O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEDÁVEJTE POLICAJTOVI SVŮJ ŘIDIČÁK!!! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 leden 2017
Image result for unique car pngZajímavé... Objevila jsem několik webů - jsou to právní kanceláře, advokátní, i "poradní", které seznamují řidiče s možnostmi, jak se vyhnout odebrání řidičáku, placení pokuty, trestům, vybodování atd. Docela jsem zírala. Vzhledem k tomu, že v současnosti auto nemám a tedy neřídím, nechám na vás, abyste posoudili, nakolik jsou tyto návody správné, či naopak. Pár odstavečků z nich jsem vypsala...

 

 

 

 

 

 

 

     Zastaví-li policejní hlídka a vy víte, že by vám v aktuální situaci či stavu hrozilo odebrání řidičského oprávnění, je nutné trvat na projednání věci ve správním řízení, tzn. nepodepisujte žádnou blokovou pokutu a naopak napište, že s přestupkem nesouhlasíte a trváte na projednání věci ve správním řízení (toto platí i v případě méně závažných přestupků/pokut, kdy by vám mohlo hrozit tzv. "vybodování").

      Pokud navíc při kontrole policistovi NEodevzdáte svůj řidičský průkaz, nemůže vám být logicky ani zadržen (kdyby to měl policista v úmyslu). Vy tak budete moci po celou dobu trvání správního řízení dále řídit (nehledě na vaši vinu či nevinu). V takovém případě vám pak advokát dokáže se vzniklou situací pomoci a s trochou štěstí se i vyhnete jakémukoliv trestu.

 

 


 

     Zákon taxativně stanoví důvody, pro které je možno zabránit v jízdě řidiči a zadržet mu řidičský průkaz. Praxe je však poněkud jiná. Příslušníci Policie ČR, kteří jsou jako jediní touto pravomocí nadaní svého oprávnění využívají plošně, výsledkem je to, že policisté své oprávnění zadržet řidičský průkaz realizují i ve sporných případech, kdy není jisté, zda sankce zákazu řízení může být v daném případě vzhledem k okolnostem na místě.

 

     Toto opatření je pak často realizováno, nikoliv jako snaha o ochranu společnosti před nezpůsobilými řidiči, nýbrž jako prostředek dosažení kladného hodnocení svými nadřízenými, jelikož počet zadržených řidičských průkazů je jedním ze sledovaných kriterií. Tímto postupem jsou postiženi zejména ti řidiči, kteří mají respekt před autoritami a na místě s policií spolupracují, zatímco na opravdové „piráty silnic“, kteří jsou hrozbou pro společnost tato opatření nedopadají jednoduše proto, že svůj řidičský průkaz v obdobné situaci nevydají…

 

     Za těchto okolností nezbývá než se poučit od „pirátů silnic“ a zachovat se naprosto obdobně, řidičský průkaz při projednávání přestupku, jednoduše „zapomenou doma“.

 

 

 
 
DOSÁHLI JSTE 12 BODŮ A NECHCETE SE SMÍŘIT SE ZTRÁTOU ŘIDIČSKÉHO OPRÁVNĚNÍ?
KONTAKTUJTE NÁS – ČASTO TOTIŽ EXISTUJE MOŽNOST,
JAK NEZTRATIT ŘIDIČSKÉ OPRÁVNĚNÍ ANI V TÉTO SITUACI!

 
     

 
 
Komentáře (5)add feed
.. : Justík
Tohle mi přijde dost smutné.. Odraz společnosti - udělám něco proti většinovým pravidlům,jsem tím nebezpečný sám sobě a hůř i okolí.. A místo poučení a přijmutí "trestu" začnu vykřikovat jak jsou to hloupá pravidla a hledám, jak je obejít..
leden 26, 2017 10:43
Nojono, : Krakonoš
prostě je dost vychcánků, co si udělali byznys z toho, že jiný vychcánkové chtěj jezdit jako prasata, ale nechtěj platit pokuty. Jestli jsou ty návody správný, nebo ne, se mi ani nechce zkoumat - normální řidič, nikoli psychopat, takový návody k životu vůbec nepotřebuje. Mám nalítáno už dost na to, abych mohl zcela vážně tvrdit, že vybodování nebo vodebrání řp hrozí jenom hovadům, který nemaj na silnici co dělat.

leden 26, 2017 12:08
. : toulavej
Tak odrazem stavu společnosti je třeba legální existence KSČM s hromadami mrtvol a statisíci zničených životů ve své nedávné minulosti. Nebo poslanec, který veřejně podvádí s poslaneckými náhradami a je jmenován premiérem! Nebo prokurátor Antl, který se svým právnickým vzděláním ví, že když si nenechá doručit rok obsílku, bude jeho alkohol za volantem a nehoda promlčena a tak ho ČSSD může navrhnout za senátora a lidé ho zvolí! A podobných bastardů běhá kolem s pěkným platem spousta. Kdežto chudákovi s ojetou károu kontrolují o půlnoci pojistky a náhradní žárovky a lékárničku tři policajti, jako se to stalo mně :-).
leden 26, 2017 12:33
Krakonoši a Toulavej, : Michal
ANO
leden 26, 2017 13:38
pánové.... : doktor
... pánové díky.Je to pod úroveň normálního (slušného) člověka a je to i odraz doby na chování jedince ve společnosti.Podraž,podlez,podplácej!
leden 27, 2017 14:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]