.
únor 01, 2017 12:21
kolik případů v Africe postavených : vlk
škol, nemocnic a zdrojů vody je třeba předložit, kdy se po předání do roka většinou vše zhroutilo, protože něco jako rozum, pracovitost a vzdělání je pro ně házení perel ...

Hnusný běloch, který to zafinancoval, postavil, provozoval a zaučil místní vypadne a nastane jen užívání až do úplného doužívání. Mám kolegu, co tam stavěl studny. Do roka bylo po nich.

Neváží si ničeho, jen sedí a hledí. Ženské nosí vodu a když se čerpadlo rozbije nikdo nemá zájem ho opravit, rozkradou co se dá a zase čekají na další humanitární pomoc.

Tož tak s pomocí vydrancované Africe. Jediné čemu rozumí je bič!
únor 01, 2017 12:23
Johanko : zuza
co asi tomu Mikinovi závidím, můžeš mi to prosím napsat?
únor 01, 2017 12:31
Po dlouhé době jsem se zase podívala a pořád stejné. Pleju len, pleju len. : *deeres*
Že by ten článek napsala tahle kravka?
http://www.soc.cas.cz/lide/johana-chylikova
Svůj k svému, její kamarádka mgr.Zuzana Uhde je ze stejného hnízda, ta pracuje přímo v oddělení Gender & sociologie Sociologický ústav AV ČR. Mgr.Johana Chylíková je samozřejmě feministka (ona se nazývá femimyškou) Ve svých příspěvcích, co se dají na síti najít urputně bojuje za všeobecné označení "osoba", bez ohledu na pohlaví, věk, barvu pleti a osrstění a je bytostně přesvědčena o rasizmu Čechů, co nechtějí nikomu pomáhat, za cenu svého sebezničení.
Skvělá blogerka Lucie Provazníková tyto mladé holky správně označila jako "ztracenou generaci" zdegenerovanou západoevropským neomarxismem. Tahle má mozek navíc kompletně vymytý z doby svého studia na Filozofické fakultě.
únor 01, 2017 12:33
JoHano, my tady ale pravdive oponujeme, : Moira
to jen ty tvrdis opak. Jednoznacne jakykoliv argument, ktery se ti nelibi, je automaticky nepravdivy. Tak co chces? Chces mit pravdu, tu jedinou spravnou, kdo predlozi jiny nazor je rasista. To je uplne jednoduche, a dost vypovida o tve urovni. Levicacka diktatura, narizeny soucit, ministerstvo pravdy a to vse si narod jeste sam zaplati. Fakt uzasne. Orwell by to lepe nevymyslel...
Je mi z JOhany SPATNE!!!
únor 01, 2017 12:42
no, k té pomoci Africe od ostatních států bych si docela ráda přečetla nějakou rozumnou úvahu, rozbor : bb2
ono to vypadá na první pohled jako nesmysl a přiznám se, že i já mám cukání cpát miliardy do bezedné studny. Ale na druhý pohled, když si člověk najde čísla, tak se dozvíme, že to, co svět z Afriky čerpá, je víc, než co do ní formou humanitární pomoci, leckdy možná spíš tzv. humanitární pomoci, nacpe. Firmy využijí výhod, které dostanou právě za to, že rozjedou byznys tam, a když výhody skončí, například daňové prázdniny, tak se přesunou jinam. Nojo, ale tak to chodí všude, u nás taky byly výhody, daňové prázdniny atd., a většině se vyplatilo zůstat a podnikat tu dál. Tak ať si africké země vytvoří takové podmínky, aby se vyplatilo zůstat a podnikat tam u nich. Nebo ne?
Na třetí pohled si zase říkám, že kdyby to Africe, nebo některým kruhům, nevyhovovalo, ale to, jak tam obchod, korupce, finance fungují, je jejich vnitřní záležitost a těžko to zvenku vyřeší jiné země, nanejvýš embargem, ale na to zároveň doplatí ty státy, které s Afrikou obchodují.
No, nevyznám se v tom, tak to je jen takový výkřik od kafe.
únor 01, 2017 12:53
Johanu bych vůbec neřešila : bb2
to je takový extrém, že i kdyby to nebyl podvrh, provokace, tak to nestojí za diskuzi
únor 01, 2017 12:53
... : Mikin1
S temi koloniemi je to kapku slozitejsi nez jsme se ucili kdysi ve skole. Nejake vydelky z toho pro kolonizatora plynuly, ale jeste vic penez se rozfofrovalo. To byl taky hlavni duvod pro konec kolonialismu.
Zavadeni socialismu v zemich tretiho sveta se od kolonizace moc nelisilo, akorat navic nastolilo idiotskej komunistickej system, kterej dokazal zbankrotovat i tak vyspelou zemi jako bylo Ceskoslovensko.
Zeme ktere ziskaly alespon castecnou demokracii a uplnou nezavislost si dneska vetsinou pomalu polepsuji. Teda zde v Etiopii urcite.
Verte me, ze lidi jsou tady stejne chytri jako treba Cesi.
Hezke ze je to podle Vlka jinak, ale ja verim tomu, co vidim.
únor 01, 2017 12:55
výpadek : bb2
Na třetí pohled si zase říkám, že kdyby to Africe, nebo některým kruhům, nevyhovovalo, tak to nedopustí ale to, jak tam obchod, korupce, finance fungují, je jejich vnitřní záležitost a těžko to zvenku vyřeší jiné země, nanejvýš embargem, ale na to zároveň doplatí ty státy, které s Afrikou obchodují.

...to je tak, když se přesouvá kus věty dopředu a kus dozadu :-/
únor 01, 2017 13:08
Vidím, že se autorka zapojila do diskuze : Lenka1
Tak s eptám a naprosot vážně, znova:

Mohla bys, Johano, vysvětlit nám rasistům a xenofobům, jakáže válka zrovna probíhá v mnou výše uvedených destinacích?

Děkuji.

únor 01, 2017 13:28
... : doktor
To snad není možné.Snad se mi to zdá,že tato osoba si dovoluje psát o naší Kudlance a jejich pisatelích takové urážky a osočování.Ona si spletla dobu.Nevládne ,již drahnou dobu, jedna jediná strana a kdyby to nebyla žena napsal bych " osobo jděte do prdele".Nyní prosím za odpuštění,že jsem se dopustil nehoráznosti a psal sprostě.Děkuji za pochopení.
únor 01, 2017 13:35
Co nám říká Wikipedie o Etiopii : Míša šíša
Na základě nové ústavy z roku 1994 se Etiopie stala federativní republikou rozdělenou na etnickém základě. Volby v zemi vyhrála o rok později Etiopská lidová revoluční demokratická fronta (EPRDF), která Etiopii vládne dodnes. Této straně se během posledních dvaceti let podařilo v zemi vytvořit autoritářský systém, který udržuje s pomocí represí a nestandardního vedení voleb. Etiopie zůstává jednou z nejchudších zemí na světě, pozitivnímu vývoji nepomohla také etiopsko-eritrejská válka v letech 1998 až 2001, která vedla ke 100 000 mrtvých. Válka ekonomicky vysílila obě země, většina rozvojových projektů byla přerušena a jejich vývoj vržen o několik let nazpátek.


Nevidím důvod, proč by Evropané měli být zodpovědní za jejich národnostní války a z toho vyplývající chudobu, a nechápu, proč by měli mít povinnost jim pomáhat.
Mimojiné etiopská armáda představuje jednu z nejsilnějších ozbrojených sil v Africe a úzce vojensky spolupracuje se Spojenými státy. Takže...?
Pokud tam někdo jede na dovču a myslí si, že během několika dní a pár rozhovorů s místními vidí do problematiky země, tak je velice naivní.
únor 01, 2017 14:11
Miso siso : Mikin1
Zase vybiras jen co se ti hodi a zastavas se komunistu?
Pokud nekdo nezvedne zadek ze zidle a hned vi vsechno lip nez ociti svedci,tak uz se nejedna o naivitu, ale o neco mnohem horsiho.
únor 01, 2017 14:17
Míšo šíšo, : Milene
Chtěla jsem napsat přesně, to co jsi teď jsem napsala. To bychom museli být zodpovědní za celou Afriku, a taky za další neprosperující země? Proč?
únor 01, 2017 14:22
Kdybych si to : Milene
po sobě přečetla, tak tam nebudou chyby, smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 01, 2017 14:23
Johano : Milene
Můžeš napsat, kde jsou na Kudlance "články plné xenofobních narážek, urážek a zesměšňování kvalitních lidí, někdy dokonce jen z důvodu jejich sexuální orientace."

únor 01, 2017 14:26
Mikine, : Míša šíša
zase mě osočuješ z nějakých nesmyslů? Kde a jak se zastávám komunistů???
Ten "očitý svědek", to máš být jako ty? Tak jo, užij si dovču, ty srandisto.
únor 01, 2017 14:31
Tak nevím, : Míša šíša
jestli si Kanada bere vzor u nás, anebo my v Kanadě.
Pro pomalejší jedince v chápaní - teď budu CITOVAT! Autor: Tomáš Haas
Zdroj v případě potřeby možno snadno dohledat.

Napřed to byl, jak premiér Trudeau oznámil, útok na muslimy.
Pak policie zveřejnila jména dvou střelců a oznámila, že jeden je imigrant odněkud z Maroka a druhý je Quebečan. Oba dva jsou muslimové, ten Quebečan je konvertita k Islámu.
Další zpráva: policie zatkla ještě další dva. Ta zpráva ale téměř okamžitě zmizela. Myslím, že tu si můžeme škrtnout.
Oba střelci byli stálými návštěvníky té mešity.
Pak zas do té mešity vůbec nechodili, protože patřili k jakémusi radikálnímu Islámistickému křídlu, které se od pokojné většiny v měšitě odtrhlo.
Pak byl ten střelec jenom jeden, ten Quebečan a ten Maročan byl jen svědek.
A nakonec ten Quebečan, který jediný střílel, nebyl muslim, ale, kdyby existovalo nějaké náboženství jako „Svědci Trumpovi“, byl by veleknězem.
Je to totální fanda Trumpa.
Takže už víte co se stalo?
Český tisk přetiskuje ty informace z Kanady, nemůžete vědět, jestli to co říkali před hodinou ještě platí.
Ačkoliv bych si tipnul, že to s tím Trumpem bude mít výdrž.
Jak říkal klasik: „je to hodně blbé, to se bude líbit“.
Skoro začínám litovat, že v Kanadě neexistuje cosi jako ten náš vůbec ne cenzurní úřad pro uvádění informací na pravou míru.
Nebo ten úřad už také mají a to, jak se informace vyvíjí a posouvá tím správným směrem je výsledek jeho práce?

A opět nová zpráva k tomu kanadskému střílení:
Jeden z původně podezřelých, Alexandre Bissonnette byl obžalován z šesti případů premeditované vraždy a několika dalších pokusů o vraždu.
Noviny jej již, prý podle toho, které stránky sledoval na Internetu a na FB, prohlašují za „pravicového extrémistu“.
To je mi divné, sledoval prý stránku volební kampaně Donalda Trumpa, kterého zatím za „pravicového extrémistu“ neoznačují ani američtí neokoni v čele se senátorem McCainem, který je prakticky ve všem daleko pravicovější než Trump a je miláčkem evropských medií pro svůj neohrožený protiruský postoj.
A další stránky které měl ten obžalovaný střelec sledovat, byly stránky papeže Františka a Nové Demokratické Strany (NDP), kanadské sociální demokracie, strany ani pravicové, ani extrémistické.
Tak nevím.
Však oni jej novináři do nějaké té pravicové škatulky zařadí.
Já jej zatím vedu jako šílence.
Jen opět nevíme jak je to u něho s tím Islámem. a s tou pravicovostí a sympatií pro takové pravicové extrémisty, jako papež František.

únor 01, 2017 14:36
náhodný turista vidí : vlk
do problematiky lépe, než dlouhodobě, s místními ruku v ruce, pracující člověk.

Tož to je gól!!

Ono, když je někdo bez vzdělání, pracovních návyků už po několikátou generaci, tak to prostě jiné nebude. To je pak jen vítaný materiál, jak si na jejich úkor zřídit neziskovku a šířit dobro za naše prachy. (4442 neziskovek a 13,5 mld Kč ročně) To se to žere, když to platí ostatní co?!
únor 01, 2017 14:50
Miso siso : Mikin1
Napsal jsem jen, ze nejvetsi skody zpusobila v Etiopii komunisticka diktatura a ty jsi jako pokazde kdyz se tvych milacku nekdo dotkne vyskocila jako certik z krabicky. smilies/wink.gif
Pro presnost - komousi tady zavrazdili 150 000 lidi, zdevastovali ekonomiku a ani hladomor nechybel.
V te dobe bych sem na "dovcu" jel jen ztezi.
únor 01, 2017 14:57
Miso sisol : Mikin1
Lidi by meli misto sireni klepu a oblbovani pockat az na oficialni zpravu. A podle te je to pravicovy extremista.
A vubec ne prvni fasisticky cvok kteremu ruplo v bedne a sel si zastrilet. smilies/cry.gif
únor 01, 2017 15:04
Tak zase znovu : Míša šíša
Kde a jak se zastávám komunistů???

Nevyskočila jsem jako čert z krabičky, když ses dotknul mých miláčků, ty bloude. O mých miláčcích jsem se vůbec nezmínila a nijak nerozporuju, že největší škody byly způsobeny za komunistické diktatury. V roce 1991 byla ale tato vláda svržena, takže od té doby mohli chytří a pracovití Etiopané budovat lepší společnost stejně jako jsme to dělali my. Nebo my snad teď chceme po Rusku, aby se o nás staralo, protože nás tu okupovali a zavedli nám tady komunistickou diktaturu?
Takže si znovu přečti, co jsem napsala. Že nechápu, proč bychom měli být my Evropané zodpovědní za jejich současnou situaci. Ať méně investujou do armády a více do rozvoje ekonomiky.
únor 01, 2017 15:12
. : Míša šíša
Lidi by meli misto sireni klepu a oblbovani pockat az na oficialni zpravu

Naprostý souhlas.
Premiér Trudeauměl místo šíření klepů a oblbování počkat, až bude vědět fakta, a pak teprve vydat oficiální zprávu.
únor 01, 2017 15:18
Zdravím do Etiopie, p. Mikine, : JoHanka3
a děkuji Vám za podporu mých názorů a i těm několika ostatním děkuji za podporu mého přesvědčení, že proti rasizmu a xenofobii nikdy nesmíme svůj boj vzdát.

Ale taky nebudu odpovídat na xenofobní, homofobní a rasistické posměšné výzvy k doložení urážejících výroků.Musím napsat, že jsem jich tady četla až příliš. Například vulgární urážky skutečných osobností - profesora Putny, magistra Jandy,doktora Moravce a dalších, které urážíte jen pro jejich sexuální orientaci, se zde objevují velmi často.
Tuším jistě správně, že ty ošklivé urážky pocházejí od čtenářů nebo čtenářek, kterým připadá chlapsky zajímavý D. Trump, který se dokonce vytahuje, že může veřejně osahávávat ženy.
Jinak je škoda, že i v Kanadě, tak úžasné zemi, jsou rasisti a nepřející lidé. Protože jste všichni asteisté, tedy bez sebemenší víry, tak nemůžete pochopit islám. Vynašla jsem si několik stránek, kde se tá tato prastará víra studovat a vůbec to není takové jak to někteří popisují. Je to vlastně velmi mírumilovná víra. To křesťanství bylo přeci podstatně vražednější a přesto v Boha věříme.
J.
únor 01, 2017 15:33
Johano : zuza
nevím koho tady chceš urážet, je mi to líto, ale jsi daleko horší než jsem si myslela, házet všechny do jednoho pytle... To už neumíš nic jiného? Ne všichni jsou zde nevěřící. Ne všichni se vším souhlasí, a myslím, že při Tvém mládí nezaškodí napřed popřemýšlet a pak něco napsat.
únor 01, 2017 16:02
Johano, : Milene
já jsem jen chtěla, aby jsi mně napsala kde jsou na Kudlance jsou "články plné xenofobních narážek, urážek a zesměšňování kvalitních lidí, někdy dokonce jen z důvodu jejich sexuální orientace." Nevím, že by Daniela takové články na Kudlanku dávala. To co se napíše v diskuzi není přeci článek. smilies/sad.gif Teď už vím, že články jsi nemyslela ale myslela jsi komentáře. Myslím, že jsem to jako posměšnou výzvu nenapsala.

Já tedy nejsem přesvědčena o prospěšnosti příchodu čerstvých mladých sil, které chtějí pracovat. Naopak!! Statistiky z Německa dokazují, že jenom nepatrná část začala pracovat. Většina pracovat nechce. Chce jenom bydlení, zdravotnictví a dávky.
únor 01, 2017 16:08
A tak to jo:-) : Eva
Protože jste všichni asteisté, tedy bez sebemenší víry, tak nemůžete pochopit islám

NEJSME!
Vynašla jsem si několik stránek, kde se tá tato prastará víra studovat

Pár stránek? Tak to už jsim Johano, určitě přímo expert na islám!!! Tudíž se tedy už vůbec nedivím, že se cítíš povolaná:
proti rasizmu a xenofobii nikdy nesmíme svůj boj vzdát.


Bože, bože, do čehos to duši taky dal???

únor 01, 2017 16:12
hlavně a především nikdy nesmíme vzdát boj proti lidské blbosti : vlk
bo jinak nám ti blbci budou vládnout!

Na chvíli jsme to asi podcenili, bude třeba to rázně napravit.
únor 01, 2017 16:21
... : Nona
..... tak přemýšlím nad situací, že bych měla takovou vypatlanou nánu Johanu na dosah ruky....
A co pak chudáci rodiče, když TOTO vychovali?
Jestlipak radši neměli jít tehdy do kina....?
únor 01, 2017 16:29
Vlku, pozdě, už nám vládnou, : Eva
se rozhlédni kolem, kam jen chceš smilies/angry.gif
únor 01, 2017 17:18
Johano : Mikin1
Stejne jako Krakonos a bb2 netusim jestli existujes nebo jestli se jedna o dalsi podvrh, tak se stejne jako oni budu malicko drzet stranou.
Lide s inteligenci prvohornich zizal totiz s radosti zaradi kazdeho kdo odmita vyrabet z uprchliku konzervy pro psy k jakymsi "slunickarum" a spilaji jim s penou u huby do vlastizradcu nebo jim dokonce vyhrozuji nasilim.
Ja si uzivam zde v Etiopii exotiky, pratelskych, chytrych lidi i dobrebo piva a rasismus i nenavistne skrehotani je me vicemene k smichu.
únor 01, 2017 17:22
lide s inteligencí Johany (ať už skutečné nebo fiktivní) : vlk
a s jejich fanatismem dostali Horákovou na šibenici.
únor 01, 2017 18:16
Jolana : alka..
Už od rána se mi zvedá žaludek při představě,že by moje 20letá vnučka zatoužila po tomto čerstvém zdravém genofondu. S čistým svědomím bych si odseděla vraždu.Třeba i dvojnásobnou. Ale stále se mi vtírá myšlenka.Nejsi náhodou Mikinova něco a nebije Tě, aby Tě přinutil napsat takovej blábol.To snad dobrovolně ani nejde.
únor 01, 2017 18:27
Johano, já se nevzdám : Lenka1
tak znova:

Mohla bys mi vysvětlit, jaká že to válka právě probíhá v Tunisu, Maghrebu, Afghánistánu, Pákistánu, Bangladéši, Kosovu, Somálsku, Nigérii, Eritreji?

Nebo jsi opravdu jen tupá debilní 3,14ča?

únor 01, 2017 18:49
alka : Lenka1
Naprosto souhlasím. Mně osobně se zvedá kufr už jenom z toho jejich charakteristického pižma, které nepřekryje ani tuna voňavek. Chápu to tak, že nám - co máme ještě instinkty v pořádku - příroda dává najevo STOP.
únor 01, 2017 18:51
Tak se mi líbí, jak když je někdo "nějak jiný", : d@niela
tak si myslíte, že je to nějaká neexistující bytost, něco jako Kašpárek, lesní víly, Smolíček...

Ne, opravdu je slečna či paní Johana opravdová. Napsala mi i pár e-mailů. A protože mj. psala, že určitě to nezveřejním, tak jsem její článek sem dala - proč ne?

Mj. tak jsem si při té příležitosti vzpomněla - a tady prosím všechny naše milé databázistky, aby zavzpomínaly - na jistou Stáňu. Byla to Češka, myslím že žijící v Kanadě?

Ta měla dost podobný styl...
smilies/smiley.gif
únor 01, 2017 19:02
Johanko : marty
zvedni, prosím svou prdínku ze židle a jdi dělat něco užitečného. Jdi prodávat rohlíky, ošetřovat staré a nemocné lidi, nebo třeba dělej uklízečku. Budeš 1000x užitečnější, když zaměstnáš ručičky a nebudeš zatěžovat mozeček.
A hlavně si hodně rozmysli, jestli se někdy v životě staneš těhotným člověkem.

Jak napsal vlk, lidé jako jsi ty, dostali Miladu Horákovou na šibenici.

Fuj, jak jsem nekorektní!!!!!
únor 01, 2017 19:38
On už to sem kdysi postnul Sidon, : Lenka1
ale opakování matka moudrosti. Takže:



Jiří Kobza, Mgr.
nar. 1955 v Praze, vystudoval přírodovědeckou fakultu Karlovy university,
obor geologie, poté 2 roky postgraduál na VŠE Zahraniční obchod.
Pracoval 12 let v PZO Strojexport v oddělení vývozu geologických
prací na Stř.Východ. Pracoval v Jemenu a Egyptě, vedl pobočky Strojexportu
pro geologické projekty v Jordánsku a v Íránu.
Po návratu do ČR pracoval pro české pobočky zahraničních firem a podnikal.
Od roku 2000 do 2004 pracoval jako diplomat (nejprve obchodní rada, později
jako Chargé d ́Affaires) na velvyslanectví ČR v Teheránu.
Po ukončení diplomatické mise v Íránu ještě tam, další 3 roky podnikal,
pak se přesunul do ČR, kde zřídil menší obchodní firmu, v oboru vína,
kde podniká dosud. Rozvedený, dvě dospělé děti z prvního manželství,
nyní žije s přítelkyní, se kterou má malou dceru. Ovládá angličtinu, němčinu,
ruštinu, italštinu, perštinu. Zajímá se především o ekonomickou diplomacii
a ekonomickou politiku, eurorealista. Ve volném čase se věnuje svým koním,
hudbě a historii.

Jiří Kobza, bývalý diplomat, který dlouhé roky působil v islámských zemích
a skutečně ví o čem mluví, vzkazuje :

Pro všechny, vás, humanistické, multikulturní, soucitné, solidární, korektní
a různé jiné, pomáhající duše, co se mohou přetrhnout, aby se nějak
zavděčily „uprchlíkům“, vzkazuji s plnou odpovědností :

Uvědomte si prosím, že podle Koránu, jste pro „každého, i toho
nejumírněnějšího muslima“, jenom jejich služebníci a cokoliv pro ně
uděláte, cokoliv jim dáte, je z jejich strany považováno a chápáno, ne
jako pomoc bližnímu, ale za zcela normální povinnost otroka, vůči
svému pánu! Samozřejmě, že to začnou dávat najevo, až jich tady,
Česku, bude ještě trochu více a až se tady „zahnízdí“.

V okolních zemích EU, kde láska místních občanů, uměle vyvolaná
tamními politiky, již „sklízí“ své první plody. A to si uvědomte, kolik jich
v Evropě zatím je! Do roku 2020 počítají eurohujeři, že v Evropě bude
cca. 60 000 000 těchto „dárečků“!

Vaše soucitnost a milosrdenství vůči nim, jsou chápány a interpretovány
Koránem, jako výraz ponížení, podřízenosti a přiznání nadřazenosti
muslimů, nám, původním obyvatelům. Čím lépe a více jim budeme
sloužit, tím více jich bude chtít přijet a užít si svých, navíc, dobrovolných
otroků, ale zejména otrokyň.

Od malička jsou Koránem, v tomto
vychováváni, takto je učí a nebude to nikdy jinak! Všichni, kteří
uklidňujete, nebo dokonce se nám, původním obyvatelům vysmíváte, že
není důvod se bát, kteří by jste nás chtěli soudit, dle svých, nový ch
zákonů, jako fašisty, jste buď: totální kreténi, nebo nejhorší zločinci!
Muslimové, kteří již v Evropě jsou, jsou denně utvrzováni, že to, co jim
bylo do těch jejich makovic natlučeno, formou Koránu, se potvrzuje a
zhmotňuje, že si mohou dělat skutečně co se jim zlíbí a slabošští
bezvěrci, budou více a více tancovat, dle toho, jak oni budou pískat!
Celá tato celoevropská tragédie, má vyústit utvořením, Evropského
Kalifátu a zánikem původní Evropy. To, čemu po staletí, se snažili
panovníci evropských zemí zabránit, za cenu statisíců životů zmařených
ve válkách, proti islamizaci Evropy, pozvolna přichází. Zcela vědomě,
vykalkulováno a podporováno vazalskými vládami, zemí EU.
Plán, který se zrodil v hlavách, přímo patologických deviantů z USA,
nezadržitelně pokračuje. Vaše až do nebe volající hloupost, k tomu
nemalou měrou ovšem přispívá. Až dějiny, zhodnotí, kdo měl pravdu.
Naši vnuci a pravnuci nás ale za to rozhodně velebit nebudou! Tak už
toho, propána, vy pitomci, nechte, nebo dostanete nás všechny, do
takového maléru, z kterého se už nikdy, opakuji nikdy nevyhrabeme!!!

PS: Vám, rozumným, nezmanipulovaným : Nenechte se v žádném
případě, zastrašit těmito, s prominutím (tm dodává bez prominutí)
„vypatlanci“.
Nenechte se v žádném případě, manipulovat stávající
politickou sebrankou.
Všichni, bez výjimky, nemají žádné argumenty pro
obhajobu svých lživých blábolů o pravdě a lásce.
Absolutně jsou v koncích, neb tato katastrofa je spuštěna a je
nezadržitelná!

Naopak, fakta o tom, co se skutečně v Evropě děje, přímo
internet zahlcují. A bude hůř. Dalece hůř.
únor 01, 2017 20:10
Johano, : Lenka1
čekám na vysvětlení. Jestli ho nejsi schopna, protože tvůj mozeček neumí spočítat dvě a dvě, tak jen potvrzuješ, že jsi to, co jsem napsala v předchozím příspěvku.

Lidi jako ty jsou pro společnost velmi nebezpeční. Doufám, že teorie evoluce zapracuje a ty na svou debilitu dojedeš dřív než stihneš napáchat vážné škody.


únor 01, 2017 20:14
Mikine, : bb2
řekla bych, že Johana plesá, tančí a zpívá kolem ohně, jak se jí dílo tady daří :-)))))
únor 01, 2017 20:25
bíbí, teď jsem nějak mimo... : d@niela

možná, že je to už mým vetchým vnímáním, ale tomu jsem nerozuměla - co se jako Johaně daří???
Pokud vidím, tak s ní snad nikdo tady nesouhlasil, nebo se snad mýlím?


únor 01, 2017 20:36
Danielo, obávám se, že bb2 si jen myslí, : Eva
že Johana je jen provokatér, že to nemyslí vážně, tak proto prý jásá, tančí atd., jak se jí to jako povedlo tady rozhýbat..........
No a já si myslím, že je úplně skutečná, takových lidí je!!!Není vůbec ojedinělá svým myšlením.
Kdyby v Evropě tací nebyli, nebyli bychom tam, kde přesně teď jsme!

únor 01, 2017 21:23
Bože můj. : Pepa
Co za blbosti je v těch školách učí. Jedinec by se měl vždy zamyslet, když s jeho názorem nesouhlasí většina.
Jistě, jsou případy kdy jedinec tvrdí že země se točí a sto ostatních že ne. Mimo jiné poslechl jsem si přeloženou přednášku muslimského kazatele a ten to tvrdí ještě dnes. Ale v sociálních a politických otázkách kdy názor většiny je opačný, tak je důležité se zajímat proč oni tak smýšlejí a já ne. Kde je chyba?
Příklad absolutní neochoty zamyslet se nad názorem většiny: Na idnes.cz v politických komentářích jsou 4 diskutující, dva jsou s Kanady. S jejich názory nesouhlasí většina. Nesouhlas mínus, souhlas plus. S těmito čtyřmi kteří mají shodné názory na současnou politiku, nesouhlasí čtenáři asi tak jak nesouhlasí většina s názorem Johanky.
Mě připadá, že žili mezi Eskymáky 27 let a včera se vrátili. Je mnoho cest jak získávat informace ale je nutně si je ověřovat nebýt zabedněný.


únor 01, 2017 21:49
... : bb2
ano, Evo, přesně to si myslím, přesněji jsem o tom přesvědčená, že je to provokatér, který vždycky něco nadnese a pak sleduje reakce, a tady má tedy žně
únor 01, 2017 21:51
Johana je jistě někdo, kdo se královsky baví, jak se tu zase rozjela diskuze na stále aktuální téma. : Myška
A vůbec to nemusí být Johana, ani osoba ženského pohlaví, ačkoliv si s Danielou napsala pár mailů. Ale založit si x mailových adres a vydávat se za kohokoliv je tak snadné...
Ale je to legrace.

Mimochodem, víte proč je letos tak tuhá zima? Protože je příroda moudrá a snaží se, aby škůdci a cizopasníci vymrzli.
únor 01, 2017 23:31
Bb2 : Mikin1
Ja o tom presvedceny nejsem, ale povazuji to za vysoce pravdepodobne. smilies/smiley.gif
Ale v kazdem pripade se ji dari znamenite, nekterym jedincum uz se obevila i pena u huby.
únor 02, 2017 04:19
Pepo, : Mikin1
Nazor vetsiny nemusi byt vzdycky spravny. Jen si vzpomen kolik lidi volilo komouse nebo treba Hitlera. A kolik lidi bylo kdysi nadsenejch, ze konecne nekdo zatoci se zidama.
A kdyz ses zminil o iDnes - ja uz tam parkrat se zajmem pozoroval, jak se tvym komentarum okopirovanym z komunistickych blogu lide uprimne smeji a Pepa nikde. Zalezl. smilies/wink.gif
únor 02, 2017 04:25
Vlk strelil hodne vedle : Mikin1
S tou Miladou Horakovou. Tu nezamordovali nejaci mekysi slunickari, ale prave lide s chlapackymi, drsnymi resenimi. Resenimi podle kterych kdyz se kaci les, padaji trisky.
--------
Co se tyce Vlku tvych jednoduchych rasistickych nazoru, jed se nekdy do te Afriky podivat. Kdyz uz nic, zjistis ze je to vsechno kapanek slozitejsi a ze vsude zijou lidi jako jsme my.
A ze ta "bratrska pomoc africkym bratrum" nebyla ve skutecnosti nic jineho, nez dalsi forma kolonizace.
Ze strany byvaleho CSSR o to horsi, ze se jednalo ve velke mire o zbrane. Zrovna vcera jsem videl krasne zachovalej samopal vz.58.
únor 02, 2017 05:11
Zpět k Johaně (z Arků) : Pepa.
Nedávno jsem si vyslechnul zajímavé odpovědi Ringo Čecha jakémusi redaktorovi ohledně invaze muslimů. Odpověděl, že nemá nic proti emigraci Slovanů po Evropě ale pokud se záležitost s přívalem muslimů včas nevyřeší tak je to konec Evropy. Na závěr řekl asi tito:
"Já se toho již nedočkám ale pokud to tak půjde dá, tak si vy pane redaktore ještě zastřílíte".
únor 02, 2017 06:57
At zije Johanka : Mikin1
Ja pritomnost Johany velice chvalim a vitam. Konecne prvni slunickarka na techto strankach.
Aby nedoslo k omylu - ja slunickarum moc nehovim. Povazuji je za hodne, ale mirne zmatene lidi.
Jsou me ovsem o hodne blizsi nez nejaky nacek, ktery by chtel vyrabet z imigrantu zradlo pro psy, nebo kostni moucku.
Takze tajne doufam, ze nam Johana vydrzi a bude i nadale delat jakysi hromosvod pro nestastniky, pro ktere by byl zivot bez denni davky rasove nenavisti nebo zurivych nadavek prazdny a bezutesny..... smilies/wink.gif
únor 02, 2017 07:19
tak jsme si odbyli : vlk
ranní čtvrthodinku nenávisti, přesně jako z Orwella

Aneb všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo!

Schválně jestli se podaří najít nějaký příspěvek našeho vlídného cestovatele, který neobsahuje fanatickou invektivu. Kolonizace pomocí výstavby vodních zdrojů, to už je taky na uzavřené oddělení. Mohli by jste si tam s Johankou hérečkou mačkat spolu ručičky a sluníčkovat.
únor 02, 2017 07:49
Ale Vlku, : Míša šíša
prosím tě, ty to jenom nechápeš. Hele, musíš vyrazit do Afriky, dát si tam pár dobrých piv, vyjet džípem na safari - a budeš mít rázem jasno, jak to tam funguje. smilies/cheesy.gif
únor 02, 2017 08:04
Dani, : Míša šíša
na Stáňu si pamatuju (ta byla hóóódně hustá), ale kdybys mě zabila, tak z mozkovny nevydoluju, kde žila. Asi to pro mě nebylo podstatné, takže to v paměti nezůstalo.
A když jsme u toho vzpomínání, jak se má Žižkovák? Určitě ho musí strašně svrbět prsty, když to tu čte. Měla bys ho zkusit přemluvit, aby se nechal odbloknout - chybí mi tady jeho repliky. smilies/wink.gif
únor 02, 2017 08:05
Az na t o Vlku : Mikin1
Ze vsechny tu asijske a africke zeme kde tvoji komunisti provadeli "vystavbu vodnich zdroju" jsou na tom dnes nesrovnatelne hure nez zeme, ktere se vasi forme kolonizace vyhnuly.
Pokud neveris, navstiv treba Thajsko ktere se komunistum ubranilo a potom sousedni Barmu nebo Laos, kde to soudruzi uplne vyplundrovali a vyvrazdili.
O rozdilu mezi Severni a Jizni Koreou ani nemluve.

únor 02, 2017 08:17
Miso siso : Mikin1
rikas, ze urazek nebylo dost a zeby ten pan mohl jeste prilejt olej do ohne? smilies/wink.gif
únor 02, 2017 08:22
. : Míša šíša
Tak především jsem nemluvila k tobě, ale když už na mě reaguješ - stále čekám na tvoji odpověď, kde a jak jsem se zastávala komunistů.

únor 02, 2017 08:25
Prosím : zuza
kdo toto napsal? ".. by chtel vyrabet z imigrantu zradlo pro psy, nebo kostni moucku." Nevím, asi jsem špatně četla, ale nějak si neuvědomuji... Nebo to bylo napsáno až nyní?

únor 02, 2017 11:23
zuzo, : bb2
padlo to v polemikách o imigrantech, v těch nejostřejších, zhruba před dvěma lety. Někdo z těch, co by imigranty nechali na moři utopit, nezachraňovali by je, tak pronesl něco o tom, že (nepovím ti to doslova) jsou dobří leda tak k semletí do psího žrádla, že by si psi pochutnali, nebo na masokostní moučku ke hnojení. Necituju to vůbec přesně, ani už nevím, kdo to pronesl, ono je to nakonec jedno, bylo to zcela v duchu toho, co tu na straně "protiimigračního" tábora probíhalo.
Spousta lidí se proti tomu ohradila, byli nařčeni, že nemají smysl pro humor, protože to byl přece jen dobrý vtip. Spousta lidí následně po těchto diskuzích přestala do diskuzí přispívat.
Tak zhruba tak.
únor 02, 2017 12:10
zuzo, : Míša šíša
jen bb trochu doplním.
Zmínila to v dávné diskuzi jedna z kudlanek (jmenovat ji nebudu, ať se když tak přihlásí sama, bude-li chtít). Takto vytržené z kontextu celé diskuze to vypadá samozřejmě hrozně, tenkrát šlo ale o nadsázku. Nikdo to tu neoznačil za dobrý vtip, jak teď píše bb, ale těm hodně pobouřeným bylo naznačeno, že se jedná o černý humor, že to nemají brát tak doslova vážně. Neohradilo se proti tomu "spousta" lidí, ale jen asi 2 - 3, kterým se to hodilo jako argument proti dotyčné, aby poukázali na její morální zvrhlost. Tato poznámka samotná neměla za důsledek to, že spousta lidí přestala do dalších diskuzí přispívat.
Tolik na dovysvětlení.
únor 02, 2017 14:15
Děkuji : zuza
za vysvětlení. Beru, že to někdo mohl napsat v nadsázce, a někdo kdo už dlouhá léta žije v jiné zemi už nemusí tomu porozumět... Asi mi to nějak uniklo, přestože tady už alespoň několik let pročítám různé názory, ale nezdá se mi, že by tohle někdo myslel vážně, to už Vás všechny mám "přečtené"..
únor 02, 2017 16:13
Já se přiznám : Lenka1
byla jsem to já a bylo to přesně, jak píše Míša. Padlo to v diskuzi s kudlankou s nickem "okatá", kdy jsme vtipkovaly na téma připrdlíků, kdy ona řekla, že oni s manželem bydlí tak trochu na samotě a že je za sebe i za rodinu ráda, že manžel je fanda do zbraní a mají v baráku dost dobře vybavenej trezor včetně brokovnice, která se obecně považuje za nejlepší na obranu rodinného domu. Na 25 metrů se s tím trefí každý. Pak jsme rozebíraly, jak zlikvidovat stopy po útoků čmoudů a ona řekla, že by nebyl problém s likvidací stop, protože místní lesy tam u nich jsou hluboké a divočáci schlamstnou všecko. Na to já jsem řekla, že by bylo škoda krmit divokou zvěř, že když už, tak na co kupovat granule.

A bylo to. Od té doby pořád od těch 2-3 poslouchám, jak chci z migrantů dělat psí žrádlo a masokostní moučku.

To samí se pak mohli smíchy potrhat, když jeden z jejich teamu navrhl přivést na demonstraci pořádanou T. Okamurou pitbula kříženýho s hyenou, aby tak demonstroval Okamurův křížený původ a názory na nelegální migraci.
únor 02, 2017 17:44
zuza, : bb2
pro někoho je to holt silný kafe a pro někoho nadsázka a černý humor.

Ta debata, kde to padlo, je myslím tahle s více než tisícem komentářů
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=7315&Itemid=40

Spousta lidí následně po těchto diskuzích přestala do diskuzí přispívat. ano, jak jsem psala, lidi co přestali debatit na Kudlance neodešli jen po téhle jedné "nadsázce", ale tak, jak píšu, po těchto diskuzích. Spousta jich asi nebyla, to je fakt, když tu soustavně krafe 15 lidí a přestane 5, tak to není spousta. Ale byli to zrovna
Pamatuju si, že v tom smyslu se vyjádřila Mura, Petronila, Kamila, Ketrin, Michal se taky na dlouho odmlčel. Mura to popsala zrovna v té diskuzi z odkazu. Z opačné strany barikády třeba Strejda. Bylo jich možná víc, teď si nevybavuju. Pár lidí, co dřív psali do diskuzí mimo politická témata, už nepíšou vůbec, ale to může být samozřejmě i z jiných důvodů.
Spousta to není, ale zrovna tihle scházeli v debatách docela dost.
Jeden čas tu bylo doslova mrtvo a ticho.
Řekla bych, že nešlo a nejde ani tak o jednu dvě blbý věty, výrazy, ale o celkovou atmosféru a styl diskuzí, to se před těmi zhruba třemi lety posunulo jinam.

únor 02, 2017 18:31
oprava : bb2
Ale byli to zrovna ti co je člověk rád vídal.

...občas si to po sobě přečíst před odklepnutím by neškodilo
únor 02, 2017 18:33
... : Mikin1
Vida, misa sisa ztratila pamet a nepamatuje si ani to, jak prirovnavala komunisticke zbozi k medu, a plne obchody dnesni demokracie k hov*u. smilies/grin.gif
---------
Jinak zdravim z Bihar Dar na brehu obrovskeho jezera Tana, odkud se vydava na svou pout Afrikou reka Modry Nil.
Moc hezke, po dlouhe, 3 - denni ceste z Addis Ababy jsme potkali prvni beloch. Pan Mohamed ktereho jsme potkali v autobusu nam doporucil moc hezky hotel za 230 korun.
Lidi jsou zde uzasni, vzdy ochotni pomoci nebo zajit na tocene pivo (15 korun).
Ani chytrejsi, ale ani hloupejsi nez my. Akorat maji i pres svou historii mene rasistickych predsudku. Presneji receno - nemaji zadne.
Kazdy kdo povazuje cernochy za "debilni opice" by mel radeji vyrazit na cesty.
Ahoj z Bihar Dar.
únor 02, 2017 19:17
Oprava : Mikin1
Potkali jsme prvni belochy. Z Australie a Noveho Zealandu.
únor 02, 2017 19:18
Mikne, : Míša šíša
Míša šíša neztratila paměť, ty ale nevíš, co jsi kdy napsal.
Na můj příspěvek 1.2. v 14.11 hod., kdy jsem citovala informace o Etipoii z Wikepidie, jsi napsal: "Zase vybiras jen co se ti hodi a zastavas se komunistu?"
Takže nekličkuj a odpověz, v čem jsem se v tomto příspěvku "zase" zastávala komunistů. Konkrétně, netlachej jako vždycky.
A pokud tu zmiňuješ kdysi mnou pronesenou citaci Zdeňka Vaňka, že lžička medu je lepší než kývl ho*en, vysvětli, v čem v tomto rčení spočívá zastávání se komunistů.
Děkuji předem za konkrétní a jasnou odpověď. Pokud chceš zase jen plkat, tak se snad ani nenamáhej.

Mimochodem:
lidi jsou zde uzasni, vzdy ochotni pomoci nebo zajit na tocene pivo (15 korun).

Lidi ochotný dojít si na pivo za 15 Kč najdeš všude na světě. Jakou to má vypovídací hodnotu??
únor 02, 2017 21:55
to jsem zvědavá, Mikine, co odpovíš : bb2
lidi jsou zde uzasni, vzdy ochotni pomoci nebo zajit na tocene pivo (15 korun).

Já z toho pochopila, že jsi tam potkal příjemné lidi, vždycky ochotné jak se s druhými lidmi pobavit (u levného piva, ano), tak kdykoli pomoct. Jinou vypovídací hodnotu u sdělení dojmů z cestování a z lidí, které během cestování člověk potkal, ani nečekám, ale možná budu překvapena a dozvím se, že by tam mělo být ještě něco navíc - a bez toho radši nenapsat nic.
Tak si počkám, co se dozvím :-)
únor 02, 2017 22:15
pro slunickare povinne, pro Johanu zvlast !!! : OLINA
Vydrzela jsem asi minutu, Takze opravdu na vlastni nebezpeci!!!!

Nedavno jsi mi polozila otazku,Co nasi vnuci ? Ti se budou muset vyporadat s temahle detickama a jejich vnuky a my pro to moc udelat nemuzem a neudelame, kdyby jsme se pretrhli.Jen doufam ze lidstvo(krestanske) prijde k rozumu a zacne situaci radikalne resit
Ahoj B

Je to hrozné a nedá se na to dívat. Přesto by to měli denně ukazovat všem "multikulty vítačům". Kolik je koránů? Jeden? Kolik Aláhů? Také jenom jeden? A kolik Mohamedů? Opět jenom jeden? Dá se tedy vůbec dělit muslimy na vrahy a hodné muslimy, když všichni vyznávají jedno stejné "náboženství"? Nebo jen na ty co zatím ještě nevraždí a na ty, co už mají z vraždění sport a zábavu? Islám do naší civilizace nepatří. A nepatří sem ani "vítači". Měli by se (je) vystěhovat do nějaké islámské země. J.

P.S. Slabší povahy ať to raději ani neotvírají.
Toto je to Merkelové obohacení Evropy islámskou "kulturou"?

VARUJI VŠECHNY, JÁ TO NEVYDRŽEL !!!!!!!!!!!!!


https://www.email.cz/download/k/3tTOYJKfCcCdL8n-3f11huK10oJpK-6etiKVqGVJtLpfP0l86ZCVUT0QR9rJHNPmZChf8sk/děti v zábavním parku.mp4
únor 03, 2017 08:44
bb2 : Mikin1
Je to tak jak rikas. Proste jsem tady potkal hrozne fajn lidi, kteri nejsou o nic horsi nez Cesi nebo treba Papuanci. Navic - narozdil napriklad od Prahy se nas zatim zadnej pingl nebo taxikar nesnazil okrast.
Etiopie je jedna z kolebek civilizace. Od povestne Kralovny ze Saby, pres dynastii ze ktere pochazel i cisar Selasie az po dnesni dobu. A cele ty veky vedle sebe zili a ziji ortodoxni krestane, zidi i muslimove.
Akorat ta zidovska cast odesla v nedavnych dobach do Izraele. Vetsinou za mnou zminene komunisticke diktatury.
Proto jsem se zminil o tom, ze ze vsech tech rezimu (feudalniho, italske kolonizace, komunistickeho a dnesniho autoritativniho) zpusobil nejvetsi skody na kulture i ekonomice ten komunisticky.
Chudak Msa sisa to neprenesla pres srdicko..... smilies/wink.gif
A to je zatim vse. Slibil jsem Daniele cestopis, tak at se v nem neopakuju.
únor 03, 2017 09:34
Ale to sluníčkáře nezajímá : Lenka1
Oni nejsou psychicky v pořádku a odmítají vidět realitu. Mají obsesi dokazovat si neustále, že jsou "lepšími lidmi" než ostatní a dělají to právě tou sebevražednou multikulti politikou. Zachraňovat za každou cenu aneb "vždyť to jsou DĚTI , proboha."

Na jakékoliv racionální argument nereagují, ignorují je, max. se dozvíš, že jsi rasista.
Proto jsem jedný expertce nedávno napsala, že jí přeju, aby tohle svinstvo v maximální možný míře dopadlo na její vlastní rodinu. Myslím, že je to fér. Proč by její idiocii měli odnést jiní?
únor 03, 2017 09:35
Mikine, : Míša šíša
cože jsem to zase nepřenesla přes srdíčko? Nějak nechápu, o čem mluvíš.
A kdy už mi konečně odpovíš, jak jsem se zastávala komunistů? Co ti v tom brání?
Když už mě tu po několikáté osočuješ ze sympatií k mým miláčkům komunistům, tak to dolož a vysvětli.
únor 03, 2017 10:45
Míšo odpovědi se nikdy nedočkáš, na té desce přeskakuje už jen jeden závit :-) : vlk
Já bych měl jednu zásadní otázku na naši úžasnou, pravdu vždy rozeznávající, Johanku:

Proč muslimové tak srdnatě nebojují za svá nezadatelná práva ve svých rodných zemích, ale v Evropě a jinde (kde dostávají tučnou podporu)?

Že by se jim nechtělo bojovat zadarmo nebo dokonce za svoje? To je jim jejich vlast tak u pr--le? Co na to filantrop Soros?!
únor 03, 2017 12:55
vlku : OLINA
na neprijemne otazky se u slunicek zasadne neodpovida!
únor 03, 2017 21:34
... : Mikin1
Opravdu mam opakovat celou diskusi o tom, jak bylo za komousu vsechno krasny a ted je vsechno spatne? smilies/wink.gif
Mimochodem, tu moudrost o zbytecnosti hadek s domovnici rekl prezident Klaus. Jeste v dobach nez se zblaznil.
---------
Slunicko - osoba pricetna, ktera se nedozaduje premeny malych deti v kostni moucku, ci zradlo pro pejsky.
---------
Vychod slunce na brehu jezera Tana je prekrasny.
únor 04, 2017 05:37
No jasně, : Míša šíša
celou tu diskuzi opakuj. A hlavně nezapomeň na tu pasáž, kde se zastávám komunistů.

Nepochopil jsi, že já se s tebou nehádám. Chci jen, abys doložil své tvrzení a nevypadal jsi tu přede všemi jako lhář. To je přece fér, ne?

únor 04, 2017 07:07
Trochu tě opravím, experte : Lenka1
Sluníčko - osoba nepříčetná ochotná v zájmu ušlechtilosti a humanismu nechat vyvraždit svůj vlastní národ, doufajíc, že jí samotné se onen masakr vyhne, protože ona je na pachatele masakru hodná a milá, tak ji budou mít rádi.
únor 04, 2017 09:57
a to je : OLINA
prave jeji omyl.
únor 04, 2017 15:40
EU si má vzít příklad z komunistů. : Pepa.
Každých 500 m kulometné věže, dvoumetrové ploty, stráže 24 hod. a pejskové.

(https://www.youtube.com/watch?v=zkf68CEUHrM)
únor 04, 2017 22:36
Miso siso a Lenko : Mikin1
Miso Siso, mas smulu. Ty svoje roky zlucovitych poznamek na tema soucasne mizerie versus komunisticke idylky nevymazes. Nemohu ti pomoci, ale pokud dnes mas namisto komunisticke lzicky medu kapitalisticky kybl ho*en, budes se v nem muset rachat i nadale.
-----------
Lenko, tvoje nenavist ke "cmoudum a cernym opicim" se nijak nelisi od nenavisti muslimskych radikalu ke svobode. Jste si velice podobni a tu nenavist potrebujete jako berlicku zivotem.
--------
A nyni sbohem, mame namireno do nehostinnych hor smerem k Eritreji.
únor 05, 2017 06:25
Krok za krokem. : Pepa
Jsme v rukou patologických elit, psychopatů, jejichž koncentrovaná finanční moc umožňuje získávat stále větší nadvládu nad veškerými oblastmi lidské činnosti a manipulovat dokonce i lidské vztahy. Svou úlohu sehrává i věda a vzdělávací a zábavní průmysl a média plně podřízené kontrole těch, kteří vládnou penězi.
Až si ten svět elity perfektně zdigitalizují, vytvoří skleněného, poslušného, plně kontrolovaného polorobota, bude vymalováno! Krásný nový svět pro má vnoučata!
únor 05, 2017 10:01
Opět tě opravím, experte : Lenka1
U mě to není nenávist, ale pud sebezáchovy. Tudíž to, o čem ty jsi nikdy ani neslyšel. Kdyby se sem nes.ali a neohrožovali nás, byli by mi naprosto ukradení včetně dětiček, vnoučátek a roztomilých domácích mazlíčků.

Piš radši ty cestopisy, většinu věcí obšlehneš z netu, přidáš pár svých zážitků o jízdě špinavým autobusem někde v indickým zapadákově a máš to. Možný dostaneš i dva pochvalný komentáře. smilies/wink.gif
únor 05, 2017 19:21
pepo : OLINA
Brave new world (Huxley) to je presne ono. Je to i zfilmovane,
únor 05, 2017 20:22
Lenka1: : Pepa
1. Nenechte se vykolejit suverény, kteří silovým a sugestivním projevem hlásají, že znalci pravdy jsou právě oni. Když si však pozorně a opakovaně pročítám jejich příspěvky, docházím k závěru, že toho moc neví. Tyto týpky mám docela dobře přečtený, s nimi je nemožné vést debatu. To nejsou dialektici, oni už mají jasno.

..............
Cestovat po zeměkouli a levných destinacích se dá snadno pokud víte jak. V případě obyvatel Yukonu to probíhá se zaměstnáním asi takto. 6 měsíců se něco dělá a jakmile se tam setmí, jde se na aneploiment. V Britské columbii osoba na podpoře při ztrátě zaměstnání nesmí opustit BC. Možná v provincii Yukon mají jiné zákony. Takže je tam dobře, půl roku se dělá a půl roku se jede na dovolenou za státní peníze.
Možná by nám Mikin mohl povědět jak to pytlíkuje mazaně on sám.

únor 05, 2017 22:04
Tak predne: : Mikin1
kdyz nekoho nechci pustit do sveho domu nebo do zeme, nepustim ho. Jecet u toho porad dokola cosi o "debilnich cernych opicich" a navrhovat nejruznejsi hitlerovska reseni muze jen skutocny ubozak.
------------
A ty Pepiku nelzi a nepomlouvej.
Osoba ktera pobira E.I. se muze volne pohybovat po cele Kanade. Nesmi pouze za hranice. Jde o federalni program, ktery ma stejna pravidla ve vsech povinciich.
Nevim proc o tom vubec pises, protoze dobre vis, ze jsem uz 4 roky v duchodu, na ktery jsem si narozdil od tebe kazdy dolar vydelal. To znamena, ze narozdil od tebe nemusim zadat o G.I.S. Coz neni nic jineho, nez socialni davky pro duchodce, kteri cely zivot okradali svou zemi tim, ze neplatili dane.
Nazdar ! smilies/wink.gif
únor 06, 2017 01:57
Jsem penzista na půl. : Josef Kouba
Nemluvím o penzistech, ale o lidech kteří speciálně na severu plně využívají mnoho let výhody aneploimentu a obdrželi za ty léta velký peníz. Já se neflákal a ještě jsem dal během 35 let práci mnoha lidem a do opravdové penze jdu letos na jaře ve věku 73 let.
Kromě dovolené do dnes makám 5 dní v týdnu ale již se šetřím.
Nebyl jsem velkopodnikatel, ale věř mi, že si mě daňový úřad pečlivě hlídal. Důležitý je dobrý účetní.
únor 06, 2017 02:54
Pepo, vazne? : Mikin1
Tak proc ten pitomy osobni utok v debate ne necem jinem?
Ja za penize danovych poplatniku po svete nikdy nejezdil. A i kdyby ano, nebyly by to tve penize.
Clovek ktery plati dane jde v Kanade do duchodu v 65. Nejpozdeji.
únor 06, 2017 06:39
Ale tohle o něm : Lenka1
všichni dávno víme. Sám to o sobě kdysi ve svojí blbosti tady na sebe napráskal. Půl roku v práci a půl roku na podpoře, kdy si za peníze daňových poplatníků rajzoval po světě.

Pan Jěštěkřišťálověčistější než Standa Gross. smilies/wink.gif

Taky by se mi líbilo odmakat jen celkem asi 17 let a pak jít do důchodu.
Ale já mu to přeju, vždyť je chudák, nikdo normální ho nemá rád, i na tom Yukonu si od krajanů vysloužil pověst šmíráka a bonzáka. Jenom nechápu, proč zdrhnul ze zadrátovanýho Československa, když jsou mu tyto praktiky tak blízké.

Asi proto, že tady by se flákat nemoh. smilies/grin.gif
únor 06, 2017 07:00
Mikine, : Míša šíša
netlachej a konečně mi napiš, jak jsem se zastávala komunistů. Pokud ti dělá problém si vybavit nebo najít moje zastávání se komunistů v minulosti, tak stačí zmínit, jak jsem se zastávala komunistů pod tímto článkem. V souvislosti s tvojí větou napsanou 1.února ve 14:17 hodin: "Zase vybiras jen co se ti hodi a zastavas se komunistu?"
Čekám už 6 dní na vysvětlení, jak jsem se tu tedy zase zastávala komunistů. Jsi schopen odpovědět na jednoduchou otázku, anebo umíš jen lidi napadat a lhát?
A v čem se já budu nebo nebudu ráchat, do toho je ti kulový, o to ty se starat opravdu nemusíš.
únor 06, 2017 07:43
... : Mikin 1
Ha, ha, koukam ze rudochum zase dosly argumentiky.
Zajimavy, ze u nas me ty roky a nekonecne hodiny za volantem v horku, zime, kravalu, nebo 30% dani strhnutych z kazdyho paychecku nikdo nezavidi.
Kdybyste se komundirove snazili, mohli jste se mit taky dobre a nemuseli jste se do konce zivota navzajem utesovat, lhat a bolestne kvilet. smilies/wink.gif
únor 06, 2017 10:01
Mikine : zuza
kdo tady kvílí jsi jedině ty, nadávky a urážky v jednom kuse.. Nejsi jediný který jsi pracoval a dej pokoj.
únor 06, 2017 10:28
mikine, koukám, že už nevíš jak : Martina P.
se tu stále vytahovat, jak si jezdíš po světě - na rozdíl od nás, blbejch Čechů, co na rozdíl od tebe nedokázali emigrovat.
Myslíš, že ti to někdo z nás závidí?

Proč? My jsme doma, a když někam budeme chtít jet, tak pojedem. Sice ne do Afriky, ale na rozdíl od tebe, jsme na půl života nezapřeli rodnou zem.
Teď sem jezdíš, a nejspíš se po příbuzných vytahuješ. Přijel "strejček z Ameriky..." No, když tě to baví...
U tebe to jsou jen kyselé hrozny. I zpětně. Prostě jsi opravdu utekl. A kdo utíká? Převážně zbabělci. Tak se tak nekasej a jdi si s těmi hodnými Afričany na pivko.


únor 06, 2017 10:32
Martino : Mikin 1
Zadny z mych pribuznych ani pratel me moje rozhodnuti odejit za svobodou nezazlival, ani me dnes nezavidi. Nejspis diky tomu, ze se nestykam s hlupaky.
Ovsem jak koukam, 40 let diktatury stvorilo i vskutku politovanihodne existence...
-------------
P.S. Jak na svych cestach, tak i u nas na Yukonu jsem potkal uz stovky krajanu. Kdo chce cestovat a neni blbej a linej, tak dnes jede kam se mu zachce. I do te Afriky. Predevcirem jsme potkali mlade manzele z Pardubic.
A kdybych rekl nejakemu Nemci nebo treba Australanovi zijicimu trvale u nas v Dawsonu ze "zaprel svou rodnou zem a ze je zbabelec", zavolal by dr. Chocholouska.
Holka, na tobe se ti komunisti ale vyradili. smilies/wink.gif
únor 06, 2017 11:34
... : *deeres*
Přestaň poučovat a raději se zamysli nad svým "Bihar Darem", ať nejsi za ignoranta.
Nikdo emigranty, kteří mají normální postoj ke své bývalé vlasti neodsuzuje. Ty jseš ovšem specifický případ, který má k normálu hodně daleko. Opravdu jseš vyjímečný.....
únor 06, 2017 12:15
Tohle : alka..
tady přece již bylo.Daniela ho zablokovala tak sem lez na jinými jmény.Ale já ho mám ráda,mě strašně baví ta jeho blbost.Když sem jdu,těším se na jeho perly.Ale diskutovat,nebo mu oponovat nehodlám.
únor 06, 2017 12:39
Deeres : Mikin 1
Mohla bys byt te lasky a upresnit definici emigranta s "normalnim postojem ke sve byvale vlasti"?
Von neni nikdo dokonalej, ale podle me neni zase tak docela spatne, kdyz se emigrant o svou rodnou zemi zajima, fandi ji, vazi si byvalych krajanu i jejich uspechu, ale zaroven kritizuje zmetky, kteri se ji snazi zavlect zpet do totality a ruskeho podruci.
I takovi totiz existuji, ale zadny z nas kteri jsme odesli za svobodou by se jich nedotkl ani nasadou od smetaku. A ze jsme tim vyjimecni?
To doufam ne. smilies/wink.gif
únor 06, 2017 16:20
Mikine, nemohla. : *deeres*
S lidma, co souzní s kravkou Johanou se nebavím!
A ty se zamysli, kde je ten tvůj Bihar Dar, nebo Bakir Har či Harbi Kar, abys ten cestopis neměl úplně blbě.

únor 06, 2017 16:33
Deeres : Mikin 1
Bihar Dar, Bahar Dar, nebo treba Behar Dar jsou pro tohle etiopske mesto bezna oznaceni. Jazyk zvany Amharic (o kterem slysis podle vseho poprve v zivote) ma totiz zcela odlisnou abecedu a nema pevne stanovena pravidla pro anglicke hlaskovani. Stejne jako treba thajstina.
Pro tvoji informaci - mistni to vyslovuji vetsinou jako "bardar".
-----------
Pokud se chces jeste na neco zeptat, rad ti odpovim.
Pokud se se mnou opravdu nechces bavit - neni nic jednodussiho.
Prestan se vtirat.
únor 06, 2017 19:33
cha cha, cho cho, chi chi..... : Nona
únor 07, 2017 09:38
Nono : Lenka1
to bude určitě nějakej rasistickej a xenofobní hoax. Není možná, vždyť sem přece ti inženýři a lékaři přijeli zakládat živnosti a vydělávat nám na důchody, jak neustále tvrdí místní sluncata. smilies/grin.gif
únor 07, 2017 10:48
... : bb2
o bude určitě nějakej rasistickej a xenofobní hoax. Není možná, vždyť sem přece ti inženýři a lékaři přijeli zakládat živnosti a vydělávat nám na důchody, jak neustále tvrdí místní sluncata. smilies/grin.gif

měla jsem za to, že čtu Kudlanku až dost a měla bych spíš ubrat, ale asi je to naopak - tuhle pitomost, kterou pitomci opakují pořád dokola, jsem totiž nikde nečetla. Jo, hloupacatá...tak zněl ten zvláštní krajový výraz co tu kdysi padl.

Jinak jo, přečetla jsem si teda radši originál, ono to vždycky všechno zní trošku jinak než na webech typu freedomeurope apod., že ano ;-)) pokud nejsou úřady schopné zorganizovat povinné jazykové kurzy pro uprchlíky tak, aby je mohli absolvovat mimo práci, která, jak už jsem tu mockrát psala, by po určité aklimatizační lhůtě měla být taky povinná, jinak vyhostit, tak je to jejich (úřední, státní) hloupost a následky zaplatí daňový poplatník. To není chyba uprchlíků, to je chyba systému.
smilies/grin.gif
únor 07, 2017 11:09
jo, už to vidím, ono se to píše i na tom českém webu: : bb2
Jako hlavní důvod, proč jich tolik odpadlo, vidí firma v jazykových kurzech. Ty jsou pro uprchlíky povinné. Ty se ale překrývají s pracovním rozvrhem. To vede k nejistotě. Úřad práce se ale takovému nařčení brání. Jazyk je základem pro jakoukoliv integraci.

Být to jinde, byla by to na Němce hodně nezvyklá nesystematičnost. Ale možná je to v bývalém východním NDR běžnější. Bordel jako u nás. Nevím, neznám to tam.
únor 07, 2017 11:14
Taky zajímavá zpráva. : toulavej
Říká, že v posledních měsících je v Německu vysoký počet obviněných z nejzávažnějších trestných činů včetně terorismu, takže nejsou lidi na to to vyšetřovat. O ničem takovém ale naše media nepsala až do teď, že by s migranty byl nějaký zásadní problém. Je to divný. Merkelová přece jasně řekla, že za terorismus uprchlíci nemohou :-). A kriminalita se zvýšila jen drobná :-). Tak kdo to způsobil? Že je málo policajtů, soudců, prokurátorů . . . vyznavači mírumilovného a tolerantního náboženství asi ne. Tak kdo?
http://zpravy.idnes.cz/nemecko-krajske-zastupitelstvi-kapacita-terorismus-p0c-/zahranicni.aspx?c=A170206_110402_zahranicni_ert
únor 07, 2017 14:31
.... : Nona
nejzajímavější je ale to video na téže stránce. Imigrantovi práce nevoní....
únor 07, 2017 20:42
Míšo šíšo, tak si představ, že dnes ve zprávách : Eva
bylo, že ministerstvo zemědělství zadalo nějaký velký srovnávací výzkum zaměřený na kvalitu potravin v ČR a těch samých v západní Evropě.
Že by na to ministerstvu byli také samí "milovníci komandírů", jak je ti stále do zblbnutí podsouváno???? smilies/wink.gif
únor 07, 2017 21:24
... : bb2
To urcite nejsou, zda komandiru se takový výzkum nedělal, ono taky co srovnávat, jablka-mrkev-cibule-zeli s tamní nabídkou, dva druhy jogurtu se třiceti, čtyři druhy uzenin se čtyřiceti..
únor 07, 2017 21:49
bb : zuza
asi jsi to správně nepochopila. Eva psala asi o něčem jiném..
únor 08, 2017 06:45
zuzo, : Míša šíša
na tom komentáři od bb je názorně vidět, jak dlouhodobým čtením Mikinových příspěvků může člověk zblbnout. Reakce naprosto od merita věci, ale vyvážená pocitem uspokojení, jak jsem to těm místním zastáncům komunistů nandal(a).
únor 08, 2017 08:06
Evo, : Míša šíša
dík za zprávu. No, to je přesně to, co si myslím, že má stát dělat - jakým způsobem hájit zájmy svých občanů. V čemž se tedy rozcházím například s Krakonošem, který si myslí, že stát nemá pro své lidi dělat nic, ti že se mají postarat sami.
Jak dopadne srovnávací test, to dokážeme odhadnout, nakonec i ministr zeměděství to přiznává jako problém, otázkou je, zda se podaří prosadit v EU srovnání kvality ve všech zemích. Protože Evropské komisi se to asi nějak moc nezamlouvá, co jsem tak vyčetla mezi řádky: http://zpravy.idnes.cz/ministerstvo-zemedelstvi-srovnani-kvalita-potravin-eu-p25-/domaci.aspx?c=A170206_205910_domaci_san
únor 08, 2017 08:12
Míšo šíšo : zuza
velmi mne to zaráží. Myslela jsem, že bb je vzdělaná žena, ale nevím proč ta nenávist. Tolik pomocných příspěvků, kdy lidem poradila, tak jsem zklamaná.. asi chybí trošku nadhledu.
únor 08, 2017 08:16
Míšo šíšo, jsem ráda, že se vůbec něco v tomto směru děje, : Eva
protože zatím se to buď bagatelizovalo (zdůvodněním chuťovými zvyklostmi Čechů) nebo přímo popíralo. Nedokáži odhadnout, co se podaří vyjednat, ale vždy je ta vyjednávací pozice lepší, pokud je podložena nezpochybnitelnými výsledky.
Jedinec v těchto věcech nedisponuje žádnými efektivními prostředky, jak to posoudit (má jen etikety, ne výzkumné ústavy potravinářské) a zajistit případnou nápravu nemůže zhola nijak. Rada nekupovat to, je také pěkně alibistická.

A tady: když napíšeš, že je něco dnes blbě, tak jsi dokola nazývána komouškou s pěnou u úst!
To je fakt jak u blbých na dvorku! smilies/wink.gif
únor 08, 2017 09:05
A já se bavím, : Lenka1
jak nám ta neohrožená fronta bojovníků za lidská práva čehokoliv postupně řídne a chcípá na úbytě. smilies/grin.gif
únor 08, 2017 09:10
Aspoň někdo má v šílené zdegenerované Evropě rozum : Lenka1
únor 08, 2017 12:00
že by ta fronta řídla, to si vůbec nemyslím : toulavej
stačí se podívat do Ameriky, jak tam levicoví soudci brání Trumpovi, aby stát měl vůbec právo vybírat si, koho do svý země pustí. Ta absurdnost, že si stát nemá právo bránit svý teritorium před cizími občany a musí je vpustit, svědčí o totálním zblbnutí levičáků a je to velmi nebezpečný. Zvlášť když ovládají soudy nebo v EU její vedení.
únor 08, 2017 13:30
zuza, : bb2
pochopila jsem to správně, jen jsem zase jednou přecenila písemnou debatu na internetu, v domnění, že po deseti letech na kudlance jsou mé názory a způsob uvažování dost zažité na to,abych mohla napsat dvě tři věty ve zkratce a bez vysvětlování a bude to pochopeno přesně jak to myslím.
Žádnou nenávist necítím, nevím, co si to namlouváš, to je skoro směšný :-) ve svém životě jsem nenáviděla jen jednou, tak si to dobře pamatuju, je to víc než dvacet let, trvalo to asi rok dva a rozhodně to nebyl oponent v internetové diskuzi ;-) to byl velmi reálný člověk, nebezpečný sociopat, který čím dál víc škodil lidem kolem sebe, stupňovalo se to, jednou dokonce dostal výprask, naštěstí celkem brzy z našeho života zmizel (ne, nezabili jsme ho ;-), odstěhoval se, teď už nežije).
Pokud jde o ty komunisty, tady (na kudlance) narozdíl od vás souhlasím a nesouhlasím s názory, nikoli s lidmi, takže nemám problém vyjádřit souhlas s něčím, co napíše někdo, kdo mi není sympatický - a naopak. A těžko bych to, co jsem napsala, mohla myslet tak, jak mi chcete podsunout, když jsem tu v uplynulých letech několikrát vzpomínala na to, co bývalo dobré, kvalitní a co mi dnes schází a nevyřešila to ani "zázračná ruka trhu". I když toho lepšího vidím mnohem víc. Mimojiné i v tom, že oficiální místa vyslyší hlas lidu a zadají nějaký takový průzkum, aniž by se nás propagandisticky snažili vládnoucí přesvědčit, že je vše kvalitní a stále se zlepšujeme a dosahujeme a přesahujeme. Za těch komandírů by takový průzkum vůbec nemohl proběhnout, nebo by jeho výsledky podléhaly přísnému utajení, ovšem při té nabídce, co existovala, by jaksi ztratil smysl
A tohle je podstatou toho, co jsem napsala a co jste pochopili jinak, možná tak, jak jste chtěli.

Současně jsem zapomněla, že se tu všechno bere hodně osobně, takže jakmile jednou někdo má trochu jiné názory v debatách na horká témata, je to ""nepřítel"" a všechno,co napíše, je nesouhlas a útok. Kdyby to tak nebylo, nemohla by Míša šíša napsat co napsala. To je asi tak na úrovni žáka osmé třídy, tohle napsat.

Pokud jde o Mikina, několikrát jsem tu napsala, že je v některých ohledech v debatách i na můj vkus poněkud, jemně řečeno, urputný, ale protože se tu v posledních letech stal často terče nechutných osobních útoků a urážek, tak nebudu ta hyena, co se přidá ke smečce a rafne si. Pokud budu mít s jeho názory hodně velký problém, sdělím mu to, ostatně v minulosti jsme se tu párkrát už dohadovali. Ale potom, co tu jsou lidi s jen náznakem jiného názoru zahrnováni běžně do skupin a podskupin debilních,naivních,blbých, zasraných sluníčkářů, případně "3,14ča" a podobně, určitě jsem něco vynechala, tak si čím dál víc vážím lidí, se kterýma nesouhlasím a přesto se jejich reakce obejde bez tohohle svinčíku.

Tak asi tak.

únor 09, 2017 00:31
bb : zuza
já vím, že jsi dobrá ve vysvětlování, ale pokud dobře čtu, tak Eva opravdu neměla na mysli srovnávání kvality za totality, ale to jen na okraj, jinak díky za vysvětlení, já docela chápu realitu. Nemíním se přidávat k nikomu, jen si myslím, že urážet neustále lidi pokud jsou jiného názoru je přes čáru, a pokud nás hází Mikin do jednoho pytle všechny co neemigrovali, a nešli za svobodou, je pro mne víc než přes tu pomyslnou čáru.
únor 09, 2017 07:09
bb2, představa, že se přidávám ke smečce, abych si rafla, : Eva
je úplně a naprosto lichá. Přečti si, prosím, jen třeba tuto diskusi a objektivně musíš vidět, že úplně jediný, kdo tu dokola a úplně bezdůvodně druhé uráží, je výhradně Mikin. Sice vím zcela jistě, že má poruchu na vysílači i přijímači, přesto mi přijde mnohdy minimálně těžce myšlenkově obtížný a nepatřím ani zdaleka k těm, kdo má stále dokola radost z důkazů jeho myšlenkové a argumentační nedostatečnosti.
Jeho představy o nás nejsou vůbec reálné, nejsou z tohoto světa, pochybuji např., že by se tu vyskytoval byť jediný člověk, který by mu co záviděl!!!
On vůbec nepředpokládá, že bychom také cestovali, třeba já jsem pár afrických států rovněž navštívila, ale expertem jsem se na ně určitě nestala. A nepotřebujeme číst: kdybyste se komandírové více snažili, mohli jse se mít jako já....pokolikátté za poslední rok? Nepočítaně!
Zrovna tak jsem: nebyla líná zvednou zadek a několikrát jsem byla očitým svědkem provozu JETE a tak jsem dle Mikinovy logiky expert hodný následovnice Dany Drábové asi
smilies/wink.gif
BB2, ty máš takové morální zábrany vůči Mikinovi (což jsem třeba i schopná pochopit), že jsi neobjektivní i k některým z nás, což mě tedy mrzí.
únor 09, 2017 08:30
Milá bb, : Lenka1
pokud někdo má názory jako zde přítomná Johana, tak se na to nic jiného než "3,14ča" opravdu napsat nedá. Chápu, že to uráží tvůj jemnocit, mě zase uráží, že lidi jako je ona (a ty) připravují našim potomkům peklo na zemi.
únor 09, 2017 09:03
Evo, nene, s tebou to, co jsem psala, vůbec nesouviselo, : bb2
to souvisí s tím,co se tu v debatách odehrávalo tak rok a půl, dva roky zpátky. Hon na čarodějnice, tak jsme to, myslím, že s Myškou, jednou nazvaly. Když to pak jeden štvanec schytává ze sedmi osmi stran a zabíhá to až do hodnocení, jaké má tričko, účes, manželka že se na momentce vyfotila v teplácích, a domek nemá vůbec hezkej (postavili si několik dřevěných srubů), když on bezelstně dá v šanc svoje fotky, fotky rodiny, a schytává to jen proto, že se nenechal odradit a otrávit jako my ostatní, to se mi pak nechce napsat ani jen náznak nesouhlasu s čímkoli z jeho strany, protože bych měla ten pocit, co jsem psala, že se přidám ke smečce.
Tys měla, myslím, v té době zcela jiné starosti :-( ,a tak šlo tohle,pochopitelně, úplně mimo tebe.
A to, co jsi už zaznamenala, to byl důsledek. On se prostě moc odkryl, dal nahlédnout do svého soukromí, do svého života, dokonce i do svých financí. A dostal za to přes hubu. To se jinak nedá napsat. Tak ti dám malý příklad. Napsal tu kde jak cestuje. Padnul dotaz, dotazy, jak to dělá,že si může dovolit takhle cestovat, kde na to bere čas a peníze. Vysvětlil - roky pracoval u silničářů jako řidič těžkých strojů, popsal práci,výdělky, že šel loni do důchodu, protože si našetřil v penzijním fondu. Kromě toho, na Yukonu se dá pracovat jen pět šest měsíců v roce, přes léto,v zimě je tam mínus třicet, čtyřict, všechno zamrzne, pochopitelně ani silničáři nedělají, lidi pobírají finanční podporu. Popsal i jak si drobně přivydělává přes zimu. Za tu otevřenost, s jakou zodpověděl všechny otázky, to schytal. Je to "nezaměstnaná socka, která si za podporu v nezaměstnanosti cestuje po světě". Zajímavé je,že to takhle dostává od někoho, kdo na druhou stranu odsoudil svého kamaráda za hloupost, když si nechtěl k podpoře v nezaměstnanosti vydělávat načerno, neplatit daně,a tak státní kasu podojit co nejvíc.
No a tak nějak podobně to tu probíhá už asi tři roky.
Tak proto asi mám ty morální zábrany, jak jsi napsala :-)
únor 09, 2017 22:11
Slava nazdar z vyletu : Mikin1
hlasim se po 4 dnech v horach Etiopskych. Vidli jsme sakala, dva vzacne etiopske vlky, nekolik srncu, antilopu, supy, orly, obrovske havrany s bilymi cepickami a hlavne - stovky opic. Ti mistni baboons kdyz dorostou vypadaji jako male gorily s krasnou, blondatou srsti.
Kdyz vas obklopi, jde z nich strach, ale nejsou vubec agresivni. My navic s sebou meli povinneho scouta, coz je v mistnich podminkach vesnican se samopalem znacky Kalashnikov..
Ale nejvetsi krasa byly hory. Neco tak divokeho jsem nevidel ani v Himalajich nebo Rockies.
Srovnat se to da snad jedine s Grand Canyon.
-----------
Koukam ted na diskusi a zaujalo me, ze temer ustaly neuveritelne sproste utoky na zrejme neexistujici pannu Johannu a rozebira se opet Mikin. Co taky delat, kdyz dojdou argumenty, zejo?
Musim vas Zuzo a Evo zklamat, ale vsechno je (jak uz vam bb rekla) uplne jinak.
Mikin se nikdy nenavazel do lidi kteri neemigrovali, nezil na socialnich davkach, nefinancoval sve cesty z penez danovych poplatniku, nikoho nesmiroval ani neudaval a nic ze svych cestopisu si nevymyslel ani odnikud neopsal.
Lenka jako vzdy lze, dokazujic tak slova prezidenta Havla ktery rekl, ze komunisticke skody na ekonomice pujdou odstranit snadneji, nez skody ktere ten zlocinny rezim spachal na lidech.

únor 10, 2017 13:35
Toulavej, : Mikin1
Ono je to vsechno kapku jinak.
Ten "levicovej soudce" je ve skutecnosti Republikan jmenovany prezidentem Bushem. A snazi se branit americkou ustavu. Coz je jeho povinnost.
A podle ni muze dejme tomu Syran ktery dva roky zadal o viza, dostal je a koupil si letenku cestovat jako kazdy jiny.
Prezident demokraticke zeme ktera cti lidska prava muze pochopitelne usilovat o zmenu zakonu, ale nemuze trestat nevinne lidi pouze na zaklade jejich narodnosti ci nabozenstvi.
A uz vubec ne se zpetnou platnosti.
únor 10, 2017 14:11
Zajimavy zazitek : Mikin 1
sedet u ohynku v horach etiopskych s mistnimi cernochy.
Voni jsou to lidi jako my.
Nas pruvodce mluvici dobrou anglictinou vypravel o svem brachovi zijicim v kanadskem Saskatchewanu.
Bracha pracuje coby osetrovaatel v domove pro stare lidi. Uklizi, prevleka postele, meni pleny a umyva starouskum zadky.
Ma zenu, dve deti, dve auta a barak na hypoteku.
Hmmmm...... jak to, ze podle zazitych stereotypu nezije na davkach?
Ja nikdy netvrdil ze by zapadni zeme mely prijmout kazdeho komu se zachce. Presne naopak.
Ale nadavat lidem jen kvuli jejich barve kuze do "debilnich opic" muze jen uplny idiot.
únor 10, 2017 15:09
Mikine : zuza
a toto jsi adresoval komu?
... : Mikin 1
Ha, ha, koukam ze rudochum zase dosly argumentiky.
Zajimavy, ze u nas me ty roky a nekonecne hodiny za volantem v horku, zime, kravalu, nebo 30% dani strhnutych z kazdyho paychecku nikdo nezavidi.
Kdybyste se komundirove snazili, mohli jste se mit taky dobre a nemuseli jste se do konce zivota navzajem utesovat, lhat a bolestne kvilet. smilies/wink.gif
únor 06, 2017 10:01

únor 10, 2017 16:06
Zuzo, to je snad jasne : Mikin1

Adresoval jsem to zastancum minuleho rezimu kterym dosly argumenty a tak opustili tema diskuse a zacali se lhanim a osobnimi utoky. Doufam, ze se mezi ne nepocitas.
_----------
A male upresneni - nemohl jsem si vzpomenout jak se rekne cesky baboon. Je to pavian. Ty opice o kterych pisi jsou druh paviana a vyskytuji se jen v Etiopii. Spravne se jmenuji Gelada Monkeys. Doporucuji vyhedat na youtube. Uzasna zvirata.
únor 10, 2017 16:36
A už zase : Lenka1
lži, bb, jako obvykle. Nikdy bych se do tvého oblíbence nenavážela, kdyby si nezačínal on. Podpora jako podpora. Nic jiného jsem ani neradila svému kamarádovi, ty pokrytecká (autocenzura).

Že tobě přijde normální, že bílí lidi, co x let makali, chcípají hlady,neznamená, že to je v pořádku.

Hlavně že tví oblíbení cigoši si žijou jako prasata v žitě na náš úkor, na úkor lidí, kteří v době, kdy měli práci, tak odváděli poctivě všechny daně a odvody a pak, když sami o práci přijdou, tak tenhle stát jim vyměří akorát tak velký kulový. Je mi z tebe v jednom kuse na blití.

Tvoje vlastní slova:" No tak (stará Kiňová) tři roky nepracovala, to mi nepřijde jako flákání." Zatímco bílé invalidní důchodce, o jejichž stavu víš hovno, bys nechala chcípnout hlady pod mostem. Jdi už konečně do hajzlu.


Už toho mám plný zuby a je mi fuk, jestli mě Daniela zablokuje.



únor 10, 2017 16:43
Mikine : zuza
nepočítám, ale opravdu by jsi se jako dospělý chlap měl chovat... Výpady a osočování si můžou dovolit nedospělí jedinci, zvlášť, když jsi se tady tak odhalil, nediv se, že se do Tebe naváží.
únor 10, 2017 17:16
Zuzo : Mikin 1
na otazku jsem ti odpovedel. Preji ti radostne souzneni s vrchni klepnou. smilies/wink.gif
únor 10, 2017 18:02
Lenko, : Mikin 1
ale rozervala ses hezky.
Ted jen kdybys mohla vsechnu tu svou spinu a pomluvy napsane z bezpeci internetove anonymity nejak dokazat, zejo?
únor 10, 2017 18:06
Mikine : OLINA
proc provokujes? Kdyz te ctu napada mi jen jedno: "Blahoslaveni chudi duchem, nebot jejich jest kralovstvi nebeske" Se zajmem jsem si precetla jaky jsi uzasny clovek, urcite si to o sobe myslis a mozna ze v takovy jsi v osobnim zivote, ale muzes mi v tom pripade rict proc vsechny tady tak seres? Proc te maji vsichni za blbecka? Proc ti soustavne vadi ze nevis Lencino jmeno, adresu, cislo bot a pripadne podprsenky?Je to snad dulezite? Nikomu by nevadilo kdybys byl anonymni ty. Kazdy ma tu moznost, zes ji nevyuzil to je Tvoje vec. Ale je otazka jestli je to cestnost nebo blbost.

únor 11, 2017 00:50
Mikine : zuza
nevím kde jsi sebral nějaké souznění s vrchní klepnou, nevím kdo to je a je mi to opravdu jedno. Urážej si koho chceš, ale nejsi lepší než Ti, které urážíš...
únor 11, 2017 06:44
A to je přesně ono : Lenka1
Tváříte se ba jako slušňáci a vzor morálky, ale bez napadání a urážek ostatních diskutujících nemůžete ani jeden žít.

Já si ani jednoho z vás nevšímám, zato bb se o mě během posledních 14 dní otřela už po třetí. A kdyby to náhodou nezabralo, tak do diskuze o týraný kočce namontuje migranty, jenom aby zase mohla rejpat a provokovat. Samozřejmě jakoby anonymně a nenápadně. Serete mě.

Nechte mě oba, do.rdele, prostě na pokoji!!!

únor 11, 2017 09:34
Proč? : *deeres*
Proc ti soustavne vadi ze nevis Lencino jmeno, adresu, cislo bot a pripadne podprsenky?

Lenka dělá dobře, mohla by dopadnout klidně takhle:
https://cechycechum.wordpress.com/category/vladimir-stwora/
únor 11, 2017 10:45
aha : OLINA
"nikoho nesmiroval ani neudaval" rozumim. Ten internet je ale zenske prasatko!
únor 11, 2017 13:22
aha : OLINA
"nikoho nesmiroval ani neudaval" rozumim. Ten internet je ale zenske prasatko!
únor 11, 2017 13:22
Olino, : *deeres*
Jiří Bílina je občanské jméno Mikina. Ten udavačský dopis na Vladimíra Stworu poslal Mikin poté, co jej V.S. jako šéfredaktor Zvědavce zabanoval, pro jeho urážlivé příspěvky.
Uvádím to proto, aby i Bíbí věděla, koho to vlastně hájí a proč jsme podle ní zcela nespravedlivě tady uspořádali "hon na čarodějnice.
únor 11, 2017 13:57
deeres, : Míša šíša
asi tě zklamu, ale tohle bb už přece dávno ví.
Myslím, že je zbytečné Mikina tady znovu probírat, akorát tím způsobujete, že se jeho ego tetelí blahem, že už je o něm opět řeč. smilies/wink.gif
únor 11, 2017 16:11
Zpět k tématu : Míša šíša
Četli jste o tom švédském policistovi? To je teda mazec.
Pro ty, kdo nevědí, o co jde: http://evasvobodova2.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586111
únor 11, 2017 16:11
... : Mikin 1
Deeres, co si takhle s neonacisty i zahajlovat? Nebo zacit zase posilat me a moji manzelce spamy? Holka, ty ses mela narodit v jine dobe. Mohla bys tyhle svoje schopnosti patricne uplatnit. smilies/wink.gif
------------
Lenko, besnis pekne. Na oplzlosti kterymi jsi se zde tak smutne proslavila si uz kazdy asi zvykl. Me osobne spis vadi tvuj rasismus a pomluvy.
Jen si predstav, ze bys mela neco z toho dokazat. Treba to, ze sve cestopisy odnekud kopiruju. Ze udavam a smiruju. Nebo ze cestuju po svete diky jakymsi socialnim davkam.
Pokud opravdu umis anglicky, najdi si pod Service Canada podminky pro udelovani E.I. a pak se muzete i s Pepou omluvit. Ja se narozdil od vas nemam za co stydet.
Vazne - zkus si trochu odpocinout, prestat s tou spinou i rasismem a vsechno bude v poradku. Sakra, rozebira tady nekdo treba ten tvuj vyhazov z armady?

únor 11, 2017 16:51
deeres : OLINA
ja vim. Uz se tu pod tim jmenem vyskytl.
únor 11, 2017 19:10
Neboj,brouku : Lenka1
Až sem něco plácneš, ak to protáhnu netem a omlátím ti to o hlavu. Tak si dej na tom cestopisu hodn záležet, ať zase nejsi za kreténa.

Omlouvat se nemám za co, nezajímá mě, že vám to v Kanadě tolerují. Jsi chlap (no, ehm, ale jo), jsi zdravý, máš ruce a nohy, tak bys klidně během těch půl roku, co se u vás dělat na silnicích nedá, mohl mít jinou práci a ne být na podpoře. Cajk?

Každému tady by to bylo naprosto u zadku, kdyby ses permanentně nechoval jako de.il.

A z armády mě nevyhodili. Kdyby to tak bylo, určitě by mě nenajalo jako externistu MO. Od příštího měsíce budu mít job za necelých 50 000,- měsíčně.

Udus se. Páčko.

smilies/smiley.gif
únor 12, 2017 08:52
... : Mikin1
Hlasim se z Axumu v provincii Tigrai.
Posvatneho to mista, kde je podle legend ulozeno Deset prikazani, ktere pry dal Mojzisovi sam Buh a ktere sem dovezl a zde ulozil Menelik, syn Kralovny ze Saby a krale Salamouna.
Stupnujici se zlostne vriskani zavistiveho, rasistickeho, dane neplaticiho babochlapa sem doleha jen velice slabe.
Chtelo by to pridat na gradech. smilies/wink.gif
únor 12, 2017 12:55
Mikine, je mi tě fakt líto, : Eva
protože ty nikdy nepochopíš zřejmě, že sklízíš od lidí jen to, co jsi sám zasel.
Klidně nám tu můžeš další roky neoprávněně nadávat, podezírat nás ze závisti, nenávisti, komoušství, náckovství a dalších tvých libůstek, dál můžeš zcela neoprávněně snižovat práci kohokoliv jiného, než jsi dělal ty, snižovat myšlení kohokoliv jiného, než máš ty, zcela neoprávněně tady povýšenecky moralizovat (na nic z to nemá právo vůbec nikdo)....klidně až do tvé smrti.
A víš co už teď je výsledkem: NIKOHO nezajímá, kde jsi momentálně nebo vůbec, co vidíš a co z toho vyvozuješ, s kým jsi na pivě je nám zcela ukradené, každému jsi maximálně lhostejný, jsi a ještě více budeš jen sám!!!!
Smutné....ale ty nedáš tak dlouho nikomu pokoj, až zůstaneš doslova jak kůl v plotě. Vlastní vinou, bohužel.
Tak si to holt užij, když jinak nedáš.....
A píšu ti to jen proto, že jsem schopná soucitu i s velmi nešťastně obtížnou lidskou bytostí, která se vlastním úsilím z lidské společnosti nesmírně zdařile léta letoucí vyobcovává.
A to už je naprosto vše a poslední věc, co jsem ti chtěla říci.

únor 12, 2017 14:06
Evo, : Mikin 1

Tvoje uvahy o tom, ze se nekdo tim ze neni rasisticky dobytek a neposila slusne lidi kazdych pet minut do hajzlu ci do prdele nejakym zpusobem "vyobcovava z lidske spolecnosti" me zaujal.
Skoda ze uz se mnou koncis a nedockam se podrobneho vysvetleni.
U nas rasisti nazyvajici cernochy "debilnimi opicemi" a navrhujici vyrabet z nich kostni moucku mohou chodit leda tak kanalama.
A v Cesku je to podle toho co vim ze svych navstev podobne. Ale nejspis se oba pohybujeme v jine spolecnosti. Ta tvoje musi byt vskutku "vybrana".
A priste mluv laskave jen za sebe, ju?
Sbohem....
únor 12, 2017 14:54
Eva : OLINA
nemluvi jen za sebe. v Cesku te muze mit rad akorat tak Peczynski a par lidi kolem neho. "kdo chce s vlky byti, musi s nimi vyti" A ja bych se v te tve smecce pozvracela. Lidi kteri nemaji nejmensi tuseni o cem je demokracie!!! Fuj! Jo jeste jsi upoutal Johanu, ktera je uplnej cvok. Nosite nejake srdce na hrad, ale ve svem srdci mate jen nenavist k ceskemu lidu. A Tvoje vystupovani tady to potvrzuje!
únor 12, 2017 15:26
... : Mikin 1
Typicke, jak se privrzenci ruznych zvrhlych ideologii (nacismus, komunismus, islamismus,rasismus) rozjedou, kdyz si mysli ze je jich vetsina.
Lenka se tady pustila do me a do bb2 s takovou vervou a nadavkami, jako by za ni opet staly "masy pracujiciho lidu".
A Olina" ji nasleduje.
A pak prijdou volby a soudruh Okamura dostane 3.6% hlasu. smilies/grin.gif
_-----------
Mimochodem - nedopisuji si jen s Peszynskim, ale i s Okamurou. Nikoliv vsak se znamym fasistou, ale s jeho starsim a neskonale slusnejsim bratrem, krestanem Hyato Okamurou.
únor 12, 2017 20:00
Deeres, Stworu neznám, ale věřím Daniele, když napsala tady: : bb2
https://kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=369&Itemid=57

mj.tohle:
Nyní ohledně Mikina:

Neříkejte, že věříte absolutně všemu, co kdo kde napíše – aniž byste si to nějak ověřili.

Vladimír Stwora ve svém Zvědavci publikoval mj. následující věty – (a byl za to pravomocně českým soudem odsouzen):

Obžaloba jej obviňuje mj. za publikování těchto vět:

Ve skutečnosti neexistuje žádný důkaz, že byl v jakémkoliv „táboře smrti“ používán jedovatý plyn, plynové komory nebo plynové pece. „Tábory smrti“ kontrolovali kvalifikovaní inženýři a ti uvedli, že zmiňovaná zařízení byly sprchy, že nemohla být používána jako plynové komory a že údajná úmrtí byla „nemožná“. Za své posudky byli uvězněni.

Šamanovo doupě: Pondělí 1. listopadu 2010 http://samanovodoupe.blogspot.cz/2010/11/moby-dick-kladne-veci-ktere-si-tento.html

Zpochybňovat a zlehčovat nacistické (a komunistické) zločiny je sice u nás trestný čin – ale podle všeho teď stačí říci – já ne, to on, já ten názor zde pouze svobodně zveřejňuji… Takzvaní „revizionisté“ budou v Česku beztrestní, i pokud budou zpochybňovat počty obětí holokaustu, protože to není totéž, jako „zpochybňovat holokaust“.

Takže ne miliony, ale „jen pár tisíc Židů bylo zavražděno – to není „zpochybňování“. Stejně tak jako jím není tvrzení, že „neexistuje důkaz, že v jakémkoli táboře smrti byl používán plyn, plynové komory nebo krematoria“.

Fajn, ode dneška je možno páchat „slovní zločiny“ typu výkřiků „Zabte Židy!“ či „Cikáni do plynu!“ či „Vono se jim tak moc nestalo“ beztrestně – stačí, když řekneme, že to je třeba Hitlerův „kontroverzní názor“.



Nechápu ty, kteří odsuzují člověka za to, že se brání proti "popíračům holokaustu". Nebo - vy na holokaust také nevěříte???
A ještě něco - já nejsem rozhodně zbabělá, jen opravdu nesouhlasím s tím, co píše Stwora. Souhlasím s tím, že za to byl odsouzen.


Že pan Stwora na svém webu napíše, že je nevinnej a že mu někdo (Mikin) ublížil, to pro mne nic neznamená, nic nedokazuje. Na svém blogu o sobě každý může napsat co chce. Naprostá většina lidí tvrdí, že nic špatného neudělali.

Pokud jde o "upozorňování na špatnosti", udávání a oznamování - i to vidí každý jinak. Nesmysly o holokaustu ti třeba nevadí, tak je Mikin udavač. Když někdo ukradne tvojí dceři auto a někdo zloděje uvidí a práskne policii, bude to podle tebe slušný člověk, který není lhostejný k tomu, co se kolem něj děje.

únor 13, 2017 20:31
... : bb2
Pokud jde o mne, jsem vždycky pro prevenci, než pro pozdní hašení požárů, a osvětu, vzdělávání a informovanost, což je velmi účinná prevence všeho zlého, blbosti, zla, kriminality, sobeckosti, lhostejnosti... Ale ne vždy a u každého to jde, a když se prevence mine účinkem, pak je na řadě restrikce.
To platí jak pro nelegální imigranty, tak pro popírače holokaustu.
únor 13, 2017 20:37
Diky bb : Mikin1
smilies/smiley.gif
Uz jsme to tady jednou sice probrali, ale ten Stworuv webik vznikl jako cechokanadsky projekt, psalo se tam o krajanskych akcich a podobnych vecech.
Pak se dal pan redaktor na dranu zidobijce a vyrazil odtam radu lidi vcetne me osoby kvuli nazorum, ktere hajim i tady. Ze zidi i cernosi jsou lide a ne dobytek. A ze rasismus je hnus.
Kdyz prislo na ten soud, byla na neho podana zaloba pro popirani nejen holocaustu, ale i same existence plynovych komor. On se hajil tim, ze clanek sam nenapsal a ze s diskusi kde se posilaji zidi do plynu nema nic spolecneho.
Ja tehdy soud upozornil na to, ze VSECHNY komentare na tech strankach musi byt napred schvaleny samotnym Stworou, takze ten clovek lze.
To bylo cele to "udavani a smirovani".
Nackove se kvuli tomu na me tehdy zlobili, nekteri jak koukam maji vztek dodnes.
Ja ale myslim, ze jsem se tehdy zachoval spravne. Clovek nema v takovych pripadech mlcet.
únor 14, 2017 06:47
Bíbí, : *deeres*
s článkem, kvůli kterému vznikla tato kauza, já nesouhlasím. A klidně bych to brala, ale!!!
Jenže Mikinovo udání bylo z docela obyčejné pomsty a pro mne je on tedy udavač.
A kam až to všechno vede, je dnes jasné, sice máme svobodu projevu, ale také nově vzniklé Chovancovo ministerstvo pravdy. Té jediné pravdy, která zvítězí nad láskou a nenávistí. V.S. byl nepodmíněnně odsouzen a tím byla potlačena osobní svoboda projevu a smýšlení. A bez ohledu na jeho názor, v jeho případě pouze přepublikovaný, zde najednou platí netolerantní obecný mravní princip.
A co se týká očitého svědectví při krádeži, tak to je zcela jiný level, než na webu uvedený článek o historii, byť zavádějící.
únor 14, 2017 10:25
Bingo!! : Lenka1
Jenže Mikinovo udání bylo z docela obyčejné pomsty a pro mne je on tedy udavač.
.
únor 14, 2017 10:47
... : Mikin1
Zda se, ze komunisti nekterym jedincum dukladne prevratili samotne zaklady moralky.
Paradoxne - u lidi kteri sympatizuji s nacisty nbo komunisty se to da jaksi pochopit.
Takze mila Deeres, urazej, pomlouvej a bonzuj dal. A az poleze k sousedum pres plot zlodej, delej ze nic nevidis.
únor 14, 2017 11:36
Deeres, : bb2
nevím co skutečně víš, co jsou domněnky, co pomluvy. Ale ono je to nakonec jedno, protože popírání holokaustu takovým způsobem, jak se píše, znevažování obětí holokaustu, je trestný čin a je z pohledu obětí holokaustu i z pohledu zákona úplně jedno, jaký měl motiv ten, kdo na to upozornil.
Ono je to nakonec i pochopitelný, taky bych měla značné zábrany udat svou nejlepší kamarádku kvůli téměř čemukoli, snad s výjimkou ublížení bezbrannému nebo zvířeti, to už by ovšem nešlo o mou kamarádku. Zatímco někoho, koho nesnáším (díkybohu nikdo takový už spoustu let není, ale co není, může být), bych kvůli trestnému činu práskla mnohem snáz.
Abych ti to přiblížila - když na zloděje, co okrade tvou dceru, někdo upozorní a díky tomu bude zloděj potrestán, budou ti jeho motivy šumák. Bude ti jedno, jestli to je jen poctivý slušný člověk, nebo mu byl zloděj nesympatický, nebo ho zná a nesnáší ho a chce se mu pomstít, a proto ho udal.
Budeš prostě jen ráda, že to udělal a zlodějovi to neprošlo.

A co se týká očitého svědectví při krádeži, tak to je zcela jiný level, než na webu uvedený článek o historii,
no to není. Ten článek byl uveřejněný, lidi ho viděli, četli, takže kromě očitého svědectví čtenářů byl navíc i důkaz - článek visící na webu.
Že někdo vidí jako horší provinění ukrást auto, to je věc osobního založení, ten člověk by to asi viděl jinak, mít v rodině takovou tragickou zkušenost. Někdo to tak vidí i bez toho, mně třeba krádež auta přijde jako mnohem mírnější a téměř neškodný zločin, jistě, musí se potrestat, ale o nic víc nejde.
že zlehčování zvěrstev holokaustu může některým právníkům, soudcům, připadat nevýznamné, že to zlehčují a pokud by šlo o ně osobně, nepotrestali by to, to je tragický, ale díkybohu, je tu zákon a tím se i takoví musí řídit.
únor 14, 2017 18:12
Bíbí, tak aby bylo jasno! : *deeres*
Víte houby, co mám já za sebou. Nevíte, jak dopadli členové naší širší rodiny za okupace. Jsem tu označena za nácka, nejspíš proto, že se mně dělalo špatně, při vyprávění jednoho máminýho bráchy o Terezínu a druhého o nuceném nasazení v Drážďanech, stejně tak,jako když jsem viděla dokumentární film o Trebliance.
Byla jsem tu označena za komunistickou kádrovačku, nejspíš proto, že já osobně doplatila na socialistické zřízení. Kdysi jsem o tom psala, že celou první třídu jsem strávila jako pacient v nemocnici. Prostě proto, že hned po nástupu do školy jsem dostala hepatitidu A. A v infekčním pavilonu v Bubenči mne jiný pacient svojí neukázněností fatálně zranil. Protože byl stejně jako já nezletilý, odpovídala za něj nemocnice a tak moje máma se soudila s nemocnicí, potažmo s Ministerstvem zdravotnictví, potažmo s Československým státem a ten s ní zametl. Když jsem byla plnoletá o 12 let později, můj právník podal novou žalobu pro újmu na zdraví, abych se dozvěděla, že jediné , co mohu vysoudit, je zaplacení soudních poplatků, protože věc je promlčena.
A proto jsem vždycky milovala socialismus a komunisty, protože tam se člověk vždy domohl svých práv. Tedy, jak kdo, někdo to uměl, já ne.
A dnes to je totéž. V.Stwora dostal podmínku. Dobře, bylo tomu podle práva i když to byl přepublikovaný, alternativní článek z někdejší historie, ale nešířil tím žádnou ideologie a už vůbec tím nepodporoval žádné hnutí.
A máme tady současnou kauzu, kde Vladimír Sáňka byl osvobozen. Ráno 21.9.2016 se v souvislosti s V.Sáňkou, zástupcem Islámské nadace v Praze, psalo, že mu kvůli “šíření hnutí potlačujícího práva a svobody” hrozí až desetiletý žalář. Odpoledne jej Obvodní soud pro Prahu 1 osvobodil.
Z rozhodnutí, které soudce Vladimír Hermann četl v soudní síni, pak vyplývá, že zásadním argumentem pro “nevinen” byl fakt, že salafismus, o kterém kritizovaná kniha pojednává, není hnutím, ale ideologií. “Senát dospěl k závěru, že salafismus představuje ideologii, nikoli konkrétní hnutí. Trestní zákon nestíhá nikoho za propagaci ideologie, ale za propagaci konkrétního hnutí. To je v podstatě jediný důvod, na základě kterého soud dospěl ke zprošťujícímu rozsudku,”

Státní zástupkyně se odvolala, ale už vidím, jak to zase vyšumí do ztracena.
Hned v začátku, když jsme se o tom zde začali bavit,jsem psala, že islám není náboženství, ale politická ideologie a stejně, jako nacismus by měla být zakázána. Všichni jste se na mne vrhli, co to tu plácám, že máme demokracii. Jenže pokud se tohle nestane, ale naopak se budou stavět mešity, ze kterých imámové budou štvát proti původnímu obyvatelstvu, tak se brzy dočkáme další továrny na smrt, jako byla Treblianka, ale skončí v ní všichni , co budou mít tu smůlu, že se narodí s modrýma očima.
únor 14, 2017 20:13
Deeres, : bb2
zbytečně se rozčiluješ, mně nemusíš dokazovat, že nejsi ten nebo onen. Vůbec nezpochybňuju ani tvou minulost, ani občanskou či jinou kvalitu. O to přece nejde.
Bavili jsme se tu o tom, že jste Mikina nazvali udavačem a proč, jaký na to kdo z nás má názor a proč někomu udání tohoto druhu vadí, ale udání zloděje auta by mu nevadilo.
Není to o tobě.
Sourozenci mojí babičky byli taky v Terezíně, dva její bratři z Terezína skončili v Mauthausenu, jeden zemřel tam, druhý těsně po osvobození, oba na tyfus. Prostředí bratr umřel v Terezíně po sérii výslechů. Druhé dva bratry (babička byla ze 13 dětí) zachránila jejich odvaha odejít odsud a předvídavost jejich strýce a tety v Německu. Když psali, co se začíná dít kolem Hitlera, další příbuzní z Ameriky (po první válce a za krize tam odjeli bratři prababičky) pozvali celou rodinu. Jeli jen ti dva nejmladší, starší měli rodiny a nechtěli opustit rodiče a sestry, které už měly taky rodiny. A možná i to, že měli rodiny a hlavně grunty, je zachránilo.
Jsme malá země ve středu Evropy, okupovaná za 2.SV Němci, všichni jsou napůl příbuzní, skoro v každé rodině najdeš něco...
únor 14, 2017 20:34
Deeres : Mikin 1
Podmineny rozsudek nad Stworou nakonec potvrdil i nejvyssi soud demokraticke zeme. Pokud se chces nacisty zastavat, tak si posluz.
Urazky vuci lidem kteri se chovali tak, jak by se mel chovat kazdy obcan ktery se stane svedkem zlocinu si ale priste laskave odpust.
Stejne jako pomluvy a emailovy stalking.
únor 14, 2017 20:37
deeres, : Míša šíša
opravdu se nerozčiluj, nestojí ti za to.
Vůbec nemá smyslu se zabývat argumentační demagogií s udáním zloděje auta. Polárka asi taky tedy musela ukrást nějaké auto, když ji její "kamarád", kterého na Yukon přivezla, začal udávat na všech možných stranách.
Stworu neřeším, pro mě je Mikin udavač a zákeřný člověk, který zradil a ublížil své krajance a dříve blízké přítelkyni. Tuhle špínu ze sebe nesmyje, i kdyby se stavěl na hlavu a bb mu v tom stokrát byla nápomocna.

únor 15, 2017 07:02
Miso siso : Mikin1
Koukam ze ses v tom svem povestnem kbeliku uz i vykoupala. smilies/wink.gif
únor 15, 2017 11:21
. : Míša šíša
Ty se jmenuješ deeres?

Ale když už reaguješ, tak uveď, v čem jsem napsala nepravdu nebo pomluvu. Že jsi Polárku udával, k tomu ses tu přiznal přímo ty sám. Takže ten kýbl špíny je tvůj a rácháš se v něm už pěkně dlouho.
únor 15, 2017 11:40
Míšo šíšo, Deeres, : bb2
bb by byla v tomto případě nápomocná komukoli v podobné situaci. Nebude to třeba, všichni jsme opatrní pokud jde o soukromí.

Že Mikin přiznal, že udával Polárku, si nepamatuju. Pamatuju si na něco kolem knihy, kterou napsala a Mikin měl poukázat na to, že ne všechno v knize byla pravda. K tomu jsem se vyjádřila v diskuzi, na kterou jsem sem dala odkaz, přesně v komentáři 6.8.2015, 11.45.
Na věc kolem knihy jsem měla jiný názor než Mikin nebo Myška, a opačný než na záležitost "s holokaustem". Ale to plyne i z toho, že pro mě ta kniha Polárky neměla žádný význam a události, o kterých psala, se mě nijak netýkaly. Pro lidi, kteří u tuho byli, mohlo být rozčarováním,že to Polárka popsala v knížce jinak, a proto považují za dobré na to upozornit.

Opravdu si myslíte, že napsat do vydavatelství, že se vám nelíbí něčí kniha a že obsah knihy neodpovídá skutečnosti, je udavačství?? Já ne. I přesto, co jsem k tomu v tom komentáři 6.8.15 napsala, považuji za zcela normální, že to někdo prožívá víc než já, když se něco převypráví jinak, a dá to najevo. Není proto udavač.

Ke sporu Polárky s Mikinem, který sem Polárka tehdy přinesla a navzdory žádostem některých z nás i prosbám Daniely nechtěla přestat, se už vyjadřovat nebudu, to je podrobně v diskuzi z odkazu.
Jen podotknu, že kdybyste se tu "odtajnily" vy dvě a deset let tu vystupovaly pod svými pravými jmény a zveřejnily další osobní údaje, možná byste byly překvapeny, kdo všechno a hlavně kvůli čemu by si s vámi virtuálně vyřizoval účty. To jak se vidíme my, se často značně liší od toho, jak nás vnímá okolí, a platí to pro všechny, nejen pro MIkina.
Kdyby se pak na základě toho, že by tu o vás nějaká paní Nováková napsala, že jste zlé, závistivé a vůbec ee ženské, začali virtuálně navážet zdejší čtenáři, byla bych mezi prvníma, co by se proti tomu ohradil. Bez ohledu na nějaké osobní sympatie nebo antipatie.
únor 15, 2017 12:10
No jasně : Míša šíša
Že Mikin přiznal, že udával Polárku, si nepamatuju.

Už zase slovíčkaříš. Ano, samozřejmě, že on nenapsal, že udával. Ovšem to, co udělal, udavačstvím je. Když pominu záležitost kolem knihy (nebylo to jen psaní do vydavatelství, že jsou v knize nepravdy, ale nechce se mi to znovu rozebírat - napsáno kolem toho bylo dost a dost), psal na Polárku a jejího muže hlášení (když už to nechceš nazývat udáváním), že mají nepořádek kolem srubu. To tady na sebe prozradil sám.
Je mi jasné, že i tohle je podle tebe nezávadné a naprosto v pořádku - nic jiného už ani neočekávám. Aneb udávat se nesmí, ale hlásit se to musí, že?
Už jsem to tu jednou napsala Mikinovi, což on teda vůbec nepochopil, jak to bylo myšleno (ale to mě taky nepřekvapuje): stejným měřítkem by šlo pak posuzovat, že ty různé domovní "důvěrnice" taky neudávaly, ale jen upozorňovaly.
Je mi celkem jedno, jak ty Mikina posuzuješ a že jeho chování akceptuješ jako správné a oprávněné. Já tedy rozhodně ne, ale to zas může být jedno tobě.

Že tu Mikin prozradil svoji identitu, je jen jeho problém - nikdo ho k tomu nenutil. Jeho blbost. Nechápu, proč to tu pořád předhazujete. Já si tu s ním nevyřizuju žádné účty jako s nějakým Bílinou či jak se jmenuje, křestní jméno už si ani nepamatuju, nezajímá mě. Jednám s ním jako s nickem Mikin a podle toho, jak se tu projevuje. A znovu opakuju, že když ve své hlouposti tady na sebe vyslepičil kde co, může si za to jen on sám. Stejně jako si za to může sama například Lenka, která tu zmínila svoji profesi a několikrát tuhle informaci Mikin s Krakonošem zneužili, aby si na ní zchladili žáhu. Nijak ses proti tomu neohradila, takže teď se zase nedělej až tak ctnostnou, protože taková nejsi.
únor 15, 2017 12:34
Miso siso : Mikin 1
aby ses tim lhanim, spinou a pomluvama jednou nezadusila. Ja v zivote nikoho neudal a ani to delat nehodlam. Tahle cinnost se dala provozovat jen za komunistu ci nacistu a privydelavali si tim nejcasteji prave lide tveho "svetonazoru".
Me by fakt zajimalo, jak by jste se ty, Deeres nebo Lenka chovaly, kdybyste nebyly skryte v anonymite internetu.
smilies/wink.gif
únor 15, 2017 15:59
Miso siso : Mikin 1
aby ses tim lhanim, spinou a pomluvama jednou nezadusila. Ja v zivote nikoho neudal a ani to delat nehodlam. Tahle cinnost se dala provozovat jen za komunistu ci nacistu a privydelavali si tim nejcasteji prave lide tveho "svetonazoru".
Me by fakt zajimalo, jak by jste se ty, Deeres nebo Lenka chovaly, kdybyste nebyly skryte v anonymite internetu.
smilies/wink.gif
únor 15, 2017 15:59
někdy si říkám, jestli tu nechápavost předstíráš, nebo jsi jen tak...urputná : bb2
Nejsi náhodou Býk? :-)

no nic, takže - podtržením slova udával jsem nezlehčovala tvou zvolený výraz, ale zdůraznia jsem iterativum, tedy sloveso vyjadřující opakovaný děj.
Proto jsem navázala hned potom tím, že si pamatuju jen na věc s knihou, na žádné jiné udávání/"udávání" že si nevzpomínám.

Je mi jasné, že i tohle je podle tebe nezávadné a naprosto v pořádku - nic jiného už ani neočekávám. Aneb udávat se nesmí, ale hlásit se to musí, že?

To nevím, neznám, zřejmě víš o hlášení kohokoli čehokoli víc než já. Co si pamatuju a je to i v té diskuzi vlevo v "Nástěnce", tak jsem vždycky jen žádala oba protagonisty sporu, aby si to vyřizovali v soukromí, nejlépe u sebe doma, když jsou ti sousedi, a netahali to na Kudlanku, že tady je nikdo nerozsoudí. Ta výzva šla hlavně Polárce, ta sem s tím přišla jela jak protržená přehrada.

Lenka, která tu zmínila svoji profesi a několikrát tuhle informaci Mikin s Krakonošem zneužili, aby si na ní zchladili žáhu. Nijak ses proti tomu neohradila, takže teď se zase nedělej až tak ctnostnou, protože taková nejsi.

Slušnost za slušnost. Až budeš ty nebo Mikin tady lidem nadávat do debilů, debilních sluníčkářů, sráčů, píč a nevím do čeho všeho ještě, až budeš každý opačný názor okamžitě označovat za sračku, pak se rozhodně nezastanu ani tebe ani Mikina.
Nedivím se, že to nechápeš

Jako obvykle, potřebuješ být v opozici, nemáš argumenty, tak blábolíš a jsi žlučovitá. Ale jaro už je za dveřmi, bude líp smilies/grin.gif
únor 15, 2017 16:28
. : Míša šíša
Už dopoledne jsem ti psala, abys uvedl, v čem jsem napsala nepravdu nebo pomluvu. Tvoje odpověď "aby ses tim lhanim, spinou a pomluvama jednou nezadusila" není žádnou odpovědí. Argumenty nula.
Takže znovu: v čem lžu a pomlouvám? Vše, co jsem uvedla, jsi ty tady sám sdělil do celého pléna. Takže v tom případě, že já lžu a pomlouvám, tak to jsi ty tedy taky lhal a pomlouval sám sebe.
Rozdíl je pouze v tom, že ty tomu neříkáš udávání a já (plus několk dalších) ano.

Jinak co by tebe zajímalo naopak mě nezajímá vůbec.
únor 15, 2017 16:35
Miso siso : Mikin 1
Pomlouvas ze sve anonymity ty me, nikoliv ja tebe. Nic z toho co me ve sve prolhanosti prisuzujes jsem nenapsal.
Takze dokazovani je vyhradne na tobe.
Pokud ani takovou jednoduchou vec nechapes, o cem se zde bavime? smilies/tongue.gif
únor 15, 2017 17:04
Vida, nejsem sama, kdo vidí bb takovou, jaká opravdu je : Lenka1
Nijak ses proti tomu neohradila, takže teď se zase nedělej až tak ctnostnou, protože taková nejsi.

únor 15, 2017 18:17
... : bb2
Panbuzaplať! Kdyby mě někdo jako Lenka1 považoval za ctnostnou (miluju archaismy),musela bych se nad sebou vážně, vážně, vážně zamyslet.. smilies/grin.gif
únor 16, 2017 00:20
Bb2 : Mikin1
smilies/grin.gif
únor 16, 2017 05:40
bb, : Míša šíša
dík za snůšku invektiv, hodně mě to obohatilo. Připomínáš mi tím Mikina, který také, když už neví kudy kam, začne kolem sebe vztekle kopat nožičkama.
Ne, nejsem býk. Pokud opravdu věříš, že znamení, ve kterém se člověk narodil, skutečně ovlivňuje jeho vlastnosti, tak ti prozradím, že jsem ryba. Můžeš z toho vyvodit opět nějaké mé negativní povahové rysy, ráda se o sobě dozvím něco víc. smilies/kiss.gif
Jako obvykle, potřebuješ být v opozici

To si děláš srandu? Já jsem ti oponovala? Reagovala jsem na deeres a byla jsi to naopak ty, kdo mě oslovil a začal mi vnucovat tu svoji pravdu. Rozhodně jsem neměla v úmyslu s tebou nějak polemizovat, také jsem ti jasně napsala, že je mi jedno, jak ty posuzuješ Mikina, a že zrovna tak může být jedno tobě, jak ho posuzuju já. Nechápu tedy, jaké argumenty ode mne požaduješ.
Pochopila jsem, jak to celé vnímáš a nijak jsem ti to nevymlouvala. Jen jsem napsala, že já to vnímám zase jinak. Ponechme si každá svůj náhled na věc, nemá cenu se vzájemně přesvědčovat, že to máme vidět jinak. Je mi fakt lhostejné, jaké k tomu ty zaujímáš stanovisko, takže nemám důvod ti v tomto směru nějak oponovat.
Až budeš ty nebo Mikin tady lidem nadávat do debilů……, pak se rozhodně nezastanu ani tebe ani Mikina.

Aha. To jsi ale měla napsat rovnou, že to neplatí pro všechny, ale že ti, kterých se hodláš zastávat, musí splňovat nějaké podmínky. Pak to totiž vyzní úplně jinak.
Je zvláštní, že zmiňuješ zrovna Mikina, který jako tu tvoji podmínku tedy splňuje, protože ten tady nenadával a neurážel o nic míň než Lenka. Ale ani to mě už nepřekvapuje, napsala ti to už tady Eva, že nejsi objektivní.

No a pokud ti připadá, že blábolím a jsem žlučovitá, tak mě neoslovuj a nediskutuj se mnou. Komunikace s takovým hrozným člověkem jako jsem já nemůže mít přece pro člověka tvého formátu žádný přínos.
únor 16, 2017 08:16
Mikine, : Míša šíša
nechápeš jednu věc, že já sama sobě nemusím nic dokazovat. Vím, co jsi tu napsal a co jsem četla. To, že jsi teď schopen zapřít i vlastní nos mezi očima, to nijak neovlivní – já mám na některé věci paměť dobrou. Řekla bych, že křiváctví a podrazy si dokážu pamatovat celoživotně a neodpouštím je.
Pokud ty jsi ztratil paměť, tak si ji můžeš oživit tady: http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=7315&Itemid=40 a vše to začalo zde: http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=6279&Itemid=40&limit=1&limitstart=1
Samozřejmě tam chybí velká část diskuze, kterou Daniela smazala, protože to už bylo fakt nechutné. Ale zůstaly tam některé komentáře, ze kterých vyplývá, o co se tam jednalo. Zůstal tam i komentář Petronily, která byla vždy na tvé straně, ale pak už se i ona musela ohradit proti tomu, když jsi tady všem napráskal na Alenu citlivé údaje z jejího života týkající se emigrace. Byl to hnus.
Takže jestli se chceš znovu rochnit v té yukonské žumpě, posluž si. Já už o to fakt nestojím, takže za mě to je uzavřené a nehodlám se v tom dál hrabat. Čím kdo načichne, tím taky pak smrdí.
A to je za mě vše, co bych k tomu chtěla dodat.
únor 16, 2017 08:23
Miso siso : Mikin 1
Hlavne ze je to pro tebe uzavrene. smilies/grin.gif
Pritom jsi ze sve anonymity nepropasla jedinou prilezitost k dalsim zvratkum a pomluvam.
Ja nikoho neudal a nenapsal jsem zde jedinou lez.
Stydet se muzes leda ty a tve soudruzky.
únor 16, 2017 08:46
Zajimave, : Mikin 1
ze at to ctu jak chci, vzdycky se me vybavi teta Katerina ze Saturnina. smilies/wink.gif
únor 16, 2017 08:57
Zajimave, : Mikin 1
ze at to ctu jak chci, vzdycky se me vybavi teta Katerina ze Saturnina. smilies/wink.gif
únor 16, 2017 08:57
... : Lenka1
Panbuzaplať! Kdyby mě někdo jako Lenka1 považoval za ctnostnou (miluju archaismy),musela bych se nad sebou vážně, vážně, vážně zamyslet..


Promluvila stará Nyklová, která se mocímermo snaží stylizovat do role Matky Terezy a daří se jí to čím dál méně....

smilies/wink.gif
únor 16, 2017 09:48
Víš, Nyklová : Lenka1
já sice občas používám vulgarismy (i když do píč jsem tu nikomu nenadávala, jestli máš na mysli Johanu, tak u ní jsem se ptala, zda je schopná vysvětlit, jaká válka probíhá zrovna v zemích, ze kterých sem proudí ve velkém invazisté, když je tedy považuje za válečné uprchlíky anebo zda je opravdu renault, což je něco jiného než nadávka),

ale na rozdíl od tebe si na nic nehraju a jsem upřímná. U mě beze zbytku platí "co na srdci, to na jazyku". Nikdy v životě jsem na rozdíl od tebe a tvého miláčka nikoho nešmírovala a neudala. Když si o někom myslím, že je idiot nebo kráva, tak jim to řeknu do očí.

Zatímco u tebe je to přesně podle přísloví "na jazyku med a v srdci jed." Proto si taky s Mikinem tak skvěle rozumíte, protože jste oba stejní. Zákeřní podvraťáci. Bohužel, jak tak plyne čas, vypadá to, že jste si zbyli už jenom vy dva.

"What a shocker."

Vy dva byste si fakt museli rochnit blahem v Protektorátu, byli byste na gestapu pečení vaření....

No nic, pokračujte v krasojízdě.
únor 16, 2017 10:10
Míšo šíšo, : bb2
Až budeš ty nebo Mikin tady lidem nadávat do debilů……, pak se rozhodně nezastanu ani tebe ani Mikina.

Aha. To jsi ale měla napsat rovnou, že to neplatí pro všechny, ale že ti, kterých se hodláš zastávat, musí splňovat nějaké podmínky. Pak to totiž vyzní úplně jinak.


ano, jak jsem psala, slušnost za slušnost, nebudu se zastávát někoho, kdo mně a ostatním sprostě nadává jen pro jiný názor.
Beru na vědomí, že pro tebe je tohle nepochopitelné. V kontextu s tím je ti pochopitelně nesrozumitelné i to ostatní.
Tím bych za sebe tuto diskuzi nediskuzi asi uzavřela.
únor 16, 2017 13:42
nevím, kdo je Nyklová, : bb2
ale je srandovní, jak se uječená ťunťa pokouší vymyslet cokoli, aby někoho jakoby naštvala, nebo vyprovokovala, chuděrka malá
únor 16, 2017 13:46
bb2, vystizne receno. : Mikin 1
Amen....
únor 16, 2017 14:53
Welcome! : Míša šíša
únor 17, 2017 07:46
velmi trefne : Atropin
únor 17, 2017 18:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]